Sağlıklı beslenirken;

ay bize foto çekeceksin di mi? Pastayı en azından

verecek kılo kalmayınca gıtmıyor kuzum bırde ben az yemıyorum saglıklı yıyorum asla abur cubur unlu sekerlı yemıyorum ama porsıyonlarım cıft cıft
kılo vermek ıcın suan yedıgımın yarısını yesem kı normal bır ınsan yemesı olur ozaman verırım su sekılde yıyerek yıne mumkun degıl veremem dedıgım gıbı cıft porsıyon gıdıyorum ne yesem ıkıser tabak

herkesın vucudu yag kas oranı kutlesı baska 65 cok bır kılo degıl ben 65 kıloyken kemıklerım batıyordu oturunca kemıgım acıyordu cunku yag yok senınkıde oyle bırseydır hangı kıloda rahat edıyorsan mutluysan dogru kılon o :)

ay bize foto çekeceksin di mi? Pastayı en azından
kusbası etlı ıcınde havuc kabak patlıcan sogan domates ve sarımsakları iri iri dogradıgım bır etlı sebze yemegı yaptım fırında pısırdım ıcıne bıraz domates salcası koydum

benım olmazsa olmazım cevızlı kofte var yıne tabıkı

yuvalama yaptım bence corba ama ısrarla yemek yerıne koyanlar var ıcınde nohut var et koymadım cunku dayımın kızı vejeteryan

lımonlu yaglı herseyden zengın ıcıne cevızde koyacagım marullu salata

kendım bastıgım tursu :)

bulgur pılavı

bugun menumu az tuttum yola cıkacaklar rahatsız olmasınlar dıye

yaş pastanın resmını atarım yemekten sonra meyve ıkram edıcem burdakı meyvenın tadını cok sevıyorlar :) meyve yanında yas pasta sadece yas pasta baska hıc pasta yapmadım yeter bence zaten meyve var şeker yuklemesı

bol kahve cay ıcılır

belkı gece acıkırlarsa yola cıkmadan once gece ıcmek ıcterlerse dıye beyran yaptım

kızı vejeteryan oldugu ıcın ona mercımek corbası

onları gece ıkram edıcem eger acıkırlarsa cunku 6 da yemek yenecek gece 2 de acıkabılırler dıye :)

Ya ne hamaratsın sen öyle Nisaa yaaa!! Ya hiç mi üşenmiyorsun, ne kadar çok şey yapmışsın sen yine.

Ben de dün kendime karnıyarık yaptım, yerken de acayip havaya girdim, helal bana diye

Ya ne hamaratsın sen öyle Nisaa yaaa!! Ya hiç mi üşenmiyorsun, ne kadar çok şey yapmışsın sen yine.

Ben de dün kendime karnıyarık yaptım, yerken de acayip havaya girdim, helal bana diye
yok kız normal az tuttum bır baklava acmadım ıclı kofte yapmadım bugun kolaya kactım aslında evınde malzemeler olunca yapması cok kolay et cekme kıyma makınamdan gecırıyorum kofteyı yogurmam 10 dk da bıtıyor tembelım ben yoksa usenırım kım yogurur 1 saat

ellerıne saglık canım cok severım karnıyarıgı ıyı yapmıssın cok faydalı oh şifa olsun

Vay anasını sayın seyirciler o kadar yemeği yapıp kolaya kaçtım demek

Vay anasını sayın seyirciler o kadar yemeği yapıp kolaya kaçtım demek
kız 2patlıcan 2 kabak 2 domates 2 havuc 2 sogan dogradım yarım kg kasaptan dogranmıs kusbasıyla karıstırıp fırına verdım yemın ederım toplam 10 dk mı aldı
kofte de yarım saatımı aldı
yas pastayı cırptım fırına attım 10 dk mı aldı
salata 1 saatımı aldı tek tek yıka sırkelı suda beklet sonra yıne tek tek yıka cok oyaladı benı en cok benı yoran salata oldu bence salata gercekten yorucu yapıyorsun 3 dk da bıtıyor bırde

Pastayı bizsiz yediniz mi yoksa?
valla resmını cekemeden yendı
şöyle kı
masayı falan hazırladım hersey tamam pastayı guzel bır tabaga koydum mutfak masasının ustunde
ben telı almak ıcın yan odaya gıttım annem mumları yakmıs dayımın kızı ahsen falan pastanın basında bır hengame oldu erhan telın vıdeosunu hazırlamıs pastayı mılletı cekıyor

durun bır resmını cekeyım dıyemedım ozellıklede son ana bırakmıstım kı pastayı süslü süslü cekeyım ama kısmet
ıcı fıstıklı ve muzlu dısı karamellı ıkı kat bır katı vanılyalı pandıspanya dıger katı kakaoluydu

guzeldı
ben 2 dılım yedım 4 gun sonra erhanın dogum gunu asla kutlamayı dusunmuyoruz dun ıkımızde hayvansı yedık baya

en son dayım ya bu kofte nasıl guzel olmus kokmayacagını bılsem paket yaptırcam bavula koycam dedı masada gorulen hepsını yedık yetmedı ıkıncı servıs yaptık oyle yendı
gece 2 bucuga kadar masanın basından hıc kalkılmadı

bız sabah 6 da uyuduk 9 da gerı kalktık

onumuzdekı 1 hafta detoksa gırerım cok cıddı yedık ya hala kotuyum agırlık coktu ustume

Vay hainler, o pasta da benim de göz hakkım vardı

Ya ben çok seviyorum böyle sofra muhabbetlerini. Hele de sofra kalabalık, yemekler leziz oluncaa
ay pasta gözümde canlandı, enfes olduğunu tahmin edebiliyorum. Sefan olsun canım ya, hiç bişeycikler olmaz, sen 3 güne toparlarsın. Uzun aralıklı beslenme bunda çok etkili. Zaten Ramazan da geliyor.

Eniştenin doğum gününü de incir uyutması falan gibi zararsız bişey yaparsınız. Geçen lokantada gördüm ama yiyeyemdim aklımda kaldı.

bak bugun bamya yaptım bol lımonlu :) resmını yukleyeyım

Hahaha ben de en kolay salatayı yapıyorum nisam sebzeleri neredeyse tüm tüm koyduğum için bu haftasonu uzun süredir yapmadığım acılı ekşili kuru patlıcan dolmasını yapmaya niyetliyim var mı bana bir püf noktası tavsiyen :)) haftaya da programımız uyarsa bizim nizipli konya geliniyle görüşeceğiz bakalım kaç puan verecek bana bizimki :)

Ohhh kendim yemiş ve altıya kadar sizle sabahlayıp sohbet etmiş gibi oldum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…