yerken cevız de koyuyorum ustune ben cevızlı daha daha guzel oluyor :)öyle hiç yapmadım .
yoğurtlu sarımsaklı yapıyorum ben de. havuç koyunca da güzel oluyormuş . havuçlu da yapmadım . sade kereviz ile yaptım
ah ah , yazık olmuş ahsen ciğime .aynen
bu aralar bıraz hasta hem ıshal hem kusma yasandı 1 haftada 4 kılo verdı sebebı kaynımlar bıze geldıklerınde 1 poset abur cubur almıslar abartmıyorum 1 a101 posetı dolusu cıkolata gofret jelıbon
ya dedım naptınız sız ben hayatda bunları yedırmem ahsen bılmez markete gıderız bana bunu al demez cunku bılmez hassasım bılıyorlar halbukı
e cocukları da var 10 yasında o yıyınce ahsen de ıstedı oturdu yedıler bır posetbılıyorsun onlarla bıraz ıletısımımız sıkıntı bızım
cocuk ondan sonra hastalandı ılaclarla ayakta ozellıkle oyuzden kerevıze daha da fazla abandık doktor hamur ısı yedırmenız lazım ıshalın gecmesı ıcın dedı ekmek yedırecegıme kerevız yedırsem ? dedım
kerevız yerse daha ıyı olur dedı
ahsen atladı yemez olurmuyum cok severım dıyeallahtan dıyorum neysekı cocugum sevıyor
bu sekılde bıraz toparladık
ama yasadıgım siniri anlatamam tahmın edersın bu surecte
evet cevizli oluyor bizimki de.yerken cevız de koyuyorum ustune ben cevızlı daha daha guzel oluyor :)
offff cok gecmıs olsun resmen ınsanın ayagı elı gıbı mıde bagırsakda hem hassas hem onemlı aman dıkkat et kendıneah ah , yazık olmuş ahsen ciğime .
kıyamam .
ben de geçen haftalarda bi bağırsak mide sendromu yaşadım .
çok feci oldum . otobuslerden zor topladılar beni.
1 hafta evde raporlu yattım . kusma da vardı.
ben de 48 kiloya düştüm 2 günde. şimdi toparladım .
biraz strese bağlıydı sanıyorum endişelerimin arttığı bi dönemdi.offff cok gecmıs olsun resmen ınsanın ayagı elı gıbı mıde bagırsakda hem hassas hem onemlı aman dıkkat et kendıne
neden oyle oldu kı yedıgın bırsey mı dokundu usuttunmu neden olmus soyledımı doktor bırsey
hepsı ust uste gelmıs bırdebiraz strese bağlıydı sanıyorum endişelerimin arttığı bi dönemdi.
oğlanı kardiyologa götürmemiz gerekti. ekg çekildi vs . onlarda biraz sıkıntı görüldü.
randevu aldık . günü bekliyorduk .
üstüne ablamda kemik suyuna etli çorba içtim ki bilenler bilir et yemekte zorlanırım . ki kemik suyu o kadar ağır kokuyordu ki.
şifa vs dedi annem ablam . içtim . ama midem zor aldı. sevmiyorum öyle tatları. ondan da patlak verdi iyice kanımca.
soğuk kavun yemiştim . ama hep soğuk kavun karpuz yerim . yani bunlardan biri etkiledi midemi bağırsaklarımı
doktor bi şey demedi. sadece ilaç verdi.
oğlumun durumu şimdi iyi . halı sahada maç yaparken biraz göğsü ağrıdı.hepsı ust uste gelmıs bırde
oglunun durumu nasıl pekı aılecek nolmus boyle allahım sıfa versın tez zamanda ınsallah
ınsallah sonuclar temız cıkmıstır allahım esırgesın yavrularımızıoğlumun durumu şimdi iyi . halı sahada maç yaparken biraz göğsü ağrıdı.
çocuk doktoru ekg istedi. kan ve röntgen sonucu
ekg taşikardi çıktı. bi takım sıkıntılar .
izmite gittik . orada daha iyi bi hastane varmış
orada eko yapıldı. ama 2 kez yapılsa da çok hızlı attığından ölçüm yapamadılar . ultrasonla kalp ayrıntılı bakılıp , ölçülüyordu.
ama yapamadı.
troid kontrolu istedi. o da yüksek atıma sebep oluyormuş .
düzce ye dönünce troid tahlili yaptırdık . normal çıktı.
izmitte holter takıldı. onun sonucu bu günlerde çıkacak . telefonla arıyorum ama açmıyorlar . önce arayın demişlerdi. sonuç çıktı mı çıkmadı mı.
Canım çok geçmiş olsun, haberdar et sonuçtan bizi deoğlumun durumu şimdi iyi . halı sahada maç yaparken biraz göğsü ağrıdı.
çocuk doktoru ekg istedi. kan ve röntgen sonucu
ekg taşikardi çıktı. bi takım sıkıntılar .
izmite gittik . orada daha iyi bi hastane varmış
orada eko yapıldı. ama 2 kez yapılsa da çok hızlı attığından ölçüm yapamadılar . ultrasonla kalp ayrıntılı bakılıp , ölçülüyordu.
ama yapamadı.
troid kontrolu istedi. o da yüksek atıma sebep oluyormuş .
düzce ye dönünce troid tahlili yaptırdık . normal çıktı.
izmitte holter takıldı. onun sonucu bu günlerde çıkacak . telefonla arıyorum ama açmıyorlar . önce arayın demişlerdi. sonuç çıktı mı çıkmadı mı.
aslında kötü düşünmüyorum . genel olarak iyi . ama halı sahada rahatsızlanması vs . bi sıkıntı mı var diye düşünmeme sebep oluyor .ınsallah sonuclar temız cıkmıstır allahım esırgesın yavrularımızı
sonuc cıkınca yazar mısın kotu dusunme kotu bırsey olunca hastane hemen donuyor emın ol ıcın rahat olsun
kııızzz dogurdun mu seeennn ya yerıııııımm allahım saglık sıhhat versın sans bereket versın hayırlı olsun kuzun@demirleke N nscckts geçmiş olsun yavrularınıza
Türkiye’ye geldiğimden beri o kadar hareketliydi ki hayatım, sağlıklı beslenmeyi düşünecek, buraya bakacak kafa da kalmamıştı.
Hamileliğin son zamanları da çok zorlamıştı. Yavrucuğum da erken geldi. 17 günlük oldu şimdi. Türkiye’deyiz biz hala.
N nscckts Trt’deki diziden çok güzel gözüküyor Antepyakınlarında mısın sen o mekanların?
Bir de Gastrofest de geçti? Burdan bir arkadaşlaSamsonn geleceklerdi..geldiler mi
Çok teşekkür ederim Nisa, aminkııızzz dogurdun mu seeennn ya yerıııııımm allahım saglık sıhhat versın sans bereket versın hayırlı olsun kuzun
e askolsun yegenınız dogdu dıye nıye haber vermıyorsun
trt dekı dızıden haberım yok bız tv ızlemıyoruz bakayım ne dızısıymıs
yaa gecmıs olsun canım benımÇok teşekkür ederim Nisa, amin
Erken doğum oldu bi hayli:/ Almanya’ya gidemedik, sigorta da bi karışıklık oldu. İşler uzayacaktı falan..eşim yanımızda değil..onları düşün, uğraş derken..bir de kontrol diye gittim zorla aldılar çocuğumu resmen, ben vermek istemedim:/ kuzumda sarılık çıktı hafif..dikişlerim de hala iyileşmedi kaç gün oldu. Buraya yazmak aklıma geldi ama teli büyük kızımdan dolayı çok kullanamadığım için elime almıyorum pek..fırsat olmadı.
Dizi mekanları çok güzel gerçekten.
Sağol Nisayaa gecmıs olsun canım benım
ufaklıga bak sen acelecı ya :)
Sağol NisaHızlı çıktı kuşum merakı varmış dünyaya
Aminnn..bizi de bu yavrulara layık anne baba kılsın inşallah.oyy bebek kokusu o ev ne tatlı kokuyordur sımdı allahım ıyı anne baba olacak herkese nasıp etsın ınsallah
amiinnAminnn..bizi de bu yavrulara layık anne baba kılsın inşallah.
Evi bilmem ama kuzum mis gibi walla,sürekli dibindeyim..o kadar güzel ki onun izlemek,koklamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?