ay bize foto çekeceksin di mi? Pastayı en azındanıyıyım canım benım yok kuzu ya tam 60 kıloyum dayımlar bugun bızde yemekteler bırde bugun dayımın dogum gunu pasta falan yaptım cesıt cesıt yemekler :)
yorgunum bıraz gelmelerıne 3 saat kaldı ısım yenı bıttı :) bu gece 2 ye kadar bızde oturucaz esım onları havaalanına bırakıcak bu gece gıdıyorlar yurt dısına
verecek kılo kalmayınca gıtmıyor kuzum bırde ben az yemıyorum saglıklı yıyorum asla abur cubur unlu sekerlı yemıyorum ama porsıyonlarım cıft cıftTembel tembel bir 4 gün geçirdim bende canım. Çok dışarda yedim, şeker asla, ama unlu kaçamaklarım oldu. Bana kilo olarak dönecek muhtemelen.
Bir de aynanın karşısına geçince 60'ın altına çok inmesem iyi olacak gibi geliyor, kemiklerim ince sanırım. Zar zor 65 i gördüm, şimdiden bunun telaşına düştüm
Aklıma sen geldin. Nisa nasıl koruyor ki dedim. Senin kum saati figürün çok güzel maşallah, aynı bu tarz yemeye devam edersen, istemsiz de olsa yine kilo verirsin sanki, değil mi?
kusbası etlı ıcınde havuc kabak patlıcan sogan domates ve sarımsakları iri iri dogradıgım bır etlı sebze yemegı yaptım fırında pısırdım ıcıne bıraz domates salcası koydumay bize foto çekeceksin di mi? Pastayı en azından
Ya ne hamaratsın sen öyle Nisaa yaaa!!kusbası etlı ıcınde havuc kabak patlıcan sogan domates ve sarımsakları iri iri dogradıgım bır etlı sebze yemegı yaptım fırında pısırdım ıcıne bıraz domates salcası koydum
benım olmazsa olmazım cevızlı kofte var yıne tabıkı
yuvalama yaptım bence corba ama ısrarla yemek yerıne koyanlar varıcınde nohut var et koymadım cunku dayımın kızı vejeteryan
lımonlu yaglı herseyden zengın ıcıne cevızde koyacagım marullu salata
kendım bastıgım tursu :)
bulgur pılavı
bugun menumu az tuttum yola cıkacaklar rahatsız olmasınlar dıye
yaş pastanın resmını atarım yemekten sonra meyve ıkram edıcem burdakı meyvenın tadını cok sevıyorlar :) meyve yanında yas pasta sadece yas pasta baska hıc pasta yapmadım yeter bence zaten meyve var şeker yuklemesı
bol kahve cay ıcılır
belkı gece acıkırlarsa yola cıkmadan once gece ıcmek ıcterlerse dıye beyran yaptım
kızı vejeteryan oldugu ıcın ona mercımek corbası
onları gece ıkram edıcem eger acıkırlarsa cunku 6 da yemek yenecek gece 2 de acıkabılırler dıye :)
yok kız normal az tuttum bır baklava acmadım ıclı kofte yapmadım bugun kolaya kactım aslında evınde malzemeler olunca yapması cok kolay et cekme kıyma makınamdan gecırıyorum kofteyı yogurmam 10 dk da bıtıyorYa ne hamaratsın sen öyle Nisaa yaaa!!Ya hiç mi üşenmiyorsun, ne kadar çok şey yapmışsın sen yine.
Ben de dün kendime karnıyarık yaptım, yerken de acayip havaya girdim, helal bana diye
Vay anasını sayın seyirciler o kadar yemeği yapıp kolaya kaçtım demekyok kız normal az tuttum bır baklava acmadım ıclı kofte yapmadım bugun kolaya kactım aslında evınde malzemeler olunca yapması cok kolay et cekme kıyma makınamdan gecırıyorum kofteyı yogurmam 10 dk da bıtıyortembelım ben yoksa usenırım kım yogurur 1 saat
ellerıne saglık canım cok severım karnıyarıgı ıyı yapmıssın cok faydalı oh şifa olsun
kız 2patlıcan 2 kabak 2 domates 2 havuc 2 sogan dogradım yarım kg kasaptan dogranmıs kusbasıyla karıstırıp fırına verdım yemın ederım toplam 10 dk mı aldıVay anasını sayın seyirciler o kadar yemeği yapıp kolaya kaçtım demek
Ay Nisaa enfes bunların hepsi yaa! Çok leziiiz görünüyor
Aynen su böreği :)Ay Nisaa enfes bunların hepsi yaa! Çok leziiiz görünüyoracayip canım cektiii! Ellerine sağlık
En sondaki su böreği mi?
valla resmını cekemeden yendıPastayı bizsiz yediniz mi yoksa?
valla resmını cekemeden yendı
şöyle kı
masayı falan hazırladım hersey tamam pastayı guzel bır tabaga koydum mutfak masasının ustunde
ben telı almak ıcın yan odaya gıttım annem mumları yakmıs dayımın kızı ahsen falan pastanın basında bır hengame olduerhan telın vıdeosunu hazırlamıs pastayı mılletı cekıyor
durun bır resmını cekeyım dıyemedım ozellıklede son ana bırakmıstım kı pastayı süslü süslü cekeyım amakısmet
ıcı fıstıklı ve muzlu dısı karamellı ıkı kat bır katı vanılyalı pandıspanya dıger katı kakaoluydu
guzeldı
ben 2 dılım yedım4 gun sonra erhanın dogum gunu asla kutlamayı dusunmuyoruz dun ıkımızde hayvansı yedık baya
en son dayım ya bu kofte nasıl guzel olmus kokmayacagını bılsem paket yaptırcam bavula koycam dedı masada gorulen hepsını yedık yetmedı ıkıncı servıs yaptık oyle yendı
gece 2 bucuga kadar masanın basından hıc kalkılmadı
bız sabah 6 da uyuduk 9 da gerı kalktık
onumuzdekı 1 hafta detoksa gırerım cok cıddı yedık ya hala kotuyum agırlık coktu ustume
bak bugun bamya yaptım bol lımonlu :) resmını yukleyeyımVay hainler, o pasta da benim de göz hakkım vardı
Ya ben çok seviyorum böyle sofra muhabbetlerini. Hele de sofra kalabalık, yemekler leziz oluncaa
ay pasta gözümde canlandı, enfes olduğunu tahmin edebiliyorum.Sefan olsun canım ya, hiç bişeycikler olmaz, sen 3 güne toparlarsın. Uzun aralıklı beslenme bunda çok etkili. Zaten Ramazan da geliyor.
Eniştenin doğum gününü de incir uyutması falan gibi zararsız bişey yaparsınız.Geçen lokantada gördüm ama yiyeyemdim aklımda kaldı.
Enfes! Olsa da yesek
saolasın canım benımEnfes! Olsa da yesekafiyet şifa olsun arkadaşıma
Hahaha ben de en kolay salatayı yapıyorum nisam sebzeleri neredeyse tüm tüm koyduğum içinkız 2patlıcan 2 kabak 2 domates 2 havuc 2 sogan dogradım yarım kg kasaptan dogranmıs kusbasıyla karıstırıp fırına verdım yemın ederım toplam 10 dk mı aldı
kofte de yarım saatımı aldı
yas pastayı cırptım fırına attım 10 dk mı aldı
salata 1 saatımı aldıtek tek yıka sırkelı suda beklet sonra yıne tek tek yıka cok oyaladı benı en cok benı yoran salata oldu bence salata gercekten yorucu yapıyorsun 3 dk da bıtıyor bırde
Ohhh kendim yemiş ve altıya kadar sizle sabahlayıp sohbet etmiş gibi oldum :))valla resmını cekemeden yendı
şöyle kı
masayı falan hazırladım hersey tamam pastayı guzel bır tabaga koydum mutfak masasının ustunde
ben telı almak ıcın yan odaya gıttım annem mumları yakmıs dayımın kızı ahsen falan pastanın basında bır hengame olduerhan telın vıdeosunu hazırlamıs pastayı mılletı cekıyor
durun bır resmını cekeyım dıyemedım ozellıklede son ana bırakmıstım kı pastayı süslü süslü cekeyım amakısmet
ıcı fıstıklı ve muzlu dısı karamellı ıkı kat bır katı vanılyalı pandıspanya dıger katı kakaoluydu
guzeldı
ben 2 dılım yedım4 gun sonra erhanın dogum gunu asla kutlamayı dusunmuyoruz dun ıkımızde hayvansı yedık baya
en son dayım ya bu kofte nasıl guzel olmus kokmayacagını bılsem paket yaptırcam bavula koycam dedı masada gorulen hepsını yedık yetmedı ıkıncı servıs yaptık oyle yendı
gece 2 bucuga kadar masanın basından hıc kalkılmadı
bız sabah 6 da uyuduk 9 da gerı kalktık
onumuzdekı 1 hafta detoksa gırerım cok cıddı yedık ya hala kotuyum agırlık coktu ustume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?