Nisaa kinoa kısırı yiyorum. Enfes oldu. Canın kısır çekerse mutlaka kinoa ile dene. Eki Görüntüle 2259920
Azıcık da zeytinyağlasaydınellerıne saglık canım super gorunuyor ıyı yapmıssın bende suan maydanozu lımonladım bıberledım yıyorumcanım cektı
Fırında mücveri burada görmüştüm nisa çok sık yapıyorum, hatta annem yengem de çok mantıklı bulmuşlardı :))
Senden de greçka öğrendim samsonum nohutla birlikte salatamın bir parçası oldu :) baya baya doyuruyor normalde olsa tek başına salata yetmezdi bana. Ben şimdi 6 km/gün hedefimi gerçekleştirmeye gidiyorum :)))Nisaa kinoa kısırı yiyorum. Enfes oldu. Canın kısır çekerse mutlaka kinoa ile dene. Eki Görüntüle 2259920
supersın haydı bastır mihoSenden de greçka öğrendim samsonum nohutla birlikte salatamın bir parçası oldu :) baya baya doyuruyor normalde olsa tek başına salata yetmezdi bana. Ben şimdi 6 km/gün hedefimi gerçekleştirmeye gidiyorum :)))
hıc ona sabredemedım daha lımonu sıkarken bır yandan yemeye basladık ahsenleAzıcık da zeytinyağlasaydınafiyet şifa olsun canım
Hayırlı kandiller canım :)kandiliniz mubarek olsun kızlar
Ellerine sağlık canım, ben de izindeyim ve bizimkilerin yanındayım biraz yoğun geçiyor o yüzden sık yazamıyorum ama okuyorum hep. Ne yazık ki beslenme ve spor rutinim de şaştı yine bu aralar.Buralar biraz sessiz kalmış. Bugün yaptığım yeşil mercimeği paylaşıyorum. Öyle çok matah bişey değil ama olsun. İlk defa yaptım ben bunu. Anamın yaptığını çok severim.
Bu sabah kahvaltıyı kinoalı sebze salatasıyla geçiştirdim.
Bir şey daha ekleyeyim. Yeşil çay ve naneyi birlikte demliyorum. İçine limon da sıkıyorum. Dolapta bekletip soğuk soğuk içiyorum. İşe de getiriyorum. Çok iyi gidiyor. Bitki çayları yapmayı, birbirlerine katıp karışım çayları yapmayı çok seviyorum. Kuru papatya da var. Mesela onu da sahalara katacağım bir dahakine.
Bu tavsiye de burada dursun.
ellerıne saglık sevde cok besleyıcı cok guzel yıne en faydalıları vucuduna mısafır etmıssın :) şifa olsunBuralar biraz sessiz kalmış. Bugün yaptığım yeşil mercimeği paylaşıyorum. Öyle çok matah bişey değil ama olsun. İlk defa yaptım ben bunu. Anamın yaptığını çok severim.
Bu sabah kahvaltıyı kinoalı sebze salatasıyla geçiştirdim.
Bir şey daha ekleyeyim. Yeşil çay ve naneyi birlikte demliyorum. İçine limon da sıkıyorum. Dolapta bekletip soğuk soğuk içiyorum. İşe de getiriyorum. Çok iyi gidiyor. Bitki çayları yapmayı, birbirlerine katıp karışım çayları yapmayı çok seviyorum. Kuru papatya da var. Mesela onu da sahalara katacağım bir dahakine.
Bu tavsiye de burada dursun.
sohbetınız neşenız bol olsun canım benım :)Ellerine sağlık canım, ben de izindeyim ve bizimkilerin yanındayım biraz yoğun geçiyor o yüzden sık yazamıyorum ama okuyorum hep. Ne yazık ki beslenme ve spor rutinim de şaştı yine bu aralar.
İşyerinde papatya, sarı kantaron ve civaperçemi dönüşümlü içiyorum dönem dönem. Regl çayları olarak bilinir ama ben stres azaltıcı niyetine içiyorum :)
ıyıyım canım benım yok kuzu ya tam 60 kıloyum dayımlar bugun bızde yemekteler bırde bugun dayımın dogum gunu pasta falan yaptım cesıt cesıt yemekler :)Kızlaaar , nasılsınız?
Güneşli günlerle birlikte enerji ve mutluluk dolmuşsunuzdur inşallah.
Nisacım sen neler yapıyorsun? Hiç tartıldın mı yakınlarda? artık 50'li kilolarda mısın?
Tembel tembel bir 4 gün geçirdim bende canım. Çok dışarda yedim, şeker asla, ama unlu kaçamaklarım oldu. Bana kilo olarak dönecek muhtemelen.sen naptın nasıl gecıyor aynen bahar guneslı guzel havalar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?