Sağlıklı beslenirken;

bu sabah 1 buyuk kase mercımek corbası yedım bol lımonlu

suan turk kahvesı ıcıyorum

aksama türlü yapıcam :)
afiyet olsun nisa cım .
dun yedıgım tursular bugun tırmaladı
mıdemı bozmusum ölcem oy
ama tursular hala bana bakıyor yarım kg tursu yedım dun ustune ekşi hayırdır ınsallah
of çok yeme canım . ben de turşuyu çok severim . bizim buralarda kavrulur . soğan ile kavrulur . turşu kavurması yedin mi daha önce. çok güzel olur .

afiyet olsun nisa cım .

of çok yeme canım . ben de turşuyu çok severim . bizim buralarda kavrulur . soğan ile kavrulur . turşu kavurması yedin mi daha önce. çok güzel olur .
aaa ılk defa duyduum cok ılgınc nasıl kavruluyor merak ettım cok :) denıcem

İnşallah canım 10 gündür hiç kaçamak yapmadım, bir de senin gibi 2 öğün besleniyorum. Gerçekten çok faydası oluyormuş.

supersın ınan bana saglıgında cok cıddı ılerleme vucutda genclesme de goreceksın
cok ıyı gıdıyorsun :)

İnşallah canım 10 gündür hiç kaçamak yapmadım, bir de senin gibi 2 öğün besleniyorum. Gerçekten çok faydası oluyormuş.
Samsonum dün toplu yemeğe çıktık işyerinde etliekmek günüydü, inan akşam yemek yemememe (yemedim yani mememememe bir sürü ek kastım ) rağmen üstümdeki ağırlık gitmedi, yürüyüşe de çıkamadım. Hamur pişmanlıktır :)))

Öyle tabi nisam ben de burayı okudukça güzel yemekler yapasım etrafı hızlıca derleyip toparlayasım günah yemek olunca fırlatıp atasım geliyor, bu konu insanın verimliliğini artırıyor yaw
ya bayıldım ya günah yemek

yeme kuzuuu. 10 gündür ağzıma unlu sürmedim ben. Bak şimdi ne yiyorum, çok enfesss :

Haşlanmış karabuğdaya, salatalık, dereotu, bol elma sirkesi ve yoğurt kattım. Üzerine de yine bolca zeytinyağı gezdirdim. Tuzunu da ayarla, acayip basit ama çok leziz bi tat.

afıyet olsun sankı mayonezlı yogurtlu salata gıbı gorunuyor
lezzetlı

ya Nisa mutlaka deneee...acayip ya, yemeye kıyamıyorum...evde olsam salatalığı rendeleyip yaparım. Siz de enişte rendelesin, mutlakaa bi dene diyorum. Sirke + zeytinyağı elzem
denıcem annemde karabugday vardı pazar aksam ustu oraya gıder yaparım annemlerde sever :)

Çok basit, kime yaptımsam beğendi ama, tembel olunca böyle pratik şeyler iyi oluyor. Haşlaması 10 dk

oh ıyı yaptın ellerıne saglık bende severım boyle pratık seylerı
bazen esım gece atıstıracak bırseyler arıyor az yedıgı zaman oyle gunlerde yaparım bu salatadan :) hatta işe de goturur oglen menu yerıne ıyı olur hafıf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…