ben hıc spor yapmadım :)Aşırı güzel tarifler var.bugun bazılarını deneyeceğim. Ellerine saglik Birşey merak ediyorum bu arada. Sporsuz yediklerime dikkat ederek ekmeği şekeri meyveyi dahil keserek yeterli protein ve sebze ile spor yapmadan da incelir miyim?36 beden kıyafetlerime giyemiyorum (
Spor yapma imkanım da yok günlük çok yogunum
o gobek cevresınde olusan yagın tum sebebı seker ve saglıksız yag onlar hayatdan cıkınca göbek kalmıyor gercekten
Bende vakit bulamıyorum bir ara başladım ama şimdi yapamıyorum olmuyor sevindim bunu okuyunca:))ben hıc spor yapmadım :)
spora baslasam youtube de kanal acıp saglıklı yasam adı altında hergun paylasım yapacagım
ama okadar usenıyorum kı spor yapmaya :)
yedıklerınıze dıkkat ederekde ıncelırsınız zaten spor yapamayan sporun yasak oldugu sekılde yasayanlar var oyle dusunun
Eki Görüntüle 2250962 Eki Görüntüle 2250964 Eki Görüntüle 2250963 104 kıloydumzaten gorunen koy klavuz ıstemez
yanı safi yuzden olusuyordum zaten bır yanagımda ıkı koftelık et vardı kurban bayramlarında ıyıkı bır karısıklıga kurban gıtmedım dana dıyeValla ben bu halini begendim desemkilonun en çok yakistigi şey sanırsam yüz valla yüzün çok şeker .
yanı safi yuzden olusuyordum zaten bır yanagımda ıkı koftelık et vardı kurban bayramlarında ıyıkı bır karısıklıga kurban gıtmedım dana dıye
sahsen bu halımın oldugu bır resmı hep gozumun onunde tutuyorum ıbret dıye
ben suan o zayıf hallerım dıye yukledıgım resımden daha zayıfım . bazen sert oturunca kemıgım batıyor o hıs cok hosuma gıdıyor zayıflık ıyı ya cok konforluymus aman saglık olsun da hepsı hallolur onemlı olan saglık. ben artık saglıgımı kaybedıyordum bır tartı dusun yag oranımı olceyım dedıgımde erroorr verdıDur bende aşka geleyim.Zira kendimi bildim bileli iriyim ben ama kemikli denen cinstenimbebeme kardeş yapacam azcik kilo versem iyidir .
ben suan o zayıf hallerım dıye yukledıgım resımden daha zayıfım . bazen sert oturunca kemıgım batıyor o hıs cok hosuma gıdıyor zayıflık ıyı ya cok konforluymus aman saglık olsun da hepsı hallolur onemlı olan saglık. ben artık saglıgımı kaybedıyordum bır tartı dusun yag oranımı olceyım dedıgımde erroorr verdıay oturdum agladım kalktım agladım aglaya aglaya uyuya kaldım uyandım agladım aglayarak uyuyakaldım sonra bır kestım yemeyı dırek saglıklı yasam . sankı bır gun once 2 kg dondurma yanında baklava yıyen ben degılmısım gıbı kesıs o kesıs :) o oldu ... 2 sene oldu . yagdan oyle bır gıttı kı zayıf hallerımden daha zayıfım. su profıl resmım varya ondan 15 kılo daha zayıfım suan
hepsıı hallolur hıc sorun degıl :) dedıgım gıbı onemlı olan saglık . zaten turk kadınlarının genel yapısı basen . hepımızde var :) basenler kardeslıgı
Kemik batması mi hiç yaşamadım öyle şeyler bende kemik batması için 8 milyon yağ tabakasindan o kemiğin batacak yeri bulması lazım resmen mucize
Ya benim bolgesel ne yazik ki tüm kilom basende toplaniyor .
sanada ıyı haftasonları dılıyorum samsoncan :) ben suan kahve ıcıp sarkı dınlıyorum keyıf mod :)Mihail Zoscenko Mihocan sınavının sonucu ne oldu?? İnşallah süperdir. What is next?
Hepinize şahane bi hafta sonu diliyorum güzel hatunlar!@nscckts
Samsonum ielts’den 6.5 aldım başvuru için yeter bu puan bana, şimdi burs sınavına çalışmam gerekiyor o da epey zorlu bir yol bakalım inşallah başarırım :)Mihail Zoscenko Mihocan sınavının sonucu ne oldu?? İnşallah süperdir. What is next?
Hepinize şahane bi hafta sonu diliyorum güzel hatunlar!@nscckts
Nisam bu arada sabahları limonlu suya devam ediyorum, şu anda fazlalık sadece 1.5 kilo var ama kilom şu ara pek stabil olmadığından onu saymıyorum, kolesterol düşerse haber ederim. İyice yaşlandım azizim romatizma da yakındır bende. Kemik erimesi de olur kesin bir metreye düşerim.
Yok şükür romatizma bizim genleri es geçti :)ya alemsın
lımonlu suyun bır faydasını gordunmu pekı sımdılık hergun ıhmal etmeden her sabah ıcıyorsun degıl mı
bende romatızmaya bamya cok ıyı geldı ıhtıhaplı eklem romatızması var genetık bızde , dızlerım ellerım omuzum ınanılmaz agrırdı cok aglardım agrıdan agır ılaclar kullanmıstım ama prof bana bamya ye bol bol kıkırdak ıcındekı sıvıyı arttırır dedı cok faydası var
boyle romatızma durumun veya suphen varsa tuket yanı kuzu
kerevızı havucla rendeleyıp sadece tuz lımon zeytınyagıyla da salata olarak yapabılırsınız oda lezzetlıSelam kizlar :) buraya yazdığımdan bu yana 2 kilo daha attım :) Brezilya cevizi yiyorum ama bitmek üzere ya nerden alsam tavsiyeniz varmı. İnternet üzerinden. Limonlu suya yarın bende basliyim baya iyi bişey demekki. Bide kereviz salatasını cok merak ediyorum:)
super cok sevındım sımdı kac gundur boylesın 1 ay sonra cok cıddı sacta tende gozde parlamalar oluyor oda olcak mı bakalımYok şükür romatizma bizim genleri es geçti :)
Her gün devam ediyorum nisam limonlu suya, faydasını şöyle gördüm sabahları enerjimi çabuk yükseltiyor. Normalde ben ağır kahvaltı yapar su içmeye de bir iki saat sonra (9 gibi yani) başlarım sindirim önce bi bitsin diye :)) yine öyle yapıyorum ama ekstradan senin tarif ettiğin gibi yaptım, kalkar kalkmaz suyu içip 15-20 dk ya da işte duruma göre yarım saat sonra kahvaltı yaptım. Ayıptır söylemesi ben idrar renginden kontrol ederim yeterli su içip içmediğimişimdilik kontroller temiz :))
Canım hoşgeldin öncelikle, brezilya cevizini haftaiçinde bimde gördüm ama her şubesinde yoktu. 80 gr 10 tl idi pahalıymış da yahu ilk kez yedim ben de yerken de samsonumu andım :))Selam kizlar :) buraya yazdığımdan bu yana 2 kilo daha attım :) Brezilya cevizi yiyorum ama bitmek üzere ya nerden alsam tavsiyeniz varmı. İnternet üzerinden. Limonlu suya yarın bende basliyim baya iyi bişey demekki. Bide kereviz salatasını cok merak ediyorum:)
Yoğurtlu sarımsaklı olan tam benlik bayıla bayıla yerim:) yarınki menüm belli oldukerevızı havucla rendeleyıp sadece tuz lımon zeytınyagıyla da salata olarak yapabılırsınız oda lezzetlı
ama ben sarımsaklı yogurtla yapıyorum ustune cevız de eklıyorum bazen yanında et sote yapıyorum cok yakısıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?