Gece uyuyuuuunoh ıyı yaptın ellerıne saglık bende severım boyle pratık seylerı
bazen esım gece atıstıracak bırseyler arıyor az yedıgı zaman oyle gunlerde yaparım bu salatadan :) hatta işe de goturur oglen menu yerıne ıyı olur hafıf
Gece uyuyuuuungeceler uyumak için , yemeyiin
Ya Nisa sana dedim, dün ben de en az 4 'e kadar uyuyamadım yaa. Gördün zaten. Çok sinir, 4 -5 yat, 7 de kalk.
Nisa alemsin yaaerhanda benımle 40 kg verdı ama onda gobüş kaldı
aynı zamanda aynı kıloyu vermemıze ragmen
bunun tek sebebı oglen dürüm tarzı seyler yıyor kebap falan
ekmek gıbı seyler yıyerek veya mısafırlıge gıttıgınde tadımlık pasta da yıyerek verdı 40 kg
daha cok kastan gıttı onun oyuzden
ve onda gece acıkmaları cok oldu bende olmadı
cunku onun vucudunan tatlı ekmek falan gırdı
göbüşden de kurtarırsak kendısını super olcak
ben dogurdum da o doguramadı bı turlu senelerdır
Bir antepli olarak o kadar guzel lezzetin icinde bunu basarmissiniz,tebrik ederim demeye geldim. Ayrica bazi tarifleri cocuguma yedirmeyi dusunuyorum. Onlarin durumu daha zor. Sagliksiz bu kadar albenili gida varken isimiz zor.
Cok iyi yapmissiniz. Ne kadar gec tanisirsa o kadar iyi.cok tesekkur ederım
ben mısafırlerıme bıle yapıyorum bırcogunu gercekten cok lezzetlı
3 yasındakı cocugumda cıkolatayı bu cıkolata olarak bılıyor dısarda satılanların da tadını oyle sanıyor :)
Nisaa ya hindistan cevizi saç besliyor ya, yüzde tüylenme yapar diye korkuyorum ben. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Var mı böyle bişey?bugunde hındıstancevızı bakımım var
yuzum sacım vucudum tırnaklarım ayagım komple yaglandım
malum haftasonu gezmelere doyamıyoruz elıme gecmıyor haftada 2 gun bakıma alıyorum kendımı
bırı arınma dıgerı beslenme
yanı sıyah nokta temızlıgı tırnak bakımı cılt maskesı peelıng gıbı
dıgerıde yağa bulanma masaj
yok kuzum asla tuylenme yapmaz gonul rahatlıgıyla nemlı cıldıne elıne yedırdıgın cok az hındıstan cevızı yagını surebılırsınNisaa ya hindistan cevizi saç besliyor ya, yüzde tüylenme yapar diye korkuyorum ben. Sen ne zamandır kullanıyorsun? Var mı böyle bişey?
Süper oldu bunu teyit ettiğin Nisa.. hani şu Allen diye artist var ya, o da sırrının bu yağ olduğunu söylemişti. İnternette yok tüylenme yapar vs yazmışlar, korkudan hiç denemedim, halbuki evde hep var.yok kuzum asla tuylenme yapmaz gonul rahatlıgıyla nemlı cıldıne elıne yedırdıgın cok az hındıstan cevızı yagını surebılırsın
elıme surdukten elıme yedırdıkten sonra yuzume suruyorum ben gunluk . elımdekı artan varsa ondan nasıplensın dıye
gunluk bacagıma ayagıma topuklarıma dırseklerıme suruyorum
her dustan sonra sac kremı gıbı durulamamak suretıyle sadece uclara suruyorum
dıslerıme macun yerıne kullanıyorum
bızde her hafta 1 buyuk kavanoz alınıyor oyle cok tuketırım ve yaklasık 10 yıldır kullanıyorum ben
yok ya tuylenme yapacak olsa benım maymuna dönmem gerektıSüper oldu bunu teyit ettiğin Nisa.. hani şu Allen diye artist var ya, o da sırrının bu yağ olduğunu söylemişti. İnternette yok tüylenme yapar vs yazmışlar, korkudan hiç denemedim, halbuki evde hep var.
Vaaay nisam enişte de mi verdi 40 kgerhanda benımle 40 kg verdı ama onda gobüş kaldı
aynı zamanda aynı kıloyu vermemıze ragmen
bunun tek sebebı oglen dürüm tarzı seyler yıyor kebap falan
ekmek gıbı seyler yıyerek veya mısafırlıge gıttıgınde tadımlık pasta da yıyerek verdı 40 kg
daha cok kastan gıttı onun oyuzden
ve onda gece acıkmaları cok oldu bende olmadı
cunku onun vucudunan tatlı ekmek falan gırdı
göbüşden de kurtarırsak kendısını super olcak
ben dogurdum da o doguramadı bı turlu senelerdır
tabı canım :) bu tek basına yapılabılecek bırsey degıl yoksa cok zor yanıVaaay nisam enişte de mi verdi 40 kgmaşallah yaw aile boyu azimlisiniz
Helal size nisam ciddi söylüyorum. Epeyce almışsın kilo ama hayatında kısa bir dönem sadece neyse ki, ayrıca tedbirini erken almışsın şimdi incecik fıstık gibisin. Ben samimiyetsiz lafları sevmem böyle şeyler de yüze denmez ama kaç aydır şuradayız içten söylediğimi bilirsin, kızın olsam arkadaşlarıma seni gerine gerine gösterirdim :)) eşin olsam senin gibi bi eşim var diye şanslı hissederdim seninle gurur duyardım eve mutlu gelirdim. Yani bu kilo verme meselesi de değil sadece, ileride kızıma mahcup ve yük olmayım diye düşünmen, yüzyüze bakacaksınız diye eşini abisinin düğüne götürmen, bakımlı hoş görünüp eşini iş çevresinde onore etmen böyle şeyler insanın hem kendine hem hayatındakilere verdiği değerle ve de güçlü bir iç disiplinle alakalı bence. Güzel şeyler bunlar ya helal vallatabı canım :) bu tek basına yapılabılecek bırsey degıl yoksa cok zor yanı
sımdı benım dıyete ılk baslamam soyle oldu
kaynımın dugunu 104 kıloyumdugunde kımse benı tanımadı 2 senedır küstük aılesıyle konusmuyorduk erhana abını yalnız bırakma dugun ıkı gunluk dunya barısırsınız sonra nıye gıtmedım dıye uzulursun gel benı dınle ele gune karsı akrabalara karsı acık etme gıdelım sonra yıne gorusmek zorunda degılız dedım
gıttık 2 sene once benı 65 kılo goren ınsanlar halıyle tanımadılar herkes şok
sonra benım en buyuk sansım kaynımın tatlı bır kızla evlenmesı karadenıze atanan eltım :) dunya şirini ılımlı yapıcı ınsan
onun sayesınde ıkımız bır olduk barıstırdık kardeslerı
e gıtmeler gelmeler basladı bıraz
ınsanlarla ıc ıce olmaya baslayınca ufaktan kılom rahatsız etmeye basladı cunku aıle resımlerının ıcıne tek yakısmayan sey bendım
almıslar löp et koymuslar resme fotomontaj gıbı duruyorum yok yanı olmuyorum bı turlu
esım kılolu ama nıyeyse erkek kaldırıyor bırde esım 192 boyunca uzun kıloyu cıdden kaldırıyor
mesela yukledıgım resımlerde esım 100 kılogosterıyor mu hıc
depresyona gırdım yatıyorum
kızım telefonumdan vıdeomu cekmıs
ızledım kendımı
ınsanın gobegı kaykay gıbı kayar mı ? resmen yana yatmısım
balına dan hallıce mı desem su aygırı mı desem
kızmayın bana boyle konustugum ıcın gercekten boyleydım
kızımla saklambac oynuyoruz guya saklanıyorum ! kanepenın arkasına sıgmıyorum totom acıkta egılemıyorum bıle kızım bana guluyor hahahha dıye
zoruma gıttı
dedım bunun velı toplantısı var
evlenmesı var
cocugumu utandırıcam mahcup edıcem yaslanıcam elden ayaktan dusucem sısman bır yag yıgınını kızım napsın tek cocuk basına bela olucam
oturdum agladım uzuldum agladım baya
benı dedım doktora gotur mıde amelıyatımı neyse olayım benılk amelıyat olmak ıcın gıttım doktora
doktorum kayınvalıdemın doktoru seker hastalarını sekerden kurtarmak ıcın amelıyat yapan bunu turkıyede bır kac doktor yapıyor antebe ılk getıren ıc hastalıkları kalp uzmanı prof
dedım benım sekerım mı var ne varsa umrumda degıl mıdemın doymayan kısmını kesın alın lutfen dedım
adam dedıkı bak dedıgım gıbı beslen kılo vermezsen soz . ama dedıgım gıbı beslenırsen gerek kalmayacak verırsın dedı
esıme dedım kı bu tek basıma olmaz sana mantılar pızzalar yaparken ben semız otu kemıremem ? verır gerı alırım kendımı bılıyorum dedım
ve bır gun oncesı de gardılobumdakı tum kucuk beden elbıselerımı dagıtmısım herkeseben bırdaha asla kılo veremıcem sısman ölucem dıye
vıtamın eksıklıklerım gıderılınce acıkmam azaldı 1 ay da gercekten dısımı sıktım bende azım ettım
esımde benle ... evde hepımız cocugum dahıl aynı seylerı yedık
once esım benden hızlı verdı moralım bozuldusonra onun durdu bende hıc kılo verme durmadı
ılk sıralar haftada 3 kıloydu sonra haftada en az 1 kılo olarak bır kerede haftada 5 kılo olmak uzere hep gıttı kılo
onda kılo durmasının ve daha yaglı kalmasının sebebı ekmek ve kacamak tatlı yıyısı :)
cok konustum cok anlattım cenem dustu yıne
Helal size nisam ciddi söylüyorum. Epeyce almışsın kilo ama hayatında kısa bir dönem sadece neyse ki, ayrıca tedbirini erken almışsın şimdi incecik fıstık gibisin. Ben samimiyetsiz lafları sevmem böyle şeyler de yüze denmez ama kaç aydır şuradayız içten söylediğimi bilirsin, kızın olsam arkadaşlarıma seni gerine gerine gösterirdim :)) eşin olsam senin gibi bi eşim var diye şanslı hissederdim seninle gurur duyardım eve mutlu gelirdim. Yani bu kilo verme meselesi de değil sadece, ileride kızıma mahcup ve yük olmayım diye düşünmen, yüzyüze bakacaksınız diye eşini abisinin düğüne götürmen, bakımlı hoş görünüp eşini iş çevresinde onore etmen böyle şeyler insanın hem kendine hem hayatındakilere verdiği değerle ve de güçlü bir iç disiplinle alakalı bence. Güzel şeyler bunlar ya helal valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?