ay kuzum . aslında mühendislik işi gereğği (bence) daha spor da giyime yönelik bi meslek
yani ben de ateşe ya da bakanlıkta sandım . yani aslında gayet de arada spor giyinebilirsin .a ma bu senin kişiliğini yansıtan bi şey . spor giyince kendimi çıplak gibi hissederim diyorsun ya . ondan . yani senin içinden nasıl giyinmek geliyorsa öyle giyinmelisin . klasik seviyorsan elbette öyle giyin .
ben de klasik giyinince kendimi kendim gibi hissetmiyorum .
senin annen öyleydi galiba demi. benim de bi tarzım var senin gibi
dün bi kolye ucu aldım kendime. dur paylaşayım .
heh ıste antep halkı cok gosterıse duskundur zaten turkıyenın en buyuk organıze sanayısıne sahıp sehırlerden bırı burda oyle spor gıyımlı ıs yapan pek goremezsın :)heee bak bu çok uydu şimdi klasik giyim tarzına. oradan kalma bi şey . yoksa eşinin işi rahat giyimi destekler diye düşünüyorum . kanımca . nacizane. tabi ki bölge bölge değişiyor mesleklerin de giyim şeysi.
eğer öyle ise tamam canım . yani iş bağlama kısmında ve görüşmelerde öyle giyinmesi gerekiyorsa ki öyle olmalı . senin de spor giyinmen olmaz tabi ki. güzel hallediyorsun sen bu işi maşallahbazı arkadasları var kendı ısını yapan kamera baglar kablo ceker onlar spor gıyıyor
ama esım ısı baglar calısanları ısı yapar kodoman dedıgımız ınsanlarla gorusen kısı ısı baglayan kısı esım yanı
ortama mevbur ayak uyduruyoruz esım hep takım elbıse kravat yanında ben jean spor yemege gıdıyoruz olmazkı oylekı dıgerlerının eslerı de aynı sekılde elbıse gıyıyor
yanı esım yazılımcı ve fırma sahıplerıne ıs baglıyor oba makarna var mesela fabrıkanın tum sıstemı degısıklıge gıdecek esım yapacak tum degısıklıgı ıs gorusmesı yemeklı gorusmeler oluyor eşlı mecbur yanı
https://www.trendyol.com/cutecat-cl...p-4212474?boutiqueId=300041&merchantId=107101
gülmek serbest .
tükenmiş zaten . hahaha. benim gibi manyak çokmuş .
Vayyy, tanışma hikayeniz çok hoşmuş Nisaabenımde alıskanlık seyden kaldı
babamın sabun ımalat fabrıkası var okul cıkısı babama gıderdım babamın yanında calısırdım muhasebe departmanında
sonra ordan cıktım muhasebe ofısınde staj yaptım
sonra notere gırdım
sonra ordan arkadasımla ıstıfa edıp muhasebe ofısı actık (esımle de oyle tanıstık mukellefımdı benım )
halıyle hep klasık
Vayyy, tanışma hikayeniz çok hoşmuş Nisaabenımde alıskanlık seyden kaldı
babamın sabun ımalat fabrıkası var okul cıkısı babama gıderdım babamın yanında calısırdım muhasebe departmanında
sonra ordan cıktım muhasebe ofısınde staj yaptım
sonra notere gırdım
sonra ordan arkadasımla ıstıfa edıp muhasebe ofısı actık (esımle de oyle tanıstık mukellefımdı benım )
halıyle hep klasık
İşe geri dönmem gerekiyor. Görüşürüz kızlaarr
Vayyy, tanışma hikayeniz çok hoşmuş Nisaa
Beyaz elbiselerin geldi mi bu arada?
tamamdır gorusuruzbiraz da işleri halledeyim . görüşürüz yine .yazarken benim yokluğumu farkederseniz etiketleyin .
Öpüyorum
vayy ne kadar güzelsin sen öle.. maşaallah:)Eki Görüntüle 2250958 Eki Görüntüle 2250959 Eki Görüntüle 2250960 Eki Görüntüle 2250961
eskı halımı yukluyorum hazırmısınız kızlar+18 korku dıkkat
ah o kolik ah ...@demirleke N nscckts
Valla iyiki yazmışım iyi geldi mesajlarınız
Benim tosba kolik o yüzden pek uyku düzeni yok
6 ayda geçer 1 yaşına gelsin geçer dediler dediler geçmedi :) doktorumuz 2 yaşında düzene girer dedi bakalım bekliyorum
Sağlıklı beslenme spor en kolay kısmı sanırım zor olan psikolojik boyutu
Birde ömrü hayatımda ilk defa işsizim ondanda bu memnuniyetsizlik galiba
Kilodan ziyade kendimden memnun değilim aslında
Mükemmel incelme olmuş çok tebrik ederim. Spor yapmadığınız halde bir de..çooook güzelsiniz maşallahEki Görüntüle 2250958 Eki Görüntüle 2250959 Eki Görüntüle 2250960 Eki Görüntüle 2250961
eskı halımı yukluyorum hazırmısınız kızlar+18 korku dıkkat
Mükemmel incelme olmuş çok tebrik ederim. Spor yapmadığınız halde bir de..çooook güzelsiniz maşallah
vayy ne kadar güzelsin sen öle.. maşaallah:)
Enisteye öğret bunları Nisaa, artık öyle ucuza kanmak yok. Gönlünü alacaksa özel el yapımı, ya da en kalitelisinden stevia lı falan çikolatayı bulacak getirecek.esımle dun zıtlastık hırlastık bıraz
bugun eve gelırken kapıda acmıs cıkolata paketını bana uzatıyorguya kandıracak benı
dedım benı zehırlemeye mı karar verdın
yıne de 1 parca yedım
dokundumıdem yanıyor sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?