ay enfess! hem de sağlıklı pastaymış buu! O kadar pastaya bi kaşık undan ne olacak yaa. Şimdi 3 kat daha fazla canım çekti bakkızlar ılk sayfada sekersız unsuz brownı tarıfım var ya kek o
o kekı meyveyle doldurdum
pastacı kreması yaptım tek zararlı olan o onuda su sekılde yaptım
2 bardak sut 1 yemek kasıgı bugday unu 2 yumurta sarısı vanılya bunları pısırdım pıstıkten sonra ıyıce cırptım seker koymadım cunku bolca meyve var zaten tamamen sekersız kek ve krema sadece meyveden seker aldım
en ustde uyguladıgım krem santı var beyaz krema gıbı olan onun sekerı alayımıza yettı mubarek resmen bogazımı yaktı o kısmı sıyırıp attıkkeske onun yerıne kecıboynuzu pekmezıyle falan yaptıgım cıkolatayı yapsaymısım
sabah sadece salata yemıstım bılıyorsunay enfess! hem de sağlıklı pastaymış buu! O kadar pastaya bi kaşık undan ne olacak yaa. Şimdi 3 kat daha fazla canım çekti bak
ama bişey yokmuş kii, gayet sağlıklı bir pasta canım ya. O kadarcık meyve de vitamin olsun zatensabah sadece salata yemıstım bılıyorsun
aksam ustu 1 kase mercımek corbası ıctım
aksamda bu pastayı 3 e bolduk yedık valla
pasta yedıgım ıcın bu sabah sadece yumurtalı salata yedım
kendımı kırlenmıs hıssedıyorum o un yuzunden
valla nasıl gıttı anlamadım lup lup yuttum gıttıama bişey yokmuş kii, gayet sağlıklı bir pasta canım ya. O kadarcık meyve de vitamin olsun zaten
Böcük de 1/3 ünü yedi mi hakkaten?ooo tam bi partii olmuş
hahaha. aşk olsun . ben de alakasız menü diye düşünmedim hiç. tamamen damak zevkime göre besleniyorum .@demirleke filmsin yaa, yine mi kaybettin bizi?
Enteresan menü kombinlerinle seni yine aramızda görmek güzel
Sabah kaçta kalkıyorsun da sen, et falan haşlayıp yemek de yapıyorsun ya? Maşallah valla
kızlar merhabaaaaaaaaaaaaaaa
napırsınızzzzzzz
nisa cım kilo mu verdin kuzucum .
nasılsın . kızçe nasıl .
buldum burayı. takip ettiğim forumlar butonu bulmuştum en son . ama şimdi yok . hayret bi şe.
alemsın yaaben de son 2 gün menüsünü yazayım .
dün sabah
1 avuç fıstık . yarım waffle (ayvalık loru ile yaptığım waffle. içinde süt , bolca ayvalık lor , yumurta , zeytin yağı , az un vardı)
öğlen 500 ml sebze yemeği. kabak , ıspanak , soğan , sarımsak
330 ml yoğurt , içine 1 yeşil elma.
2 roll ekmek . kepekli . normalde yemem ama ellerim titriyordu nedense. yemekhaneye indim aldım ekmeği. ekledim menüme.
akşam bol sebzeli 1 yumurtalı omlet . 1 avuç fıstık . 1 küçük elma.
afiyet olsun canım allah kabul etsınSüper bir öneri olmuş Nisa! Ben de 2'şer yumurta ve bol salata yiyorum sahurda. Bugün az tahinle 2 ceviz de yedim.
ay evet canım ya, dün çok başım ağrıdı eve gidince direk yattım. Bunu bilmiyordum, susuzluktan mı oldu dedimafiyet olsun canım allah kabul etsın
ramazanın ılk haftası herkesde genelde bas agrısı gorulur ben dıyete basladıgımda da cok yogun olmustu sende de oldu mu
vucutdan toksinler atıldıgı ıcın olurmus o :) temız temız olunuyor demekmıs
ay evet canım ya, dün çok başım ağrıdı eve gidince direk yattım. Bunu bilmiyordum, susuzluktan mı oldu dedim. Sevindim bak. Zaten son hafta yediklerimden bile temizleniyorsam süper valla. Resmen çöplüğe bağladım olayı Ramazan öncesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?