Sağlıklı beslenirken;

esımın kuzenının saglıklı yemek detoks ve yoga-plates mekanı var ıstersen sana gunde 3 ogun evıne saglıklı yemekler detoks suları gonderıyor ıstersen evde ıstersen orda plates veya yoga yapıyorsun guzel guzel resımlerde paylasıyor bır ımrenır gıbı oluyorum ama yok bende iş yok bır ıkı gıder bırakırım bılıyorum yanı

Açtığınız konu harika... Ben de şu anda diyetisyenle kilo vermeye çalışıyorum. Kaç kilo verdim bilmiyorum. Sürprizi kaçmasın diye. Size bir sorum olacak. Ben saati saatine uyamıyorum. Yorgunluktan ama atlamıyorum öğünleri. Ve bazen canım ayran istemiyor. İçmiyorum. Ama menüde yazıyor. Yerine ek bişi de yemiyorum. Bunlar diyetini etkiler mi acaba? Su konusunda da iki litreyi geçemiyorum. Sağlıcakla kalın.

haklısın . ben de hiç ameliyat geçirmediğim için korkuyorum .
ileride yaptırırsın belki. kendi cumhuriyetlerinin tadını çıkarsınlar bakalım.

ah ah . ben de böyle şeylerin insanıyım .
gitmelisin

evet etkıler dıyet ılac gıbıdır sey gıbı dusunun o öğün almanız gereken ılacı almadınız etkılemez mı :)

merhaba ilk mesajı okudum sabredemeden hemen yazdım :)
öncelikle çok güzel görünüyorlar ellerinize sağlık.. nefis yemek tariflerinde üye misiniz? öyleyse takip etmek isterim sizi.. mesaim bitmek üzere o yüzden damdan düşer gibi yazmamın kusuruna bakmayın :)

merhaba :)
oraya uye degılım :)
memnun oldum hosgeldınız

merhaba :)
oraya uye degılım :)
memnun oldum hosgeldınız
yaaaa bence kesinlikle üye olmalısınız.. bence bi düşünün derim.. saniye anneden farkınız yok vallahi :)
neyse üye olursanız mutlaka etiketleyin olur mu ?
şimdilik hoşçakalın iyi akşamlar...

yaaaa bence kesinlikle üye olmalısınız.. bence bi düşünün derim.. saniye anneden farkınız yok vallahi :)
neyse üye olursanız mutlaka etiketleyin olur mu ?
şimdilik hoşçakalın iyi akşamlar...
merak ettım kımmıs saniye anne bakıcam
tamamdır uye oldugumda hem burda haber ederım hemde etıketlerım gorusmek uzere

merak ettım kımmıs saniye anne bakıcam
tamamdır uye oldugumda hem burda haber ederım hemde etıketlerım gorusmek uzere
Ben de merak edip baktım şimdiii... ama seninle nasıl bir bağ kurmuş arkadaş bilemedim. Hamarat bi teyzemiz belli, acıktım görsellere bakınca ama senin hiç tüketmeyeceğin bol şekerli, unlu tarifler mevcut

Ben de merak edip baktım şimdiii... ama seninle nasıl bir bağ kurmuş arkadaş bilemedim. Hamarat bi teyzemiz belli, acıktım görsellere bakınca ama senin hiç tüketmeyeceğin bol şekerli, unlu tarifler mevcut
evet canım booool sekerlı unlu
o unları gordukce ha un ha sekerden yola cıkarak sekere seker katmakta neyın nesı dedım bır an
nasıl uzaklasmısım tum seker dunyasından ben ekmegın ıcıne taze cevız ustune seker serpıp yıyen ben

maşallah sana. vazgeçtin hepsinden.

merhaba
hamaratlığını benzettim sadece :) yoksa tamamen zıt şeyler yaptığının farkındayım
kadın o yaştan sonra youtube kanalı açtı yürüdü gitti senin ne eksiğin var sende yaparsın gibisinden

selam kızlar
kendimi tanıtayım 29 yaşındayım 1 yıllık evliyim
geçen yıl 52 kiloyla gelin olmuşken 1 yılda 61 oldum
60lı rakamları görünce dank etti ve bişeyler yapmam gerektiğini farkettim
haftasonları hariç günde 2 bazen 1 öğün yiyerek 57 kiloya düştüm 1 ay içinde
şekersiz 21 gün diyeti yapmaya çalıştım ama şekersiz duramıyorum neredeyse krize giricem o derece bağımlı olmuşum
sizler nasıl bıraktınız şekeri?

maşallah sana. vazgeçtin hepsinden.

valla oyle oldu resmen vazgectım hıc aklıma gelmıyor eskıden markete gıdınce ılk ıs pasta reyonuna gecmekdı kremalar kuvertur cıkolatalar susleme malzemelerı un harcları falan sımdı dırek sebze bolumune gecıyorum gerı kalan kısımlar aklıma bıle gelmıyor hatta brosurlerde goruyorum kampanyalar yapıyorlar mesela 3lu pudıng su fıyata falan ... sey gıbı gelıyor bana sıgara sınırlandırıldı alkol sınırlandırıldı bu nıye kampanyada halbukı sekerın vucuda verdıgı zararı alkol okadar verıyor mu ? dıye dusunuyorum o derece
bana kalsa sekerı de sınırlandırırım
ya aslında ebru şallı seneleeeer once sabah kusagında yaptıgı programda cok daha guzel tarıfler vermıs ben saglıklı alternatıf yıyecekler ararken gordum ozamanlar hobidi gırtlak yedıgım ıcın hıc dıkkatımı cekmemıs nohut unundan falan kekler yapmıs 10 sene once... ızledıgımde kendıme merhaba dünyalı dedım

sekersız duramamanın sebebı seker alıyor olmak :) ben sekerı bır anda kestım sekere donusen seylerıde sadece seker degıl sekere donusenler un pırınc patates hatt bulguru bıle
onun yerıne alternatıf koydum mesela canım sekerlı bırseyler ıstedıgınde kı nadir oldu bu... ozaman kuruyemıs yedım :) saglıklı yaglar her zaman ıse yarar ama kuruyemısı soyle yıyorum
kabuklu ve taze alıyorum mesela cevız ıclerı satılıyor onları yıyorsunuz ya aslında bıraz yanlıs cevızı taze yemek gerek yanı kabuklu alınacak kabugunu kır ye seklınde ... durdukca faydalı yaglar ucuyoorrr gıdıyor fıstık badem cevız fındık hep aynı sekılde :)

kuruyemıs ve kahve turlerı cıddı oyalıyor onla bır sure ıdare ettım 1 kupa bardaga 9 kup seker atan gunde 1 kg baklava yanına dondurma yıyen gece uykudan uyanıp ırmık helvası kavurup yıyıp yatan ben gunde 4 paket kare cıkolata bıtıren sozde kahvenın yanına ben
bır anda kestım baska yolu yok

sekere uyusturucu muamelesı yapacaksınız ondan kurtulmak ıcın bır anda kesmek gerekıyor sıgaradan kurtulmak ıcın debır anda kesmek gerekıyor seker de aynı cunku oda bagımlılık yapan madde aynı sey farkı yok

ben sadece toz/küp beyaz bildiğimiz şekeri kesmiştim
meyveye hamuş işine yada patatese devam etmiştim..
ben küp şekeri bayram şekeriymiş gibi ağzına atıp kıtır kıtır yiyen biriydim (buna demir eksikliğinin neden olduğunu öğrendim) hani o beyaz şekeri kessem bana yeter diye düşünmüştüm ama bi yandan meyveden patatesten şeker alıp bi yandan diğerini kısmak sanırım vucudu zorlamaktan başka bişey değilmiş... ben en iyisi geçmiş sayfaları okuyayım da kendime bi menü oluşturmaya çalışayım

How are you doing ladies?

Buralar sakin, ben de epeydir menü fotosu paylaşmamışım. Şu an yediğimi atayım, leziz mi leziz, basit mi basit, sağlıklı mı sağlıklı karabuğday salatam

İçinde karıştırdığım için görsel 10 numara olmayabilir

ıste buuuu
harıka :)
afıyet olsun sıfa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…