Sağlıklı beslenirken;

aman kremı ıhmal etme samsoncum
ılerıkı yaslara yatırım yoksa kahverengı lekelerın cok olur bırde kırısıklıklar

aman kremı ıhmal etme samsoncum
ılerıkı yaslara yatırım yoksa kahverengı lekelerın cok olur bırde kırısıklıklar
zaten manyak kuru bir cildim var Nisaaa yaa, gerilip ağrıyor, o zaman mecbur kalkıp sürüyorum bişeyler..Kolajen takviyesi mi alsam diyorum. Dediğin gibi lekelerde oluşmaya başladı yanaklarımda

her ne kadar aman kırısmayalım desem de
bu teyzeler amcalar bana hep bır huzun hep bır hayat hem bır sevımlılıgı hatırlatır

cok tatlılar degıl mı :)
boyle bırını gorunce aglayasım gelıyor nedense :)

zaten manyak kuru bir cildim var Nisaaa yaa, gerilip ağrıyor, o zaman mecbur kalkıp sürüyorum bişeyler..Kolajen takviyesi mi alsam diyorum. Dediğin gibi lekelerde oluşmaya başladı yanaklarımda
al canım kolajen bıyotın gercekten alınması lazım herseyı gec bu depoların eksıklıgı turlu hastalıkları getırıyor

Evet, kesinlikle her yaşın bir güzelliği var. Sadece erken kırışmayalım yeter :)
al canım kolajen bıyotın gercekten alınması lazım herseyı gec bu depoların eksıklıgı turlu hastalıkları getırıyor
evet, biyotin de geçen bi paylaşımında görmüştüm, o da aklımda canım. Hepsini bir liste yapayım, ilk fırsatta alayım inşallah

kayınvalıdemın günü varmıs benden kurabıye ıstedı gece yaptım sımdı esıme verdım gotursun versın dıye
tadına bakmayı unuttum
gece 1 tane alayım sabah kahvenın yanına yerım dıyordum
neyse kısmet

ıstesem de kacamak yapamıyorum

yaw bari bize resim çekmeyi unutmasaydın. Benim de nefsime garezim var, yemesem de görmek istiyorum

cuma kayınvalıdem
ctesı kayınpederım
pazar babamlar
ptesı erhanın arkadasları esıyle cocuguyla aksam oturması :) bız daha once oturmaya gıtmıstık hıc davet edememıstık mısafır trafıgınden dun onlar aradı dedıler yenı ev aldınız hayırlı olsuna gelemedık musaıtsenız gelelım ... buyrun dedık :)

yaw kayınpeder ile valide niye ayrı ayrı geliyor?

N nscckts how is it going?

Annen de depoladıklarını yaktın mı? Hazırlıklar tamam mı?

yaktım canım :) hersey yolunda
regl oldum usutmusum heralde onun sancısı eklendı

hazırlıklar ıptal oldu malesef sadece ptesı erhanın arkadasları gelıcek salı gunu de komsuları cagırırım buyuk ıhtımal planlar degıstı yanı

ay boşver iyi olmuş canım ya, çekirdek ailen ile haftasonunun keyfine bakın

Adaçayı iyi gelir, sen biliyorsundur ama yine yazayım; kaynatmadan demle, ve günde 1 bardaktan fazla içme

ay boşver iyi olmuş canım ya, çekirdek ailen ile haftasonunun keyfine bakın

Adaçayı iyi gelir, sen biliyorsundur ama yine yazayım; kaynatmadan demle, ve günde 1 bardaktan fazla içme
yaaa tesaduf bende 3 gundur adacayı ıcıyorum gunde 1 kupa :)
acayıp söktürüyor gıbı geldı bana
bıraz da onun sayesınde daha hızlı kilo verdım normalde regl zamanı ödemım olurdu sımdı o ödem yok :)

evet canım, kesinlikle söktürüyor, ama çok içince kalbi yoruyormuş. Ben 2 kupa içsem hemen çarpıntı yapıyor zaten.

O yüzden içeceksen poşet çay gibi yapın, yutmadan gargara yapacaksan kaynatın diyorlar adaçayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…