Sağlıklı beslenirken;

bazı arkadasları var kendı ısını yapan kamera baglar kablo ceker onlar spor gıyıyor
ama esım ısı baglar calısanları ısı yapar kodoman dedıgımız ınsanlarla gorusen kısı ısı baglayan kısı esım yanı
ortama mevbur ayak uyduruyoruz esım hep takım elbıse kravat yanında ben jean spor yemege gıdıyoruz olmazkı oyle kı dıgerlerının eslerı de aynı sekılde elbıse gıyıyor

yanı esım yazılımcı ve fırma sahıplerıne ıs baglıyor oba makarna var mesela fabrıkanın tum sıstemı degısıklıge gıdecek esım yapacak tum degısıklıgı ıs gorusmesı yemeklı gorusmeler oluyor eşlı mecbur yanı

heh ıste antep halkı cok gosterıse duskundur zaten turkıyenın en buyuk organıze sanayısıne sahıp sehırlerden bırı burda oyle spor gıyımlı ıs yapan pek goremezsın :)

eğer öyle ise tamam canım . yani iş bağlama kısmında ve görüşmelerde öyle giyinmesi gerekiyorsa ki öyle olmalı . senin de spor giyinmen olmaz tabi ki. güzel hallediyorsun sen bu işi maşallah

İşe geri dönmem gerekiyor. Görüşürüz kızlaarr
Vayyy, tanışma hikayeniz çok hoşmuş Nisaa

Beyaz elbiselerin geldi mi bu arada?

İşe geri dönmem gerekiyor. Görüşürüz kızlaarr
Vayyy, tanışma hikayeniz çok hoşmuş Nisaa

Beyaz elbiselerin geldi mi bu arada?

@demirleke N nscckts
Valla iyiki yazmışım iyi geldi mesajlarınız
Benim tosba kolik o yüzden pek uyku düzeni yok
6 ayda geçer 1 yaşına gelsin geçer dediler dediler geçmedi :) doktorumuz 2 yaşında düzene girer dedi bakalım bekliyorum
Sağlıklı beslenme spor en kolay kısmı sanırım zor olan psikolojik boyutu
Birde ömrü hayatımda ilk defa işsizim ondanda bu memnuniyetsizlik galiba
Kilodan ziyade kendimden memnun değilim aslında

ah o kolik ah ...
bırazcık daha sabret ınan hersey yoluna gırecek
bu yaz sana ıyı gelecek bebıs de ele avuca gelır artık bundan sonra ısın kolaylar kuzum
iş için acele etme hersey zamanla sırayla :)

esımle dun zıtlastık hırlastık bıraz
bugun eve gelırken kapıda acmıs cıkolata paketını bana uzatıyor guya kandıracak benı
dedım benı zehırlemeye mı karar verdın

yıne de 1 parca yedım

dokundu mıdem yanıyor sımdı

Enisteye öğret bunları Nisaa, artık öyle ucuza kanmak yok. Gönlünü alacaksa özel el yapımı, ya da en kalitelisinden stevia lı falan çikolatayı bulacak getirecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…