Bir kere çocukken Eskisehirde yediğimi hatırlıyorum. Boguluyordum. Çok tehlikeli bence.
Leblebi tozuyla bişey yaptım dedin sandım, ekşi yaptım dedin.
Tipini yerim onun yaa. Kuzuu ooahsen cok sevdı avucunu yalıyor mmmm cok guzel dıyorpatısını yalayan kedı gıbı yahu
kuzum bunu hiç bilmiyorum bizim okulda leblebi tozu satılırdı ama . hiç eksi veya tuzlu olmazdı. düz leblebi tozu olarak kantinden ya da bakkaldan alırdık . tarif versene bize.
ben de yerdim ama çok tehlikeli evet . geçen yıl ya da önceki yıl okul kantininden alan çocuk yerken vefat etmişti. kameralar da çekmiş . okul kamerası . müdahale ediyorlar ama kurtulamamıştı. ben de çocukları tembihliyorum almayın . erkek çocuğu birden kafaya dikiyor . o da öyle yapmıştı.Bir kere çocukken Eskisehirde yediğimi hatırlıyorum. Boguluyordum. Çok tehlikeli bence.
Leblebi tozuyla bişey yaptım dedin sandım, ekşi yaptım dedin.
Ben iki türlü giyinmeyi de seviyorum aslında, aynı deniz gibi içine girince alışıyorsunben de klasik giyinince kendimi kendim gibi hissetmiyorum .
Samsonum inşallah iki tane yaparlar aminValla yine enişte kardaymis lafımi geri aldım. Senin erkek versiyonunu yaparlarsa onu da ben alicam Nisaa
resim atsan ya giyindiğin zaman .Ben iki türlü giyinmeyi de seviyorum aslında, aynı deniz gibi içine girince alışıyorsundün işyerinde full klasiktim mesela, cigaret pantolon altına stiletto çok hoşuma gidiyor bu tür giyim. Bugün çektim kotu spor ayakkabıyı parkayı çöktüm masama, bu giyim de çok hoşuma gidiyor
Siz hepiniz ben tekİstanbul da buluşup hızlı trenle Miho'yu basmaya gidelim@Mihail Zoscenko 4 saat.
Allah iyiliğinizi versin emi.Samsonum inşallah iki tane yaparlar amin
Atayım inşallah, bugünkü halim şu mesela (armut gibi çekimim için özür arkadaşlar), free friday yaptım kendime :))resim atsan ya giyindiğin zaman .
benim düğünler hariç öyle giyindiğim sadece özel yemekler . iftar yemekleri . veli buluşmaları vs . ki hepsinde de öyle stiletto giymiyorum . var stilettom ama çok sivri burun
bi ayakkabı aldım . daha dışarıda giyemedim . çok şık . hoş ama cesaret yok . .
Nisam ben de senin sayende kereviz yeme alışkanlığı edindim süper bi besinmiş çiğ haliyle salata yapınca. Ben portakallı yemeğini yapardım arada meeh çekilmiyordu pek :)bu kerevız sapı kuzum bunla sulu tencere yemegı yapılır
Eki Görüntüle 2251623 bahsettıgım meshur kerevız bu
patates gıbı soyulur ve rendelenır
Yaa çok güzelmiş bu ayakkap, zaranın ayakkapları güzel oluyor zaten bu klasiğe de gider casuala daEki Görüntüle 2251896 Eki Görüntüle 2251897
bunu aldım ayakta da çok güzel , şık duruyor ama giymeye daha başlamadım . geçen yıl aldım oysa. havalar iyi gidiyor . bi cesaret giyerim belki.
ıste o leblebı tozunun yanında sumakta satılırdı karıstırıp yemeyekuzum bunu hiç bilmiyorum bizim okulda leblebi tozu satılırdı ama . hiç eksi veya tuzlu olmazdı. düz leblebi tozu olarak kantinden ya da bakkaldan alırdık . tarif versene bize.
bende tencere yemegını sevmıyorumNisam ben de senin sayende kereviz yeme alışkanlığı edindim süper bi besinmiş çiğ haliyle salata yapınca. Ben portakallı yemeğini yapardım arada meeh çekilmiyordu pek :)
Yaa çok güzelmiş bu ayakkap, zaranın ayakkapları güzel oluyor zaten bu klasiğe de gider casuala da
bugün giydiklerim . evet . bence de gider . umarım bi cesaret ile giyerim . biraz sivri burun olunca. burda da öyle çok kokoş insanlar yok . ama ben giyersem olur bence. yapabilirim . inşallahYaa çok güzelmiş bu ayakkap, zaranın ayakkapları güzel oluyor zaten bu klasiğe de gider casuala da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?