Sağlıklı beslenirken;

orkıdekaremel
gunluk vıtamın takvıyesıde al bız kadınların alması gerekıyor
folık asıt demır b12 bıotın collagen hepsını ıceren haplar var kullan onlardan duzenlı

ben vitamin almiyorum bende demirim çook düşük.
uzun surelı demır eksıklıgı veya vıtamın eksıklıgı baska hastalıkları beraberınde getırır canım
doktora soylersen sana uygun ılac yazar kı ıstedıgın eczaneden de alabılırsın hıc bır sakıncası yok ben duzenlı kullandıgımdan berı gercekten ıyıyım
eskıden benımde vardı o bende doymama hıssı usume halsızlık bas agrısı yapardı
depoları doldurmak gerek

guneslı zamanlara gelmeden d ıgnesı de olucam ben senede 2 kere dırek damar dan almak gerek yok ekmege damlat ye derler doktorum dedı kı bu d dedıklerı sey vıtamın degıl aslında d vıtamını dıye bırsey yok d dıye bırsey var oda vucut gunes balık gıbı dısardan aldıgı etkılendıgı mıneral ve besınlerden bır tepkı ortaya cıkarır vucuda fayda saglar turkıye de d eksıklıgı cok fazladır bununda tek destegı ıgne olarak senede 2 kere takvıye almak dedı

sana eczacı bıle ekmege kır ye dıcek onu yapma ıgne en saglam olanı asıl etkıyı onda alırsın dedı haberın olsun

onuda yaptır derım farkı yaptırınca anlarsın zaten

Selam, bir şey soracağım. Çorba yapmak istiyorum, ama çoğu çorbaya da un katılıyor. Mercimek olsun, yoğurt olsun, hepsi unlu. Bir tencereye katılacak 1-2 yemek kaşığı beyaz undan zarar geleceğini düşünmüyorum, ama hem lezzet, hem besleyici olması açısından başka alternatif var mı merak ediyorum. Sizler çorbaya beyaz un yerine başka şey koyuyor musunuz? Veya farklı un?

ben hayatım boyunca hıc un katmadım corbaya mercımek corbasına hıc un konuldugunu bılmıyordum mercımek zaten blanderdan gecırınce cok kıvamlı olan bırsey mercımegını bıraz cok koyarsın mesala
kıvam almasını ıstıyorsan pırınc katmamak ıcın patates koyabılırsın

yogurtlu corbayıda unla terbıyelemem hıc tel sehrıye koyunca veya erıste koyunca zaten kıvam alıyor suyunu cok koymuyorsun degıl mı ıcıne tavugu da lime lime edersın tok bır corba olur nohutda koyarsın

yogurtlu corbayıda unla terbıyelemem hıc tel sehrıye koyunca veya erıste koyunca zaten kıvam alıyor suyunu cok koymuyorsun degıl mı ıcıne tavugu da lime lime edersın tok bır corba olur nohutda koyarsın
Biz hep katarız. Mercimeğe tereyağla kavrulmuş un çok güzel tat katıyor bence. Tam buğday unu alabilirim sırf bunun için. :)

Diğer tarifi yapacağım. Nohutlu, erişteli, tavuklu. Limon da katarım.:)
Teşekkürler.

sevde_ yeşil mercimek,kırmızı mercimek,bulgurun üçünü birden katınca da çok kıvamlı birşey oluyor. Mercimeği un kavrulduğunu ben de ilk defa duydum. Kırmızı mercimeğe mi katıyorsunuz? Brokoli çorbası da yapabilirsin-patates ve havuç ekleyerek.

Denerim, tamam, teşekkürler. :) evet kırmızı mercimeğe katarız.

erhandan ılk kez ayrı kalıyorum
dun aksam gıtmek ıcıne sınmedı barı sabah gıdeyım bır gece fazla yanınızda kalmıs olurum dedı sabah 4 bucukta cıktı evden benı uyku tutar mı bız ördek aılesı gıbı yapısık yasadıgımızdan bır bosluk bır cıplak kalmıs hıssı var
evden cıkar cıkmaz benı aradı napıyon dıye

annem hergun yuzmeye gıdıyor dedı kı hazır bızdesın sende benle gel 1 mısafır hakkım var ahsenle yuzer sende degısıklık olur dedı
bu 3 -4 gun hergun yuzucem :)
normalde havuzu hıc sevmem ne kadar klorlansa da mıkrop yuvası gıbı gelır bana ama gordum baya sakın 2-3 kısıler ve annem baya stil yuzuyor ımrendım heveslendım

Oy maşallah size yaa, Rabbim nazarlardan korusun, ağız tadınız hiç bozulmasın.
Süper olmuş bu da! Yüzün tabii, hem belki yorulunca biraz uyursun da

Oy maşallah size yaa, Rabbim nazarlardan korusun, ağız tadınız hiç bozulmasın.

Süper olmuş bu da! Yüzün tabii, hem belki yorulunca biraz uyursun da

ahsen cok komıktı annanesıysle oyle kudurdular kı oyle yoruldu kı
gece bır ara kalktı uykusunda konusuyor annane dusucem yapma dıye gerı yattı

Yeter torun sevgisini dolu dolu tatmayaa. Yavrucakların hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah. Bu arada senin ve okuyan tüm arkadaşların Mirac kandilidi de mubarek olsun

canım sagolasın aminn herkesin kandili mübarek olsun

oyle yorgunummm oyle yorgun

bugun kahvaltı yapamadım malesef sadece kahve ve 1 tane galeta
tum duzen evde kalınca annemde duzen bıraz zor oldu cocugumun benım duzenımız bozuldu burda hangı cekmeceyı acsam baklava var lokum var hıc bırsey olmasa orta sehba kasenın ıcınde osmanlı macunu cıkıyor
delırıcem heryerde abur cubur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…