Sağlıklı beslenirken;

Günaydın kızlar,

Biraz yorgun ve kızgınım şu sıralar, simite poğaçaya dadandım, beynim sulanmış gibi hissediyorum; saçmalarsam arada affola

aypare ackerman sağlikliyasiyoruz var ya instagramda, onların çerezcisinden aldım ben 1 kilo. Her ayın 20'sinden sonra indirimde oluyor. Bu hafta içi bak, sipariş et derim.

Son düzenleme:
Ne oldu canim inşallah çok önemli değildir bir an önce toparlarsin.
Teşekkür ederim bakıyorum şimdi :))

Ne oldu canim inşallah çok önemli değildir bir an önce toparlarsin.
Teşekkür ederim bakıyorum şimdi :))
Rica ederim canım :)
İşte sorunlar, sıkıntılar bitmiyor şu sıralar onun stresi var hep zaten; bir de dost bildiğim insanlardan kazık yedim, sinrim geçmiyor. Vardır bunda da bir hayr .

instagramda baktım ama bin tane sağlıklı yaşıyoruz sayfası çıktı
hangisi acaba

İşte sorunlar, sıkıntılar bitmiyor şu sıralar onun stresi var hep zaten; bir de dost bildiğim insanlardan kazık yedim, sinrim geçmiyor. Vardır bunda da bir hayr .
Ah ben de çok yaşadım olayları ve şuan şükrediyorum :) zamanla senin için de öyle olacak :) gerçekten var bir hayr de geç samson :) en çok kendine değer vermeli insan valla en iyisi

o yasadıgın uzuntu sana onu yasatanların basına gozune sadakan olsun
bırak kımsenın senın ustunde hakkı kalmasında
ıcımde benı uzenlerı affettım ve havale ettım de senden cıksın gıtsınler uzulmeye devam ettıkce o his sende kalmaya devam edecek negatıf enerjılerı sende kalacak kurtul oyuzden ıcındekı uzuntuden bır an once affetmek gecmıs degıl gelecegın baslangıcıdır . sıkma canını

Çok haklısın canım. Çok sağol Sizleri seviyorum

Kızlar selam :)
Artık bende ekmeği kestim :)
Sabahları 1 avuç çiğ fındık kırıp ekmek yerine o geciyor artık :) meyveyi de kestim :)
selaaammm

supersın tebrık edıyorum saglıklı yasama sımdı hosgeldın dıyebılırım :)

Kendime şöyle bir plan yaptım yarın için ,çünkü ben plan yaparsam uyuyorum ve daha düzenli oluyor :)
Sabah 1 yumurta lorlu , 1 avuç çiğ fındık ,1 dilim peynir ve yarım domates
Öğlen yeşilçay , 3 ceviz olabilir :)
Akşam da 1 büyük kase yoğurt, 1 tabak tavuklu mantar sote dusunuyorum

aynı gun hem bır avuc fındık hem oglen 3 cevız fazla
1 avuc badem yıyebılırsın ama fındık cok fazla yaglı 2 katı kalorı 3 fındık 3 cevız 10 badem mıktarlar boyle
yer fıstıgı kaju cevız fındık en yaglılar badem ve antep fıstıgı daha cok yenebılır mıktar olarak
1 cevız 2 fındık 5 badem yıyebılırsın mesela karıstır en azından 1 avuc yıyeceksen
aksam 1 tabak da yesıllık salata da ekle bence menuye :)

Aynen salatayı sonradan bende ekledim ama fındığı bilmiyordum o zaman 1 ceviz 2 fındık 5 badem olsun :) böyle olunca sağlıklı ve diyet menüsü oldu tam sanırım :)

Aynen salatayı sonradan bende ekledim ama fındığı bilmiyordum o zaman 1 ceviz 2 fındık 5 badem olsun :) böyle olunca sağlıklı ve diyet menüsü oldu tam sanırım :)
aynen super oldu
aralarda da bol bol bıtkı cayları fıltre kahveler ayranlar da ıcılır zaten mis gıbı daha ne olsun :)

Günaydın kızlar
Güzel dinlendirici huzurlu bi pazar dilerim
Ben de nihayet ekmek pilav makarna ve şekeri kestim
Ve keşfettim ki bana ödem yapan şey pirinç
Bi haftadır yemiyordum cuma günü görümcem sarma yapmış sadece 3 tane yedim hemen ellerim şişti
Şekeri de yapay şekeri kestim meyveyi bırakamıyorum

ıyı pazarlar

buyuk derbiyi atlatmıssınız en onemlı ve en zorunu :) cok sevındım

ekmegı sekerı unlu mamulu pırıncı kestım mesajlarını gorunce sankı ben arınıyorum ıcımın yagları erıyor resmen cok mutlu oluyorum

Kızlar sabah 7 8 çiğ fındık 2 lorlu yumurta 1 parça beyaz peynir 1 fincan yeşilçay şeklinde kahvaltımı ettim
Az önce 2 Kasık yoğurt 2 ceviz yedim
Akşam da 1 tabak tavuklu mantar yoğurt salata şeklinde birde bir kase tarhana. Günüm böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…