inşallah canım, en kötü ihtimal dediğin gibi istanbul da buluşalım o zaman. Önceden mutlaka hatırlat. Bir cumartesi ayarlasan süper olur.yakın zamanda yıne bır mersın adana ve ankaraya gıdısım olacak
bır bayılık aldık onun egıtımı var gunluk ev tutarım mersınde 4 gun egıtım
adanaya kuzenımı gormeye gıderım yınebenım katmerlı kuzenım amcamla teyzem evlı benım
babanem annemı cok sevmıs bu aılenın kızları guzel oluyor demıs kucuk amcama da kucuk teyzemı yapmısonların cocukları katmerlı kuzen
bırlıktede buyudugumuz ıcın aynı mahallede... halıyle samımıyet fazla özlesıyoruz cok
ankaraya da baska bır egıtım ıcın gıdıyor esım gıtmısken teyzemde kalırım malum anne tarafım akrabalar ankarada dayımı teyzemı gorurum
hazıranda da ankaradan sınıf arkadasım muzo evlenıyor aradı cagırdı ona gıdıcem tekrardan
eylulde ıstanbulda olurum
inşallah canım, en kötü ihtimal dediğin gibi istanbul da buluşalım o zaman. Önceden mutlaka hatırlat. Bir cumartesi ayarlasan süper olur.Gezeriz bütün gün.
Süper! İnşallah bir aksilik olmaz, nasip olur buluşmak. Sen ne istersen onu yaparız. Arnavutköy, Adalar vstamamdır hem 1 hafta onceden hemde 2 gun onceden netlestırırız ıstanbula geldıgımde zaten haber ederım :) kararlastırırız saatını
valla kahveye ulasım kolay yerler olsunSüper! İnşallah bir aksilik olmaz, nasip olur buluşmak. Sen ne istersen onu yaparız. Arnavutköy, Adalar vsdüşün şimdiden
İş yerine götürmek üzere akşam yaptığım karışık brokoli salatası.
ankarada teyzem bana o kumpırı yedırmeyecektı
Çok nefis gözüküyor, ama brokoli hiç beni doyurmuyor yaa.İş yerine götürmek üzere akşam yaptığım karışık brokoli salatası.
super afıyet olsun :)
zeytınyagı lımon da var mı ıcınde :)
Ben ilk defa yaptım, bakalım. İçinde başka şeyler de var. Valla benim yediğim hiç bir şey beni uzun süre tok tutmuyor ki. 2 saat sonra yine acıkıyorum. Dün tavsiyenle kinoa aldım marketten. Bizim kuşların yemine benziyor, çok komiğime gitti. :) Kinoayı nasıl kullandığını, varsa tarif, tavsiyen, beklerim. Hiç yemedim onu da ama araştırmalarıma göre bayağı faydalıymış.Çok nefis gözüküyor, ama brokoli hiç beni doyurmuyor yaa.buna azıcık da karabuğday eklesen 10 numara tok tutardı.
1 kerevıze 2 havuc da rendelıyorum
canım en önemli olan pişirmesi- 1-1 oranında su koy, belki azıcık fazla da olur ama 1-2 su gibi aslaaaa.Var ikisi de. 2 tane de sarımsak rendeledim. :)
Teşekkür ederim.
Ben ilk defa yaptım, bakalım. İçinde başka şeyler de var. Valla benim yediğim hiç bir şey beni uzun süre tok tutmuyor ki. 2 saat sonra yine acıkıyorum. Dün tavsiyenle kinoa aldım marketten. Bizim kuşların yemine benziyor, çok komiğime gitti. :) Kinoayı nasıl kullandığını, varsa tarif, tavsiyen, beklerim. Hiç yemedim onu da ama araştırmalarıma göre bayağı faydalıymış.
Anladım. Fotoğraf yükledim. Benim kereviz böyle. Seninki de böyle mi? İnternette başka çeşit de gördüm, krem rengi, yuvarlak falan...1 kerevıze 2 havuc da rendelıyorum
hafıf suyunu suzdurdugum yogurda katıp ıcıne 2 dıs sarımsak tuz katıyorum
en son ustune ısıttıgım zeytınyagına kattıgım pul bıberı gezdırıp en ustune cevızler koyuyorum
bayıla bayıla yersınız emınım
bunun mantısını da yapıyorum bazen
soganlı sarımsaklı kavurdugum kıymayı en alt taban
ustune bu yogurtlu kerevız salatası konup dılım seklınde servıs edılır
mantı tadı :)
canım en önemli olan pişirmesi- 1-1 oranında su koy, belki azıcık fazla da olur ama 1-2 su gibi aslaaaa.
ben mesela bardağın 4/5 kadar kinoa koyduysam, tam bardak su ile pişiriyorum. Öncesiden suda bekleten varmış, acısını alıyor diyorlar ama, ama ben hiç bekletmem...sadece o sarımtırak suyu geçene kadar yıkıyorum.
Haşladın ya, suyu bitince altını kapat, kapak ile tencere arasına havlu kağıt sıkıştır, bir 10 dk buharında demlensin. Sonra çatal ile havalandır iyice, kısır gibi tane tane oluyor. Ondan sonra neye istersen kat. Kısırını yabalirsin, salata ya da tonla güzel olur, ne aklına gelirse.
1 öğünlük yiyeceksen yarım bardak kinoa fazlasıyla doyurur seni.
bu kerevız sapı kuzum bunla sulu tencere yemegı yapılırAnladım. Fotoğraf yükledim. Benim kereviz böyle. Seninki de böyle mi? İnternette başka çeşit de gördüm, krem rengi, yuvarlak falan...
Teşekkürler, mutlaka deneyeceğim. :)
bu kerevız sapı kuzum bunla sulu tencere yemegı yapılır
Eki Görüntüle 2251623 bahsettıgım meshur kerevız bu
patates gıbı soyulur ve rendelenır
o amerika da çok meşhur zaten Nisa..kerevizin kendisini bulmak zor, ama bu sapı heryerde var. Celery deniyordu sanırım, di mi Sevde?Anladım. Fotoğraf yükledim. Benim kereviz böyle. Seninki de böyle mi? İnternette başka çeşit de gördüm, krem rengi, yuvarlak falan...
Teşekkürler, mutlaka deneyeceğim. :)
Tamam o zaman. Ben şimdi sapla ilgili tarif aramaya gidiyorum.bunu bitirince yuvarlak kısmından alırım.
bende cope atıyorum valla acımtırak gelıyor bana tadıtam tahim ettiğim gibi, sapı sap olarak satan çok az varr TR'de bulamazsın kolay kolay...çöpe gidiyor saplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?