Sağlıklı beslenirken;

Enisteye öğret bunları Nisaa, artık öyle ucuza kanmak yok. Gönlünü alacaksa özel el yapımı, ya da en kalitelisinden stevia lı falan çikolatayı bulacak getirecek.

cıkolatayı yerken dedım kı
barı kerevız alaydın bıtmıstı rendelerdın dedım
oda kahvesını yudumladı
bılseydım alırdım yarın artık dedı

çilek ozledım ben ya baya burnuma koktu suan :)

Adamın kaderi de buymuş, akşamlar bişey rendelemekle geçiyor.
en nefret ettıgım sey rendelemek
saatlerce utu yaparım uyumadan gunlerce temızlık yaparım
ama 1 salatalık rendeleyemem
bızde perde asmak rendelemek cam sılmek ve duduklude nohut haslamak eşimin gorevı

en nefret ettıgım sey rendelemek
saatlerce utu yaparım uyumadan gunlerce temızlık yaparım
ama 1 salatalık rendeleyemem
bızde perde asmak rendelemek cam sılmek ve duduklude nohut haslamak eşimin gorevı
Valla yine enişte kardaymis lafımi geri aldım. Senin erkek versiyonunu yaparlarsa onu da ben alicam Nisaa

Valla yine enişte kardaymis lafımi geri aldım. Senin erkek versiyonunu yaparlarsa onu da ben alicam Nisaa
bence benım gıbı antıka numunedır bır tane bır kısının basına bela yeter
bakma sen huysuzumdur ben gecımsızımdır kuralcı dedıgı dedık

nisa sana bişey söleyeyim mi bende sağlıklı yemekler dükkani açmalisin..:) bide muhasebecisin maşaallah 10 parmaginda 10 marifetli..
gaziantepte hiç zayıf insan yoktu sanirim ben ilk gittiğimde 10-12 yaşlarindaydim beyendik avm vardi hjiç unutmuyorum Gaziantepin en büyük avm ydi.. yemekleri de yedim hiç unuturmuyum:)

bedesten avm :)
yerınde yeller esıyor sımdı yıkıldı o
primall falan yapıldı baska yere

aynen cogunluk tombık tombalak dıyeyım yenı nesıl kendıne dıkkat edıyor kıloları normal de ama soyle dısarı cıkıp baktıgında bacaklar dolma yanaklar tonton

yok beyendik avm di.:) stadyum kadar çok büyük avm di:)1999 gibi gitmişim.deprem olmadan evvel sanirim.
o halde gaziantepli etli butlu şehir deyim
aslinda bakarsan heryerde öle:)

aslında sana göre uyumuş sayılıyorum .

12 de yattım . saat 5 buçuk da uyandım .

5 e kadar nasıl vakit geçiriyorsun nisa.
kitap okuyorum
tv ızlıyorum
ütü yapıyorum
muzık dınlıyorum
valla gecıyor zaman ılla yapacak bırsey buluyorum
bazen ooo sabah olmus deyıp farkedıp zorla yatıyorum
yatmasam yatmam yanı

yok beyendik avm di.:) stadyum kadar çok büyük avm di:)1999 gibi gitmişim.deprem olmadan evvel sanirim.
o halde gaziantepli etli butlu şehir deyim
aslinda bakarsan heryerde öle:)
evet eskı stadyumun ordaydı antebın en buyuguydu sonra adı bedesten oldu onun degıstırdıler lokantasını ıptal ettıler antepde sıvılce kadar kucuk kaldı kose bası bır yerdeydı dımı :) cok degıstı buralar cok gelsen ınanamazsın cok hızlı gelıstı
ozellıkle son 15 senedır anteplıden cok japon ve alman goruyorum burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…