Sağlıklı beslenirken;

Çok duyuyorum limonlu suyu ama deneyimleyen birinden de duymak isterim
Ne faydası var sabahları içilen limonlu suyun

Çok duyuyorum limonlu suyu ama deneyimleyen birinden de duymak isterim
Ne faydası var sabahları içilen limonlu suyun
mıde bagırsak temızlenıyor enfeksıyonlara alerjılere egzamalara ıyı gelıyor detoks gorevı goruyor karacıger yaglanmasını azaltıyor sındırımı kolaylastırıyor bence mucıze :) iksirim o benım

Selam kızlar, öncesi-sonrası fotoları konmuş Nisa, senin öncesi dediğin hallerin de çok hoş ki
Benim sonrası/öncesi oldu bedenim doğumla 9 kilo civarı gitmişti, annemlerin ısrarıyla ve sütüm gidecek korkusuna iki kilo geri geldi:/
İncirin vücutta şekeri sabitlediğine dair mi bişeyden bahsetmişsin @nscckts Nisa..benim en çok tükettiğim besin süt yapsın diye. Senin bi önerin var mı tüketim aralığıyla ilgili?

canım kendıne coook dıkkat eden bırısın ıkı cocuklusun yenı dogum yaptın ve emzırıyorsun asla endıselenme
ama sutu en ıyı yapan sey su :) bol su ıcmek bol sut demek . evet ıncırde sana cok ıyı gelır ama sakın bol sut olsun dıye porsıyonu cogaltma dıkkatlı tuket kalorıden de degıl sekerden dolayı.
sabahları kahvaltıda ıcıne bır cevızle bırlıkte bır ıncır yıyebılırsın

Endişeleniyorum walla Nisa:/ Kahvaltı öncesi bi tane tüketmeye karar verdim, kahvaltı bazen geç vakte kalabiliyor. Suyu çok içiyorum zaten, çok da yemiyorum ama kilodan giden bişey yok. Üstelik akşam 7 sonrası yemeyi de kesiyorum. Sonrasında sadece su, rezene çayı. Sanırım uykusuzluk ve stresten de kaynaklı kiloların sabitlenişi. Burda havalar da sürekli yağışlı, dışarı çıkış da namümkün oldu iki kuzuyla.

canım yenı dogum yaptın ve ödemin var :)
cok normal suan hamıle kaldıgın kıloda olmaman
hatta daha zayıf olsan rakam olarak, beden olarak yıne farklı olursun
kız 9 ay boyunca ıcınde buyuyen canlıyla bırlıkte karın rahım yer degıstren bagırsak falan var bismillah ya
asla endıselenme bak 3-4 ay sonra nasıl bır anda gıdıcek goruceksın

Hala ödem kalır mı Nisa yaaa:/ 45 gün oldu. Hamile kaldığım kiloya dönmeyi hedeflemiyorum hemen zaten. Benim ilk doğum sonrası hezeyan oldu, bunda da tekrar kilo alınca afakanlar bastı gider inşallah

Hala ödem kalır mı Nisa yaaa:/ 45 gün oldu. Hamile kaldığım kiloya dönmeyi hedeflemiyorum hemen zaten. Benim ilk doğum sonrası hezeyan oldu, bunda da tekrar kilo alınca afakanlar bastı gider inşallah
sen bana guven :) gider hepsı

wow, maşallah! çok güzel olmuşsun Bibi, işin içinde spor da var gibi sanki. Müthiş değişim
Sağol canım evet düzenli pilates ve ağırlık calıştım bu arada mesajı yeni gördüm çünkü banlı olunca bildirimlerde gelmiyor artık bunu yönetime bildiricektim yoksa ben banlıyken 100 bildirim olurdu

Bibii libidona kurban bibiii! Muhteşem gorunuyosun ya cok masallah baya cok bıbı bacaklar da squat kası olmus spor forever galiba ha bayıldım ya.. örnek ol veremiyorum diyenlere
Ameliyat oldum ben canım şimdi hakkını yemiyeyim kimsenin bende veremiyordum ama ameliyatta kesin çözüm değil komple hayatımı değistirdim
Bacaklar muhtemelen pilatesin etkisi pilates candır
Çok sağol canım

olsun amelıyat olsan bıle ırade dısıplın spor bunları benımsemen ve devam ettırmen buyuk basarı
amelıyat tek basına cozum degıl tum emeklerı bosa gıdenler var amelıyat olduktan sonra dıkkat etmedıklerı ıcın
sen kesınlıkle bu konuda buyuk gayret gosterdın ınanılır gıbı degıl resmen haberlere cıkmalık olmussun oncen sonra ınanılmaz derecede farklı :) bence senı goren dırek kılo vermeye karar verır ozendırecek ımrenılecek durumdasın

Sağol canım hep dikkat ediyorum edicem de inş. Bi 65 falan olmak istiyorum 7 kilo daha vermem lazım İstediğimi yiyorum ama belli ölçulerde zaten hala midem çok yemeye izin vermiyor spora bir ay ara vermiştim çok mutsuz oldum o ara yeni üyelik aldım 8 aylık sporsuz yapamam heralde artık çok iyi geliyor bana mutlu oluyorum

Canım bende bugün diyete başlıyorum. Belki yazdın ama görmedim. Salatalarda ne yağı kullanıyorsun. Zeytinyağı çok sevemiyorum ayçiçek kullanıyorum ben. Bir de tuz kullanıyor musun? N nscckts

Canım bende bugün diyete başlıyorum. Belki yazdın ama görmedim. Salatalarda ne yağı kullanıyorsun. Zeytinyağı çok sevemiyorum ayçiçek kullanıyorum ben. Bir de tuz kullanıyor musun? N nscckts
aycıcek yagı kullanmayın fındık yagı olur zeytınyagı olur aycıcek cok saglıksız

tuzsuz hayat olur mu ya :) kaya tuzunu tuz degırmenınde ogutup katıyorum

bırde ben yazın en sıcaklarda bıle asla soguk su ıcmem her zaman normal oda ısısındadır suyum yaz kıs aılecek oda ısısında ıcerız cam surahıde masa ustunde durur

Yaz kış dolaptan içerim bende başka türlü geçmiyır susuzluğum. İzin verirsen sen demek istiyorum nisa. Yakın hissettim çünkü. Benimde 6 kilo fazlam var. En önemlisi doğumdan sonra göbek var gitmiyor sağ olsun. Üstüne hemen göbekten alıyorum kiloyu. Sayfalara göz gezdiriyorum sürekli. İlham oldun valla. Azmine bravo. Diyete başladım ama en zoru şekersiz çay. Ona da başladım. İyi ki okudum bu konuyu

o gobek cevresınde olusan yagın tum sebebı seker ve saglıksız yag onlar hayatdan cıkınca göbek kalmıyor gercekten

Aşırı güzel tarifler var. bugun bazılarını deneyeceğim. Ellerine saglik Birşey merak ediyorum bu arada. Sporsuz yediklerime dikkat ederek ekmeği şekeri meyveyi dahil keserek yeterli protein ve sebze ile spor yapmadan da incelir miyim?36 beden kıyafetlerime giyemiyorum (
Spor yapma imkanım da yok günlük çok yogunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…