bende de aynen boyle oldu ve gecıste de aynen boyle yaptımBen eskiden çikolatayı kesince yerine kuru kayısı arar meyve arar çikolata aklıma gelmezdi (,sonuçta yine şeker ) şimdi meyveyi de kesince aklıma şeker bile gelmiyor canım daha çok yoğurtlu sarımsaklı sebzeler çekiyor normal mi nisacimmm
Evet aynen öyle, bildiğin yoğurtlu baharatlı sebzeler mezeler istiyor canım ,brokoli çorbası istiyorbende de aynen boyle oldu ve gecıste de aynen boyle yaptım
cıkolata seker yerıne kuru meyve-meyve sonra kestım komple sekerı kesınce baharatlı seyler ıstedı bukez de canımbende leblebı yedım boyle yogurtlu sarımsaklı mezeler yaptım demek kı boyle etkı tek bana degılmıs
bazı ınsanlar karbonhıdratı sadece ekmekten alıyor o ınsanlar bırden ekmegı keserse hastalanır karbonhıdratı komple kesmek zararlıEvet aynen öyle, bildiğin yoğurtlu baharatlı sebzeler mezeler istiyor canım ,brokoli çorbası istiyoriyi o zaman yalnız değiliz
Bu arada internette karatayi arastirirken Osman Müftüoğlu vs ekmek yemeyen Ka yer demiş , şimdi bir kısım doktor ve diyetisyenler de ekmek kesmek zararlı diyor. Neden böyle söylüyorlar bir sürü insan ekmeği şekeri bırakıp zayıflıyor sağlıklı oluyor ki en belirgin örneği sensin. Amaçlar ne anlamadım
sence benim menüler nasıl canım. ben her gün atsam yorum yapar mısın zaten bir süre sonra öğrenirim. mesela bugün salatamda havuç da vardı nohut vardı . ben ekmeği kesince daha hafifledimbazı ınsanlar karbonhıdratı sadece ekmekten alıyor o ınsanlar bırden ekmegı keserse hastalanır karbonhıdratı komple kesmek zararlı
ben karbonhıdratı kabaktan havuctan alıyorum en guzel karbonhıdrat aslında sebzedır ama ulkemız genelde et ve ekmek agırlıklı beslenır :) boyle uzmanlar genelı baz alarak konusuyorlar oyuzden bu sonuc cıkıyor ortaya bende osman hocanın kıtabı var kıtabında da ekmegın zararından bahseder :)
bılınclı yemek lazım kafamıza gore besınlerı kısıtlarsak hastalanabılır kas kaybedebılırız
ilaçlarda bile varKızlar ya aklıma gelmişken yazayım, yağlı kağıtlarda titanyum dioksit varmış. Şok oldum.Agartilmamis diye satilanlari kullanın.
gelmedi galiba. görmedim.@demirleke canım nasılsın hersey yolunda mı senden haber bekledık musaıt olunca donersın dıye bekledım ama sana bıldırım gıtmıyor sanırım
evladının saglık durumu nasıl oldu
Canım kullanma ya. Resmen sanki özellikle hasta edip sağlık sektörüne müşteri çıkartıyorlar. O kadar lanet ki, beyazlatimis herşeyde var. Unlu mamül tuketmemin faydalarından biri de bu bak. Geçen bebeklere özel dis macununa baktım, onda bile var! Ya.niye yaa, niye lazım! Niye ille beyaz olması gerekiyor. Pislik bu insan sağlığını hiçe sayanlar. Makyaj vazgeçilmezinse organik olanları incele derim. Ben de ya sabun ya organik şampuan kullanıyorum.ay kızlar fondotenimde de var titanyum dioksit ve silika. kullandığım göz farı da da talk silica falan var. ben de çok severim makyajı, göz kalemi, far ,rimel fondoten bronzer highlighter hep kullanırım ama gecesine mutlaka yıkarım yüzümü yıkamadan yatmam . ne yapmam lazım çok ürktüm
gecmıs olsungelmedi galiba. görmedim.
etiketlenince farkettim
1 yil sonra kontrol var
eforr vs yasina gire normal dedi
ekg ritim fazla.
sag tarafi buyük
1 yil sonra sol taraf sağ tarafı yakalamış olmaliymis
zaten bunlari yazmistim belki.
Benim haberim yoktu ya. Ciddi bişey yok inşallah di mi? Acil şifalar versin Rabbim yavruyagelmedi galiba. görmedim.
etiketlenince farkettim
1 yil sonra kontrol var
ekg ritim fazla.
sag tarafi buyük
yorumlarız tabı :)sence benim menüler nasıl canım. ben her gün atsam yorum yapar mısın zaten bir süre sonra öğrenirim. mesela bugün salatamda havuç da vardı nohut vardı . ben ekmeği kesince daha hafifledim
allahtan benım makyajla aram yok su gordugun dugun gunumde bıle sadece rımel goz kalemı ve parlatıcı vardı yuzumde pudra bıle yoktu :) hatta sacımda örguay kızlar fondotenimde de var titanyum dioksit ve silika. kullandığım göz farı da da talk silica falan var. ben de çok severim makyajı, göz kalemi, far ,rimel fondoten bronzer highlighter hep kullanırım ama gecesine mutlaka yıkarım yüzümü yıkamadan yatmam . ne yapmam lazım çok ürktüm
benım kullandıgım yaglı kagıt kahverengıKızlar ya aklıma gelmişken yazayım, yağlı kağıtlarda titanyum dioksit varmış. Şok oldum.Agartilmamis diye satilanlari kullanın.
geçmiş olsun, Rabbim şifa versin..gelmedi galiba. görmedim.
etiketlenince farkettim
1 yil sonra kontrol var
ekg ritim fazla.
sag tarafi buyük
evet yeni de almıştım 20 25 gün oldu :/ atarım heralde ama hiç vazgeçemedigim göz kalemi ve rimel far sanırım organik bakarım onlar içinde . bebek şampuanları bile paraben sls doluCanım kullanma ya. Resmen sanki özellikle hasta edip sağlık sektörüne müşteri çıkartıyorlar. O kadar lanet ki, beyazlatimis herşeyde var. Unlu mamül tuketmemin faydalarından biri de bu bak. Geçen bebeklere özel dis macununa baktım, onda bile var! Ya.niye yaa, niye lazım! Niye ille beyaz olması gerekiyor. Pislik bu insan sağlığını hiçe sayanlar. Makyaj vazgeçilmezinse organik olanları incele derim. Ben de ya sabun ya organik şampuan kullanıyorum.
ne güzel ya , doğal güzel :))yorumlarız tabı :)
allahtan benım makyajla aram yok su gordugun dugun gunumde bıle sadece rımel goz kalemı ve parlatıcı vardı yuzumde pudra bıle yoktu :) hatta sacımda örgu
hıc aram yok
yuzume 1 kere fondoten surdum aman allah tek yanagımla vinc tasıdım sankı oyle rahatsız ettı benı agır geldı
hergun makyaj yapana helal olsun dıyorum zor ısbenım ona sabrım yok
sampuanda sulfatsız dıye satılıyor whatson ve gratıslerdegeçmiş olsun, Rabbim şifa versin..
evet yeni de almıştım 20 25 gün oldu :/ atarım heralde ama hiç vazgeçemedigim göz kalemi ve rimel far sanırım organik bakarım onlar içinde . bebek şampuanları bile paraben sls doluorganik şampuan olarak ne kullanıyorsun canım ?
ne güzel ya , doğal güzel :))
Canım üzerinde doğal, beyazlatilmamis gibi ibareler olanı al garanti olsun yine. İnternete yazinca da göreceksin, böyle alternatifler var Allahtanbenım kullandıgım yaglı kagıt kahverengı
hepsındemı varmıs ya
cok uzuldum tuh baya kullanıyordum elım ayagım resmen
yanı komple kımyasala bulanmıs yasıyoruz farkında degılız
ıyıkı soyledın canım
sımdı baktım benımkı dogal olanmıs ya oh cok sevındımCanım üzerinde doğal, beyazlatilmamis gibi ibareler olanı al garanti olsun yine. İnternete yazinca da göreceksin, böyle alternatifler var Allahtan
kimyasal denizinde yaşıyoruz resmen yasampuanda sulfatsız dıye satılıyor whatson ve gratıslerde
mesela organıx guzel bır sampuan sulfatsızda
onun dısında organık sampuan olmaz teknık olarak sampuanın organık olması mumkun olmuyor en saf olanı bebe sampuanı ondada petrol bılmemnesı var
ıyı geceler canım benımİyi geceler güzel hatunlar.Ben yavaş yavaş hazırlıklara geçeyim, 12 de anca yatakta olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?