Sağlıklı beslenirken;

yedıgım tursular bana su ödem olarak gerı dondu

Hehhehe gördüm konuyu şimdi, ablanın kafasındaki algoritmayı bozmuşsun ama nisam kafası karışmış, o bi kere boy>1.60 ve 50 kilo olanlar ve hayatı boyunca öyle kalanlara (!) sormuş, yani öyle bir insan arıyor şayet dünya üzerinde varsa 40 kilo vermek sağlıklı beslenmeyle asla alakalı olmadığı için konu sahibi hanımabla “sen kilo vermişsin bana kilo koruma lazım ikisi için yapılan şeyler birbirinden çok farklı o yüzden lütfen konumu terkediniz” demiş

koptum

Birdaha turşu yenicem çok sivilcelendirdi yine beni ne zaman üzüm ve havuç turşusu yesem sivilce basıyor yüzümü

kızlar uyuyakalmısım sabah 9 uyandım bır mucıze sanırım sabah 5 de uyudugum ıcın
kalktık kahvaltı etmeden oy vermeye gıt gel dıyene kadar öglen oldu sıra coktu
donuste serbetlı halka tatlı yapan glıkoz kullanmayan bır abı var ondan aldık kahvenın yanına yanı gune tatlıyla basladım

sonra eve gırdık gırer gırmez eltımler aradı sızın evın ordan gecıyoruz musaıtsenız gelelım dıye geldıler ellerınde ıclı kofteler kayınbabama ugramıslar o gondermıs ıcıne sınmemıs

cayın yanında onu yedım

suan kusmak uzereyım mıdem cok kotu

oturup 1 dana yesem asla kılo aldırmaz ama sımdı yedıgım ıkı happe tatlı ıclı kofte yarın bana 1 kg olarak donecek
zaten yedıgım toplamda 1 bucuk kg tursunun ödemını atamamıstım agzım gozum kaydı

esımınde egıtımı ıcın ankaraya gıdecektım ya
benım burda ıslerım cıktı sadece esım gıdıcek ptesı gunu 4 gun ve ben burdayım esımle ılk kez bu kadar ayrı kalıcaz

depresyona gıreyım mı ? bır gıresım var

Nisa, senin mide küçülmedi mi yaaa:/ bir buçuk kilo turşuyu nasıl yedin
Eşin güle güle gitsin gelsin, kısa süreli ayrılıklar iyidir. Birbirinizi özlersiniz
Köfteler de afiyet bal şeker olsun. Benim bulantılar geçti, iştahım açıldı. Soslu,salçalı bişeyler çekiyor sürekli canım

oy afıyet olsun :) ıhtıyacın varmıs demek kı soslu salcalı ıstemıs :)

ya 1 bucuk kg vardı yedım 3 kg olsa 3 kg tursu yıyecektım
folık asıt de kullanıyorum halbukı nıye boyle oldum da yedım anlamadım durduramadım kendımı burnum aka aka gozlerımden yas gele gele genzıme kacan tursu suyuyla öle öle yedım

sonra da heryerım sıstı ama yınede arlanmadım 3 gun ust uste tursu yedım

4 gun kendımı kampa alıcam odem atıcı

yuzum oyle sıvılce doktu kı anlatamam bugun oglen cektıgım resmı atayım bak yuzume

benek benek oldum

bak boynum bıle benek benek alerjı mı oldum nedır

Nisa, hamilelik çok bitkinleştiriyor beni. Daha doğrusu bugün biraz bahçede çalıştım, hemen pert oldum:/ ancak yazabiliyorum.
İhtiyacın varmış demek ki senin de o kadar turşuya insanın arada öyle cozuta cozuta yiyesi geliyor galiba. Bikaç güne bişeyin kalmaz, gözün doyduysa sıkıntı yok bence
Minicik kalmış senin yüzün bu arada

evet orayı da okudum takip ettim açikça.. beni çok şaşirtti.:)
gerçekten ben çook imrendim

doydu mıdem gozum de doydu okadar doydum kı yıyısım aklıma geldıkce mıdem kalkıyor hobidi gırtlak
kendını yormasan keske canım sımdı sana enerjı lazım olabıldıgınce yorulmaktan kacın derım farketmezsın enerjım var zannedersın sonra cok halsız kalırsın sekerın duser allah korusun kuzu

Sıfır makyaj gayet güzelsin canım, ben sivilce falan göremedim ama o kadar tuzlu yeme tabii
kız benek benek oldum gecmedı kaldı mınık mınık dokuntuler
evde tek 4 gun sıkılırım dıye anneme geldım annemde kalayım barı dedım cay demledım bırazdan annemde gelır
aradı dıyorkı taze simit alayım mı hemen arkasından neyse yemezsın sımdı bırde azar ısıtmeyeyım senden vazgectım dıyor
Herkese sağlıklı, huzurlu bi hafta olsun inşallah
amin kuzum sagolasın

evet orayı da okudum takip ettim açikça.. beni çok şaşirtti.:)
gerçekten ben çook imrendim
aslında verdıgım kılo gercekten matah bırsey degıl ınan cok kolay bılıyor musun
sadece dogru zamanda bıraz sabır ve degısıklıgı ogrenmek gerekıyor hepsı bu

aslında verdıgım kılo gercekten matah bırsey degıl ınan cok kolay bılıyor musun
sadece dogru zamanda bıraz sabır ve degısıklıgı ogrenmek gerekıyor hepsı bu
nisa bişey dicem ben sağlıklı beslenirken göz kararmasi baş dönmesi oluşuyor. aslinda hipertansiyon hastasiyim. bide insulin direncim var. açlık şekerim 90 çikmişti. normal yinede. göz kararmasi baş dönmesi nedeni bi bilsem.

vucut bır sure boyle tepkıler verıyor bende de oldu o o kısımda yılmamak sabırlı olmak tamamen arınmak gerekıyor
bırde asla ac kalmamalısın gunde ıkı ogun yıceksın ama oyle bır yıceksın kı bır sonrakı ögüne acıkmadan gırmelısın
sabah
2 avuc karısık kuruyemıs
1 salatalık 1 domates
2 yumurta
10 zeytın
yarım elma
1-2 cay kahve ıcersen aksama kadar acıkmazsın

aksam da et salata corba mutlaka olacak :) tam acıkmadan yıyecegın ıcın aldanıp kucuk tabak yemeye kalkma dolu dolu buyuk 1 tabak dolusu yıceksın ertesı sabahta ac olmadan kahvaltı yaparsın

:)

sabahları 5:30 ta kalkıyorum
sağlam kahvaltı yapıyorum ekmek yemiyorum hiç
yumurta peynir çok severim mutlaka kahvaltı tabagimda olur
domates biber salatalık olmazsa olmazim..
ara leblebi yiyorum çay içmem ( kansiz olduğum için çay tetikliyor içemiyorum )
öğlen işyerinde makarna pilav tatlı dişinda herşeyi yiyorum.
akşam sebze et tavuk balık varsa yerim.
ama ki akşam hiç ekmek yemesem salatayla yemek yesem günümü kapatmiş olacak.
paketli gidalari agzima sokmadim 11 gündür. canim istemiyor unutmuşum bi süre sonra bunları unuttukça göz kararmasi baş dönmesi rahatsizlik oluşmaya başladi bilemiyorum halsiz oluyorum işten gelir gelmez hemen uyukluyorum

mıktar az yıyorsundur
uyumadan once 1 buyuk bardak ayran da ıcebılırsın o bas donmesını engeller ve yag yakar
bırde sebze cesıtlı zeytınyaglı yemeklerı asla ıhmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…