Sağlıklı beslenirken;

kesınlıkle oyle canım cok dogru zaten bır kere kabugundan cıkmıs sey bekledıkce saglıklı yag dıye bırseyı kalmıyor trans yaga donusuyor ucucu yag faydası gıdıyor sadece yag almıs oluyor vucut
oyuzden kabuklu alıp masa ustunde bır kasede kıracak yanında bekletıp sabah evden cıkmadan 3-5 cat cat kırıp tazece agza atmak gerek yemışın en dogru tuketımı bu oluyor

bende bu cumlene katılıyorum yemedıgın yedıgınden ıyı. dıyorlar kı su meyvelerı yada su gıdaları neden yemıyorsunuz
dıyorum bu meyvenın meyvelıgımı kalmıs zamanında mevsımınde yedıgın bıle sera, dısardan tohum ılaclı bılmemnelı . bunu yıyecegıme hıc yemem daha ıyı . vıtamın almak adına yıyıp vucuda fazlasıyla toksın bırıktırecegıme hıc yememek daha ıyı

kayınpederım nohutda ekmıs ıcınde çeri çöpü cok ama en azından temız . cok ufak ufak nohutlar temızlemek uzun suruyor ama ınanılmaz lezzetlı . marketden alınanlardan okadar farklı kı tadı.

tarif için teşekkürler mutlaka deneyeceğim fotoğraf atarım
festival alanına girişler biletli mi?

Canım, hoşgeldin. Nisa tagleyince gördüm mesajını. Brezilya cevizi diye geçen selenyum deposu o. :)

Geçen bizim kuruyemişciye sordum, o da o ne, ne gerek var, memlektin cevizini neden almıyon diye azar yedim
Ben de bi ara avodadoya dadandıydım da kabak neyine yetmiyor diye kızdılardı

dun kerevız aldım 1 kasa adam dıyorkı abla hepsını sız mı yıyeceksınız
gunde 2 kerevız bıtırıyoruz bız suan rendeledım mesela 1 buyuk tencere dolusu bu aksama kadar bıter tv karsısında canımız bırsey atıstırmak ısterse yedıgımız kerevız veya karnabahar falan hatta rendeledıgım kerevızın resmını yukleyeyım durun bır koca tencere keçı gıbıyız

Valla helal olsun nisam ya bir de şu meyve barlarına sağlıklı atıştırma diyolar al sana sağlıklı atıştırma hem de tencereyle

tarif için teşekkürler mutlaka deneyeceğim fotoğraf atarım
festival alanına girişler biletli mi?
yoo bıletlı degıl herkese acık sadece yedıklerıne para verıyorsun yanı hep esım goturdu benı bız yedık parasını odedı cıktık bılet almıssa onuda yemıs olabılırım gormedım

festıvalın konserlerı oluyor onlar bıletlı sadece

Aynen öyle canım ya. Nohutun organiği gerçekten bu tarif ettiğin gibi, ufacık ama lezzetli.

Ben yine arada meyve tükettiyorum ama çok olmasa da. Dün o üzümlere, elmalara dayanmadım aldım.. ama yarımşar kilo falan anca.

Valla helal olsun nisam ya bir de şu meyve barlarına sağlıklı atıştırma diyolar al sana sağlıklı atıştırma hem de tencereyle
ah ah hep market urunlerıne talep arttırdı bu saglıksız arzları
eskıden atıstırmalıklar bastık cevızlı sucuk fıstıklı muska tatlısı pekmez tahın falandı

bende 2 ser 2 ser bazı seylerden aldım kivi muz elma falan kızıma yesın dıye yarım porsıyon yedırıyorum o atom karıncaya okadar :)

biz konsere değil yemek için gelicez

biz de arkadaş ile getirttik . kabuklu badem . eşim kırıyor . benim gücüm yetmez . ben de sabah akşam 1 er avuç yiyorum .
bi de taze fındık . eşim kırıyor . ondan da yiyorum aynı miktarda.

ay ay süper . ben de çok severim bu şekliyle.
kışın çok yaparım . ama o kadar çok yiyemiyorum sanırım .

biz de arkadaş ile getirttik . kabuklu badem . eşim kırıyor . benim gücüm yetmez . ben de sabah akşam 1 er avuç yiyorum .
bi de taze fındık . eşim kırıyor . ondan da yiyorum aynı miktarda.
ay ay süper . ben de çok severim bu şekliyle.
kışın çok yaparım . ama o kadar çok yiyemiyorum sanırım .
oohh afıyet olsun sıfa olsun mis gıbı cok mutlu oluyorum saglıklı saglıklı yendıgınde sankı bana sifa oluyor :)
bu kerevızı bazen aynı sekılde rendelıyorum ama yogurtsuz sadece lımon ve zeytınyagıyla da yapıyorum oylede cok guzel oluyor

3-2-1 formülünde yarasın böcüğümee
aynen
bu aralar bıraz hasta hem ıshal hem kusma yasandı 1 haftada 4 kılo verdı sebebı kaynımlar bıze geldıklerınde 1 poset abur cubur almıslar abartmıyorum 1 a101 posetı dolusu cıkolata gofret jelıbon

ya dedım naptınız sız ben hayatda bunları yedırmem ahsen bılmez markete gıderız bana bunu al demez cunku bılmez hassasım bılıyorlar halbukı

e cocukları da var 10 yasında o yıyınce ahsen de ıstedı oturdu yedıler bır poset bılıyorsun onlarla bıraz ıletısımımız sıkıntı bızım

cocuk ondan sonra hastalandı ılaclarla ayakta ozellıkle oyuzden kerevıze daha da fazla abandık doktor hamur ısı yedırmenız lazım ıshalın gecmesı ıcın dedı ekmek yedırecegıme kerevız yedırsem ? dedım
kerevız yerse daha ıyı olur dedı

ahsen atladı yemez olurmuyum cok severım dıye allahtan dıyorum neysekı cocugum sevıyor

bu sekılde bıraz toparladık

ama yasadıgım siniri anlatamam tahmın edersın bu surecte

öyle hiç yapmadım .
yoğurtlu sarımsaklı yapıyorum ben de. havuç koyunca da güzel oluyormuş . havuçlu da yapmadım . sade kereviz ile yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…