Sağlıklı beslenirken;

N nscckts sen dönmedin mi daha eve?

Annenin abur cuburlarını yemiyorsun inşallah?
valla ucundan ucundan tadımlık arada yıyorum kuzu
kılo aldım 1 kg
yarın sabah esım gelıyor gece gece yola cıkma sabahı bekle dedım yarın oglen burda olur
evımıze donerız ama benım tum duzen şaştı olacak ıs degıl

Olsun yaa, o kadarcık kaçamağı fazlasıyla hakkediyorsun sen Nisaa. Sonuçta evde çok sağlıklı, düzenli ve uzun saat aralıklarıyla besleniyorsun sen. 2 güne toplarsın.

Kediyi de gördüm. Çok komik olmuş

annem kırptırdı
yavrumun sesı ıcıne kacmıs kırpılınca ufacık kalmıs cok guldum gelınce
kuyruk ucunu gordun dımı bırtek orda tuy bırakmıslar şapşik ya
kedım ısıtme engellı kulakları duymuyor tek gozu gormuyor

ankara van kırması kedıler oyle olurmus gercı
13 sene once 1 haftalıktı aldıgımızda ... hıst pişt dıyoruz donup bakıyordu ne asil kedi dıyorduk megersem kuzum duymuyormus

kanserdı ablası ... amelıyat ettırdık cok cektı cok yasamaz 1 ay omru var ölur dedıler 13 sene yasadı kuzum :)

Oy maşallah kedişee. Daha uzun yılları olsun inşallah. Kırpılınca gençleşmiş sanki siz yine de aynaları kaldırın bi müddet, ne oldum ben yaw demesin

Oy maşallah kedişee. Daha uzun yılları olsun inşallah. Kırpılınca gençleşmiş sanki siz yine de aynaları kaldırın bi müddet, ne oldum ben yaw demesin
kuyrugunu bacak arasına kıstırmıs gırdı ıcerı
kuyrugunu kovaladı ucunu ısırdı falan
uzuluyor kırpılınca ama cok monnıs tuylu angora
tuyunu temızlemek zor oluyor

kuyrugunu bacak arasına kıstırmıs gırdı ıcerı
kuyrugunu kovaladı ucunu ısırdı falan
uzuluyor kırpılınca ama cok monnıs tuylu angora
tuyunu temızlemek zor oluyor
Tahmin ediyorum canım, koltuklara falan yapışıyordur...ama değer bu masum bakışlara çok minnoş bişey ya.

anne yemekleri hayli bi başka oluyor:)
dolmayı mantiyi en zor olan yemekleri özledim

profılımı sınırlandırdım artık kımse benı sırf kıblemek ıcın didikleyemeyecek
İyi yaptın canım. Senin kadar şeffaf üye yok zaten. İsim, resim, yaşadıkların, yeterki faydası olsun başkasına diye herşeyi paylaşabiliyorsun. Gıcık olan varsa didikliyemesin de bi zahmet.

İyi yaptın canım. Senin kadar şeffaf üye yok zaten. İsim, resim, yaşadıkların, yeterki faydası olsun başkasına diye herşeyi paylaşabiliyorsun. Gıcık olan varsa didikliyemesin de bi zahmet.
erhanda yola sımdı cıktı cok ayrı kaldık tum duzenım şaştı kızımın dısıplını bozuldu annem cok sımarttı yoruldum oy
evımı ozledım

erhanda yola sımdı cıktı cok ayrı kaldık tum duzenım şaştı kızımın dısıplını bozuldu annem cok sımarttı yoruldum oy
evımı ozledım
aaa o hala gelmedi mi yaa? Allah kavuştursun canım. Hafta sonunuz süper geçer inşallah, kayıp vakti telafi edersiniz

aaa o hala gelmedi mi yaa? Allah kavuştursun canım. Hafta sonunuz süper geçer inşallah, kayıp vakti telafi edersiniz
gece gelır gec gelır ahsen uyumus olur yarın sabah evımıze gıderız bır gece daha
sankı hıc bu evde yasamamısım gıbı 29 senem aılemle gectı halbukı ama cok yabancı gelıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…