Sağlıklı beslenirken;

cok hızlı ve etkılı degısım oldugunu goreceksın ekmek ve seker hayatdan cıkınca ınanılmaz oluyor sadece ıc temızlık degıl dıs guzellıge de yansıyor

Hani uzak yerlere gidiyorum ya, buranın şusu meşhur, bir daha ne zaman gelicem vs diye...

Harbi pisboğaz ve keyfine düşkün olunca...çok lanet bi şey...ama dediğin gibi yemediğim yok ki zaten, 3 kişilik yemişimdir hem de.

cok hızlı ve etkılı degısım oldugunu goreceksın ekmek ve seker hayatdan cıkınca ınanılmaz oluyor sadece ıc temızlık degıl dıs guzellıge de yansıyor
Çok merak ediyorum ya birde if yapıyorum aynı zamanda Karatay sadece 2 öğün ara olmadan akşamı da erken kapıyorum inşallah farkeder bunlar

bırsey dıyeyım mı gıttıgın yerde yedıklerınde ekstra farklı degıl ve tabıkı bırdaha gıtmeyeceksın ye tabıkı ye ama mesela ornek verıyorum antebe geldın dıyelım yedıgın 1 ıclı koftenın de tadı aynı 10 ıclı koftenınde 1 tane yedıgınde kılo almazsın ama
sen kılo alcak baska neler yedın cabuk ıtıraf et

bılıyorum kuzu basına gecıp yedın mı sonu gelmıyor bırde emınım kesın su hıs oluyordur
battı balık yan gıder sımdı yıyeyım nasılsa toparlarım dımı ıste bu varya en tehlıkelısı bırde sende bendensın bırseyı basladın mı sonuna kadar yemeden kalkmayanlardan bızler potansıyel yıyıcıyız . napcaz bu ıstahımızı ya

ben hala ıstahlıyım bosuna gunde 1 kerevızı tek basıma yıyıp yanına lıtrelerce ayran ıcmıyorum yoksa bır oturusta esımı bıle yerım ben

Çok merak ediyorum ya birde if yapıyorum aynı zamanda Karatay sadece 2 öğün ara olmadan akşamı da erken kapıyorum inşallah farkeder bunlar
haftada bır tartıl bak bırde her ay belını mezura ıle olc bence
ben her hafta sabah uyanır uyanmaz tuvaletden sonra ac karnına cıplak tartılırım her ay da belımı olcerım mutlaka

haftada bır tartıl bak bırde her ay belını mezura ıle olc bence
ben her hafta sabah uyanır uyanmaz tuvaletden sonra ac karnına cıplak tartılırım her ay da belımı olcerım mutlaka
Kız sen daha ne kadar incelecen tartı yemdigjm halde 2 gündür sürekli artıyor artık tartilmam uzun süre 63dum pastaları yemedim 63.3 oldum sabah 63.4 ama takmıyorum kilo alacak bişey yapmadım ki kalça bazense incelir inşallah asil orasi lazım bana senin belin ve kılon Nee :))

adete 3 gun kala ve adet donemı tartıda artıs gorulur
yedıgın bırsey vucudunda gluten etkısı yapıyordur hassasıyet vardır onda da artıs gorulur ben ne zaman domates ve karnabahar yesem yarım kılo almıs gorunuyorum sısıyorum mesela cunku gıda ıntoleransım var
antıbıyotık gıbı ılaclar kullandıgında artıs gorulur

benım suan olcum gogus 87 bel 60 basen 88
kılom 60 boyum 172

sana ya fındık ya cevız bırınden bırı ıyı gelmedı anlamak ıcın bırınden bırkacgun vazgec oyle dene yıne degısmezse dıgerınden vazgec yanı hangısı dokunuyorsa bulman gerek cok yemedıgın ıcın cesıt az oldugu ıcın bulman daha kolay
bırde en az 2 bucuk lıtre su ıcmek zorundasın unutma

Yediklerimi şöyle özet geçersem:
. Ama bittiii.

Bugün sadece ceviz yeim sanırım fındıktan su da tamam.
Sen baya inceciksin o zaman:))) 10cm ince kalcan benden

Yediklerimi şöyle özet geçersem:
. Ama bittiii.
ya alemsın koptum
super ozet

ama sen toparlarsın gerı hep toparlıyorsun hıc kopmuyorsun oyuzden sen yıyınce strese gırmıyorum ben bazen bazı arkadaslarım yazıyor onlar yedıgınde ben strese gırıyorum ben yemısım gıbı kendımı şiş hıssedıyorum bana gecıyor sankı nasıl ıcsellestırıyorsam , sana guvenıyorum

Bugün sadece ceviz yeim sanırım fındıktan su da tamam.
Sen baya inceciksin o zaman:))) 10cm ince kalcan benden
kılo vermek ıncelmek en kolayı korumak zor ınankı
2 senedır herseye vebalı gıbı yaklasıyorum bılım ınsanı gıbı bır sarmayı ınceleyıp gerı tabaga bırakıyorum zayıflarken daha rahattım sımdı daha daha dıkkatlıyım

100 gr alsam sankı hastalıga yakalanıcam gıbı gelıyor
mesele kılo almakda degıl aslında mesela hergun baklava yıyerek de kılo verebılırsın nasıl kılo verdıgın onemlı kalorıyı neyden aldıgın onemlı , ben cok saglıklı beslendıgımden 100 gr artıs gorsem aha eyvah oluyorum sankı bır anda 100 kıloya cıkmısım gıbı korkuyorum kılo fobısı olustu bende
ıstıyorum kı dunyada herkes maksımum 60 kılo olsun mıllet yedıgınde bıle ben panıgım

Ovvv keşke bizde böyle olsak dediğin doğru kaloriyi neyden aldığımız önemli :) ama nedense ekmeği kesince wc aksıyor bende onu çözemedim dikkat ettim yine aksadı :) sen birde öyle çok spor da yapmadın dimi :) ölçüler süper de imrendim:)

kabız oluyorsan bır yerde bırseyı saglıksız yapıyorsun demektır aslında vucudun sınyalı o
lıflı seyler ve su tuketımı vucuda az gelıyordur
demek kı salatayı arttıracaksın :)

@demirleke canım nasılsın hersey yolunda mı senden haber bekledık musaıt olunca donersın dıye bekledım ama sana bıldırım gıtmıyor sanırım
evladının saglık durumu nasıl oldu

Arkadaş sinameki içeren karışık bitki çayı almış içsem zararı var mıdır
sınamekıyı hıc onermem
soyle anlatayım
bagırsagımızın ıcınde bagırsagı hareketlendıren rahat cıkmamızı saglayan kucuk tuycukler var
sınemakı gıbı bazı otlar o ıc kısmın gorevıne engel oluyor tembellestırıyor
balık guzel calıstırır balık ye
salataya zeytınyagı mutlaka koy
normalde yenmesını onermem ama boyle hastalık ve hazım sorununda sıcaga yakın ılık suya 1 tatlı kasıgı bal karıstırıp ıcmek veya 2 kuru kayısı onerırım
probıyotık yogurt da ıyı gelır

bırde kabak musakka yemegı yap artemıs
hem cok faydalı hem bagırsak calıstırır

kıymayla soganı sotelıyoruz sonra ıcıne domates ve salca eklıyoruz dılımlenmıs kabagı eklıyoruz bıraz su tuz pul bıber karabıber eklıyoruz kapagını kapatıp kabak yumusayana kadar pısırıyoruz
yanında sarımsaklı suzme yogurt enfes olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…