aynen canım efor testı ıyı olurevet holter sonucu normal çıkmış .
ama okulda yine 3-4 dk maç yapayım demiş . göğsü sıkışmış . oynamamış . çıkmış maçtan .
daha oynadığı zaman daha fazla ağrısı oluyormuş .
bir de efor testine sokmak istiyoruz .
kalp için ultrasona soktuk ama heyecanlandı sanırım . bi türlü ölçemedi doktor . asıl onu yaptırmak istiyordum . izmit e gitmiştik onun için .
ama bugun ustumde agırlık var
selam krızantem :) senı gormek ne guzelslm canlar
nisa sabah ekmeksiz kahvaltı yaptım
yumurta yeşillik domaes peynir zeytin
öğle
1 bardak ayran
1 kepçe nohut
yeşilillik ve domates yedim
saat 15.30 da karnım acıktı
elma yedimm ama doymadım yanii
ikindi vakti olan acıkmalara ne yapmalıyım
@demirleke N nscckts geçmiş olsun yavrularınıza
Türkiye’ye geldiğimden beri o kadar hareketliydi ki hayatım, sağlıklı beslenmeyi düşünecek, buraya bakacak kafa da kalmamıştı.
Hamileliğin son zamanları da çok zorlamıştı. Yavrucuğum da erken geldi. 17 günlük oldu şimdi. Türkiye’deyiz biz hala.
N nscckts Trt’deki diziden çok güzel gözüküyor Antepyakınlarında mısın sen o mekanların?
Bir de Gastrofest de geçti? Burdan bir arkadaşlaSamsonn geleceklerdi..geldiler mi
Nisaa bu ne yaaa? Gözlerim pörtledi resmenPazar kahvaltida sucuklu omlet zeytin peynir Antep fıstıklı soğanlı ciğer kavurması (sakin olun burası Antep) salatalık domates ve nohut salatası yedim
Akşam 1 sarma 1 köfte 1 tabak salata 5 yemek kaşığı kadar kereviz salatası çeyrek lahmacun yedim 2 bardakta ayran içtim
Bu kadarEki Görüntüle 2545019 Eki Görüntüle 2545018 Eki Görüntüle 2545022
ay keske yapmasaydım yedım 1 tane ama yınede dokundu :)Nisaa bu ne yaaa? Gözlerim pörtledi resmenBunlar nasıl güzel sofralaaar, enfes!!
Nasıl arınmışsan bünyeee.ay keske yapmasaydım yedım 1 tane ama yınede dokundu :)
1 pırınc tanesı bıle gırse vucuduma sankı bagırsagım mıdem kırlenmıs gıbı gelıyor bana tıkanmısım pislenmısım gıbıNasıl arınmışsan bünyeee.Helal canım yaa, ben böyle sofra bulsam siler süpürürüm, sendeki irade kimselerde yok. Maşallah valla
Valla bende böyle sofra görsem kilo bana yakisiyi zaten derimNasıl arınmışsan bünyeee.Helal canım yaa, ben böyle sofra bulsam siler süpürürüm, sendeki irade kimselerde yok. Maşallah valla
Evet mihail, çok şükür. Çok teşekkür ederim, amin
Evet samsoncuğum, çok şükür geldi kuşumFitssyyyy! Demek geldiii minnak meleek!! Nasıl hızlı geçiyor zaman yaa, benim de geçen aklımdaydı, yok dedim, olmamıştır o kadar. Zaman kavramı hiç solid değil bende. Analı, babalı, kardeşli büyüsün meleğin, çok güzel, upuzun bir, sevgi dolu bir ömrü olsun inşallah.
Yok canım, gidemedim ben biyere...Miho da gitmedi sanırım.Mihail Zoscenko sınav nasıldı?
Nisam bir kaşık pirinçle falan vücudumuza ağırlık çökeydi ohoo benim yaşamamam lazımdı şimdiye kadar :)) olmaz bişey sarmadan bırakma çekiklere bişey boşverama bugun ustumde agırlık var
vucuduma en son pırınc ne zaman gırdı hatırlamıyorumılk dıyete basladıgım sıradan berı yemedım sanırım
1 sarmada 1 cay kasıgı kadar varyayemın ederım o 1 cay kasıgı pırınc bunyeme 1 kamyon gıbı oturdu cok agır gelıyor
artık o 1 sarmayı bıle yemem
aman zaten tadında da bırsey yokmus yaprak ıste ben en ıyısı bundan sonra yaprakları nar eksısı nane pul bıberle terbıyeleyıp meze dıye oturup yıyeyım pirinclerı gozlerı cekıkler yesınn:)
Mihail Zoscenko canım sınavın nasıl gectı
Canlarım sınav fena değildi işaretledim hepsini ama yanlışlarım var tabi. Speaking biraz zorladı haliyle sonuçta anadilimiz değil, hebele hübele anlattım bişeyler. Gözüm yükseklerde değil 6.5/9 alsam yeter bana :)Fitssyyyy! Demek geldiii minnak meleek!! Nasıl hızlı geçiyor zaman yaa, benim de geçen aklımdaydı, yok dedim, olmamıştır o kadar. Zaman kavramı hiç solid değil bende. Analı, babalı, kardeşli büyüsün meleğin, çok güzel, upuzun bir, sevgi dolu bir ömrü olsun inşallah.
Yok canım, gidemedim ben biyere...Miho da gitmedi sanırım.Mihail Zoscenko sınav nasıldı?
Yazdıysan da kaçırdım canım kalacak mısın daha trde? Ielts e girdim haftasonuEvet mihail, çok şükür. Çok teşekkür ederim, amin
Sınav ne içindi? Ben bihaberim uzun süredir bakamadığımdan buraya:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?