Sağlıklı beslenirken;

Bence esinizin kalbi guzel, sizi de guzel gormus. Ama eminim zayiflayinca daha bi guzel
Gormustur:)

Mantikli aslinda. Bende buyuk porsiyonlari seviyorum. Bazen restorana gideriz, arkadas patatesleri ve diger yemegin 3te birini birakir midem almiyo diye. Hoc anlamamisimdir o duyguyu.. Ben silip supururum valla

Mantikli aslinda. Bende buyuk porsiyonlari seviyorum. Bazen restorana gideriz, arkadas patatesleri ve diger yemegin 3te birini birakir midem almiyo diye. Hoc anlamamisimdir o duyguyu.. Ben silip supururum valla
ya 1 porsıyon balık veya 1 kase corbayla doyan var onlar ınsansa ben neyım dıyorum
bır oturusta 3 porsıyon balık yerım yanında bol salata mesela asla doyamam ben :)

Ona ragmen kilo verdiniz. Wow! Yavas gitmistir ama saglikli, sok diyeti olmamis..
aslında bekledıgımın tam tersıne fazla hızlı gıttı 6 ayda 45 kılo verdım son kılo verısımde 1 haftada 5 kılo gıtmıstı
tartı resımlerımı falan paylasmıstım bır ara :) her hafta aynı saatde aynı gun tartılıyordum ıdeal kıloma yaklasınca tartılmayı bıraktım aynada goruntume odaklandım

kas yag oranımı olcturdum verdıgım kılonun 40 kılosu yagdan :) 54 beden gıyıyordum suan 36 bedenım sarkma catlama olmadı yagdan verdıgım ıcın

saglıklı beslenınce almam gereken tum vıtamınlerı aldım. ıkı ogun beslenerek leptın hormonumu yanı yag yakımı saglayan hormonumu ust sevıyede calıstırmıs oldum , vucut dengeye kavusunca ekstra yag yakımına da basladı
sadece abur cubur yıyen anormal yıyen bırı bır anda şak dıye kesınce...

bende en onemlı etken şekerı ve ekmegı kesmek oldu hamur ıslerı kızartma urunlerı ve seker kesıldı ılk 2 ayda 20 kılo gıttı sadece bunları kesınce

Ne guzel tebrik ederim!! Almayin aman, dikkat edin n’olur. Eski yasadiklarinizi yasamayin..

cogu kilo ilk aylarda girmistir?

Resimleriniz bu forumda mi paylastiniz?

Ne guzel tebrik ederim!! Almayin aman, dikkat edin n’olur. Eski yasadiklarinizi yasamayin..

cogu kilo ilk aylarda girmistir?

Resimleriniz bu forumda mi paylastiniz?
evet burda da var kk da baska zayıflama gruplarında da var suan kı halım gorsel olarak da var aılecek resımlerımız :)
2 sene oluyor kılo vermeye baslayalı 1 bucuk senedır kılom sabıt . oncesınde zaten kılo sorunum yoktu benım hayatımın sadece 2 senesı kılolu gectı . almam yanı :) zaten bu duzene alıstım ya 1 ısırık borek yemeye kalkayım tum vucudumu sıvılce basıyor :) alerjı oluyorum artık

Oo desenize benim isim daha zor:) ben 7 yasimdan beri “tombol”um

Oo desenize benim isim daha zor:) ben 7 yasimdan beri “tombol”um
yooo hıc zor degıl aynı seyden gecıyor zayıflıgın kalıcı olması ıcın tek yol saglıklı beslenmek
yok ben abur cubursuz sekersız ekmeksız yasayamam yıyeyım ama zayıf olayım dıyorsanız ozaman kuş kadar yıyeceksınız :)

pekı kılonun sebebı ne unsılın mı troıt mı bobrek ustu bezı mı hangısınde sorun var

Kilomum asil sebebi haftanin 5 gunu evde olmak ve abircubura sarmak. Bide verilecek coook kilo oldugu icin yolun sonunu gorememek. Bide herkesin beni “oldugum gibi” sevmesi ve kilo konusunu hic acmamasi.

Insulin direnci de var sanirim.

Kilomum asil sebebi haftanin 5 gunu evde olmak ve abircubura sarmak. Bide verilecek coook kilo oldugu icin yolun sonunu gorememek. Bide herkesin beni “oldugum gibi” sevmesi ve kilo konusunu hic acmamasi.

Insulin direnci de var sanirim.
7 yasından berı kılom var dedınız ya kucuk yasta neden kılo vardı cocukken hareketlı olunur yedıgın yakılır mutlaka altında bır saglık sorunu vardır

7 yasından berı kılom var dedınız ya kucuk yasta neden kılo vardı cocukken hareketlı olunur yedıgın yakılır mutlaka altında bır saglık sorunu vardır
Bilmem. Yani cocukken asiri kilolu degil de, hafif topluydum. Saglik sorunu cikmadi hoc, bilemedim simdi

Bilmem. Yani cocukken asiri kilolu degil de, hafif topluydum. Saglik sorunu cikmadi hoc, bilemedim simdi
yemegı pısırme seklı bıle etkılıyor
mesela ben etı cok kavururdum fazla pısırırdım soganı cok kavururdum yagı kızdırınca vıtamın kalmıyor kızartmadan farkı kalmıyor dırek trans yag . vucutda dırek yaga sekere donusuyor
halbukı yemek pıstıkten sonra en son ustune gezdırılırmıs bunu da bır ustadan ogrendım ne bıleyım ben catur cutur sotelıyordum halbukı
aradakı lezzet farkı da muazzam yanı her yemekte olmuyor ama cogunlukla ben sotelerdım taze fasulyeyı bıle. sımdı dırek tum malzemeyı ıcıne koyup pısırıp pıstıkten sonra kaya tuzu ve zeytınyagı gezdırıyorum altını kapattıktan sonra :) vıtamını ölmuyor saglıklı yag olarak vucuda gırdıgınden yag yakımını hızlandırıyor

yanı yemegı pısırme yontemı de onemlı

Merhabalar, sevgiler guzellikler..:)
Dilerim hersey gonlunuzcedir.

Ben su an sade kahvemi yudumluyorum, yaninda bi parca 85% bitter. Cikolatam var. Karatay duymasin N’apim buda benim mutlulugum. Sabah kahvaltimi yaptim, ekmeksiz. Aksam da ikinci ogun.

Iyi hissediyorum..

Evet aynen.. bol yagda canina okuyoruz soganlarin.. benim dudukli tencerem sag kolum.. tavsiye ederim

Evet aynen.. bol yagda canina okuyoruz soganlarin.. benim dudukli tencerem sag kolum.. tavsiye ederim
afıyet olsun :)
benımde duduklu en yakın arkadasım oldu gecen ay bır tane daha aldım normal tencere gıbı gunluk yemegımde duduklu kullanıyorum taze fasulye bamya pırasa yaparkende herseye . hıc kavurma derdı yok atıyorum 15 dk da tamam yemek cok pratık oluyor

Bamya.. cokk severim! Bu arada ilk sayfadaki tarifler cok iyi. Mucveri denicem
o bızım burdakılerın mudavım oldugu bırsey oldu
sabah aksam yenır mısafırlerıme de yapıyorum tuzlu kek gıbı oluyor hıc eksık degıl evımızden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…