hadı yaaevet canım, kesinlikle söktürüyor, ama çok içince kalbi yoruyormuş. Ben 2 kupa içsem hemen çarpıntı yapıyor zaten.
O yüzden içeceksen poşet çay gibi yapın, yutmadan gargara yapacaksan kaynatın diyorlar adaçayını
en doğrusunu yapıyorsun canımhadı yaa
ben hıc kaynatmıyorum kaynamıs 1 bardak suya bır tutam atıp 5 dk sonra suzup ıcıyorum
canım, çıkıcam birazdan ben..ama yazarsanız beni de ekleyin, sonra dönerim inşallah. Dur bi deneyeyim hatta
Ben nasıl yapıldığını bilmiyorum:/canım, çıkıcam birazdan ben..ama yazarsanız beni de ekleyin, sonra dönerim inşallah. Dur bi deneyeyim hatta
el salladımBen nasıl yapıldığını bilmiyorum:/
Arkadaşlar dün bir yerde görüp hemen yaptığım bir tarifi paylaşacağım. Normalde unsuz, şekersiz tariflere karşı önyargılıyım, yapmam. Ama bunu görür görmez içime sindi.
Malzemeler:
3 olgun muz
2 bardak yulaf ezmesi
1/4 bardak süt
2 yumurta
1 çay kaşığı vanilya
1 çay kaşığı karbonat
1 çay kaşığı tarçın
4 yemek kaşığı bal
Üzeri için ceviz parçaları.
Ceviz hariç tüm malzemeleri karıştırın. Muffin kaplarına eşit şekilde dökün. Üzerlerine ceviz içi ekleyip, 180 derece ısıtılmış fırında 25 dakika pişirin.
Orjinal tarif buydu
Ben harfiyen uygulamadım. 2 yemek kaşığı bal, karbonat yerine yarım paket kabartma tozu, ve bir paket vanilya koyup 1 cam kalıpta 40 dk pişirdim. Bende muffin kabı yoktu. Çok güzel oldu. Şeker tadı almayı sevmiyorsanız benim gibi, balı azaltabilirsiniz.
uste sevdenın paylastıgı tarıf cok guzelBugün canım kek tarzı bir şey çekti ama şekere hayatımda yer yok. Bu isteğimi bastırabilecek, şeker içermeyen tarifleriniz var mı acaba? Tarçınlı bir şeyler olabilir mesela.
Cevizli Havuçlu Kek (Unsuz Şekersiz) Tarifi İçin Malzemeler
170 derece 45 dk pısecek :)
- 1 su bardağı ceviz içi (un haline getirilmiş)
- 1 su bardağı yulaf ezmesi (Un haline getirilmiş)
- 1 iri havuç rendesi
- 2 yumurta (iyice çırpılmış)
- 2 yemek kaşığı bal
- 1 iri muz(ezilmiş)
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 1 yemek kaşığı zeytin yağı
- 1 çay bardağı süt
- 1 paket kabartma tozu
hepsını denedım mısafırlerıme yaptım cocuguma yapıyorum hepsını sevecegınızden emınım :)Offf, süper! Çok teşekkür ederim. :)
İlk sayfada şöyle bir şey gördüm. Hımmm, enfes! Bunu deneyeyim ben. :)
Eki Görüntüle 2258275
hepsını denedım mısafırlerıme yaptım cocuguma yapıyorum hepsını sevecegınızden emınım :)
ıyıyız canım benım sen nasılsınKızlarrr ben geldim nasılsınız iyi misiniz
Son 20 gündür falan feci yürüyorum bugün göstergem 10 km diyorgünlük ortalamam normalde 500 m falandı vur deyince öldürdüm :))
Ama ilginç şekilde kilo aldım nisam, uzun süredir 54-55 arası sabittim 56 hatta bi ara 57’yi gördüm ve sporun iyi bir şey olmadığına karar verdimıyıyız canım benım sen nasılsın
supppeeerrr yahu :) ateş cıkarmıssın resmen tabanlardan harıkasın :)
oh oh gıtsın gıtsın yagcıklar gelsın gelsın kascıklar
her ter damlası ölmüş yağ
acaba enerjıyı fazla harcadıgın ıcın yemek mıktarını arttırmıs olabılır mısın ?Ama ilginç şekilde kilo aldım nisam, uzun süredir 54-55 arası sabittim 56 hatta bi ara 57’yi gördüm ve sporun iyi bir şey olmadığına karar verdimbir de hayatımda ilk kez bir hafta erken regl oldum ki normalde günüm pek şaşmaz. Spor bence zararlı bişey dokunuyor bana
Pek artırmadım yemeği nisam, daha doğrusu artırdım ama kalori olarak fazla fark yoktur ya acaba var mıdır ki :) Öğlenki salata miktarını artırdım (salataya normalde de greçka nohut falan katarım zaten doyursun diye). Yürüyüşe çıkmadan önce de bi kase yoğurtla sevdiğim bi sebze yemeğini yiyorum ki yeşil fasulye favorim. Ama yoğurt da yemek de bir kase dolusu oluyor olsun nasılsa besleyici diye yedim hep :) belki onlar artırmıştır onun dışında yeme düzenim aynı, regl dönemi de tartı şaşıyor zatenacaba enerjıyı fazla harcadıgın ıcın yemek mıktarını arttırmıs olabılır mısın ?
oyle degılse kas şişmesı oluyor o yagların yerıne su ödem oluyor tartıda fazla cıkıyorsun sabredıyorsun aynı sekılde sonra hooppp hızlı bır ıncelme ınanamıyorsun o aşamadasındır kacamak veya ogun mıktar artısı olmadıysa :)
hareket ettıgın bır anda fazla yurudugun ıcın regl sasması da normal
Ayy grup varsa beni de alın kızlar dışarısı soğuk bırakmayın beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?