afıyet olsun :)Kızlar sabah 7 8 çiğ fındık 2 lorlu yumurta 1 parça beyaz peynir 1 fincan yeşilçay şeklinde kahvaltımı ettim
Az önce 2 Kasık yoğurt 2 ceviz yedim
Akşam da 1 tabak tavuklu mantar yoğurt salata şeklinde birde bir kase tarhana. Günüm böyle :)
Teşekkür ederim :)afıyet olsun :)
Valla en büyük sebebim siz dersem yalan olmazıyı pazarlar
buyuk derbiyi atlatmıssınız en onemlı ve en zorunu :) cok sevındım
ekmegı sekerı unlu mamulu pırıncı kestım mesajlarını gorunce sankı ben arınıyorum ıcımın yagları erıyor resmencok mutlu oluyorum
kesınlıkle verırsınız bende karatay +if ya da ketojenık adına ne dersenız karması bırsey yapıyorum yanı beslenmenıze yakın beslenıyorum dırek yagdan gıdıyor kılolar sporla aram yok acıkcası yapınca acıkıyorum daha cok sadece saglıklı beslenerek kılo verdım benValla en büyük sebebim siz dersem yalan olmaz
12 kilo vermem gerekiyor ama veremem diyordum hep çünkü 12 hayatımda aldığım en yüksek kilo
Ama siz aklıma gelince utanıyordum bu düşüncemden ama bi türlü hazır hissedememiştim
En son vücudumda sürekli oluşan ödemlerin sebebini bulamazken yine sizin sarma yedikten sonraki hissiniz geldi aklıma ve denemek istedim bu hafta kendimi ve sonuç ne yazık ki ödem yapan şeyler pirinç un vs
İnşallah 12 kilo verebilirim
Bişe sormak istiyorum sadece bu beslenme düzeniyle verebilir miyim çünkü Karatay yapıyorum ve az yemiyorum gayet doymuş kalkıyorum da emin olamıyorum böyle kilo verilir mi diye
oh oh oh devamı gelenden olsunSarma yenmedi,pasta yenmedi, elmalı kurabiye yenmedi,börek ve poğaçalar yenmedi. Sadece kısır ayran çay :)
Yok xanim ama vücut yapımız aynı omuzlar geniş bel ince , ama öyle olmam lazımoh oh oh devamı gelenden olsun
resımdekı sen mısın bu arada gozlerım kamaştı
Ayyy şahane yaaakesınlıkle verırsınız bende karatay +if ya da ketojenık adına ne dersenız karması bırsey yapıyorum yanı beslenmenıze yakın beslenıyorum dırek yagdan gıdıyor kılolar sporla aram yok acıkcası yapınca acıkıyorum daha cok sadece saglıklı beslenerek kılo verdım ben
afıyet olsun canımMerhaba herkesee,
Ne zamandır saçma sapan yemeklerimden görüntü atmıyordum, içide soğan, pancar, kereviz, karabuğday, limon ve zeytinyağı var. Göründüğünden daha yenilebilir inanın
Nisaaa markette kereviz görünce hep sen aklıma geliyorsun
Eki Görüntüle 2561434
Canım yaa sormaa, geçen ay bi tatil yaptım, orada zıbıttım, sonra da annem geldi, benim stresli depresif hallerim derken yemeğin dibine vurdum diyebilirim ama 1 Aralık itibari ile tövbe ettim. No şeker no gluten. Bu sefer çok katıyım, asla yolumdan dönmek yok inşallah. Kaçamaktı, 1 kerecikti 1 lokmaydı vs de yok. Çünkü tiroid problemime bir faydası olacak mı görmek istiyorum, bir de yeni yıla kaç kilo ile gireceğimi elbet.afıyet olsun canımhemen ıtıraf et neler yedın bunca zaman bakalım
kotu ahlaklı gıdalar yemedım yegırmedım o gunahlara de
2 sene oldu benımCanım yaa sormaa, geçen ay bi tatil yaptım, orada zıbıttım, sonra da annem geldi, benim stresli depresif hallerim derken yemeğin dibine vurdum diyebilirim ama 1 Aralık itibari ile tövbe ettim. No şeker no gluten. Bu sefer çok katıyım, asla yolumdan dönmek yok inşallah. Kaçamaktı, 1 kerecikti 1 lokmaydı vs de yok. Çünkü tiroid problemime bir faydası olacak mı görmek istiyorum, bir de yeni yıla kaç kilo ile gireceğimi elbet.
Bu uyduruk yemeği de sabah yaptım, şimdi işte yiyorum. Günü kapatıyorum böylece.
En büyük motivasyonumsun, bozmayacağım diye düşünce, Nisa nasıl ayladır bozmandan yapıyor, yapabilirim irade sadece diyorum
o kadar oldu mu yaa! Müthişsin Nisa! Maşallah2 sene oldu benım
nasıl yaptıgımı bılıyorsun 1 kere bıle kacamak yapmadım o bır kerelık kacamaklık tum motıvasyonu bozar kendımı bılıyorumm tanıyorum bır kereden bırsey olmaz derım nasılsa gerı hemen toparlarım derım yerım alır verırım sonra yıne derken bu alıskanlık halıne gelır
en ıyısı gordugumde alerjım var muamelesı yapıyorum hatta buna okadar ınanmısım kı gecen gun yasadıgımı soyleyeyım , gıttıgımız yerde ırmık helvası ıclı kofte falan vardı cok guzel bır menu ama hepsı kılo yapacak seyler ben sadece corba ve salata yedım ev sahıbı cesedımı kemır ölümü gor dıye ısrar etsede yemedım alerjım var dedım gercekten alerjım var sanıyorumeve geldıgımızde esım 1 taneden nolcak kız yeseydın ya dedı, alerjım varya!! nasıl yıyeyım ? dedım ne alerjısı be gerı puskurtmek ıcın uydurmuyor muydun gercekten alerjın mı var nerdeyse benı ınandıracaksın bana yapma barı dedı
bende o an jeton dustu dogru ya gercekden alerjım yoktu dımı dedım
dusun kendımı oyle ınandırmısım buna en basta yememek ıcın uydurdugum yalan 2 sene olunca kendım ınanmısım
bunun tek yolu bu
ooo ıyı gıdıyorsunBende bugün sabah 3 ceviz 1yumurta 3hindi füme 1.5dilim peynir ve yeşilçay ictimm
Akşam da 1kse etli nohut 1 kase yoğurt ve salata
sende bu neden oluyor bılıyor musun yorgunluk atmak kendını sımartmak demek keyıf yapmak demek esıttır ıstedıgın gıbı ye ıc demek yanı motıvasyon kaynagın hala bu demek kıo kadar oldu mu yaa! Müthişsin Nisa! MaşallahHakkaten öyle ben 1 ay yapıyorum, sonra bozunca hiç motivasyon kalmıyor, halbuki o 1 ay 2 olsa 2 iken 5 insan senin gibi bozmaya kıyamaz.
Bir de bırakınca zaten canın istemiyor, yesen de eski tadı vermiyor ki. Sakın uyma ısrarcılara, o da ayrı bir uyuz durum bana da her gittiğim yerde yapıyorlar.. bir daha arasanda bulamazsııın, yee bak..pfff
Yalnız sesli güldümAlerjim var yaa
Cansın kuzuuSamsonn gecen ay yaptıgın tatıl degıl zehırlenmek olmus kuzum boyle konusayım ıyıce ıcınde buyusunde bırdahakıne yerken aklına ben gelırım kerevız gıbı
abur cubur yerken nisanın lanet tadı gelsın agzınızakarabasan olayım
yemeyııın yemeyın faydası olmayan hersey aynı zamanda zararlı demektır hepsının tadını bılıyorsunuz yemeyın
Ben davete gittim pasta börek poğaça elmalı kurabiye özel çikolata sarma vardı yemedim çok moralim bozuldu sabah da tartıda artı görmüştüm:)))) ama şimdi iyimi yemedim diyorum hiç bu yiyecek kendimizi güzel fit özgüvenli hissetmekten daha güzel olmaz :)o kadar oldu mu yaa! Müthişsin Nisa! MaşallahHakkaten öyle ben 1 ay yapıyorum, sonra bozunca hiç motivasyon kalmıyor, halbuki o 1 ay 2 olsa 2 iken 5 insan senin gibi bozmaya kıyamaz.
Bir de bırakınca zaten canın istemiyor, yesen de eski tadı vermiyor ki. Sakın uyma ısrarcılara, o da ayrı bir uyuz durum bana da her gittiğim yerde yapıyorlar.. bir daha arasanda bulamazsııın, yee bak..pfff
Yalnız sesli güldümAlerjim var yaa
Ekmek bağımlısı ben aramıyorum:) acaba ileriki günlerde vücudumda ne gibi değişimler olacak:)ooo ıyı gıdıyorsunafıyet olsun
Hodri meydanCansın kuzuuYok yok yemicem, en iyi taleben ben olucam Kızlara da hodri meydan kaçamaksız yaşam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?