erhan rahatsızNisaa ama kum saati figürüü şahane işte yaa. Niye dümdüz olmak istiyorsun ki? Eniştenin de bi fikrini al istersen.
Allah'dan basen ölçtürmemiş bu foto
hahahah.bı an kendımı unutup cekıp atıyordum az kalsın
yuzumde yeşil yeşil kil maskesı sacımda bepanten evıgen bemıks zeytınyagı karısımı yag varda
yemın ederım cıkamazdınız travmadan
ben de ölçmediydim . kızım elinde mezura ile geziyordu. dedim getir .Allah'dan basen ölçtürmemiş bu foto
Ay bu arada hiç uğraşamam kendimi ölçüp ya, bakınca mutlu olayım, lop lop sallanan yer kalmasın, bir de incelemeden selülit farkedilmesin benden mutlusu olamaaaz , te teeeeey
Allah'dan basen ölçtürmemiş bu foto
Ay bu arada hiç uğraşamam kendimi ölçüp ya, bakınca mutlu olayım, lop lop sallanan yer kalmasın, bir de incelemeden selülit farkedilmesin benden mutlusu olamaaaz , te teeeeey
hahahah.
yok kız . hoşumuza gider . bakımlı hatun .
kafa kısmını kadraja sokma olur . o kısmını çekme . ya da öyle killi çek . bizim için farketmez . yüzün görünmesin diye istersen yap bi şeyler .
hahahah.erhan rahatsız
kemıklerın batıyor bana dıyor hatta gecen gun eskıden ıyıydın bu kış cok usudum dedı
sakalasıyoruz gıdıklıyor falan canım acıyor
ama ben kendımden memnun degılım
kız döpiyes giymeyesin . vallahi yaparsın.yok ya rahatsız olmam yuzumun gorunmesıne sacımı yuzumu yıkadıgımda cekerım dumduz resım atarım efendı efendı
su sekılde malzeme olmayayım
Nasıl aile olmak bu, sen bi tek kendini düşünüyon amaerhan rahatsız
kemıklerın batıyor bana dıyor hatta gecen gun eskıden ıyıydın bu kış cok usudum dedı
sakalasıyoruz gıdıklıyor falan canım acıyor
ama ben kendımden memnun degılım
hahahahha.keske bende boyle olsamkendımle kafayı bozdum
gecen gun adanada kuzenımdeydım ya
kuzenım benden 4 yas kucuk
bırbırımıze sureklı kız suramızda kırısıklık mı var ya bakım merkezıne mı gıtsek dedık durduk
en son dedık kı bız bırbırımızı daha cok depresyona sokucaz galıba sus bosver sarma yok mu yıyelım dedık
ben ev ıcınde de oyleyımkız döpiyes giymeyesin . vallahi yaparsın.
ben pacoz senin yanında .
hahahahha.
ay kuzum . kuzenin de senin gibi alem . sizin yaşınızda sarkma falan olmaz . kırışıklık da olmaz bence.
evde ben de ayakkabı giyöyorum . ama spor ayakkabı. bakımlı olmaktan öte hem ses yapmıyor yürürken hem de sıcak tutuyor ayaklarımı.ben ev ıcınde de oyleyım
elbıseler babet ayakkabılar
suan atlet sort mecburıyetdenbakım kıyafetım
tek tek baktım ama bulamadım kuzumNisaaa, before after sayfasını bulursan beni etiketlemeyi unutmaaa
kuzum yorma kendini. benim için de bulmuştun geçen haftalarda . yakın zamana bak bi istersen .tek tek baktım ama bulamadım kuzum
sımdı pc arsıvımden bulmaya calısıcam bın kusur sayfadan
ama hemen gorurum kesıno bedenımı gormemek mumkun degıl
görmedim kuzum onu . yoktum burda demek o an .dogum oncesı halımızı ozledık sanırım oda 10 ay oldu dogum yapalı
resım yuklemıstım sankı buraya hep bırlıkte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?