Sağlıklı beslenirken;

gecmıs olsun
en son yazdıgında tahlıl sonucunu beklıyordun belkı ben bunları yazdıysan gormedım
seneye kontrolde emınım hıc bır sorun yok dıyecekler sonucun olumsuz olmamasına sevındım :)
inşallah kuzum .
sağ taraf büyük olabilirmiş bazen . ama düzelmesi beklenirmiş .
eğer düzelmezse seneye boğazdan kamera sarkıtıp kalbe daha yakından bakılacak .
gözden kaçan delik olabilir mi diye.
inşallah ona gerek kalmayacak .
tahlil sonuçları da normal . holter taktıydı burası da . o da normal dedi doktorumuz .

kimyasal denizinde yaşıyoruz resmen ya
ah beybi . ne kimyasal değil ki şimdilerde
elimizden geldiğince kaçınıyoruz ama illa buluyor bi yerden .
evde zeytin yağlı sabun bulunduruyoruz .
çocukları onunla yıkıyorum . ama saç olayına gelince . saçta mümkün değil açılmıyor o saç. yine krem vs kullanılıyor .
kendimde uzun süre kullandım zeytinyağlı sabun .
çok da dalgalı oldu. kabarık .
istediğim gibi ama gel gör ki çok dayanamadım o saça. malesef. uzun süre yıkanınca saç alışır denildi ama o tez bende tutmadı.

boğazımda yanma var .
dün burda sağlık ocağına gittim .
bogaz için ilaç verdi . ve gargara.
rapor yazacaktı yazdırmadım . yeni birim değiştirdim . şimdi olmasın dedim.
ama ıstırahat etmezsen daha da artacak hastalık . 2 gün sonra gelirsin daha kötü şekilde dedi. ve antibiyotik yazmak durumunda kalırım . o zaman rapor yazarım peki o zaman , dedi.
inşallah o duruma gelmem .
yeni geldiğim birim enstitü .
ve çok sakin bi yer
lisansüstü ve doktora öğrencileri var .

dün yediklerimi yazayım size.
boğazım ağrıdığı için bi şey yiyemedim . genelde işe gelince yiyorum . çünkü evde çocuklara yemek pişir , kahvaltı hazırla derken kendime zaman kalmıyor

işte dün kahvaltım
saat 10 da 1 ayva

saat 12.30 da karnıbahar yemeği , 1 trabzon hurma

akşam ise Allah ne verdiyse . çiğ badem , 1 elma , 1 portakal , marul salatası , 1 büyük kase sarımsaklı patates çorbası , 1 dilim ekmek
1 küçük köfte

bu sabah evde çocuklara yemek hazırlarken 1 elma ve yarım portakal yedim . 5-6 tane çiğ badem . eşim kırdı . kabuklu getirtti arkadaşının memleketinden .

birazdan 1 ayva yerim .

öğlen için mantar kavurması , 1 portakal ve etiiform var .
ekmek sevmiyorum ama grisini , galeta , etiforrm gibi kıtır şeyleri seviyorum .

akşam için yine sebze yerim diye ümit ediyorum .

kereviz salatasını ben de bol yaptım pazar günü . bir kaç gün yedik .
sarımsaklı yoğurt , kereviz rendesi , elma rendesi , ceviz ile yapıyorum . az zeytin yağı da koyuyorum . ama pazar günü unuttum . şimdi yazınca farkettim koymadığımı.

sağ ol canım . Allah razı olsun.

ınsallah gerek kalmayacak hıcbırıne olabılıyor boyle seyler
bende de cocukken soyle bır sıkıntı olmustu hanı ben pancar motoru gıbı hıc durmuyorum ya sureklı hareket halındeyım
hah hıc yorulmamamın bır sebebı var bende cıft dalak varmıs
ortaokuldayken kosu yarısmasındaydım lısedeyken lısanslı voleybol oynadık, hıc yorulmuyorum mesela hem kosuyorum hem su ıcıyorum normalde ınsanlar tıkanır ya dalaga acır hanı bende yok o
bırgun burnum kanadı dustum bayıldım ıyıce baktılar cıft dalaktanmıs vucut cok zorlanmıs burnum kanadıgında bılıyorum kı artık tansıyonum yukseldı artık oturup dınlenmem gerekıyor . vucut sınyalı oyle verıyor . yoksa yoruldugumu anlamıyorum . bende bunu anlamaları da uzun surmustu bır sorun var sanıp durdular megerse sadece bır yavru dalagım daha varmıs ekstradan :)

kotu bırsey cıkmadı ya cok sukur cocugunda cok sevındım ıcım rahatladı

canım benim yaa.
bende de yorulmama şeysi var .
her işe yetişirim . evi boya badana yaparım . kapı boyarım falan . bu arada yoruldum demem .
komşular arkadaşlar arasında da bilinir bu şeyim .
acaba bende de çift dalak mı var .

elhamdülillah . belki Allah ın bir nimeti diye düşünüyorum . ama yorgunluk bilmeyince de evde oturmak zulüm geliyor
o yüzden kendime iş çıkarıyorum her zaman .
yaş ilerledi tabi benim . e artık biraz durul diyorum kendime arada. hani çok zorlama artık ama yok . illa yapılacak o işler .
spor , plates , kardiyo . bunları biraz bırakıp ,yaş ile orantılı yoga ya geçsem daha iyi sanırım.

ben bayılıyorum valla sende kı enerjıye masallahın var

sağ ol kuzum . Allah razı olsun .
ilk korktuk da şimdi daha rahatladık .
halı sahada sıkıştı göğsü . ondan dolayı doktora gittik .

Oy Rabbim korusun meleğini. Benzer korkular yaşatmasın bir daha inşallah.

Boğazların için doğal elma sirkesi ile gargarayı önerim. Fena yakıyor ama ben de herzaman işe yarıyor. Gün içinde ne zaman aklına gelirse olur, ama gece yatarken özellikle yap. Olmadı sulandırıp da gargara yapabilirsin.

Nisa sendeki atom karıncalağın sebebini de öğrenmiş olduk O fazladan dalağı zamanında almalılardı sanki

baya bıldıgın dalagımın yanında bıtısık yavrusu var zararı da yokmus faydası da duruyor oyle kerata

evet sirke ile de yaptığım oldu ama işe yaramadı. tuzlu su ile de yapıyorum arada gargara.
antiseptik diye.
sağ ol önerilerin için .

Allah kimseyi evlatla sınamasın inşallah .

baya bıldıgın dalagımın yanında bıtısık yavrusu var zararı da yokmus faydası da duruyor oyle kerata
Tembellik yapan neyse bende de o çift olarak var sanırım. Seni zaten biliyoruz da Demirleke de evde boş duramıyorum diyor yaa, algılamakda zorlanıyorum. Birken 2 oldunuz....ya hiç bişey yapmamanın mutluğu başka neyde var sabah benim yanıma bir fincan keyif çayı bıraksalardı, 10 a kadar yatakdan çıkmasaydım benden mutlusu olmazdı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…