- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Ay canım gerçekten Allah razı olsun bende araştırdı onermiyolar ama çok zararliymis bide bana diyor ki çok yararlı al icsınamekıyı hıc onermem
soyle anlatayım
bagırsagımızın ıcınde bagırsagı hareketlendıren rahat cıkmamızı saglayan kucuk tuycukler var
sınemakı gıbı bazı otlar o ıc kısmın gorevıne engel oluyor tembellestırıyor
balık guzel calıstırır balık ye
salataya zeytınyagı mutlaka koy
normalde yenmesını onermem ama boyle hastalık ve hazım sorununda sıcaga yakın ılık suya 1 tatlı kasıgı bal karıstırıp ıcmek veya 2 kuru kayısı onerırım
probıyotık yogurt da ıyı gelır
Tamam canım yarın kabak yapayım çok sağol :) dün çıktım ama bugün yok ondan önce de 2 gün yoktu lif eksikliği sanırım :)bırde kabak musakka yemegı yap artemıs
hem cok faydalı hem bagırsak calıstırır
kıymayla soganı sotelıyoruz sonra ıcıne domates ve salca eklıyoruz dılımlenmıs kabagı eklıyoruz bıraz su tuz pul bıber karabıber eklıyoruz kapagını kapatıp kabak yumusayana kadar pısırıyoruz
yanında sarımsaklı suzme yogurt enfes olur
e dırek omlet yapabılırsınAy canım gerçekten Allah razı olsun bende araştırdı onermiyolar ama çok zararliymis bide bana diyor ki çok yararlı al icona da söyleyeyim bari çöpe atalım yesil çayım var mis gibi demler içerim :)
Yarın sabah haşlanmış yumurtama zeytinyağı doksem olur mu
Tavam var ama çok dağılıyor yumurta ince bişey yağsız hiç denemedim geç ıslatır gibi dökerim altına ama denemek lazıme dırek omlet yapabılırsın
yanmaz yapısmaz tavan var mı ben dırek omlet yapıyorum yagsız yapıyorum en son ustune tereyagı koyuyorum bır parca hemen erıyor yıyorum omlet yapabılırsın
haslanmıs yumurtayı baya salata da yapabılırsın yaglı tabıkı
Firinim da var odamda bak bunu de deneyim yağlı kağıt almam lazım bir tek. Yarın ben kıymalı kabak yanına sarımsaklı yoğurt yapayım üstüne de pul biber akşam yemegim hazır :)mucverde calıstırır bagırsagı
2 kabak 2 havuc 1 kase lor peynır veya rendelenmıs peynır 4 yumurta 1 demete yakın dogranmıs maydonoz 1 kuru sogan veya 4 taze dogranmıs sogan
bunları ıyıce cırpıyorum fırın tepsısıne yaglı kagıt serıp ustune harcı koyup pısırıyorum kek gıbı dılımleyıp yıyorum yagsız patatessız fırında mucver
peynır tuzlu oldugundan tuz koymuyorum
buzdolabında 3 gun kalıyor :) agzı kapaklı saklama kabına koyuyorum 1 tepsı oluyor
:) bu fırında mucver tarıfını tost makınasında bıle yapabılırsın yıne yaglı kagıt koyarsın arasına kasıkla dokerek her sekılde oluyor ben kagıt kucuk kek kalıpları varya onlarda kek gıbı pısırdıgım bıle olduFirinim da var odamda bak bunu de deneyim yağlı kağıt almam lazım bir tek. Yarın ben kıymalı kabak yanına sarımsaklı yoğurt yapayım üstüne de pul biber akşam yemegim hazır :)
Evet çok iyi fikir :) kabağı zaten çok severim sebzeleri çok seviyorum:) kiymam buzlukta var,kabak alırım yarın ,içine de 1 patlıcan atsam olur mu :):) bu fırında mucver tarıfını tost makınasında bıle yapabılırsın yıne yaglı kagıt koyarsın arasına kasıkla dokerek her sekılde oluyor ben kagıt kucuk kek kalıpları varya onlarda kek gıbı pısırdıgım bıle oldutuzlu kek
herturlu pısıyor tavada bıle pıser omlet gıbı agzını kapatıp kısık ateste yaparsan
patlıcan atarsan türlu olur :) oda guzel olur patlıcan atıcaksan tencerene haslanmıs nohutda kat bence tam türlu olsun salcalı kıymalı oh mis :)Evet çok iyi fikir :) kabağı zaten çok severim sebzeleri çok seviyorum:) kiymam buzlukta var,kabak alırım yarın ,içine de 1 patlıcan atsam olur mu :)
Ay yapayım bunu :)) ben bide içine zerdecal karabiber sarımsak atarım yemeklerime bide üstüne pul biber yanına yoğurt mis :) sabah kahvaltıda da haşlanmış yumurta,3ceviz yeşilçay 2 dilim peynir 3 hindi füme yerim bitsin diye tamamdır ,:) iyiki varsın nisa , sen olmasan zor başlardım ekmeksize hep yazılarını okudum ,ve karnım midem hem tok hemde bir o kadar hafif ki anlatamam :)patlıcan atarsan türlu olur :) oda guzel olur patlıcan atıcaksan tencerene haslanmıs nohutda kat bence tam türlu olsun salcalı kıymalı oh mis :)
Hiç bir yiyecek yağ yakmaz kalori açığı sağlıklı dengeli beslenmek yağ yaktırır gerisi Faso fisoKızlar selam
Ben unsuz şekersiz ekmeksiz hayatıma devam ediyorum
Hafif hissediyorum kendimi
Amaaaaa
Şu 2 gündür şekeeeeerrrrr diye inliyor vücudum
Direniyorum ama meyveye abandım bu sefer
Bunlardan bağımsız bişe sormak istiyorum zencefil çayı yağ yakıyormuş tüketen oldu mu hiç
Bunların hepsini yapıyorum yani en azından elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum zatenHiç bir yiyecek yağ yakmaz kalori açığı sağlıklı dengeli beslenmek yağ yaktırır gerisi Faso fiso
Kızlar selam
Ben unsuz şekersiz ekmeksiz hayatıma devam ediyorum
Hafif hissediyorum kendimi
Amaaaaa
Şu 2 gündür şekeeeeerrrrr diye inliyor vücudum
Direniyorum ama meyveye abandım bu sefer
Bunlardan bağımsız bişe sormak istiyorum zencefil çayı yağ yakıyormuş tüketen oldu mu hiç
Hiç bir yiyecek yağ yakmaz kalori açığı sağlıklı dengeli beslenmek yağ yaktırır gerisi Faso fiso
kerevız cıddı yag yakımını hızlandırıyor bızzat denedım kerevız denınce herkesın aklına oyuzden ben gelıyorum :)Bunların hepsini yapıyorum yani en azından elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum zaten ☺ Ama metabolizma hızlandırma amaçlı işe yarar mi acaba dedim
Tiroidim olduğu için metabolizma hızım yerlerde çünkü
Peki kerevizi nasıl tüketiyorsunkerevız cıddı yag yakımını hızlandırıyor bızzat denedım kerevız denınce herkesın aklına oyuzden ben gelıyorum :)
kerevızı yerken aldıgın kalorının 2 katını harcıyorsun :) oyle bır ozellıgı var
zencefılı yogurtla yıyenler var dıyet yaparken ben zencefılı hıc sevemedım damak tadıma uymadı oyuzden tuketmedım hakim degılım bılen varsa yazarsa sevınırım
sarımsaklı suzme yogurda kerevız ve havuc rendelıyorum hıc elma koymam ben sonucta meyvePeki kerevizi nasıl tüketiyorsun
Ben iki gündür yoğurtlu kereviz salatası yiyorum yeşil Elmalı ama et yemeğimin yanına ya da çorba yanına
Kerevizi tek mi tüketmek gerekiyor
Yemeklerin yanında yediğimizde de yağ yakma etkisi oluyor yani güzelmişsarımsaklı suzme yogurda kerevız ve havuc rendelıyorum hıc elma koymam ben sonucta meyve
yogurtlu meze oluyor bıldıgınız ustune bıraz zeytınyagı pul bıber ve cevız de eklıyorum
herseyın yanına yenıyor tek de yenır her yemegın yanına da yenır hıc fark etmez ben her aksam mutlaka yerım
yedıgınızde sekere donustugu ıcın bagımlısınız zaten :) ona da aynı seker gıbı yaklasmanız gerek :) once azaltın ve kalorısı dusuk olanları tuketın yavasca azaltın dırek kesmeyın :)Yemeklerin yanında yediğimizde de yağ yakma etkisi oluyor yani güzelmiş
Ben meyve işini nasıl çözeceğim ya onsuz yapamıyorumbi de havuçlu deneyeyim bari
Tamam yavaştan azaltayım o zaman ama yavaştanyedıgınızde sekere donustugu ıcın bagımlısınız zaten :) ona da aynı seker gıbı yaklasmanız gerek :) once azaltın ve kalorısı dusuk olanları tuketın yavasca azaltın dırek kesmeyın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?