Teyze lokumlarla, pizzalarla sana telafi etmeye çalışıyor ama yaranamıyorgece gelır gec gelır ahsen uyumus olur yarın sabah evımıze gıderız bır gece daha
sankı hıc bu evde yasamamısım gıbı29 senem aılemle gectı halbukı ama cok yabancı gelıyor
aynı seyı soyledıTeyze lokumlarla, pizzalarla sana telafi etmeye çalışıyor ama yaranamıyor
Günaydın kızlar, güzel bir hafta diliyorum herkese.
Nisa katmer otomatı gerçek mi yaaa???
Ben pazartesiye bi başlıyorum cumayı görünce göbek atıyorum resmen, o kadar yoğun geçiyor ki:/ buraya da bakamıyorum pek..zaten iştah da sıfır..bir de halsiz,enejisiz,aç:///
Benim için de yiyin lütfen:)
Böyle şeyler bana korkunç geliyor Nisa:///annemın evı coooooook sıcaktı
bızde sogukta yasamayı severız ıncecık battanıyeyle bır kısı gecırırız mesela
annemden eve gelınce bırde dus alınca halıyle kombı kapalıydı bız evde yokkken soguk ev ... oyle de uyuyunca hepımızın bogazı agrıyor
Eki Görüntüle 2255828 böyle bır kit aldım eczaneden burun temızleme kiti
içine kaynamıs ılımıs suya cay kasıgı ucuyla kaya tuzu ve karbonat koydum hepımızın burnuna yaptımbu tum sinüslerı bosaltan bırsey 2 yasından ölene kadar hergun yapmak gereken bırsey bu hem hastalıktan kurtulmaya hemde hasta olmamaya yarıyormus
yalnız agzınız acık olacak ve nefesınızı cekmeyeceksınız dırek yan durup bır burun delıgıne koyunca dıgerınden şııırrrr dıye akıyor dolasıyor ıcını tıkalı sinüsler acılıyor
bı rahatladık anlatamam
ev ahalısıne tursu yedırıp suyundan da ıcırdım
bunca dezenfekteye hala mıkrop kalmısmıdır vucutdasavas actım resmen
nıye korkunc gelıyor ya alemsınBöyle şeyler bana korkunç geliyor Nisa:///
Keşke birgün önceden gelip açsaydın kombiyi ama yarına toparlarsınız bu bakımla:)
Ehehehe:) eşine yaramış en çoknıye korkunc gelıyor ya alemsın
burun caydanlıgının faydaları dıye yaz netde bak unlu profların acıklamaları vıdeoları gelecek karsına gercekten cok faydalı
bosuna bunca sene hastalanınca cekmısız burnumuz tıkalı bogazımız sıs nefes alamadan bosuna onu cekmısız
anında hepsı sokuldu ınanamadıkben yaptım kızıma yaptım erhan dırek atladı bende yapcam dıye
hatta erhanın sınuzıtı okadar tıkalıymıs kı adamın burnundan su akmadı oncededım bu su nereye gıdıyor ya sonra sızmaya basladı sonra kovadan bosalır gıbı bır aktı senelerdır kapalı olan burnu acıldı adamın dun gece ılk kez horlamadan yattı
sınızut tam bela oluyorEhehehe:) eşine yaramış en çok
Ben o raddeye getirmemeye özen gösteriyorum burunları Nisa, günlük su ve temiz havayla hepimizinki de açık tutuluyor. Beyne giden oksijene engel olmaması için çok önemli zaten burnun açık olması, o yüzden özen gösteriyorum sürekli.
Bir iki kilo fazladan alabilirim, sorun değil walla. Böyle de çok bitkinim, ne yesem midem rahatsız oluyor. Bişey yemek istemiyorum. Tek yiyebildiğim sabah kahvaltısı. Sonrasında yediğim herşey mideme gaz yapıyor, o da o kadar çok yoruyor ki beni, dayak yemiş gibi oluyorum resmen:// Zavallı eşimde bütün yük. O heder oluyor. Az kendime geleyim de iki işin ucundan tutayım yaaa:/selam güzellık :)
gercek canım
vucudun kendını dengelıyor hehava durumu gıbı bır acılıp bır kapanıyor ama ıyı senın ıcın zor olsa da en azından hayal ettıgın gıbı kıloyla dogumu taclandırmayacaksın
vucudun neye ıhtıyacı varsa zaten onu ıstıyor sen aynen kendını dınle saglıklı olda gerısı hıc onemlı degıl
Bayağı etkili o zaman, ne güzel :) turşu suyu da katkıda bulunmuştur, oh missssınızut tam bela oluyor
ben 13 yasımdayken oyle bır raddeye gelmıstım kı doktor amelıyat demıstı
baska bır doktor da bosuna amelıyat olma tekrarlar oldugunla kalırsın hatta sunger gıbı olmus hıc dokunma demıstı
sımdı o sunger de yoknefes alırken burnumda fırtına cıkıyor resmen
yok yok oyle dusunup uzme kendını tum yuk esımde dıye... bu gecıcı bır surec zaten eşin tabıkı yardımcı olacak senın ıcın de kolay degıl sonucta :)Bir iki kilo fazladan alabilirim, sorun değil walla. Böyle de çok bitkinim, ne yesem midem rahatsız oluyor. Bişey yemek istemiyorum. Tek yiyebildiğim sabah kahvaltısı. Sonrasında yediğim herşey mideme gaz yapıyor, o da o kadar çok yoruyor ki beni, dayak yemiş gibi oluyorum resmen:// Zavallı eşimde bütün yük. O heder oluyor. Az kendime geleyim de iki işin ucundan tutayım yaaa:/
ya o tursu suyu varya gercekten ılac ılacBayağı etkili o zaman, ne güzel :) turşu suyu da katkıda bulunmuştur, oh misss
Öyle ama yine de çok zorlayıcı:/ bir de kızıma hamileyken farklı ülkelerdeydik, şimdi adam ilk defa hamile halimle karşı karşıya kaldığı için şaşaladı..”bu hep böyle mi geçecek” diye meraklardayok yok oyle dusunup uzme kendını tum yuk esımde dıye... bu gecıcı bır surec zaten eşin tabıkı yardımcı olacak senın ıcın de kolay degıl sonucta :)
Bunun bir değişik versiyonunu ben de internetten almıştım. Ne yaptım acaba. Sanırım sadece 1 kere kullanıp bir köşeye attımannemın evı coooooook sıcaktı
bızde sogukta yasamayı severız ıncecık battanıyeyle bır kısı gecırırız mesela
annemden eve gelınce bırde dus alınca halıyle kombı kapalıydı bız evde yokkken soguk ev ... oyle de uyuyunca hepımızın bogazı agrıyor
Eki Görüntüle 2255828 böyle bır kit aldım eczaneden burun temızleme kiti
içine kaynamıs ılımıs suya cay kasıgı ucuyla kaya tuzu ve karbonat koydum hepımızın burnuna yaptımbu tum sinüslerı bosaltan bırsey 2 yasından ölene kadar hergun yapmak gereken bırsey bu hem hastalıktan kurtulmaya hemde hasta olmamaya yarıyormus
yalnız agzınız acık olacak ve nefesınızı cekmeyeceksınız dırek yan durup bır burun delıgıne koyunca dıgerınden şııırrrr dıye akıyor dolasıyor ıcını tıkalı sinüsler acılıyor
bı rahatladık anlatamam
ev ahalısıne tursu yedırıp suyundan da ıcırdım
bunca dezenfekteye hala mıkrop kalmısmıdır vucutdasavas actım resmen
maşallah sızeÖyle ama yine de çok zorlayıcı:/ bir de kızıma hamileyken farklı ülkelerdeydik, şimdi adam ilk defa hamile halimle karşı karşıya kaldığı için şaşaladı..”bu hep böyle mi geçecek” diye meraklarda
Nisa, benim tatlış uyanmadan biraz iş yapıcam ben. Öpüyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?