Sağlıklı beslenirken;

Kızlarımm günaydınn
Nisam sabah limonlu suyumu içtim, o arada ütü yaptım kahvaltıyı ve işe götüreceğim yemeği hazırladım derken yarım saate yakın zaman geçti. Dün öğrendiğim gibi proteinli kahvaltı yaptım :)) Yumurta, iki kaşık lor, domates (bizim bahçenin), 15-20 hatayın şu ufak zeytinlerinden, fındık ve ceviz yedim. Geçen sene bu zamanki hallerime döndüm anlayacağın, çok abarttıydım bu aralar

super canım afıyet olsun alman gereken en guzel besın degerlerını aldın kahvaltıda harıka :) sabah dogru basladıgında gunu kapatana dek daha buyuk fayda saglıyor bılıyorsun .

Aaa ben bunları kaçırmışım maşallah ne gûzel olmuşsun ben kendimi koysam +180 i görürsün neyse ki bende zayıfladım
ya helal olsun sana gercekten amelıyat olupda devam ettıren az ,nasılsa amelıyat olduma guvenıyorlar ,sen ıstıkrar sagladın bence senın daha buyuk basarı daha buyuk cesaret
sımdı ben o zayıf resımden 5 kılo daha zayıfım bu kıloda da sabıt kaldım
onemlı olan saglık saglıgını kazandın ya cok sevınıyorum

kız bibi koprucuk kemıgın cıkmıs nasıl guzelsın masallah yaaaa

Gerdirme ameliyati da olmussundur abla diyim büyükmüşünüz benden bayağı. Mide ameliyatı olan tüm tanıdıklarım verdikleri kilodan sonra etleri için ameliyat oldu da merak ettim
Olmadım ama kollarım ve göğüslerim için istiyorum çok aşırı kötü bir görüntüm yok ama beni rahatsız ediyor özellikle kollar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…