afiyet olsun nisa cım .bu sabah 1 buyuk kase mercımek corbası yedım bol lımonlu
suan turk kahvesı ıcıyorum
aksama türlü yapıcam :)
of çok yeme canım . ben de turşuyu çok severim . bizim buralarda kavrulur . soğan ile kavrulur . turşu kavurması yedin mi daha önce. çok güzel olur .dun yedıgım tursular bugun tırmaladı
mıdemı bozmusum ölcem oy
ama tursular hala bana bakıyor yarım kg tursu yedım dun ustune ekşi hayırdır ınsallah
aaa ılk defa duyduum cok ılgınc nasıl kavruluyor merak ettım cok :) denıcemafiyet olsun nisa cım .
of çok yeme canım . ben de turşuyu çok severim . bizim buralarda kavrulur . soğan ile kavrulur . turşu kavurması yedin mi daha önce. çok güzel olur .
Giy gitsin ya ben sanayideyim kimse benim gibi giyinmiyor alışırsınız dedim alıştılar :)))Eki Görüntüle 2251973 Eki Görüntüle 2251974
ben de bugün böyleyim .
bugün giydiklerim . evet . bence de gider . umarım bi cesaret ile giyerim . biraz sivri burun olunca. burda da öyle çok kokoş insanlar yok . ama ben giyersem olur bence. yapabilirim . inşallah
Hepsiyle yakışır bu parça nisamben o botları salas tek omuzdan dusen midi boy belden kemerlı trıko elbıseler varya
salaş olan
onla gıyıyorum :)
Mihail Zoscenko & @demirleke kızlar fotolar müthiş ya, acayip fit görünüyorsunuz. N nscckts zaten öyle, darısı başıma yaz gelmeden
Bugün tartıldım 66 kg olmuşum. 60 olsam bana fazlasıyla yeter .
İnşallah canım 10 gündür hiç kaçamak yapmadım, bir de senin gibi 2 öğün besleniyorum. Gerçekten çok faydası oluyormuş.azıcık kalmıs kız :) kara gorunmus yaza kadar coooookkk rahat verırsın
İnşallah canım 10 gündür hiç kaçamak yapmadım, bir de senin gibi 2 öğün besleniyorum. Gerçekten çok faydası oluyormuş.
En büyük motivasyon kaynağımsınsupersın ınan bana saglıgında cok cıddı ılerleme vucutda genclesme de goreceksın
cok ıyı gıdıyorsun :)
ne mutlu banaEn büyük motivasyon kaynağımsın
Samsonum dün toplu yemeğe çıktık işyerinde etliekmek günüydü, inan akşam yemek yemememe (yemedim yani mememememe bir sürü ek kastımİnşallah canım 10 gündür hiç kaçamak yapmadım, bir de senin gibi 2 öğün besleniyorum. Gerçekten çok faydası oluyormuş.
Öyle tabi nisam ben de burayı okudukça güzel yemekler yapasım etrafı hızlıca derleyip toparlayasım günah yemek olunca fırlatıp atasım geliyor, bu konu insanın verimliliğini artırıyor yawne mutlu banasen boyle dedıkce ben daha cok motıve oluyorum :)
ya bayıldım ya günah yemekÖyle tabi nisam ben de burayı okudukça güzel yemekler yapasım etrafı hızlıca derleyip toparlayasım günah yemek olunca fırlatıp atasım geliyor, bu konu insanın verimliliğini artırıyor yaw
yeme kuzuuu. 10 gündür ağzıma unlu sürmedim ben. Bak şimdi ne yiyorum, çok enfesss :Samsonum dün toplu yemeğe çıktık işyerinde etliekmek günüydü, inan akşam yemek yemememe (yemedim yani mememememe bir sürü ek kastım) rağmen üstümdeki ağırlık gitmedi, yürüyüşe de çıkamadım. Hamur pişmanlıktır :)))
afıyet olsun sankı mayonezlı yogurtlu salata gıbı gorunuyoryeme kuzuuu. 10 gündür ağzıma unlu sürmedim ben. Bak şimdi ne yiyorum, çok enfesss :Eki Görüntüle 2252086
Haşlanmış karabuğdaya, salatalık, dereotu, bol elma sirkesi ve yoğurt kattım. Üzerine de yine bolca zeytinyağı gezdirdim. Tuzunu da ayarla, acayip basit ama çok leziz bi tat.
ya Nisa mutlaka deneee...acayip ya, yemeye kıyamıyorum...evde olsam salatalığı rendeleyip yaparım. Siz de enişte rendelesin,afıyet olsun sankı mayonezlı yogurtlu salata gıbı gorunuyor
lezzetlı
denıcemya Nisa mutlaka deneee...acayip ya, yemeye kıyamıyorum...evde olsam salatalığı rendeleyip yaparım. Siz de enişte rendelesin,mutlakaa bi dene diyorum. Sirke + zeytinyağı elzem
denıcemannemde karabugday vardı pazar aksam ustu oraya gıder yaparım annemlerde sever :)
Çok basit, kime yaptımsam beğendi ama, tembel olunca böyle pratik şeyler iyi oluyor. Haşlaması 10 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?