aman kremı ıhmal etme samsoncumBunun bir değişik versiyonunu ben de internetten almıştım. Ne yaptım acaba. Sanırım sadece 1 kere kullanıp bir köşeye attımbu kişisel bakım olaylarında çok tembelim ben Nisa yaa. Her sabah duş bitek hayatımın olmazsa olmazı, krem sürmeye bile üşeniyorum
ama alet çok sağlıklı... süper yapmışsın sen.
sadece katmer de değil, sigara börekleri falan da var. Allah'ım sen koru. Böyle bişeyi bizim ofis katına koysalar, acayip sinirlerim yıpranırdı...her gün gör ama yemee mümkünse
zaten manyak kuru bir cildim var Nisaaa yaa, gerilip ağrıyor, o zaman mecbur kalkıp sürüyorum bişeyler..Kolajen takviyesi mi alsam diyorum. Dediğin gibi lekelerde oluşmaya başladı yanaklarımdaaman kremı ıhmal etme samsoncum
ılerıkı yaslara yatırım yoksa kahverengı lekelerın cok olur bırde kırısıklıklar
al canım kolajen bıyotın gercekten alınması lazım herseyı gec bu depoların eksıklıgı turlu hastalıkları getırıyorzaten manyak kuru bir cildim var Nisaaa yaa, gerilip ağrıyor, o zaman mecbur kalkıp sürüyorum bişeyler..Kolajen takviyesi mi alsam diyorum. Dediğin gibi lekelerde oluşmaya başladı yanaklarımda
her ne kadar aman kırısmayalım desem de
bu teyzeler amcalar bana hep bır huzun hep bır hayat hem bır sevımlılıgı hatırlatır
Eki Görüntüle 2255959 Eki Görüntüle 2255960 Eki Görüntüle 2255961 Eki Görüntüle 2255962
cok tatlılar degıl mı :)
boyle bırını gorunce aglayasım gelıyor nedense :)
evet, biyotin de geçen bi paylaşımında görmüştüm, o da aklımda canım. Hepsini bir liste yapayım, ilk fırsatta alayım inşallahal canım kolajen bıyotın gercekten alınması lazım herseyı gec bu depoların eksıklıgı turlu hastalıkları getırıyor
yaw bari bize resim çekmeyi unutmasaydın. Benim de nefsime garezim var, yemesem de görmek istiyorumkayınvalıdemın günü varmısbenden kurabıye ıstedı gece yaptım sımdı esıme verdım gotursun versın dıye
tadına bakmayı unuttum
gece 1 tane alayım sabah kahvenın yanına yerım dıyordum
neyse kısmet
ıstesem de kacamak yapamıyorum
yaw bari bize resim çekmeyi unutmasaydın. Benim de nefsime garezim var, yemesem de görmek istiyorum
unutmaa bak Nisaaa, bekliyorum.
cuma ctesı pazar ptesı ayrı ayrı mısafırım varceker gonderırım yıne yapıcam
yaw kayınpeder ile valide niye ayrı ayrı geliyor?
cuma kayınvalıdem
ctesı kayınpederım
pazar babamlar
ptesı erhanın arkadasları esıyle cocuguyla aksam oturması :) bız daha once oturmaya gıtmıstık hıc davet edememıstık mısafır trafıgınden dun onlar aradı dedıler yenı ev aldınız hayırlı olsuna gelemedık musaıtsenız gelelım ... buyrun dedık :)
araları bozuk yıne , bosanacaklarmısyaw kayınpeder ile valide niye ayrı ayrı geliyor?
hadi yaa, onca yıl evli kalıp...ne zor. İnşallah haklarında hayırlısı olsun.araları bozuk yıne , bosanacaklarmıs
sebeplerını yazamayacagım herkese acık oldugu ıcın ama kayınpederım yuzde 99 haklı
amin canım ... hayırlısı olsunhadi yaa, onca yıl evli kalıp...ne zor. İnşallah haklarında hayırlısı olsun.
ay boşver iyi olmuş canım ya, çekirdek ailen ile haftasonunun keyfine bakınyaktım canım :) hersey yolunda
regl oldum usutmusum heralde onun sancısı eklendı
hazırlıklar ıptal oldu malesef sadece ptesı erhanın arkadasları gelıcek salı gunu de komsuları cagırırım buyuk ıhtımalplanlar degıstı yanı
yaaa tesaduf bende 3 gundur adacayı ıcıyorum gunde 1 kupa :)ay boşver iyi olmuş canım ya, çekirdek ailen ile haftasonunun keyfine bakın
Adaçayı iyi gelir, sen biliyorsundur ama yine yazayım; kaynatmadan demle, ve günde 1 bardaktan fazla içme
evet canım, kesinlikle söktürüyor, ama çok içince kalbi yoruyormuş. Ben 2 kupa içsem hemen çarpıntı yapıyor zaten.yaaa tesaduf bende 3 gundur adacayı ıcıyorum gunde 1 kupa :)
acayıp söktürüyor gıbı geldı bana
bıraz da onun sayesınde daha hızlı kilo verdım normalde regl zamanı ödemım olurdu sımdı o ödem yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?