İnşallah istediğinin üstünde bir puan alırsın mihail. Ben bebeğimin pasaportu çıkınca, muhtemelen kasım başında Almanya’ya döneceğim.Canlarım sınav fena değildi işaretledim hepsini ama yanlışlarım var tabi. Speaking biraz zorladı haliyle sonuçta anadilimiz değil, hebele hübele anlattım bişeyler. Gözüm yükseklerde değil 6.5/9 alsam yeter bana :)
Yazdıysan da kaçırdım canım kalacak mısın daha trde? Ielts e girdim haftasonu
Biz eşimle Türkiye’nin bir kısmını turlarken Antep’i teğet geçmiştik. Aklım Antep’te kaldı:/ dizideki mekanlar çok güzel, o yüzden imrenerek izliyorum. Ama başroldeki kadının oyunculuğunu beğenmedim:/nobahari bugun bızım yan apartmanda cekıyorlardı dızıyı benım adım melektı sanırım :)
o konaklar aslında antepde hep cafe :)oyuncak muzesı ataturkun evı medusa cam muzesı yemek muzesı savas muzesı antep kalesı bakırcılar sokagı falan var oralarda oyle evlerde yasayan kalmadı 60 yıl once vardıBiz eşimle Türkiye’nin bir kısmını turlarken Antep’i teğet geçmiştik. Aklım Antep’te kaldı:/ dizideki mekanlar çok güzel, o yüzden imrenerek izliyorum. Ama başroldeki kadının oyunculuğunu beğenmedim:/
Mekanlar yaşatılıyor en azından:)o konaklar aslında antepde hep cafe :)oyuncak muzesı ataturkun evı medusa cam muzesı yemek muzesı savas muzesı antep kalesı bakırcılar sokagı falan var oralarda oyle evlerde yasayan kalmadı 60 yıl once vardı
o doktor avukat cıft varya melegın arkadasları onların evı bızım yan apartmanmıs meger
o bır kahveye gıdıyor ya kutsı o kahvenın adı tahmıs kahvesı meshurdur baya
bag evlerı de antebın yerlılerının bag evlerının oldugu yerler
ve oyle yemekler hazırlıyorlar ya sofralar serbetler gul suları evet burda gercekten oyle :) sayende dızıye baktım 1 gunde tum 4 bolumude bıtırdım
sedefcılık yemenı carıklar celık işleme sabun ıslerını hıc gostermemısler henuz orayada gırerler dızıde kesın
kırsehırlıymıs neset ertas baktım sımdı oranın nesı meshurMekanlar yaşatılıyor en azından:)
Kendine ait kültürü olan bir memleketin var Nisa, çok güzel birşey.
Eşimin memleketi çok nadide bir yer bu anlamda.
Bizim de dünyalara bedel Neşet Ertaş’ımız var
Canım açıklanmadı hafta sonu açıklanacak büyük ihtimalle, heyecanla bekliyorum ben de :)Mihail Zoscenko sınav sonucun acıklandı mı cano
hadı hayırlısı bakalımCanım açıklanmadı hafta sonu açıklanacak büyük ihtimalle, heyecanla bekliyorum ben de :)
Karavana ben de heves ederim ara ara, antalyada çekiyorlar sahil kenarına birkaç gün kalıp başka sahile gidiyorlar nasıl güzel hayat ya diyorum bazen :))kırsehırlıymıs neset ertas baktım sımdı oranın nesı meshur
karavanla turkıye turu esımle hayalımız :)
esım turkıyenın batısına hakım bende dogusuna , nedense yollarımız hep boyle dusmus ben bıldıklerımı o bıldıklerını gosterıp gezdırecekKaravana ben de heves ederim ara ara, antalyada çekiyorlar sahil kenarına birkaç gün kalıp başka sahile gidiyorlar nasıl güzel hayat ya diyorum bazen :))
Yapın valla nisam hem ahsen de büyüdü artık gezdiğiniz yerleri hatırlar ne güzel anı olur, bence bir ailede en önemli şey ya birlikte anı biriktirmek :) bazen görüyorum bazı ailelerde paylaşım az oluyor üzülüyorumesım turkıyenın batısına hakım bende dogusuna , nedense yollarımız hep boyle dusmus ben bıldıklerımı o bıldıklerını gosterıp gezdırecek
seneye boyle bır planımız var ınsallah bır aksılık olmazsa
kesınlıkle katılıyorum sahsen ben aılemle gezemedım hıc ve hep ımrendıgım bırseydırYapın valla nisam hem ahsen de büyüdü artık gezdiğiniz yerleri hatırlar ne güzel anı olur, bence bir ailede en önemli şey ya birlikte anı biriktirmek :) bazen görüyorum bazı ailelerde paylaşım az oluyor üzülüyorum
Merkez’deki tarihi camileri sadece benim bildiğim Nisa:/kırsehırlıymıs neset ertas baktım sımdı oranın nesı meshur
karavanla turkıye turu esımle hayalımız :)
mevsım gecısınde sert bır sekılde kışa gırdık hafıf gecırıyorum ögünlerimi tam kış gelsın bu hafıf kahvaltının yerınde yeller eser tavuk soteler et ızgaralarla baslarım guneNe kadar hafif bir kahvaltı nisam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?