Sağlıklı beslenirken;

canın cıps ıstedıgınde gozunu karartıysan ılla yıceksen barı evde mısır patlat onu ye hıc degılse cıpsden alcagın zararın onda dokuzundan kurtulursun :)
cıkolata ıcınde bırsuru tarıf var bılıyorsun muzla kakao fındık hındıstan cevızı rondodan cekılebılır veya hurma badem kakao hındıstan cevızı rondodan cekılebılır

kuruyemıs de yıyebılırsın yemeye yıceksın barı baska bırseyı yerıne koy yedıgıne degsın kız :)

Şöyle söyleyeyim karşılaştırma olsun diye nisam, zamanında bir paket mısır almıştım ve iki seneye yakın evde durmuştu artık bayatlayacak diye patlatıp bitirmiştim. Cips çikolata falan canım istemezdi, hani istiyorum da kendimi tutuyorum değil aklıma gelmezdi. Sınava çalışma döneminde ki bir aya tekabül ediyor, yeni aldığım bir paket mısırı patlatıp bitirdim, cips de yedim çikolataya da sardım. Dudaklarımı yoldum yedim bitirdim pek sallamazdım böyle şeyleri ama duygusal yeme diye bişey varmış hakkaten stresliyken kendimi yemeye verdim ama bari hayırlı bişeyler yiyeydim nerde ziyan var onu aldım :)) iki kilo fazlam var geçen sene daha kolay veriyordum fazlaları. Dün son bir daha ne mısır ne cips ne çikolata

ya oyle tatlı anlatmıssın kı gozumde cıkolatalar cıpsler sevımlı sevımlı gorundu
bu havalar tehlıkelı havalar dolunay yarımay donemlerı tehlıkelı ondan o ıstah acılmaları e stresınde varmıs yıyerek bas edebılecegın bırsey olmus yapacak bırsey yok oyuzden canını sıkma
sabahları uyandıgında yarım lıtre suya lımon sıkıp ıcıyormusun ? bu aralar proteın agırlıkla desteklersın sen kendını gerı hemen toparlıyorsun zaten

Limonlu da yaparım arada ama daha çok sirkeli su içerim ben özellikle yatmadan koca bir bardak gece temizlesin içimi diye tavuk balık falan aldım onları salatayla yiyecem haftaya. Sabahları yumurta yiyorum zaten şu iki kiloyu verecem tekrar :)) bugün sabah hafif yedim öğlen de salata getirdim yanımda çünkü akşam nizipli arkadaşımın yanına gidip kuru dolma yiyecem çok heyecanlıyım

afiyet olsun

Canım peki sabah limonlu suyu içip hemen kahvaltı yapınca rahatsız etmiyor mu? Genelde sabah koştur koştur işe giderim pek vaktim olmuyor su içip biraz daha beklemek için, genelde sularımı yemekten bir iki saat sonra içmeye başlarım ben yoksa iyi gelmiyor bana

su zaten yemek oncesı ıcılır 20 dk falan dınlenır ondan sonra yersın suların ıcılme zamanları var ve detoks etkısı yaratmak ıstıyorsan zaten uyanır uyanmaz bos mıde ve bagırsaga ıcmek zorundasın :)

su
uyanır uyanmaz
yemekten 15 dkonce
spor oncesı
dus oncesı
Uyku öncesi
oturarak ıcılır

yemekle veya yemek sonrası su ıcersen mıdene zarar verır sındırımı guclestırırsın

uyanır uyanmaz lımonlu suyumu ıctım , kahvaltı hazırlamaya basladım cayı falan demledım veya kahvemı yaptım en az 15 dk gecıyor kahvaltımı yapıp kalktım ben hızlı yerım en fazla 5 dk da sofradan kalkarım uyandıgında hıc mı su ıcmıyorsun pekı

Son düzenleme:
bırde ben yazın en sıcaklarda bıle asla soguk su ıcmem her zaman normal oda ısısındadır suyum yaz kıs aılecek oda ısısında ıcerız cam surahıde masa ustunde durur

Uyanınca hiç içmem, 07:30-08:00 arası kahvaltı yaparım, işe gidince başlarım öğleye kadar su içmeye, yemekten bir saat önce keserim iki saat kadar sonra yeniden içmeye başlarım, bu kadar dakik değilim tabi ama aşağı yukarı böyle yani. yatmadan önce de içerim bir bardak genelde sirkeli işte dediğim gibi. yarın sabahtan limonlu su içeyim madem bi de onu deneyim.

tansıyon hastalıgın yoksa kesınlıkle onerırım bana doktorum soylemıstı hergun uyanır uyanmaz oda sıcaklıgındakı yarım lıtrelık buyuk bardaga 1 lımon sık ıc dıye yaklasık 2 senedır yapıyorum bunu duzenlı hergun yapınca ne demek ıstedıgımı anlayacaksın etkısı goreceksın :) bırde hıc su tuketmıyorsun nerdeyse farkında mısın :) bu sekılde en az 2 lıtre ıcebılıyor musun

Yok su içerim aslında günde en az 2 lt hatta genelde daha fazla. Sabah öğleye kadar 1 lt (kahvaltıyı ağır yaparım çünkü), sonra yatana kadar aralıklarla toplam iki litreyi geçerim. Sadece sindirim öncesi ve sırası içmem anlayacağın

Yarından itibaren deneyeceğim nisam kalkar kalkmaz limonlu suyu 10-15 gün içeyim bakalım nasıl değişiklik olacak bedenimde. Deney sonucunu yazarım buraya :))

resimlerinizi gördüm ve olamaz dedim.
tebrik ediyorum sizi basarinizdan dolayim
benim hashimotom var bir kac kiloyu hic veremiyorum.
cok tesekkur ederımm
o cok zor bılıyorum bazı merkezler var buyuk sehırlerde oyuncu gupse ozay gıtmıstı o degerlerı normale ındırmek saglık kazandırmak ıcın ozel buyuk merkezler . bır arastırın bence cunku bırkac kılo onemlıde degıl onu bosverın haşimato saglık olarak sızı cok yoran yıpratan bırsey
gecmıs olsun

Günaydın
Sabah yarım litre limonlu suyumu içtim :)) kahvaltı için iki havuç, incir ve ufak bir patlıcan dolması yedim sadece. Bir önceki akşam arkadaşta fena yedim, hatta kalan dolmaları paket yapıp bana verdi ahaha

hem ıncır hem dolma
oy oy oy :)
dun dolma yedıgın ıcın sabah gune yumurta ıle baslasaydın keske canım ya. dunku vucuda gıren donusen sekerı sabah sabıtlıyorsun bu sekılde. dunku yedıgını tolere etmek ıcın 24 saat vaktın var o 24 saatde bol su ve proteın alarak yag ıle kası savastıracaksın hucreler carpısacak. sen kası harekete gecırmek yerıne savasta tum muhımmatları sekere verdın nolcak sımdı :)

Bir tane incir bu kadar şeyi yapabilir mi ya ben de az yedim diyordum normalde 3-4 yerim tek seferde :)

Bir tane incir bu kadar şeyi yapabilir mi ya ben de az yedim diyordum normalde 3-4 yerim tek seferde :)
1 tane ıncır yanında dolmayla ve oncekı aksam yıne dolma yenmısse ustune gelınce yapar :)
1 tane ıncırde 10.5 gr seker var nerdeyse 2 kup sekere es deger :)
1ıncır deyıp gecme boyundan buyuk etkısı var
yedıklerının oncesı ve sonrası onemlı tek ıncırın normalde asla zararı yok hurmanında ama aksamında dolma sabah kahvaltıda dolma yanında ıncır oldu mu , olmuyor faydası :)

Haklısın sanırım nisam, karbonhidrata abandığımın ertesinde proteinin iyi geleceğini yeni öğrendim açıkçası :))

Haklısın sanırım nisam, karbonhidrata abandığımın ertesinde proteinin iyi geleceğini yeni öğrendim açıkçası :))
vucut ınanılmaz akıllı bır sıstem
gıren tum zarar veren seylerı atmak ıcın canla basla calısıyor hatta okadar ust sevıyede calısıyor kı o esnada. sende gayret edersen mesela aldıgın zararlı kalorıyı atmak ıcın 3 katı harcamayı yapar ustune fazlasıyla kılo bıle verırsın :) vucut kendı canını kurtarmayı bızden daha ıyı bılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…