Sağlıklı beslenirken;

evet holter sonucu normal çıkmış .
ama okulda yine 3-4 dk maç yapayım demiş . göğsü sıkışmış . oynamamış . çıkmış maçtan .
daha oynadığı zaman daha fazla ağrısı oluyormuş .
bir de efor testine sokmak istiyoruz .
kalp için ultrasona soktuk ama heyecanlandı sanırım . bi türlü ölçemedi doktor . asıl onu yaptırmak istiyordum . izmit e gitmiştik onun için .

aynen canım efor testı ıyı olur
kalp ıcın bır kere daha deneyebılırsenız bu kez olur bence ılkınde bılmedıgı ıcın gerılmıs heyecanlanmıs olabılır bu kez kendısıde kendı sakinlıgını koruyabılır dıye dusunuyorum

Pazar kahvaltida sucuklu omlet zeytin peynir Antep fıstıklı soğanlı ciğer kavurması (sakin olun burası Antep ) salatalık domates ve nohut salatası yedim

Akşam 1 sarma 1 köfte 1 tabak salata 5 yemek kaşığı kadar kereviz salatası çeyrek lahmacun yedim 2 bardakta ayran içtim

Bu kadar

Eklentiler

• IMG_20191014_134710.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 33
ama bugun ustumde agırlık var
vucuduma en son pırınc ne zaman gırdı hatırlamıyorum ılk dıyete basladıgım sıradan berı yemedım sanırım
1 sarmada 1 cay kasıgı kadar varya yemın ederım o 1 cay kasıgı pırınc bunyeme 1 kamyon gıbı oturdu cok agır gelıyor
artık o 1 sarmayı bıle yemem

aman zaten tadında da bırsey yokmus yaprak ıste ben en ıyısı bundan sonra yaprakları nar eksısı nane pul bıberle terbıyeleyıp meze dıye oturup yıyeyım pirinclerı gozlerı cekıkler yesınn:)

slm canlar
nisa sabah ekmeksiz kahvaltı yaptım
yumurta yeşillik domaes peynir zeytin

öğle
1 bardak ayran
1 kepçe nohut
yeşilillik ve domates yedim

saat 15.30 da karnım acıktı
elma yedimm ama doymadım yanii

ikindi vakti olan acıkmalara ne yapmalıyım

selam krızantem :) senı gormek ne guzel
meyve yedıgın ıcın acıktıgını soylemıs olursam sasırmazsın bence :) oglen yedıkden sonra ıkındı ögünü yapacaksan sadece kuruyemıs ye derım ben .doyurucu saglıklı lıflı gıda .

bılıyorsun ben 2 ögün yemenın destekcısıyım agır bedensel ıs calısmalarında bulunanlara 3 ögün tavsıye edıyorum . yedıkce bagırsak calıstıkca acıkırsın bunun sonu yok :) hele hele meyve... kılo verme surecınde en dıkkat edılmesı gereken sey. meyve demek seker demek cunku

Fitssyyyy! Demek geldiii minnak meleek!! Nasıl hızlı geçiyor zaman yaa, benim de geçen aklımdaydı, yok dedim, olmamıştır o kadar. Zaman kavramı hiç solid değil bende. Analı, babalı, kardeşli büyüsün meleğin, çok güzel, upuzun bir, sevgi dolu bir ömrü olsun inşallah.

Yok canım, gidemedim ben biyere...Miho da gitmedi sanırım. Mihail Zoscenko sınav nasıldı?

Nisaa bu ne yaaa? Gözlerim pörtledi resmen Bunlar nasıl güzel sofralaaar, enfes!!

Nasıl arınmışsan bünyeee. Helal canım yaa, ben böyle sofra bulsam siler süpürürüm, sendeki irade kimselerde yok. Maşallah valla
1 pırınc tanesı bıle gırse vucuduma sankı bagırsagım mıdem kırlenmıs gıbı gelıyor bana tıkanmısım pislenmısım gıbı psıkolojık sanırım artık

Evet samsoncuğum, çok şükür geldi kuşum
Çok sağol. Amin.
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?

Nisam bir kaşık pirinçle falan vücudumuza ağırlık çökeydi ohoo benim yaşamamam lazımdı şimdiye kadar :)) olmaz bişey sarmadan bırakma çekiklere bişey boşver

Mihail Zoscenko canım sınavın nasıl gectı
Canlarım sınav fena değildi işaretledim hepsini ama yanlışlarım var tabi. Speaking biraz zorladı haliyle sonuçta anadilimiz değil, hebele hübele anlattım bişeyler. Gözüm yükseklerde değil 6.5/9 alsam yeter bana :)

Evet mihail, çok şükür. Çok teşekkür ederim, amin
Sınav ne içindi? Ben bihaberim uzun süredir bakamadığımdan buraya:/
Yazdıysan da kaçırdım canım kalacak mısın daha trde? Ielts e girdim haftasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…