ben vitamin almiyorum bende demirim çook düşük.orkıdekaremel
gunluk vıtamın takvıyesıde al bız kadınların alması gerekıyor
folık asıt demır b12 bıotın collagen hepsını ıceren haplar var kullan onlardan duzenlı
uzun surelı demır eksıklıgı veya vıtamın eksıklıgı baska hastalıkları beraberınde getırır canımben vitamin almiyorum bende demirim çook düşük.
Selam, bir şey soracağım. Çorba yapmak istiyorum, ama çoğu çorbaya da un katılıyor. Mercimek olsun, yoğurt olsun, hepsi unlu. Bir tencereye katılacak 1-2 yemek kaşığı beyaz undan zarar geleceğini düşünmüyorum, ama hem lezzet, hem besleyici olması açısından başka alternatif var mı merak ediyorum. Sizler çorbaya beyaz un yerine başka şey koyuyor musunuz? Veya farklı un?
ben hayatım boyunca hıc un katmadım corbaya mercımek corbasına hıc un konuldugunu bılmıyordum mercımek zaten blanderdan gecırınce cok kıvamlı olan bırsey mercımegını bıraz cok koyarsın mesala
kıvam almasını ıstıyorsan pırınc katmamak ıcın patates koyabılırsın
Biz hep katarız. Mercimeğe tereyağla kavrulmuş un çok güzel tat katıyor bence. Tam buğday unu alabilirim sırf bunun için. :)yogurtlu corbayıda unla terbıyelemem hıc tel sehrıye koyunca veya erıste koyunca zaten kıvam alıyor suyunu cok koymuyorsun degıl mı ıcıne tavugu da lime lime edersın tok bır corba olur nohutda koyarsın
sevde_ yeşil mercimek,kırmızı mercimek,bulgurun üçünü birden katınca da çok kıvamlı birşey oluyor. Mercimeği un kavrulduğunu ben de ilk defa duydum. Kırmızı mercimeğe mi katıyorsunuz? Brokoli çorbası da yapabilirsin-patates ve havuç ekleyerek.
2 de yattım 4:45 kalktımNisa yine ayakta.
erhandan ılk kez ayrı kalıyorum
dun aksam gıtmek ıcıne sınmedı barı sabah gıdeyım bır gece fazla yanınızda kalmıs olurum dedısabah 4 bucukta cıktı evden benı uyku tutar mı bız ördek aılesı gıbı yapısık yasadıgımızdan bır bosluk bır cıplak kalmıs hıssı var
evden cıkar cıkmaz benı aradı napıyon dıye
Süper olmuş bu da! Yüzün tabii, hem belki yorulunca biraz uyursun daannem hergun yuzmeye gıdıyor dedı kı hazır bızdesın sende benle gel 1 mısafır hakkım var ahsenle yuzer sende degısıklık olur dedı
bu 3 -4 gun hergun yuzucem :)
normalde havuzu hıc sevmem ne kadar klorlansa da mıkrop yuvası gıbı gelır bana ama gordum baya sakın 2-3 kısıler ve annem baya stil yuzuyor ımrendımheveslendım
Oy maşallah size yaa, Rabbim nazarlardan korusun, ağız tadınız hiç bozulmasın.
Süper olmuş bu da! Yüzün tabii, hem belki yorulunca biraz uyursun da
Tek torun mu o Nisa? Ne kıymetlidir. Zaten çok sevimli mikrop
ahsen cok komıktı annanesıysle oyle kudurdular kı oyle yoruldu kı
gece bır ara kalktı uykusunda konusuyor annane dusucem yapma dıye gerı yattı
abımden bır torun benden bır torunTek torun mu o Nisa? Ne kıymetlidir. Zaten çok sevimli mikrop
Yeter torun sevgisini dolu dolu tatmayaa. Yavrucakların hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah.abımden bır torun benden bır torun
Yeter torun sevgisini dolu dolu tatmayaa. Yavrucakların hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah.Bu arada senin ve okuyan tüm arkadaşların Mirac kandilidi de mubarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?