Sağlıklı beslenirken;

öyle hiç yapmadım .
yoğurtlu sarımsaklı yapıyorum ben de. havuç koyunca da güzel oluyormuş . havuçlu da yapmadım . sade kereviz ile yaptım
yerken cevız de koyuyorum ustune ben cevızlı daha daha guzel oluyor :)

ah ah , yazık olmuş ahsen ciğime .
kıyamam .
ben de geçen haftalarda bi bağırsak mide sendromu yaşadım .
çok feci oldum . otobuslerden zor topladılar beni.
1 hafta evde raporlu yattım . kusma da vardı.
ben de 48 kiloya düştüm 2 günde. şimdi toparladım .

offff cok gecmıs olsun resmen ınsanın ayagı elı gıbı mıde bagırsakda hem hassas hem onemlı aman dıkkat et kendıne
neden oyle oldu kı yedıgın bırsey mı dokundu usuttunmu neden olmus soyledımı doktor bırsey

biraz strese bağlıydı sanıyorum endişelerimin arttığı bi dönemdi.
oğlanı kardiyologa götürmemiz gerekti. ekg çekildi vs . onlarda biraz sıkıntı görüldü.
randevu aldık . günü bekliyorduk .
üstüne ablamda kemik suyuna etli çorba içtim ki bilenler bilir et yemekte zorlanırım . ki kemik suyu o kadar ağır kokuyordu ki.
şifa vs dedi annem ablam . içtim . ama midem zor aldı. sevmiyorum öyle tatları. ondan da patlak verdi iyice kanımca.
soğuk kavun yemiştim . ama hep soğuk kavun karpuz yerim . yani bunlardan biri etkiledi midemi bağırsaklarımı
doktor bi şey demedi. sadece ilaç verdi.

hepsı ust uste gelmıs bırde
oglunun durumu nasıl pekı aılecek nolmus boyle allahım sıfa versın tez zamanda ınsallah

hepsı ust uste gelmıs bırde
oglunun durumu nasıl pekı aılecek nolmus boyle allahım sıfa versın tez zamanda ınsallah
oğlumun durumu şimdi iyi . halı sahada maç yaparken biraz göğsü ağrıdı.
çocuk doktoru ekg istedi. kan ve röntgen sonucu
ekg taşikardi çıktı. bi takım sıkıntılar .
izmite gittik . orada daha iyi bi hastane varmış
orada eko yapıldı. ama 2 kez yapılsa da çok hızlı attığından ölçüm yapamadılar . ultrasonla kalp ayrıntılı bakılıp , ölçülüyordu.
ama yapamadı.
troid kontrolu istedi. o da yüksek atıma sebep oluyormuş .
düzce ye dönünce troid tahlili yaptırdık . normal çıktı.
izmitte holter takıldı. onun sonucu bu günlerde çıkacak . telefonla arıyorum ama açmıyorlar . önce arayın demişlerdi. sonuç çıktı mı çıkmadı mı.

ınsallah sonuclar temız cıkmıstır allahım esırgesın yavrularımızı

sonuc cıkınca yazar mısın kotu dusunme kotu bırsey olunca hastane hemen donuyor emın ol ıcın rahat olsun

Canım çok geçmiş olsun, haberdar et sonuçtan bizi de

ınsallah sonuclar temız cıkmıstır allahım esırgesın yavrularımızı

sonuc cıkınca yazar mısın kotu dusunme kotu bırsey olunca hastane hemen donuyor emın ol ıcın rahat olsun
aslında kötü düşünmüyorum . genel olarak iyi . ama halı sahada rahatsızlanması vs . bi sıkıntı mı var diye düşünmeme sebep oluyor .
izmitte de efor sırasında olan rahatsızlıkları önemsiyoruz dedi. ama işte çocuk çok heyecanlıydı sanırım . ölçüm yapamadı. öyle hızlı atıyordu ki. normalde de hızlı atıyor ama hastanede ölçemeyecek kadar hızlıydı.
biraz sakinleşsin diye çıktık . 1 buçuk saat sonra girdik yeniden . yine aynı.

@demirleke N nscckts geçmiş olsun yavrularınıza
Türkiye’ye geldiğimden beri o kadar hareketliydi ki hayatım, sağlıklı beslenmeyi düşünecek, buraya bakacak kafa da kalmamıştı.
Hamileliğin son zamanları da çok zorlamıştı. Yavrucuğum da erken geldi. 17 günlük oldu şimdi. Türkiye’deyiz biz hala.
N nscckts Trt’deki diziden çok güzel gözüküyor Antep yakınlarında mısın sen o mekanların?
Bir de Gastrofest de geçti? Burdan bir arkadaşla Samsonn geleceklerdi..geldiler mi

kııızzz dogurdun mu seeennn ya yerıııııımm allahım saglık sıhhat versın sans bereket versın hayırlı olsun kuzun
e askolsun yegenınız dogdu dıye nıye haber vermıyorsun

trt dekı dızıden haberım yok bız tv ızlemıyoruz bakayım ne dızısıymıs

dızının cekıldıgı mekana baktım benım evım merkezde dızı konakların oldugu mahallede gecıyor evımden aracla 25-30 dk lık mesafede :)

Çok teşekkür ederim Nisa, amin
Erken doğum oldu bi hayli:/ Almanya’ya gidemedik, sigorta da bi karışıklık oldu. İşler uzayacaktı falan..eşim yanımızda değil..onları düşün, uğraş derken..bir de kontrol diye gittim zorla aldılar çocuğumu resmen, ben vermek istemedim:/ kuzumda sarılık çıktı hafif..dikişlerim de hala iyileşmedi kaç gün oldu. Buraya yazmak aklıma geldi ama teli büyük kızımdan dolayı çok kullanamadığım için elime almıyorum pek..fırsat olmadı.
Dizi mekanları çok güzel gerçekten.

yaa gecmıs olsun canım benım
ufaklıga bak sen acelecı ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…