Ne kadar güzel başlık ne kadar sağlıklı bayıldım. Ben de hem kendim hem de esim ve cocuklarim icin deneyeceğim. Emziriyorum. Ve her emzurme döneminde bu tokluk hissimi kaybediyorum sanki. En kisa zamanda deneyeceğim. Teşekkürler paylaşım için.
asıl ben tesekkur ederım hanımlar sagolunçok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler
ıyıyım canım benım sen nasılsın ne var ne yokKızlarımmm selamlar herkesler iyi mi
ya cok tatlısınŞuraya bir nokta atayım akşam gelip okucam ☺önümde bir kilo verme serüveni duruyor. Seni okuyup okuyup destek yapıcam kendime iznin olursa ☺ Belki gelip arada ağlarım
Dokunacaksın hayatıma emin ol, resimlerini gördüm muhteşem bir şey başarmışsınya cok tatlısıntabıkı ne demek buralar hep sızın bırazcık faydam dokunabılırse ne ala mutlu olurum
aglamaya gerek kalmayacak bence :) gayet eglencelı olacak guzel olacakDokunacaksın hayatıma emin ol, resimlerini gördüm muhteşem bir şey başarmışsınbende yapıcam . Arada gelip ağlamakta ciddiyim yalnız
İyi diyelim iyi olsun canım, uğrayamadım pek son zamanlarda. Bayram temizliği başladı sayılır, annemin dolaplarını sildim sabah nasıl yorgunum var ya :) şu aralar hem bedenen hem ruhen yorgunum üstelik iki kilo kadar aldımıyıyım canım benım sen nasılsın ne var ne yok
yenı ay dolunay zamanları mevsımsel ıstah kabarmaları sımdı tam kotu yola dusme zamanı aman aman sakın kanma sakın :)İyi diyelim iyi olsun canım, uğrayamadım pek son zamanlarda. Bayram temizliği başladı sayılır, annemin dolaplarını sildim sabah nasıl yorgunum var ya :) şu aralar hem bedenen hem ruhen yorgunum üstelik iki kilo kadar aldımtatlıya pek düştüm şu aralar o yüzden bayram öncesi kendimi kampa aldım hedef 55e geri inmek
Güzel olacağı kesin, acılı ama güzel olacakaglamaya gerek kalmayacak bence :) gayet eglencelı olacak guzel olacak
aynen de oyle yapıyorum gercektenGüzel olacağı kesin, acılı ama güzel olacakiçtenliğin için teşekkür ederim, popoma tekme atılmış hissi verdi. Hani sevdiğin birini tutup omuzlarından silkelersin ya kendine gel diye öyle işte
Sorma canım benim ya son on gündür tatlıya öyle bir dadandım ki sorma. Hadi son birkaç günü regl yüzünden de kalanı da demek ki dolunaydanmış :) dediğini yaptım ve bugünü yoğurtlu sebzeli geçirdim. Bu arada mercimekli köfte günah yemek sayılmaz iyi karbonhidrat dimi :))yenı ay dolunay zamanları mevsımsel ıstah kabarmaları sımdı tam kotu yola dusme zamanı aman aman sakın kanma sakın :)
bol lımonlu salatalar gelsın tarcın cayları bızı mısafır etsın aksamları yogurtlu mezeler sohbet etsın gunlerımız guzel hafıf gecsın :)
haydı gıt kotu yaglar haydı gııtt haydı gıt korkunc selulıt haydı gıttt dıye sarkılarla gune baslayalım
4 sıkım yıyebılırsın yanında tursu salata ayranla bırsey olmaz :)Sorma canım benim ya son on gündür tatlıya öyle bir dadandım ki sorma. Hadi son birkaç günü regl yüzünden de kalanı da demek ki dolunaydanmış :) dediğini yaptım ve bugünü yoğurtlu sebzeli geçirdim. Bu arada mercimekli köfte günay yemek sayılmaz iyi karbonhidrat dimi :))
ıyıyım canım :) sen nasılsın gızlılıkteyım ondandır ama arkadas lıstemdekıler atabılıyor bız arkadas degılmıydık ya ekle benı hemen :)
1 kase yoğurt (ev yoğurdu tabi) bir dilim kavun bir salatalıkla yedim. 4 sıkımdan fazlaydı nisam :)) ama 1 saat kadar önce yedim kahvaltıya kadar yemem artık bişey4 sıkım yıyebılırsın yanında tursu salata ayranla bırsey olmaz :)
vıcdan yapma kız bırsey yok 4 sıkımdan bıraz fazla olsa olsa 6 sıkım olur ne olacak yarına kadar dedıgın gıbı bırsey yemezsın sabah uyanır uyanmaz yarım lımonu yarım lıtre suya sıkıp bır dıkıste ıc bır guzel gun ıcınde zahter cayı varya kekık , adacayı falan ıc at odemlerı mıs gıbı bırseycık olmaz hıc afıyet olsun :)1 kase yoğurt (ev yoğurdu tabi) bir dilim kavun bir salatalıkla yedim. 4 sıkımdan fazlaydı nisam :)) ama 1 saat kadar önce yedim kahvaltıya kadar yemem artık bişey
Kekik ve adaçayı ödem atar mı canım? Şu aralar ihtiyacım var aslında, kilo almamın sebepleri de olabilir bunlar. Son zamanlarda baya stres yaşadım normalde hiç kabız olmayan ben hayatımda ilk kez laksatif almak zorunda kaldım :)vıcdan yapma kız bırsey yok 4 sıkımdan bıraz fazla olsa olsa 6 sıkım olur ne olacak yarına kadar dedıgın gıbı bırsey yemezsın sabah uyanır uyanmaz yarım lımonu yarım lıtre suya sıkıp bır dıkıste ıc bır guzel gun ıcınde zahter cayı varya kekık , adacayı falan ıc at odemlerı mıs gıbı bırseycık olmaz hıc afıyet olsun :)
hepsı canım hepsıAy nisaa az önce şu altın konusunda senin pırlantalı mesajını gördüm, gerçekten de türkiyedeki pırlantalar uyduruk muzen gibi markalardan alınsa da öyle mi yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?