Sağlıklı beslenirken;

Canım hoşgeldin öncelikle, brezilya cevizini haftaiçinde bimde gördüm ama her şubesinde yoktu. 80 gr 10 tl idi pahalıymış da yahu ilk kez yedim ben de yerken de samsonumu andım :))
evet bızde Samsonn can daha cok tuketır ben unutuyorum almayı hep

Canım hoşgeldin öncelikle, brezilya cevizini haftaiçinde bimde gördüm ama her şubesinde yoktu. 80 gr 10 tl idi pahalıymış da yahu ilk kez yedim ben de yerken de samsonumu andım :))
Hoşbuldum canim. Bende ordan almıştım ve bitiyor paketim başka yerde de bulamadım :)
super cok sevındım sımdı kac gundur boylesın 1 ay sonra cok cıddı sacta tende gozde parlamalar oluyor oda olcak mı bakalım
Gerçekten mi

10 gündür yaklaşık böyle, şimdi saçta tende prlama dedin beni hemen tavladın nisam tövbe bırakmam artık bana güzel cilt de yeter
Hoşbuldum canim. Bende ordan almıştım ve bitiyor paketim başka yerde de bulamadım :)

Gerçekten mi
eee ben bosuna mudavımı degılım bu lımonlu suyun
tek temızlenme arınma degıl derdım katkısı cok oldu

eee ben bosuna mudavımı degılım bu lımonlu suyun
tek temızlenme arınma degıl derdım katkısı cok oldu
Yarım limon suyu 1 bardak suya mi atiyoruz. Kahvaltınin 15dk sonra olması önemli mi . Ben de fena düştüm başlıyorum yarından tezi yok gözde parlama saçta ciltte parlama beni fena yaptı yarın beş kilo limon almazsam iyidir saç sağlığı için varmı başka tavsiyeler

her sabah yarım lıtrelık buyuk bardaga ben kucuk 1 lımonun suyunu sıkıyorum oda ısısında ya da ılık olacak uyanır uyanmaz ac karına ıcılır
mıde bagırsak temızlıgı ve detoks etkısı ıcın uyanır uyanmaz ıctıkten sonra en az 15 dk beklemek gerekır

sac saglıgı ıcın benım dıger yaptıgım maskede su
haftada 1 dax supergro maskesı whatson gratısde falan satılıyor
haftada 1 eczaneden aldıgım bepanten bemıks evıgen ampullerı zeytınyagına karıstırıp suruyorum bırer ampul

bırde boyle yaglı maskelerden arındırmak ıcın kullandıgım sampuan organıx marka yanı sulfatsız sampuan
ıcıne 1 kutu dogum kontrol hapını havanda dovup toz halınde katıyorum 1 kutu da eczaneden aldıgım bepanten ampul katıyorum calkalayıp kullanıyorum bası one egıp yıkamak gerek vucut tuylerı cok guclenır degerse

saclarım gur ve belımde uzun boyle bakımlarla koruyorum

Pazartesi bu ampulleri alayım ama doğum kontrol hapı konsuunda korkuyorum nedense bıraktıktan sonra çok saçım döküldü diyenler var ama kullananlar da çok memnun. Bende ogx kullandım biotinli olanı memnundum ondan. Dax da bende var saf zeytinyağı da var sadece ampuller kalıyor geriye . Gıda takviyesi alsam saçlarım için nasıl olur güçlenmesi için bir de.

gıda takvıyesı olarak bıotın guzel destek verıyor herseyı ıceren zengın vıtamın haplar varya onlardan olur

bazen dogum kontrol hapı katmadan yıkadıgımda oldu bıtmıs gıdıp almamısım dokulmedı sacım bence su yanılgıya dusuyorlar dogum kontrol hapı dokulmeyı durduruyor benım koca sacımdan 1 tel goruyorum tararken dokulen ama hapı kullanmayınca normal dokuluyor onda da dokuyor dıye yanılıyorlar dokulmemesıne alısıyorlar cunku sonra normal dokuldugunu gorduklerınde panıklıyorlar gunde en az 50 tel dokulebılır normaldır bu annem estetısyen bı arada babamda zeytınyaglı sabun ımalatcısı guvenın bana

AA evet biotin geçen ay aldım kullanıyorum aylarca kullansam bir sorun olmaz dimi onu. O zaman bu hap baya baya azaltıyor dökülmeyi. Tamam pazartesi onu da alayım . Ay ne güzel hem sabun imalatçısı hem estetisyen süpermiş ne güzel bilgiler öğrenir insan :))

bekarken annemlerdekı dusu banyoyu bır dusunun annemın urunlerı babamın urunlerı gardılop gıbı koca gomme dolap yaptırmıstık banyoya sıgmak ıcın

aylarca kullanımda sorun olmaz ben 3 yıldır duzenlı kullanıyorum kadınlar zaten ek vıtamın takvıye almalı regl den dolayı kaybımız cok

Peki siz neler kullanıyorsunuz takviye olarak.
Sohbet çok tatlı geldi :)
Bide mutlaka kuruyemiş çeşidi yemeye özen gösteriyorum ben . Bugün de lahana yedim sebzeleri çok severim :) lahana yoğurtlamasi da yapıcam oda çok güzel oluyormus :)

ben su dunyada yenılen herseyı cok severım yıyebıldıkten sonra hercok cok lezzetlıdır bence

kuruyemıssız olmaz her sabah kalvaltıda kocaman avuc dolusu mutlaka badem antep fıstıgı yerım mutlaka , ama kabuklu alır taze kırar yerım ucucu yagları var onceden kırılmıs alıp yememek gerek onlar fayda degıl zarar trans yag oluyor dırek .

Badem çok faydaliymis . Ceviz badem çok severim bende. Ama şu ekmeği bir türlü bırakamadim

Badem çok faydaliymis . Ceviz badem çok severim bende. Ama şu ekmeği bir türlü bırakamadim
ooo ekmek olmadı o cız
seker gıbı oda
hanı sekerı bırakanlar once zorlanır sonra alısınca meger sekersız daha lezzetlıymıs der ya
ekmekte oyle
bırde hıc bır faydası yok en ufak faydası yok olsa yerdım
1 dılım ekmek yenecegıne 2 tabak yemek yensın hangısı daha karlı :)

Nedense ekmeksiz tad alamıyorum gibi geliyor . 2 tabak yemek:)))
Ekmek yerine leblebi yesem mesela nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…