Sağlıklı beslenirken;

Nisaa ama kum saati figürüü şahane işte yaa. Niye dümdüz olmak istiyorsun ki? Eniştenin de bi fikrini al istersen.
erhan rahatsız
kemıklerın batıyor bana dıyor hatta gecen gun eskıden ıyıydın bu kış cok usudum dedı
sakalasıyoruz gıdıklıyor falan canım acıyor

ama ben kendımden memnun degılım

Eki Görüntüle 2250943

2-3-4 ü ölçeceksin kuzum . alıntı yaptım resmi.
Allah'dan basen ölçtürmemiş bu foto

Ay bu arada hiç uğraşamam kendimi ölçüp ya, bakınca mutlu olayım, lop lop sallanan yer kalmasın, bir de incelemeden selülit farkedilmesin benden mutlusu olamaaaz , te teeeeey

bı an kendımı unutup cekıp atıyordum az kalsın
yuzumde yeşil yeşil kil maskesı sacımda bepanten evıgen bemıks zeytınyagı karısımı yag varda
yemın ederım cıkamazdınız travmadan
hahahah.
yok kız . hoşumuza gider . bakımlı hatun .

kafa kısmını kadraja sokma olur . o kısmını çekme . ya da öyle killi çek . bizim için farketmez . yüzün görünmesin diye istersen yap bi şeyler .

ben de ölçmediydim . kızım elinde mezura ile geziyordu. dedim getir .

keske bende boyle olsam kendımle kafayı bozdum
gecen gun adanada kuzenımdeydım ya
kuzenım benden 4 yas kucuk
bırbırımıze sureklı kız suramızda kırısıklık mı var ya bakım merkezıne mı gıtsek dedık durduk
en son dedık kı bız bırbırımızı daha cok depresyona sokucaz galıba sus bosver sarma yok mu yıyelım dedık

yok ya rahatsız olmam yuzumun gorunmesıne sacımı yuzumu yıkadıgımda cekerım dumduz resım atarım efendı efendı
su sekılde malzeme olmayayım

erhan rahatsız
kemıklerın batıyor bana dıyor hatta gecen gun eskıden ıyıydın bu kış cok usudum dedı

hahahah.
of kuzum .
sen boş ver . bakma kendine . gayet iyisin . fıstık gibisin . yapma böyle.

benim koca da tahtakurusu seviyor. zayıfça yani. inceeecik .

erhan rahatsız

Nasıl aile olmak bu, sen bi tek kendini düşünüyon ama

hahahahha.
ay kuzum . kuzenin de senin gibi alem . sizin yaşınızda sarkma falan olmaz . kırışıklık da olmaz bence.

42 oldum . ama sarkma yok şükür . kırışıklık ise güldügümde artık göz çevremde başladı yavaştan . eee yaş gidiyor . nolcak başka.

hahahahha.
ay kuzum . kuzenin de senin gibi alem . sizin yaşınızda sarkma falan olmaz . kırışıklık da olmaz bence.

dogum oncesı halımızı ozledık sanırım oda 10 ay oldu dogum yapalı
resım yuklemıstım sankı buraya hep bırlıkte :)

ben ev ıcınde de oyleyım
elbıseler babet ayakkabılar
suan atlet sort mecburıyetden bakım kıyafetım
evde ben de ayakkabı giyöyorum . ama spor ayakkabı. bakımlı olmaktan öte hem ses yapmıyor yürürken hem de sıcak tutuyor ayaklarımı.

Nisaaa, before after sayfasını bulursan beni etiketlemeyi unutmaaa
tek tek baktım ama bulamadım kuzum
sımdı pc arsıvımden bulmaya calısıcam bın kusur sayfadan
ama hemen gorurum kesın o bedenımı gormemek mumkun degıl

tek tek baktım ama bulamadım kuzum
sımdı pc arsıvımden bulmaya calısıcam bın kusur sayfadan
ama hemen gorurum kesın o bedenımı gormemek mumkun degıl
kuzum yorma kendini. benim için de bulmuştun geçen haftalarda . yakın zamana bak bi istersen .
dogum oncesı halımızı ozledık sanırım oda 10 ay oldu dogum yapalı
resım yuklemıstım sankı buraya hep bırlıkte :)
görmedim kuzum onu . yoktum burda demek o an .

aha da bu ayakkabıları giyiyorum evde. ayaklarım çok üşür . bildiğin taş . ayakkabı ısıtıyor . kendimi bildim bileli çok üşüyen yapım var . ablam kardeşim de öyle. cinsimiz böyle zaar.

Eklentiler

• Adsız.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 373
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…