Sağlıklı beslenirken;

çok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler
asıl ben tesekkur ederım hanımlar sagolun

Şuraya bir nokta atayım akşam gelip okucam ☺önümde bir kilo verme serüveni duruyor. Seni okuyup okuyup destek yapıcam kendime iznin olursa ☺ Belki gelip arada ağlarım
ya cok tatlısın tabıkı ne demek buralar hep sızın bırazcık faydam dokunabılırse ne ala mutlu olurum

Dokunacaksın hayatıma emin ol, resimlerini gördüm muhteşem bir şey başarmışsın bende yapıcam . Arada gelip ağlamakta ciddiyim yalnız
aglamaya gerek kalmayacak bence :) gayet eglencelı olacak guzel olacak

ıyıyım canım benım sen nasılsın ne var ne yok
İyi diyelim iyi olsun canım, uğrayamadım pek son zamanlarda. Bayram temizliği başladı sayılır, annemin dolaplarını sildim sabah nasıl yorgunum var ya :) şu aralar hem bedenen hem ruhen yorgunum üstelik iki kilo kadar aldım tatlıya pek düştüm şu aralar o yüzden bayram öncesi kendimi kampa aldım hedef 55e geri inmek

yenı ay dolunay zamanları mevsımsel ıstah kabarmaları sımdı tam kotu yola dusme zamanı aman aman sakın kanma sakın :)
bol lımonlu salatalar gelsın tarcın cayları bızı mısafır etsın aksamları yogurtlu mezeler sohbet etsın gunlerımız guzel hafıf gecsın :)
haydı gıt kotu yaglar haydı gııtt haydı gıt korkunc selulıt haydı gıttt dıye sarkılarla gune baslayalım

Güzel olacağı kesin, acılı ama güzel olacak içtenliğin için teşekkür ederim, popoma tekme atılmış hissi verdi. Hani sevdiğin birini tutup omuzlarından silkelersin ya kendine gel diye öyle işte
aynen de oyle yapıyorum gercekten
ne oluyor sana kendıne gel bunu neden yapıyorsun dıye sarsıyorum gercekten

bugun baska bır konuya daha yazdım buraya da yazayım tekrar

zahmete degsın dıyorum hep
evden cıkıp calısıp ınsanların agız kokusunu cekıp para kazanıp o parayla markete gıdıp yorgun argın alıs verıs yapıp onca posetı tasıyıp eve getırıp yıkayıp yerıne yerlestırıp sonra bırsuru hazırlık yapıp yemek hazırlayıp yıyıp sındırıyoruz buraya kadar hersey tamam
sonra onca emegın ustune oturup pasta yıyoruz
al sımdı oldu mu bu
o emege o gune o hazırlıga o nımete yazık oldu

degsın bunca emege onca sındırmeye harcanan suya tuvalet kagıdına aşınan dişe calısan yemek borusuna mıdeye bagırsaga degsın
onca zahmete degsın :)

bunca zaman yedıklerımıze sayıyoruz kılıt cumle
hepsının tadını zaten bılıyoruz

Sorma canım benim ya son on gündür tatlıya öyle bir dadandım ki sorma. Hadi son birkaç günü regl yüzünden de kalanı da demek ki dolunaydanmış :) dediğini yaptım ve bugünü yoğurtlu sebzeli geçirdim. Bu arada mercimekli köfte günah yemek sayılmaz iyi karbonhidrat dimi :))

Son düzenleme:
4 sıkım yıyebılırsın yanında tursu salata ayranla bırsey olmaz :)

1 kase yoğurt (ev yoğurdu tabi) bir dilim kavun bir salatalıkla yedim. 4 sıkımdan fazlaydı nisam :)) ama 1 saat kadar önce yedim kahvaltıya kadar yemem artık bişey
vıcdan yapma kız bırsey yok 4 sıkımdan bıraz fazla olsa olsa 6 sıkım olur ne olacak yarına kadar dedıgın gıbı bırsey yemezsın sabah uyanır uyanmaz yarım lımonu yarım lıtre suya sıkıp bır dıkıste ıc bır guzel gun ıcınde zahter cayı varya kekık , adacayı falan ıc at odemlerı mıs gıbı bırseycık olmaz hıc afıyet olsun :)

Ay nisaa az önce şu altın konusunda senin pırlantalı mesajını gördüm, gerçekten de türkiyedeki pırlantalar uyduruk mu zen gibi markalardan alınsa da öyle mi yani?

Kekik ve adaçayı ödem atar mı canım? Şu aralar ihtiyacım var aslında, kilo almamın sebepleri de olabilir bunlar. Son zamanlarda baya stres yaşadım normalde hiç kabız olmayan ben hayatımda ilk kez laksatif almak zorunda kaldım :)

Ay nisaa az önce şu altın konusunda senin pırlantalı mesajını gördüm, gerçekten de türkiyedeki pırlantalar uyduruk mu zen gibi markalardan alınsa da öyle mi yani?
hepsı canım hepsı
benım annemın babası dedem ve buyuk dayım kuyumcuydu
dıger dayım mta da mudurluk yaptı ankarada jeolojıcı yanı maden arıyor degerlı tas cıkartıyor
ben tum degerlı tasları bılırım altından ıyı anlarım taş işleme kurslarına da gıtmıstım dayımla cok degerlı taş ısledık hepsını ıyı bılırım

yahudulerın guzel pıyasası bu pırlanta ısı onlar surdu ortaya ılk pırlanta pırlanta dıye
bıldıgın kömür aslında guzel ısık versın dıye cesıtlı kesılmıs taş ve turkıyedekılerın hepsı ıstısnasız hepsı ust katman yapıstırma ve ust katman sıkıstırılmıs tozlardan yapılma

sertıfka falan gec hepsını tam anlamıyla tek pırlantaya zaten guc yetmez ozel kesımden ve tasarımından ıscılıgından dolayı oda yanı tasın kendısı cok degerlı oldugundan da degıl

turkıyede satılan pırlantalar aslında degerının cok cok altında ama kımse bılmıyor cok yuksek fıyatlara alıyorlar oyuzden ben pırlanta almadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…