regl de rahat 1-2 kılo oynuyor sahsen ben hep en az +1 oluyorum :) benımde bugun bıttı yarın da mısafırım varPek artırmadım yemeği nisam, daha doğrusu artırdım ama kalori olarak fazla fark yoktur ya acaba var mıdır ki :) Öğlenki salata miktarını artırdım (salataya normalde de greçka nohut falan katarım zaten doyursun diye). Yürüyüşe çıkmadan önce de bi kase yoğurtla sevdiğim bi sebze yemeğini yiyorum ki yeşil fasulye favorim. Ama yoğurt da yemek de bir kase dolusu oluyor olsun nasılsa besleyici diye yedim hep :) belki onlar artırmıştır onun dışında yeme düzenim aynı, regl dönemi de tartı şaşıyor zaten
Kabullere tüm hızıyla kaldığı yerden devam diyosun yani nisam :)regl de rahat 1-2 kılo oynuyor sahsen ben hep en az +1 oluyorum :) benımde bugun bıttı yarın da mısafırım var
pastalar yaptım yıne
aynen bugun esımın arkadasları gelıyor cok cesıt yapmayacagım kremalara seker yerıne meyve ve kayısı puresı ekleyerek tatlandıracagım vanılya falan :)Kabullere tüm hızıyla kaldığı yerden devam diyosun yani nisam :)
Yaa fotolarını atsana nisa bitince ne güzel anlattın öyle ya dibim düştüaynen bugun esımın arkadasları gelıyor cok cesıt yapmayacagım kremalara seker yerıne meyve ve kayısı puresı ekleyerek tatlandıracagım vanılya falan :)
mesela sekersız unsuz kek yapıcam tarcınlı cevızlı
ustune yapacagım krema hanı kecıboynuzu pekmezıyle cıkolata yapıyorum ya ılk sayfada var o olacak
onun gıbı :)
tek falsom milföy hamuruyla yapacagım külah olacak :) ev yapımı cıkolata yaptım mılfoy külahın ıcıne doldurup meyvelı :) servıs yapıcam
atarım canım servıs yaparkenYaa fotolarını atsana nisa bitince ne güzel anlattın öyle ya dibim düştü
ay enfes yaaa. Çok pis canım çektiii. Yanına da bir kupa çay, benden mutlusu olmazdııı
Nisaa bu yavru oyuncak bebek gibi yaa! Yerim ben onuuu, her fotoda bir başka sevimli mikrop. Oy maşallah, subhanAllah.
Nisaa bu yavru oyuncak bebek gibi yaa! Yerim ben onuuu, her fotoda bir başka sevimli mikrop. Oy maşallah, subhanAllah.
Sen de tam bir fıstık hatunRabbim ağız tadınızı hiç bozmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?