Hehhehe gördüm konuyu şimdi, ablanın kafasındaki algoritmayı bozmuşsun ama nisam kafası karışmış, o bi kere boy>1.60 ve 50 kilo olanlar ve hayatı boyunca öyle kalanlara (!) sormuş, yani öyle bir insan arıyor şayet dünya üzerinde varsaNe kadar kompleksli insanlar var ya
Biri konu açmış 50 kilo insanlar ve 160 cm den uzunlar nasıl zayıf kaldığını söylesin yazmış
Bende beni bu kategoride sayarsan nasıl zayıf kaldığımı nasıl verip korudugumu anlattım
Bana atarlandı50 kilolara sordum ! Hanfendi anlattiklatiniz beni baglamaz diyor
Hehhehe gördüm konuyu şimdi, ablanın kafasındaki algoritmayı bozmuşsun ama nisam kafası karışmış, o bi kere boy>1.60 ve 50 kilo olanlar ve hayatı boyunca öyle kalanlara (!) sormuş, yani öyle bir insan arıyor şayet dünya üzerinde varsa40 kilo vermek sağlıklı beslenmeyle asla alakalı olmadığı için konu sahibi hanımabla “sen kilo vermişsin bana kilo koruma lazım ikisi için yapılan şeyler birbirinden çok farklı o yüzden lütfen konumu terkediniz” demiş
Nisa, senin mide küçülmedi mi yaaa:/ bir buçuk kilo turşuyu nasıl yedin
Eşin güle güle gitsin gelsin, kısa süreli ayrılıklar iyidir. Birbirinizi özlersiniz
Köfteler de afiyet bal şeker olsun. Benim bulantılar geçti, iştahım açıldı. Soslu,salçalı bişeyler çekiyor sürekli canım
evet orayı da okudum takip ettim açikça.. beni çok şaşirtti.:)Ne kadar kompleksli insanlar var ya
Biri konu açmış 50 kilo insanlar ve 160 cm den uzunlar nasıl zayıf kaldığını söylesin yazmış
Bende beni bu kategoride sayarsan nasıl zayıf kaldığımı nasıl verip korudugumu anlattım
Bana atarlandı50 kilolara sordum ! Hanfendi anlattiklatiniz beni baglamaz diyor
Sıfır makyaj gayet güzelsin canım, ben sivilce falan göremedim
doydu mıdem gozum de doydu okadar doydum kı yıyısım aklıma geldıkce mıdem kalkıyorNisa, hamilelik çok bitkinleştiriyor beni. Daha doğrusu bugün biraz bahçede çalıştım, hemen pert oldum:/ ancak yazabiliyorum.
İhtiyacın varmış demek ki senin de o kadar turşuyainsanın arada öyle cozuta cozuta yiyesi geliyor galiba. Bikaç güne bişeyin kalmaz, gözün doyduysa sıkıntı yok bence
Minicik kalmış senin yüzün bu arada
kız benek benek oldumSıfır makyaj gayet güzelsin canım, ben sivilce falan göremedimama o kadar tuzlu yeme tabii
amin kuzum sagolasınHerkese sağlıklı, huzurlu bi hafta olsun inşallah
aslında verdıgım kılo gercekten matah bırsey degıl ınan cok kolay bılıyor musunevet orayı da okudum takip ettim açikça.. beni çok şaşirtti.:)
gerçekten ben çook imrendim
nisa bişey dicem ben sağlıklı beslenirken göz kararmasi baş dönmesi oluşuyor. aslinda hipertansiyon hastasiyim. bide insulin direncim var. açlık şekerim 90 çikmişti. normal yinede. göz kararmasi baş dönmesi nedeni bi bilsem.aslında verdıgım kılo gercekten matah bırsey degıl ınan cok kolay bılıyor musun
sadece dogru zamanda bıraz sabır ve degısıklıgı ogrenmek gerekıyor hepsı bu
vucut bır sure boyle tepkıler verıyor bende de oldu o o kısımda yılmamak sabırlı olmak tamamen arınmak gerekıyornisa bişey dicem ben sağlıklı beslenirken göz kararmasi baş dönmesi oluşuyor. aslinda hipertansiyon hastasiyim. bide insulin direncim var. açlık şekerim 90 çikmişti. normal yinede. göz kararmasi baş dönmesi nedeni bi bilsem.
sabahları 5:30 ta kalkıyorumvucut bır sure boyle tepkıler verıyor bende de oldu o o kısımda yılmamak sabırlı olmak tamamen arınmak gerekıyor
bırde asla ac kalmamalısın gunde ıkı ogun yıceksın ama oyle bır yıceksın kı bır sonrakı ögüne acıkmadan gırmelısın
sabah
2 avuc karısık kuruyemıs
1 salatalık 1 domates
2 yumurta
10 zeytın
yarım elma
1-2 cay kahve ıcersen aksama kadar acıkmazsın
aksam da et salata corba mutlaka olacak :) tam acıkmadan yıyecegın ıcın aldanıp kucuk tabak yemeye kalkma dolu dolu buyuk 1 tabak dolusu yıceksın ertesı sabahta ac olmadan kahvaltı yaparsın
:)
sabahları 5:30 ta kalkıyorum
sağlam kahvaltı yapıyorum ekmek yemiyorum hiç
yumurta peynir çok severim mutlaka kahvaltı tabagimda olur
domates biber salatalık olmazsa olmazim..
ara leblebi yiyorum çay içmem ( kansiz olduğum için çay tetikliyor içemiyorum )
öğlen işyerinde makarna pilav tatlı dişinda herşeyi yiyorum.
akşam sebze et tavuk balık varsa yerim.
ama ki akşam hiç ekmek yemesem salatayla yemek yesem günümü kapatmiş olacak.
paketli gidalari agzima sokmadim 11 gündür. canim istemiyor unutmuşum bi süre sonra bunları unuttukça göz kararmasi baş dönmesi rahatsizlik oluşmaya başladi bilemiyorum halsiz oluyorum işten gelir gelmez hemen uyukluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?