Sağlıklı beslenirken;

Bir kere çocukken Eskisehirde yediğimi hatırlıyorum. Boguluyordum. Çok tehlikeli bence.
Leblebi tozuyla bişey yaptım dedin sandım, ekşi yaptım dedin.

tamam ıste bu ekşi leblebı tozuyla yapılır
leblebı tozu nane pul bıber lımon tuzu sumak karısımı :)

Bir kere çocukken Eskisehirde yediğimi hatırlıyorum. Boguluyordum. Çok tehlikeli bence.
Leblebi tozuyla bişey yaptım dedin sandım, ekşi yaptım dedin.
ben de yerdim ama çok tehlikeli evet . geçen yıl ya da önceki yıl okul kantininden alan çocuk yerken vefat etmişti. kameralar da çekmiş . okul kamerası . müdahale ediyorlar ama kurtulamamıştı. ben de çocukları tembihliyorum almayın . erkek çocuğu birden kafaya dikiyor . o da öyle yapmıştı.
kızlar biraz daha kibar o konularda.
Allah a emanet .

günaydın kızlar .
bu sabah kahvaltım .
taze soğanlı 1 yumurtalı omlet
çocuklara mayalı hamur yaptım . bazlama gibi.
arasına saralleee sürdüm . biraz tadına baktım . nasıl diye . lezzet testi.

işe gelirken süt kaynattım . 300 ml . çelik mataraya koydum getirdim . şimdi onunla kahve yaptım içiyorum .

öğlen için . tavuklu keşkek . yoğut , 2 elma, kurukayısı

ben de klasik giyinince kendimi kendim gibi hissetmiyorum .
Ben iki türlü giyinmeyi de seviyorum aslında, aynı deniz gibi içine girince alışıyorsun dün işyerinde full klasiktim mesela, cigaret pantolon altına stiletto çok hoşuma gidiyor bu tür giyim. Bugün çektim kotu spor ayakkabıyı parkayı çöktüm masama, bu giyim de çok hoşuma gidiyor

resim atsan ya giyindiğin zaman .
benim düğünler hariç öyle giyindiğim sadece özel yemekler . iftar yemekleri . veli buluşmaları vs . ki hepsinde de öyle stiletto giymiyorum . var stilettom ama çok sivri burun
bi ayakkabı aldım . daha dışarıda giyemedim . çok şık . hoş ama cesaret yok . .

bunu aldım ayakta da çok güzel , şık duruyor ama giymeye daha başlamadım . geçen yıl aldım oysa. havalar iyi gidiyor . bi cesaret giyerim belki.

Atayım inşallah, bugünkü halim şu mesela (armut gibi çekimim için özür arkadaşlar), free friday yaptım kendime :))

Genelde masamın altında iki üç çift topuklu ayakkabı bulunur, şu yaz sezonu için

bu kerevız sapı kuzum bunla sulu tencere yemegı yapılır

Eki Görüntüle 2251623 bahsettıgım meshur kerevız bu
patates gıbı soyulur ve rendelenır
Nisam ben de senin sayende kereviz yeme alışkanlığı edindim süper bi besinmiş çiğ haliyle salata yapınca. Ben portakallı yemeğini yapardım arada meeh çekilmiyordu pek :)

kuzum bunu hiç bilmiyorum bizim okulda leblebi tozu satılırdı ama . hiç eksi veya tuzlu olmazdı. düz leblebi tozu olarak kantinden ya da bakkaldan alırdık . tarif versene bize.
ıste o leblebı tozunun yanında sumakta satılırdı karıstırıp yemeye antebın ılkokulda satılan ekşisi bıle alengırlı nerdeyse sogan kavurup katacakmısız desene
goz kararı yapıyorum ben olcum yok ama yarım kg leblebıyı toz halıne getırıp ıcıne 5 yemek kasıgı nane 5 yemek kasıgı pul bıber 3 yemek kasıgı lımon tuzu 1 yemek kasıgı sumak ekleyıp karıstırırsan gercekten hem lezzetlı oluyor hemde duz leblebı tozu nasıl yenır cok zor yenmez bu agızda erıyor ekşi ekşi :)
yanında sodayla harıka olur

Nisam ben de senin sayende kereviz yeme alışkanlığı edindim süper bi besinmiş çiğ haliyle salata yapınca. Ben portakallı yemeğini yapardım arada meeh çekilmiyordu pek :)
bende tencere yemegını sevmıyorum kerevızı bırtek salata olarak sevdım
kayınvalıdem hıc yogurt koymaz o sadece havuc beyaz lahana kerevız rendeler lımonlar tuzlar yer
tadına baktım oda fena degıldı :)

Yaa çok güzelmiş bu ayakkap, zaranın ayakkapları güzel oluyor zaten bu klasiğe de gider casuala da

ben o botları salas tek omuzdan dusen midi boy belden kemerlı trıko elbıseler varya
salaş olan
onla gıyıyorum :)

dun yedıgım tursular bugun tırmaladı
mıdemı bozmusum ölcem oy
ama tursular hala bana bakıyor yarım kg tursu yedım dun ustune ekşi hayırdır ınsallah

ben de bugün böyleyim .
Yaa çok güzelmiş bu ayakkap, zaranın ayakkapları güzel oluyor zaten bu klasiğe de gider casuala da
bugün giydiklerim . evet . bence de gider . umarım bi cesaret ile giyerim . biraz sivri burun olunca. burda da öyle çok kokoş insanlar yok . ama ben giyersem olur bence. yapabilirim . inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…