Sağlıklı beslenirken;

Thankkk youuu Nisaa , senin de enfes sofralarını özledik
aksam kusbası et ıle dogranmıs sebze yemegı yapıcam duduklude ,ev salcası yaptım domates ve bıber salcası onunla yapıcam patlıcan kabak sogan sarımsak salca nohut ve et olucak ıcınde aksam resmını yollarım :)

yanına da yogurtlu kerevız salatası yapıcam

Gerçek yemek dediğin böyle olur, enfes, yok yok, yanına bişey bile gerekmez bu ana yemeğin!!

Merhaba Nisa,
Gastronomi festivali ile ilgili gözlemlerini anlatmadın:)
Bekliyoruz
ay cok guzeldı valla mekan guzel degıldı dagınık ve kalabalıktı fakat her zamankı gıbı lezzetler superdı
soyle yaptım hep mesela 1 ıclı kofte aldım yarısını yedım gerısını kızıma verdım seklınde hep tadına baktım herseyın ondan sonra 2 gun kendıme gelemedım bır uyku halı anlatamam agır geldı vucut unutmus herseyı

Ay enfess Nisaa yaa! Balıklar şahane gözüküyor? Nasıl yaptın, unsuz mu öyle kızardı?

Türlü ile kereviz de yine şahane! Benim de olsa ben de kahvatıda yerdim valla

Merhaba Nisa,
Gastronomi festivali ile ilgili gözlemlerini anlatmadın:)
Bekliyoruz
İnstagramda bazı paylaşımları gördüm ben. Çok fenaa, çoook. Gördüklerimi unutamıyorum.

Anladım ki Nisa gibi Antep'de yaşasam, hayatta seçici yiyemezdim ben. Tostoparlak tombalak, yuvarlana yuvarlana yaşardım gittiği yere kadar

Ay enfess Nisaa yaa! Balıklar şahane gözüküyor? Nasıl yaptın, unsuz mu öyle kızardı?

Türlü ile kereviz de yine şahane! Benim de olsa ben de kahvatıda yerdim valla
un yok ben onceden de hıc balıgı unlamazdım tadını oyle sevmıyorum bırde yagda kızartınca sankı balık degıl yag yıyorum onuda sevmıyorum etı gıdıyor kılcıgı kalıyor sankı oyle
ben tereyagıyla yaglanmıs tepsıde fırında turbo alt ust pişıyorum eger zamanın varsa kızgın döküm tavada ates ustunde kızarana kadar tut cıps gıbı oluyor ozaman o daha guzel oluyor

hıc unutmuyorum bırkere esım hamsılerı cop sısle sıra sıra dızmıstı mangal yapmıstı aralarında da lımon dılımı ve sarımsak tanelerı vardı oda muhtesem olmustu mangalda sınır tanımıyoruz

bu bolgenın genelı yıyıcı yemeyı seven bolge antep urfa adana buralarda sofraya tok bıle otursan yemeden kaldırmazlar senı hıc bırsey olmasa en azından su ayranı ıc corbanı ye derler

Ya şahane! Nasıl böyle kalıp gibi duruyor o balıklar? Mutlaka denicem, çok canım çekti. Yağlı kağıdı tereyağlasam olur o zaman, di mi? 3 kilo var mı orada? kişi başına 1 kilo

Mangalda hamsi fikrine de bittim yalnız

Yaw hayatımda sınırsız yediğim yılları keşke sizin oralarda geçirşeymişim. Çok şey kaçırmış hissediyorum.

ah ahh, yarım yarımcık yiyeceklerle çarpılacak insan mıydın Nisa sen

borcamın şeklı oyuzden kalıp gıbı nizami dıztım kıpırdatmadan borcamda pısırdım bırde balık tavası var a 101 de satılmıstı ondan almıstım onda da aynı sekılde oluyor hatta onda daha guzel oluyor ıkı taraflı tava arkalı onlu dırek cevırerek pısırebılıyorsun
ondan al mutlaka
yaglı kagıtda hıc denemedım yapısmıyor zaten balıgın kendı yagıda cıkıyor pıserken katı tereyagını suruyorum balıkları dızıyorum okadar hıc yaglı kagıtda kullanmam

ah ahh, yarım yarımcık yiyeceklerle çarpılacak insan mıydın Nisa sen
aynı cumleyı esımde soyledı bugunlerıde gordum ya cok saskınım dedı bırde

Vaay kereviz sezonunu açmışız Ben de haftaya alırım bi tane muhtemelen sezonu açmış olurum :))

Kızlarımmm uyandırıyım konuyu dedim, herkes nasıl iyi mi. Kurban bayramından sonra aldığım 3 kiloyu verdim alnım ak başım dik konuya geldim

Haftasonu çok önemli bir sınavım var dua edin de iyi geçsin bıktım ineklemekten kafam almıyor artık bişey

Samsonum yağlı kağıda tereyağı sürmeden direk sarıp tavada pişirdim bir iki kez ama pek zahmetli oluyor yaw, hamsi tavası en iyisi

Canııım ne sınavı? Yoksa büyük planlar mı var, şehir değişikliği falan Rabbim zihin açıklığı versin, hep bildiğin yerlerden çıksın inşallah. Yine dua ederim ben namazda.

supersın canım bızler yagı kiri sevmeyız geldıgı gıbı gonderırız :) tebrık ederım daha saglıklı oldugun ıcın

kerevız sezonu geldı ya dunyanın en mutlu ınsanı benım sureklı kerevız kemırıyoruz

ne sınavı canım allahım sansını acık etsın hayalındekıne kavusman ıcın yolunu acık etsın ederım dua

Tek kelimeyle enfes önce kokla, sonra dalmalik, bol bol, porsiyon da kısıtlamadan
bunun yarısını yerım ben dıger yarısını da esım yer esım yarım ekmekle dürüm yapar yer ben ekmeksız yerım ekmeksız
ahsen 3 patlıcan 2 et kofte 1 bıber yer sadece huyu nıyeyse patlıcan kebabında hep 3-2-1 sayısını tutturuyor

Canııım ne sınavı? Yoksa büyük planlar mı var, şehir değişikliği falan Rabbim zihin açıklığı versin, hep bildiğin yerlerden çıksın inşallah. Yine dua ederim ben namazda.
Ielts e girecem kızlar ingilizce için yeterli puanı alabilirsem yüksek lisansa başvuracağım alamazsam oturacağım aşağı olan 1600 tlye olacak iyi kötü biliyordum ingilizce körelmişim biraz, çalışıyoruz bakalım allah yardımcım olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…