Sağlıklı beslenirken;

tamam yaparsın bu sınavı sen bak gorursun sınav sonrası gayet ıyı gectı dıyeceksın dualarım senınle

Mikrop yaaa, hem çok sevimli hem çok orijinal bi çocuk
Ay ben de yerim yarısını muhtemelen, bir tane bir tanecik daha derken, yarım yarım 4 olur

Yaparsın sen kuzu, sınav senden korksun. Güzel haberlerini bekliyoruz

tarif almam mümkün mü? :)
bir de biz eşimle seneye tee Ankara' dan gastrofest' e gelmeyi planlıyoruz önerir misiniz? gelmeye değer mi?
tabıkı onerırım ınsanlar yurt dısından gelıyorlar hatta 1 hafta oncesınden sehır dısından gelıyorlar once gezıyorlar sonra festıvalte yıyıp gıdıyorlar yemenın dısında muzelerı kulturel mırası cok fazla herkes sadece yemek sehrı sanıyor ama gelenler gorduklerınde sasırıyorlar ama yer bulmak cok zor bıletlerde tukenıyor festıvale 1 hafta kala hepsı dolmus bıtmıs oluyor ona gore planınızı yapın dıye soyluyorum :)

patlıcan kebabınında tarıfı şöyle

bu gordugunuz dıkdortgen borcam ıcın 6 uzun patlıcan yarım kg da kıyma kullandım etı bol guzel olur bunda

et koftenın ıcınde yarım kg kıymaya 2 cok mınık dogranmıs veya rendelenmıs kuru sogan 4 dıs sarımsak 1 cay kasıgı tuz, pul bıber, kımyon, karabıber ve yarım demet ıncecık kıyılmıs maydonoz ekledım ben ekmek veya galeta unu yerıne maydonoz koyuyorum tutsun dıye. kendınden yaglı et zaten oyuzden ıcıne yag koymuyorum ıyıce yogurdum patlıcanları esıt olarak uzunluguna gore 5-6 parcaya bolup her dılımıne bır et kofte yuvarlayıp koydum
yanlara domates bıber sogan da koydum onun suyuyla daha lezzetlı pıser dıye
en son yarım su bardagı suya 1 tatlı kasıgı bıber ve domates salcası ekleyerek hepsının ustunden gezdırdım ve 200 derece fırında 45 dk fanlıda pişti bukadar :)

ya tabı ya bır kere bende yedım haklısın cok faydalı ama
ben bademe taktım bu aralar hergun 1 avuc yıyorum valla catır cutur bırde dolapta bekletınce soguk soguk oluyor bır guzel gıdıyor anlatamam

ya tabı ya bır kere bende yedım haklısın cok faydalı ama
ben bademe taktım bu aralar hergun 1 avuc yıyorum valla catır cutur bırde dolapta bekletınce soguk soguk oluyor bır guzel gıdıyor anlatamam
Kabuklu ve çiğ mi tüketiyorsun Nisa? Kavrulmuşun hiç faydası yok diyorlar.

Ve ben badem ve fındığı alerjilerimden ötürü çiğ tüketimiyorum. Bir avuç yesem hık hık diye gidebilirim

Kabuklu ve çiğ mi tüketiyorsun Nisa? Kavrulmuşun hiç faydası yok diyorlar.

Ve ben badem ve fındığı alerilerimden ötürü çiğ tüketimiyorum. Bir avuç yesem hık hık diye gidebilirim
kayınpederım 2 sene once badem ektı cıftlıgı varya senenın yarısını orda gecırıyorlar bag evı gıbı emeklılık keyfı yapıyor
cevız badem ıncır aklına gelen tum meyve sebze tavuk ınek hersey var her hafta sonu ugruyoruz evden aracla 1 saat sonra ordayız

guzel bır badem ekmıs ırı ırı ve cok lezzetlı dırek fıstık cevız gıbı kabugunu kırıp yıyoruz
ben 1 lıtre kavanoza kırıyorum dolaba koyuyorum o 3 gunde bıtıyor zaten yanı kavrulmamıs ustunde kalın kabukta yok ıncecık zar gıbı kabuk ve taze badem

dıger aktarlarda marketlerde alınan bademler baya kabuklular dıs kabugunu azıcık suda bekletsen derı gıbı kalkıyor. bu badem oyle degıl ıncecık zar gıbı

Muhteşem! Ne güzel!! Dibine kadar nasiplenin valla, böyle imkan varken

Zaten o hazır badem, fındık falan hep unla kavruluyormuş Nisa. O yüzden dikkat et poşetlerinde gluten içerebilir yazıyor. Normalde ne alaka di mi? Hem de sağlıklı yağlar, zararlı hale dönüşüyormuş. Yemediğin yediğinden iyi yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…