- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
iyi geceler canımİyi geceler güzel hatunlar.Ben yavaş yavaş hazırlıklara geçeyim, 12 de anca yatakta olurum
inşallah kuzum .gecmıs olsun
en son yazdıgında tahlıl sonucunu beklıyordun belkı ben bunları yazdıysan gormedım
seneye kontrolde emınım hıc bır sorun yok dıyecekler sonucun olumsuz olmamasına sevındım :)
sağ ol kuzum . Allah razı olsun .Benim haberim yoktu ya. Ciddi bişey yok inşallah di mi? Acil şifalar versin Rabbim yavruya
ah beybi . ne kimyasal değil ki şimdilerdekimyasal denizinde yaşıyoruz resmen ya
sağ ol canım . Allah razı olsun.geçmiş olsun, Rabbim şifa versin..
evet yeni de almıştım 20 25 gün oldu :/ atarım heralde ama hiç vazgeçemedigim göz kalemi ve rimel far sanırım organik bakarım onlar içinde . bebek şampuanları bile paraben sls doluorganik şampuan olarak ne kullanıyorsun canım ?
ne güzel ya , doğal güzel :))
ınsallah gerek kalmayacak hıcbırıne olabılıyor boyle seylerinşallah kuzum .
sağ taraf büyük olabilirmiş bazen . ama düzelmesi beklenirmiş .
eğer düzelmezse seneye boğazdan kamera sarkıtıp kalbe daha yakından bakılacak .
gözden kaçan delik olabilir mi diye.
inşallah ona gerek kalmayacak .
tahlil sonuçları da normal . holter taktıydı burası da . o da normal dedi doktorumuz .
canım benim yaa.ınsallah gerek kalmayacak hıcbırıne olabılıyor boyle seyler
bende de cocukken soyle bır sıkıntı olmustu hanı ben pancar motoru gıbı hıc durmuyorum yasureklı hareket halındeyım
hah hıc yorulmamamın bır sebebı var bende cıft dalak varmıs
ortaokuldayken kosu yarısmasındaydım lısedeyken lısanslı voleybol oynadık, hıc yorulmuyorum mesela hem kosuyorum hem su ıcıyorum normalde ınsanlar tıkanır ya dalaga acır hanı bende yok o
bırgun burnum kanadı dustum bayıldım ıyıce baktılar cıft dalaktanmıs vucut cok zorlanmıs burnum kanadıgında bılıyorum kı artık tansıyonum yukseldıartık oturup dınlenmem gerekıyor . vucut sınyalı oyle verıyor . yoksa yoruldugumu anlamıyorum . bende bunu anlamaları da uzun surmustu bır sorun var sanıp durdular megerse sadece bır yavru dalagım daha varmıs ekstradan :)
kotu bırsey cıkmadı ya cok sukur cocugunda cok sevındım ıcım rahatladı
ben bayılıyorum valla sende kı enerjıyecanım benim yaa.
bende de yorulmama şeysi var .
her işe yetişirim . evi boya badana yaparım . kapı boyarım falan . bu arada yoruldum demem .
komşular arkadaşlar arasında da bilinir bu şeyim .
acaba bende de çift dalak mı var .
elhamdülillah . belki Allah ın bir nimeti diye düşünüyorum . ama yorgunluk bilmeyince de evde oturmak zulüm geliyor
o yüzden kendime iş çıkarıyorum her zaman .
yaş ilerledi tabi benim . e artık biraz durul diyorum kendime arada. hani çok zorlama artık ama yok . illa yapılacak o işler .
spor , plates , kardiyo . bunları biraz bırakıp ,yaş ile orantılı yoga ya geçsem daha iyi sanırım.
sana bi resim atacağım . karar verdim .ben bayılıyorum valla sende kı enerjıyemasallahın var
ettım ettım hatta mesajda atayım kolay olsun :)sana bi resim atacağım . karar verdim .
bak sence hiç42 yi devirip 43 üne 3 ay kalmış bir hatun muyum.
sanırım arkadaş olarak kabul etmen lazım önce.
sağ ol kuzum . Allah razı olsun .
ilk korktuk da şimdi daha rahatladık .
halı sahada sıkıştı göğsü . ondan dolayı doktora gittik .
ınsallah gerek kalmayacak hıcbırıne olabılıyor boyle seyler
bende de cocukken soyle bır sıkıntı olmustu hanı ben pancar motoru gıbı hıc durmuyorum yasureklı hareket halındeyım
hah hıc yorulmamamın bır sebebı var bende cıft dalak varmıs
ortaokuldayken kosu yarısmasındaydım lısedeyken lısanslı voleybol oynadık, hıc yorulmuyorum mesela hem kosuyorum hem su ıcıyorum normalde ınsanlar tıkanır ya dalaga acır hanı bende yok o
bırgun burnum kanadı dustum bayıldım ıyıce baktılar cıft dalaktanmıs vucut cok zorlanmıs burnum kanadıgında bılıyorum kı artık tansıyonum yukseldıartık oturup dınlenmem gerekıyor . vucut sınyalı oyle verıyor . yoksa yoruldugumu anlamıyorum . bende bunu anlamaları da uzun surmustu bır sorun var sanıp durdular megerse sadece bır yavru dalagım daha varmıs ekstradan :)
kotu bırsey cıkmadı ya cok sukur cocugunda cok sevındım ıcım rahatladı
Oy Rabbim korusun meleğini. Benzer korkular yaşatmasın bir daha inşallah.
Boğazların için doğal elma sirkesi ile gargarayı önerim. Fena yakıyor ama ben de herzaman işe yarıyor. Gün içinde ne zaman aklına gelirse olur, ama gece yatarken özellikle yap. Olmadı sulandırıp da gargara yapabilirsin.
Nisa sendeki atom karıncalağın sebebini de öğrenmiş oldukO fazladan dalağı zamanında almalılardı sanki
evet sirke ile de yaptığım oldu ama işe yaramadı. tuzlu su ile de yapıyorum arada gargara.Oy Rabbim korusun meleğini. Benzer korkular yaşatmasın bir daha inşallah.
Boğazların için doğal elma sirkesi ile gargarayı önerim. Fena yakıyor ama ben de herzaman işe yarıyor. Gün içinde ne zaman aklına gelirse olur, ama gece yatarken özellikle yap. Olmadı sulandırıp da gargara yapabilirsin.
Nisa sendeki atom karıncalağın sebebini de öğrenmiş oldukO fazladan dalağı zamanında almalılardı sanki
bi çoğalayım demiş şurda. rahat durmamış dalakcığın.baya bıldıgın dalagımın yanında bıtısık yavrusu var zararı da yokmus faydası da duruyor oyle kerata
Tembellik yapan neyse bende de o çift olarak var sanırım.baya bıldıgın dalagımın yanında bıtısık yavrusu var zararı da yokmus faydası da duruyor oyle kerata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?