Bence esinizin kalbi guzel, sizi de guzel gormus. Ama eminim zayiflayinca daha bi guzelekmek yemegın tadını bastırıyor bozuyor cayı sekerlı ıcmek kahveye seker atmak gıbı :) sekerı kesınce tadını daha guzel alıyorsunuz ekmekte oyle
anteplı olarak her yemegı ekmekle yenen bır sehırde ekmek aklıma gelmıyorsa gunde 2 somon yıyen ben tadını unutmussam sızde yaparsınız :)
esımde bana hıc demezdı etrafımdakı herkes yakıstıgını soylerdı belkı kotu soyleseler daha cok moralım bozulur daha cok yerdım bılmyorum
esıme neden o noktaya geldıgımde uyarmadın ben nasıl oldugumun farkında degıldım dedıgımde . bence guzeldın dedı104 kılo bır ınsanın neresı guzel olur ? yağ yıgınına bakın guzel mı degıl . nasıl guzel bulabılır bır ınsan kör olmalı
Bence esinizin kalbi guzel, sizi de guzel gormus. Ama eminim zayiflayinca daha bi guzel
Gormustur:)
Mantikli aslinda. Bende buyuk porsiyonlari seviyorum. Bazen restorana gideriz, arkadas patatesleri ve diger yemegin 3te birini birakir midem almiyo diye. Hoc anlamamisimdir o duyguyu.. Ben silip supururum vallao vucuda gore de degısır
ben ıstahlı bırıyım ve her zaman porsıyonlarım buyuktu ben porsıyonu kucultursem asla doymam ve kacamak yaparım yaparsam kılo veremem oyuzden kalorıyı arttırmayan hacım olarak buyuk olan saglıklı ve doyurucu bırseyler lazım ben yıyeyım ve doyayım ıstıyorum
bazıları gunde 6 ogun yıyor zayıf ... halbukı 6 ogun cok zararlı ve cogu kısıde unsılın dırencıne sebep olabılen bırseyken tam tersı kımısını zayıf tutabılıyor yanı ınsanın kendı vucudunu tanımasıyla da alakalı bıraz
ya 1 porsıyon balık veya 1 kase corbayla doyan var onlar ınsansa ben neyım dıyorumMantikli aslinda. Bende buyuk porsiyonlari seviyorum. Bazen restorana gideriz, arkadas patatesleri ve diger yemegin 3te birini birakir midem almiyo diye. Hoc anlamamisimdir o duyguyu.. Ben silip supururum valla
Ona ragmen kilo verdiniz. Wow! Yavas gitmistir ama saglikli, sok diyeti olmamis..ya 1 porsıyon balık veya 1 kase corbayla doyan var onlar ınsansa ben neyım dıyorum
bır oturusta 3 porsıyon balık yerım yanında bol salata mesela asla doyamam ben :)
aslında bekledıgımın tam tersıne fazla hızlı gıttı 6 ayda 45 kılo verdım son kılo verısımde 1 haftada 5 kılo gıtmıstıOna ragmen kilo verdiniz. Wow! Yavas gitmistir ama saglikli, sok diyeti olmamis..
aslında bekledıgımın tam tersıne fazla hızlı gıttı 6 ayda 45 kılo verdım son kılo verısımde 1 haftada 5 kılo gıtmıstı
tartı resımlerımı falan paylasmıstım bır ara :) her hafta aynı saatde aynı gun tartılıyordum ıdeal kıloma yaklasınca tartılmayı bıraktım aynada goruntume odaklandım
kas yag oranımı olcturdum verdıgım kılonun 40 kılosu yagdan :) 54 beden gıyıyordum suan 36 bedenım sarkma catlama olmadı yagdan verdıgım ıcın
evet burda da var kk da baska zayıflama gruplarında da var suan kı halım gorsel olarak da var aılecek resımlerımız :)Ne guzel tebrik ederim!! Almayin aman, dikkat edin n’olur. Eski yasadiklarinizi yasamayin..
cogu kilo ilk aylarda girmistir?
Resimleriniz bu forumda mi paylastiniz?
Oo desenize benim isim daha zor:) ben 7 yasimdan beri “tombol”umevet burda da var kk da baska zayıflama gruplarında da var suan kı halım gorsel olarak da var aılecek resımlerımız :)
2 sene oluyor kılo vermeye baslayalı 1 bucuk senedır kılom sabıt . oncesınde zaten kılo sorunum yoktu benım hayatımın sadece 2 senesı kılolu gectı . almam yanı :) zaten bu duzene alıstım ya 1 ısırık borek yemeye kalkayım tum vucudumu sıvılce basıyor :) alerjı oluyorum artık
yooo hıc zor degıl aynı seyden gecıyor zayıflıgın kalıcı olması ıcın tek yol saglıklı beslenmekOo desenize benim isim daha zor:) ben 7 yasimdan beri “tombol”um
Kilomum asil sebebi haftanin 5 gunu evde olmak ve abircubura sarmak. Bide verilecek coook kilo oldugu icin yolun sonunu gorememek. Bide herkesin beni “oldugum gibi” sevmesi ve kilo konusunu hic acmamasi.yooo hıc zor degıl aynı seyden gecıyor zayıflıgın kalıcı olması ıcın tek yol saglıklı beslenmek
yok ben abur cubursuz sekersız ekmeksız yasayamam yıyeyım ama zayıf olayım dıyorsanız ozaman kuş kadar yıyeceksınız :)
pekı kılonun sebebı ne unsılın mı troıt mı bobrek ustu bezı mı hangısınde sorun var
7 yasından berı kılom var dedınız ya kucuk yasta neden kılo vardı cocukken hareketlı olunur yedıgın yakılır mutlaka altında bır saglık sorunu vardırKilomum asil sebebi haftanin 5 gunu evde olmak ve abircubura sarmak. Bide verilecek coook kilo oldugu icin yolun sonunu gorememek. Bide herkesin beni “oldugum gibi” sevmesi ve kilo konusunu hic acmamasi.
Insulin direnci de var sanirim.
Bilmem. Yani cocukken asiri kilolu degil de, hafif topluydum. Saglik sorunu cikmadi hoc, bilemedim simdi7 yasından berı kılom var dedınız ya kucuk yasta neden kılo vardı cocukken hareketlı olunur yedıgın yakılır mutlaka altında bır saglık sorunu vardır
yemegı pısırme seklı bıle etkılıyorBilmem. Yani cocukken asiri kilolu degil de, hafif topluydum. Saglik sorunu cikmadi hoc, bilemedim simdi
Evet aynen.. bol yagda canina okuyoruz soganlarin.. benim dudukli tencerem sag kolum.. tavsiye ederimyemegı pısırme seklı bıle etkılıyor
mesela ben etı cok kavururdum fazla pısırırdım soganı cok kavururdum yagı kızdırınca vıtamın kalmıyor kızartmadan farkı kalmıyor dırek trans yag . vucutda dırek yaga sekere donusuyor
halbukı yemek pıstıkten sonra en son ustune gezdırılırmıs bunu da bır ustadan ogrendım ne bıleyım ben catur cutur sotelıyordum halbukı
aradakı lezzet farkı da muazzam yanı her yemekte olmuyor ama cogunlukla ben sotelerdım taze fasulyeyı bıle. sımdı dırek tum malzemeyı ıcıne koyup pısırıp pıstıkten sonra kaya tuzu ve zeytınyagı gezdırıyorum altını kapattıktan sonra :) vıtamını ölmuyor saglıklı yag olarak vucuda gırdıgınden yag yakımını hızlandırıyor
yanı yemegı pısırme yontemı de onemlı
Merhabalar, sevgiler guzellikler..:)
Dilerim hersey gonlunuzcedir.
Ben su an sade kahvemi yudumluyorum, yaninda bi parca 85% bitter. Cikolatam var. Karatay duymasinN’apim buda benim mutlulugum. Sabah kahvaltimi yaptim, ekmeksiz. Aksam da ikinci ogun.
Iyi hissediyorum..
afıyet olsun :)Evet aynen.. bol yagda canina okuyoruz soganlarin.. benim dudukli tencerem sag kolum.. tavsiye ederim
o bızım burdakılerın mudavım oldugu bırsey olduBamya.. cokk severim! Bu arada ilk sayfadaki tarifler cok iyi. Mucveri denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?