Sonumuz hayr olsun inşallaheskıden olsa
o daglanan agzıma bırazda susamlı ekmekten cılek- vısne recelınden banar yerdımkusursuz olurdu
ama artık yapmıyoruz
nıye ?
cunku saglıklı beslenıyoruz
valla ucundan ucundan tadımlık arada yıyorum kuzu
Olsun yaa, o kadarcık kaçamağı fazlasıyla hakkediyorsun sen Nisaa. Sonuçta evde çok sağlıklı, düzenli ve uzun saat aralıklarıyla besleniyorsun sen. 2 güne toplarsın.valla ucundan ucundan tadımlık arada yıyorum kuzu
kılo aldım 1 kg
yarın sabah esım gelıyor gece gece yola cıkma sabahı bekle dedım yarın oglen burda olur
evımıze donerız ama benım tum duzen şaştı olacak ıs degıl
annem kırptırdıOlsun yaa, o kadarcık kaçamağı fazlasıyla hakkediyorsun sen Nisaa. Sonuçta evde çok sağlıklı, düzenli ve uzun saat aralıklarıyla besleniyorsun sen. 2 güne toplarsın.
Kediyi de gördüm. Çok komik olmuş
Oy maşallah kedişee. Daha uzun yılları olsun inşallah. Kırpılınca gençleşmiş sankiannem kırptırdı
yavrumun sesı ıcıne kacmıs kırpılınca ufacık kalmıs cok guldum gelınce
kuyruk ucunu gordun dımı bırtek orda tuy bırakmıslarşapşik ya
kedım ısıtme engellı kulakları duymuyor tek gozu gormuyor
ankara van kırması kedıler oyle olurmus gercı
13 sene once 1 haftalıktı aldıgımızda ... hıst pişt dıyoruz donup bakıyordu ne asil kedi dıyordukmegersem kuzum duymuyormus
kanserdı ablası ... amelıyat ettırdık cok cektı cok yasamaz 1 ay omru var ölur dedıler 13 sene yasadı kuzum :)
kuyrugunu bacak arasına kıstırmıs gırdı ıcerıOy maşallah kedişee. Daha uzun yılları olsun inşallah. Kırpılınca gençleşmiş sankisiz yine de aynaları kaldırın bi müddet, ne oldum ben yaw demesin
Tahmin ediyorum canım, koltuklara falan yapışıyordur...ama değer bu masum bakışlarakuyrugunu bacak arasına kıstırmıs gırdı ıcerı
kuyrugunu kovaladı ucunu ısırdı falan
uzuluyor kırpılınca ama cok monnıs tuylu angora
tuyunu temızlemek zor oluyor
geldım kuzu geldım :)
Hoşgeldin canımgeldım kuzu geldım :)
bırının bırseyıne cok guldum deguldugum kısının yandasları kıblemıstır benı
neyse guldugume degdı
profılımı sınırlandırdım artık kımse benı sırf kıblemek ıcın didikleyemeyecekHoşgeldin canımtöbe yarabbi güldü diye mapuslaraa mı atılır insan
ayy bakamiycamprofılımı sınırlandırdım artık kımse benı sırf kıblemek ıcın didikleyemeyecek
İyi yaptın canım. Senin kadar şeffaf üye yok zaten. İsim, resim, yaşadıkların, yeterki faydası olsun başkasına diye herşeyi paylaşabiliyorsun. Gıcık olan varsa didikliyemesin de bi zahmet.profılımı sınırlandırdım artık kımse benı sırf kıblemek ıcın didikleyemeyecek
İyi yaptın canım. Senin kadar şeffaf üye yok zaten. İsim, resim, yaşadıkların, yeterki faydası olsun başkasına diye herşeyi paylaşabiliyorsun. Gıcık olan varsa didikliyemesin de bi zahmet.
ayy bakamiycambenim profilime girebiliyormusun
aaa o hala gelmedi mi yaa? Allah kavuştursun canım. Hafta sonunuz süper geçer inşallah, kayıp vakti telafi edersinizerhanda yola sımdı cıktı cok ayrı kaldık tum duzenım şaştı kızımın dısıplını bozuldu annem cok sımarttı yoruldum oy
evımı ozledım
gece gelır gec gelır ahsen uyumus olur yarın sabah evımıze gıderız bır gece dahaaaa o hala gelmedi mi yaa? Allah kavuştursun canım. Hafta sonunuz süper geçer inşallah, kayıp vakti telafi edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?