Sağlıklı beslenirken;

bende cope atıyorum valla acımtırak gelıyor bana tadı katır gıbı kalın burdakıler ınsan neye kullanacagını bılemıyor
ay o yoğurtlu yarmalı çorba yapıyorsun ya Nisaa, yaprağı o çorba için şahane

sapı da her türlü sebze çorbasına enfes aroma katar, minik minik doğra.

Ben balık çorbası yapmıştım, çok beğenildi.

sevde o kerevızın yuvarlak kısmı patates gıbı dogranıp sulu tencere yemegı de yapılır
kerevızın sap kısmı gıbı

ama ben rendeleyıp yemegı sevıyorum cıg cıg ıkısınınde yerı farklı

bu hafta kerevız haftan olsun hepsını yap ye

bak bıgunde oyle denıyım ozaman :)

bende cope atıyorum valla acımtırak gelıyor bana tadı katır gıbı kalın burdakıler ınsan neye kullanacagını bılemıyor

Soslu tavuk yanına burada ranch sosuyla servis ediyorlar, restoranlarda. Sosa bandır bandır ye, tavukla katık et, çok yakışıyor.

Soslu tavuk yanına burada ranch sosuyla servis ediyorlar, restoranlarda. Sosa bandır bandır ye, tavukla katık et, çok yakışıyor.
e daha once soyleseydınız ya kızlar okadar sapı bosuna mı attım ben
esımde habıre saplı alıyor dıye yıne coplu almıssın dıyerek kızıyordum bırdaha kestır al dıyordum
adama bosuna mı cemkırdım ben

neyse aramızda kalsın caktırmayın ama bırdahakıne saplı al dedıgımde ne der merak ıcındeyım

Atarken sorsaydın ya buraya

Anladım. Fotoğraf yükledim. Benim kereviz böyle. Seninki de böyle mi? İnternette başka çeşit de gördüm, krem rengi, yuvarlak falan...

Teşekkürler, mutlaka deneyeceğim. :)
sizin yediginizden smothii yapıliyor. acı değil cünkü
burdaki kereviz sabları acı oluyor. fazla baharatlı tadı
nisa atmıs remini zaten. beyaz kisimlari yiyiruz biz. kök kısmını yani

bu aksam yogurtlu kereviz salatasi yedim. 1 tabak ıspanak.1 elma. simdi cay.
kereviz salatasıni 1 kök yapıyirum. fazla fazla cıkıyir.
dolapta saklıyorum. ve yemeklerin yanina 2 kasık koyuyorum. cok hiş oluyor. sarımsaklı yogurt ile yapıyorum ben de . ama havuç yerine yesil elma rendeliyorum.ve yagı direk üzerine gezdiriyorum. kızdırmadan . soguk sıkım zeytinyagı.

ellerıne saglık yesıl elma da cok yakısır :)

Ya ne anlatmak istemiş aslında acaba hayır fiyat falan türkçe yazmasa, yabancı bir ülke, yabancı kelime diyeceğim

pahalılıgına baksana yaw sen altı ustu bır mıksersın ne oluyor yanı boyuna posuna bakmadan bırde mıkserın ısmıne bak el kaide tovbe yarabbım ya

kızzz sen hıc ılk okulda avucuna dokup yalamadın mı sumaklısı da olurdu
Eki Görüntüle 2251764
bunda satılırdı :)
yumıyumlu zamanlar
Bir kere çocukken Eskisehirde yediğimi hatırlıyorum. Boguluyordum. Çok tehlikeli bence.
Leblebi tozuyla bişey yaptım dedin sandım, ekşi yaptım dedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…