- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
Kızlarımm günaydınn
Nisam sabah limonlu suyumu içtim, o arada ütü yaptım kahvaltıyı ve işe götüreceğim yemeği hazırladım derken yarım saate yakın zaman geçti. Dün öğrendiğim gibi proteinli kahvaltı yaptım :)) Yumurta, iki kaşık lor, domates (bizim bahçenin), 15-20 hatayın şu ufak zeytinlerinden, fındık ve ceviz yedim. Geçen sene bu zamanki hallerime döndüm anlayacağın, çok abarttıydım bu aralar
Brezilya cevizinin çayı var birde, kullanan oldumu?
Neye yarıyormus ki? Neresinden çay yapıyorlar acaba? Ben kara çay dan başkasını bilmem
Aaa ben bunları kaçırmışım maşallah ne gûzel olmuşsun ben kendimi koysam +180 i görürsünEki Görüntüle 2250958 Eki Görüntüle 2250959 Eki Görüntüle 2250960 Eki Görüntüle 2250961
eskı halımı yukluyorum hazırmısınız kızlar+18 korku dıkkat
Ojgeldin bibi. Sen de patlat bi öncesi sonrası foto he :))Aaa ben bunları kaçırmışım maşallah ne gûzel olmuşsun ben kendimi koysam +180 i görürsünneyse ki bende zayıfladım
ya helal olsun sana gercekten amelıyat olupda devam ettıren az ,nasılsa amelıyat olduma guvenıyorlar ,sen ıstıkrar sagladın bence senın daha buyuk basarı daha buyuk cesaretAaa ben bunları kaçırmışım maşallah ne gûzel olmuşsun ben kendimi koysam +180 i görürsünneyse ki bende zayıfladım
Ojgeldin bibi. Sen de patlat bi öncesi sonrası foto he :))
wwaaaaoooowwwww HA-Rİ-KA-SIN !
Çok seviyom onu ısırasım var hiç görmemişimkız bibi koprucuk kemıgın cıkmıs nasıl guzelsın masallah yaaaa
Bibi maşallah yaw baya vermişsin çok seksi bir hatun olmuşsun köprücük kemikleri ateş ediyor :))
Gerdirme ameliyati da olmussundur abla diyim büyükmüşünüz benden bayağı. Mide ameliyatı olan tüm tanıdıklarım verdikleri kilodan sonra etleri için ameliyat oldu da merak ettim
Olmadım ama kollarım ve göğüslerim için istiyorum çok aşırı kötü bir görüntüm yok ama beni rahatsız ediyor özellikle kollarGerdirme ameliyati da olmussundur abla diyim büyükmüşünüz benden bayağı. Mide ameliyatı olan tüm tanıdıklarım verdikleri kilodan sonra etleri için ameliyat oldu da merak ettim
Hoşgeldiniz, epey güzel tarifleri var nisanın burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?