Enisteye öğret bunları Nisaa, artık öyle ucuza kanmak yok. Gönlünü alacaksa özel el yapımı, ya da en kalitelisinden stevia lı falan çikolatayı bulacak getirecek.
Çok değişik hareketler bunlarcıkolatayı yerken dedım kı
barı kerevız alaydın bıtmıstı rendelerdın dedım
oda kahvesını yudumladı
bılseydım alırdım yarın artık dedı
kerevız deyıp gecme bızde kerevız cok onemlıÇok değişik hareketler bunlar
Mevsimi geçerse büyük facia.kerevız deyıp gecme bızde kerevız cok onemlı
rendeleyen esım olunca
hıc deme ya bende uzuluyorumMevsimi geçerse büyük facia.
Adamın kaderi de buymuş, akşamlar bişey rendelemekle geçiyor.hıc deme ya bende uzuluyorum
ama mevsımı gecınce kabaga sarıyorum bu kez onu da esım rendelıyor
Adamın kaderi de buymuş, akşamlar bişey rendelemekle geçiyor.
Valla yine enişte kardaymis lafımi geri aldım. Senin erkek versiyonunu yaparlarsa onu da ben alicam Nisaaen nefret ettıgım sey rendelemek
saatlerce utu yaparım uyumadan gunlerce temızlık yaparım
ama 1 salatalık rendeleyemem
bızde perde asmak rendelemek cam sılmek ve duduklude nohut haslamak eşimin gorevı
bence benım gıbı antıka numunedırValla yine enişte kardaymis lafımi geri aldım. Senin erkek versiyonunu yaparlarsa onu da ben alicam Nisaa
Küçükten yatma hazırlıklarına başlayayım ben.
İyi geceler Nisaa
bedesten avm :)nisa sana bişey söleyeyim mi bende sağlıklı yemekler dükkani açmalisin..:) bide muhasebecisin maşaallah 10 parmaginda 10 marifetli..
gaziantepte hiç zayıf insan yoktu sanirimben ilk gittiğimde 10-12 yaşlarindaydim beyendik avm vardi hjiç unutmuyorum Gaziantepin en büyük avm ydi.. yemekleri de yedim hiç unuturmuyum:)
gunaydııngünaydın .
nasılsınız kızlar
ben uykulu.
yok beyendik avm di.:) stadyum kadar çok büyük avm di:)1999 gibi gitmişim.deprem olmadan evvel sanirim.bedesten avm :)
yerınde yeller esıyor sımdı yıkıldı o
primall falan yapıldı baska yere
aynen cogunluk tombık tombalak dıyeyım yenı nesıl kendıne dıkkat edıyor kıloları normal de ama soyle dısarı cıkıp baktıgında bacaklar dolma yanaklar tonton
aslında sana göre uyumuş sayılıyorum .gunaydıın
uyuyamadın mı hayırdır ben sabah 5 de uyudum 8 de kalktım yıne 3 saat sinir bozucu
basım agrıyor benım
kitap okuyorumaslında sana göre uyumuş sayılıyorum .
12 de yattım . saat 5 buçuk da uyandım .
5 e kadar nasıl vakit geçiriyorsun nisa.
evet eskı stadyumun ordaydı antebın en buyuguydu sonra adı bedesten oldu onun degıstırdıler lokantasını ıptal ettıler antepde sıvılce kadar kucuk kaldıyok beyendik avm di.:) stadyum kadar çok büyük avm di:)1999 gibi gitmişim.deprem olmadan evvel sanirim.
o halde gaziantepli etli butlu şehir deyim
aslinda bakarsan heryerde öle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?