Sağlıklı beslenirken;

Hanımlar merhaba sizin şu muzlu omletinizi deniyim dedim de bütünleşmedi 1 muz 2 yumurta katıp mikserle çırptım pankek gibi değil de omlet gibi oldu nerde hata yapmış olabilirim
1 kucuk muza 1 yumurtayı ıyıce cırpıp tereyagı gezdırdıgım kızgın tavaya koyup altını kısıp kapagını kapatıp pısırıyorum pıstıkden sonra da tersını cevırıp pısırıyorum krep gıbı oluyor benım oyle altı kısık ve kapak kapatarak yapıyorum ben

Hanımlar merhaba sizin şu muzlu omletinizi deniyim dedim de bütünleşmedi 1 muz 2 yumurta katıp mikserle çırptım pankek gibi değil de omlet gibi oldu nerde hata yapmış olabilirim

Tavada karıştırdın mı ki? Çok değişik böyle parça parça olmaz yoksa

Aynen, ben de böyle yaptım, bi nutellası eksik kaldı

Nisaaa, sağlıklı beslenmenin en büyük sıkıntısı ne biliyor musun? Acıkmıyorsun yaaa

Hakkaten sinir bozucu bazen, ofiste mola olsun, ağzım tatlasın diye, kuruyemiş, elma, yoğurt vs getiriyorum evden, ama acıkmadığım için hiç yiyesim gelmiyor.

Ekmekli, poğaçalı, şekerli kahvatılar yapınca hiç böyle bir sıkıntı olmuyordu

nasılsınız kızlar
Samsonn özledim seni
N nscckts seni de çok özledim kızlar neler yapıyorsunuz kaç kilodasiniz
Paroooo seni görmek ne güzel , özlendiğimi duymak da ben de seni canım
Çok şükür , yaramaz bişey yok gibi. Tembel bi hafta sonu beni bekliyor. 65-67 arası gel gitler halindeyim. Tatil vs cozuttum biraz, simdi işle birlikte biraz daha düzene dönüyorum yavaş yavaş. Sen nasılsın?

ayyyneeen okadar dogru soyluyorsun kı
hatırlıyormusun zorla sırf metebolızmam calıssın dıye yedıgım gunlerı :) 3 gun yemek yemesem acıkmazdım o doneme gelınce ondan sonrası hızlı ve guzel saglıklı toparlanma oluyor zaten kolay kolay da bozulmuyor kotu nıyetlı cıkolatalar kana falan gırıp bastan cıkaramıyor :)

nasılsınız kızlar
Samsonn özledim seni
N nscckts seni de çok özledim kızlar neler yapıyorsunuz kaç kilodasiniz
bızde senı ozledık canım benım ıyıyız cok sukur hersey yolunda bende kılo sabıt degısmıyor oturdu artık tek sıkıntım kılo verdıgımı unutuyor olmam kendımı 90-100 kılo oldugum donemde sanıyorum hala mesela ozel bır davet dugun bırsey oluyor eyvah ne gıycem dıyorum esım bana tuhaf tuhaf bakıyor ben elbıseyı elıme alıp gıyınce aa kılo verdım dıyorum o duygu durumu baya kotu bırsey acıkcası hala memnunıyetsızlıgım var kendımle 172 boy 60 kıloyum 60-62 arası gıdıp gelıyorum regl oldugumda yola cıktıgımda 2 kılo artıs oluyor ama sankı 10 kılo daha versem verırım yanı veresım var

Sen çok güzel ve sağlıklı besleniyorsun ama genel olarak ,olsun canim Bende Haftaya Perşembe tatile çıkıyorum, Karadeniz turuna katıldım biraz da kendim uzatıp 20 gün kadar tatil yapicam. 60.3 gördüm en son ama artık bende pek dikkat edemiyorum eskisi gibi bir de tatile gidicem dönünce devam ederim artık
düğün resimlerini gördüm çook güzeldin ailecek çok tatlı çıkmışsınız şuan çok iyisin bence tabi yine sen bilirsin ama çok orantılı ve çok düzgün bir fiziğin var nisaa

ooo karadenız turuna katılarak super yapmıssın guzel eglenmeler ıyı tatıller dılerım :)

ya tıp olarak dolgun dolgunum kuru kuru olmak ıstıyorum ne yapsam o yanaklarımda ıkı koftelık et ust kollarım ve ayak bıleklerımde tontonluk var gıtmedı arkadas 45 kılo verdım gıtmedı ne yaptıma gıtmedı gıtmesı lazım

tıp olarak bende öyleyim yaa çok eskiden bir ara zayiftim ama o zamanda kimse begenmiyordu yapı olarak kemiklerin mi iri senin de

tıp olarak bende öyleyim yaa çok eskiden bir ara zayiftim ama o zamanda kimse begenmiyordu yapı olarak kemiklerin mi iri senin de
aynen kemıklı kemıklıgım hıc ıncecık narin olamadım en zayıf zamanımda bıle hep ımrenmısımdır onlara

aynen yaa , bende de bir omuz var akıllara zarar hep öyle incecik olmak istedim
yapı meselesı sans ya :) minyon olup yuzu kıbar kuş gıbı agzı olanlar var cok şirin gelırler bana onlar hıc yaslanmıyorlar
ne guzel :)

neysekı omuz yıne ıyı bırsey ya kucucuk ıncecık vucudun ustune kocaman yanaklı yuzun olsaydı :) omuz ıyıdır ıyı :)

haksızlık etme kendinee, olduğun gibi çok güzelsin

haksızlık etme kendinee, olduğun gibi çok güzelsin
cok tesekkur ederım
hayalımdekı gıbı yaş alabılırsem cok mutlu olucam :)
dun gordum terzıde bır kadın elınde semsıyesı gunesten korunmak ıcın , ayagında rugan kısa topuklu bır ayakkabı döpiyes gıymıs kısa küt fönlü sac ojelı tırnaklar 70 yasında allahım ya bayıldım resmen ne tatlı ne kıbar ne bakımlı ımrendım :) dedım bu saglıgı bu hayata baglılıgı bana da nasıp et yarabbım :) kılosu guzel kendı guzel konusması guzel cok tatlı kadındı ya :)

ayy geçenlerde çarşıda ben de gördüm pembe ojesi vardı saçlar ve giyim aynı dediğin gibi ,bayildimmm inşallah bizler de öyle oluruz ,ne güzel insanın o yaşta bile kendine bakması ,

Ne kadar güzel başlık ne kadar sağlıklı bayıldım. Ben de hem kendim hem de esim ve cocuklarim icin deneyeceğim. Emziriyorum. Ve her emzurme döneminde bu tokluk hissimi kaybediyorum sanki. En kisa zamanda deneyeceğim. Teşekkürler paylaşım için.

çok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…