Evet.o amerika da çok meşhur zaten Nisa..kerevizin kendisini bulmak zor, ama bu sapı heryerde var. Celery deniyordu sanırım, di mi Sevde?
ay o yoğurtlu yarmalı çorba yapıyorsun ya Nisaa, yaprağı o çorba için şahanebende cope atıyorum valla acımtırak gelıyor bana tadıkatır gıbı kalın burdakıler ınsan neye kullanacagını bılemıyor
ay o yoğurtlu yarmalı çorba yapıyorsun ya Nisaa, yaprağı o çorba için şahane
sapı da her türlü sebze çorbasına enfes aroma katar, minik minik doğra.
Ben balık çorbası yapmıştım, çok beğenildi.
bende cope atıyorum valla acımtırak gelıyor bana tadıkatır gıbı kalın burdakıler ınsan neye kullanacagını bılemıyor
e daha once soyleseydınız ya kızlar okadar sapı bosuna mı attım benSoslu tavuk yanına burada ranch sosuyla servis ediyorlar, restoranlarda. Sosa bandır bandır ye, tavukla katık et, çok yakışıyor.
e daha once soyleseydınız ya kızlar okadar sapı bosuna mı attım ben
esımde habıre saplı alıyor dıye yıne coplu almıssın dıyerek kızıyordum bırdaha kestır al dıyordum
adama bosuna mı cemkırdım ben
neyse aramızda kalsın caktırmayınama bırdahakıne saplı al dedıgımde ne der merak ıcındeyım
sizin yediginizden smothii yapıliyor. acı değil cünküAnladım. Fotoğraf yükledim. Benim kereviz böyle. Seninki de böyle mi? İnternette başka çeşit de gördüm, krem rengi, yuvarlak falan...
Teşekkürler, mutlaka deneyeceğim. :)
ellerıne saglık yesıl elma da cok yakısır :)sizin yediginizden smothii yapıliyor. acı değil cünkü
burdaki kereviz sabları acı oluyor. fazla baharatlı tadı
nisa atmıs remini zaten. beyaz kisimlari yiyiruz biz. kök kısmını yani
bu aksam yogurtlu kereviz salatasi yedim. 1 tabak ıspanak.1 elma. simdi cay.
kereviz salatasıni 1 kök yapıyirum. fazla fazla cıkıyir.
dolapta saklıyorum. ve yemeklerin yanina 2 kasık koyuyorum. cok hiş oluyor. sarımsaklı yogurt ile yapıyorum ben de . ama havuç yerine yesil elma rendeliyorum.ve yagı direk üzerine gezdiriyorum. kızdırmadan . soguk sıkım zeytinyagı.
afıyet olsun :)cocuklara hamburger yaptım. 1 köfte yedim. kız yememis . onun köftesini yedim.
Ya ne anlatmak istemiş aslında acaba
Ya ne anlatmak istemiş aslında acabahayır fiyat falan türkçe yazmasa, yabancı bir ülke, yabancı kelime diyeceğim
Anladım şimdi, alırsan kocan kafanda patlatabilir alt mesaji veriyor.pahalılıgına baksanayaw sen altı ustu bır mıksersın ne oluyor yanı boyuna posuna bakmadan bırde mıkserın ısmıne bak el kaide tovbe yarabbım ya
Ekşi ne ki?
kızzz sen hıc ılk okulda avucuna dokup yalamadın mıAnladım şimdi, alırsan kocan kafanda patlatabilir alt mesaji veriyor.
Ekşi ne ki?
Bir kere çocukken Eskisehirde yediğimi hatırlıyorum. Boguluyordum. Çok tehlikeli bence.kızzz sen hıc ılk okulda avucuna dokup yalamadın mısumaklısı da olurdu
Eki Görüntüle 2251764
bunda satılırdı :)
yumıyumlu zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?