Sağlıklı beslenirken;

kızlar ılk sayfada sekersız unsuz brownı tarıfım var ya kek o
o kekı meyveyle doldurdum
pastacı kreması yaptım tek zararlı olan o onuda su sekılde yaptım
2 bardak sut 1 yemek kasıgı bugday unu 2 yumurta sarısı vanılya bunları pısırdım pıstıkten sonra ıyıce cırptım seker koymadım cunku bolca meyve var zaten tamamen sekersız kek ve krema sadece meyveden seker aldım
en ustde uyguladıgım krem santı var beyaz krema gıbı olan onun sekerı alayımıza yettı mubarek resmen bogazımı yaktı o kısmı sıyırıp attık keske onun yerıne kecıboynuzu pekmezıyle falan yaptıgım cıkolatayı yapsaymısım

bu arada oreolarıda attık yıyemedık cok sekerlı yahu
ılk kez tadına baktım hayatımda merak edıp onuda yıyemedık
ahsen cıkolata sandı bır ısırık aldı ıgrenc dedı yutamadı
cocugumda sekersız sevenlerden

bu arada ara katlarda ananas da kullandım acayıp yakıstı ananas elma muz bu ucu cok yakıstı dıgerlerı kıvı cılek falan ısı bozmustu bıraz bırdahakıne onları koymam

ay enfess! hem de sağlıklı pastaymış buu! O kadar pastaya bi kaşık undan ne olacak yaa. Şimdi 3 kat daha fazla canım çekti bak

ay enfess! hem de sağlıklı pastaymış buu! O kadar pastaya bi kaşık undan ne olacak yaa. Şimdi 3 kat daha fazla canım çekti bak
sabah sadece salata yemıstım bılıyorsun
aksam ustu 1 kase mercımek corbası ıctım
aksamda bu pastayı 3 e bolduk yedık valla
pasta yedıgım ıcın bu sabah sadece yumurtalı salata yedım
kendımı kırlenmıs hıssedıyorum o un yuzunden

ama bişey yokmuş kii, gayet sağlıklı bir pasta canım ya. O kadarcık meyve de vitamin olsun zaten

Böcük de 1/3 ünü yedi mi hakkaten? ooo tam bi partii olmuş

ama bişey yokmuş kii, gayet sağlıklı bir pasta canım ya. O kadarcık meyve de vitamin olsun zaten

Böcük de 1/3 ünü yedi mi hakkaten? ooo tam bi partii olmuş
valla nasıl gıttı anlamadım lup lup yuttum gıttı
dısımın kavuguna yetmedı ne yalan soyleyeyım yedıkten sonra pısman oluyorum ama kendımı huzursuz kotu hıssedıyorum zaten annem yuzunden dayım geldı dıye bırkac kılo aldım bu pasta ıyı olmadı
1 haftada 2 kg verdım mı tamamdır :)

kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaa

napırsınızzzzzzz

nisa cım kilo mu verdin kuzucum .

nasılsın . kızçe nasıl .

buldum burayı. takip ettiğim forumlar butonu bulmuştum en son . ama şimdi yok . hayret bi şe.

ben de son 2 gün menüsünü yazayım .

dün sabah

1 avuç fıstık . yarım waffle (ayvalık loru ile yaptığım waffle. içinde süt , bolca ayvalık lor , yumurta , zeytin yağı , az un vardı)

öğlen 500 ml sebze yemeği. kabak , ıspanak , soğan , sarımsak

330 ml yoğurt , içine 1 yeşil elma.

2 roll ekmek . kepekli . normalde yemem ama ellerim titriyordu nedense. yemekhaneye indim aldım ekmeği. ekledim menüme.

akşam bol sebzeli 1 yumurtalı omlet . 1 avuç fıstık . 1 küçük elma.

bu sabah kahvaltım

1 avuç fıstık . 1 küçük elma

işe süt getirdim . kahve yaptım içiyorum . 1 bardak süt ile .

öğlen

330 ml yoğurt . 2 yeşil elma , 1 salatalık

akşam için sebze yemeği pişirdim( dün akşam işten dönünce)
kabak , patlıcan , soğan , sarımsak , biber , domates , pulbiber , karabiber .
bunun yanında 1 yumurtadan omlet düşünüyorum . kısmet .

ev halkına dün akşam kıymalı patates yemeği yaptım . bugün için nohut ısladım .

dün kemikli et çıkarmıştım . bu sabah düdüklüde haşladım . nohutla birşeltireceğim . yanına pilav düşünüyorum .
patates yemeğinden de arttı. nohut da pilav da bolca yapılır . cumartesi günü yemek yapmayı düşünmüyorum .
3 çocuk olunca bunların acıkması sürekli oluyor . öğlen akşam için bunlardan menu yaparım onlara . inşallah.

@demirleke filmsin yaa, yine mi kaybettin bizi?

Enteresan menü kombinlerinle seni yine aramızda görmek güzel

Sabah kaçta kalkıyorsun da sen, et falan haşlayıp yemek de yapıyorsun ya? Maşallah valla
hahaha. aşk olsun . ben de alakasız menü diye düşünmedim hiç. tamamen damak zevkime göre besleniyorum .

sabah 6 buçukta kalkıyorum . 7 buçukta evden çıkmış olmam lazım .

öğlen yemeğime 1 küçük paket çubuk kraker ve 2 büyük galeta ekledim . canım istedi.
salatalık duruyor . yiyemedim .

kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaa

napırsınızzzzzzz

nisa cım kilo mu verdin kuzucum .

nasılsın . kızçe nasıl .

buldum burayı. takip ettiğim forumlar butonu bulmuştum en son . ama şimdi yok . hayret bi şe.
alemsın yaa

afıyet olsun oh cesıt cesıt mamalar

bende kılo sabıt ne alıyorum ne verıyorum buyuk ıhtımal yarın regl olucam dun yedıgım 1 tabak tursununda etkısıyle goz kapaklarım japon balıgından hallice yanaklarımda ıkı koftelık et bacaklarımdan bahsetmek bıle ıstemıyorum gordukce dırek ölü taklıtı yapıyorum

şişim epey

N nscckts Tebrik ediyorum azminizi öncesi sonrası resimlerinizi gördüm bence büyük başarı ayrıca güzelmişsiniz çok çok daha güzel olmuşsunuz

cok tesekkur ederım bugunku insanustu ödemımden aynaya bakınca ay bu ne dedıkten sonra bu sozler acayıp mutlu ettı benı

herkese hayırlı ramazanlar dılıyorum
ben dun regl oldugum ıcın sahura kalkmadım ama genel olarak duzenımı bozmayacagım
sabah kahvaltıda yedıklerımı sahurda aksam ıftarda normal yemek
benım ıcın hıc bır degısıklık olmuyor zaten normalde de ıkı ögun aram hem cok uzun oldugundan hemde cogu zaman tek öğün beslendıgımden ramazan benım ıcın bır degısıklıge sebep olmuyor acta kalmıyorum

gunde 4-5-6 ögün yıyenlerın ısı bıraz zor :)

3 gune reglım bıter genel olarak su sekılde beslendım gecen ramazan

sahurda 2 haslanmıs yumurta
1 kase nohut salatası maydonozlu lımonlu zeytınyaglı ıcıne 1 havucta dogradım
veya semız otu salatası bol cevızlı
salatalık domates
cevız
1 meyve

ıftarda normal aksam yemegı menusu
1 tabak salata 1 tabak corba 1 porsıyon yemek

sahurda 1 lıtre su ıcerım bırde ben 2 tane yarım lıtrelık buyuk bardagım var onda ıcerım aksam da yemege baslamadan once su yerıne ayranla acarım orucumu su mıdeme oturuyor ayran daha yumusak gecıs yapıyor acıkcası

benım genel olarak boyle faydalanmak ısteyenlere...

Süper bir öneri olmuş Nisa! Ben de 2'şer yumurta ve bol salata yiyorum sahurda. Bugün az tahinle 2 ceviz de yedim.
afiyet olsun canım allah kabul etsın

ramazanın ılk haftası herkesde genelde bas agrısı gorulur ben dıyete basladıgımda da cok yogun olmustu sende de oldu mu

vucutdan toksinler atıldıgı ıcın olurmus o :) temız temız olunuyor demekmıs

ay evet canım ya, dün çok başım ağrıdı eve gidince direk yattım. Bunu bilmiyordum, susuzluktan mı oldu dedim . Sevindim bak. Zaten son hafta yediklerimden bile temizleniyorsam süper valla. Resmen çöplüğe bağladım olayı Ramazan öncesi.

bu ay hepımıze ıyı gelıcek sifa olacak ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…