Sağlıklı beslenirken;

Ben ekmekle aşk yaşayan biriydim, hani Beyazın Hüsmen tiplemesi var ya o ben. Şöyle tazecik ekşi mayalı artizan bir ekmek somunu bana versinler bütün gece katıksız kemiririm. File'nin ekmek reyonu var, yok almamalıyım dediğim zamanlarda bile önünde durup kokluyordum. Pişi için 2 gün uykusuz kalmaya razıyım, bir de churros diye bişey çıkardılar en büyük kabus oldu bir dönem.

Ama lanetli bişey bu hamur severlik yaa.. yedikçe yiyesin geliyor, yemezsen de arınıyorsun hiç aklına bile gelmiyor.

ay o hüsmen dayı .
koca ekmekle dolanırdı.
sevdiğin için her şeyini de biliyorsun maşallah .
file ne bilmiyorum . fırın vs yok etrafta . var da sade ekmek yapar , öyle özellikli bi yer değil .
canın çekmiyor görmeyince.
churros ilk senden duyuyorum . öyle bi şey mi varmış .

şimdi artık yemiyor musun bunları. nasılsın . ne kadar yiyorsun ekmek ya da yukardaki mamalardan .
insan görünce de dayanamaz .
ben de günler olur ya kadınların toplandığı. orda ikram edilen şeylere mümkün değil dayanamam . ikinci tabağı da alırım .
pasta börek hiç ayırt etmem .
ikramlara asla hayır diyemem . siler süpürürüm . akşam oturması börek poğaça. afftemem . ama o da nadir olan bi şey . çalışınca hiç olmuyor hatta. 40 yılda 1 ya da 2

yeterince karbonhidrat alıyorsun anladığım kadarıyla.
boyun ve kilon ne bilmiyorum ama kilona göre alman gerekli olan bi karbonhidrat miktarı var . sen onu hallediyorsun .
170 boy ,63 kiloyum hedefim 56-57,ya düşmek süper teşekkür ederim:)
Ah sorma pişi bende bir ara çok severdim yemeyeli 4ay falan oldu hralde en son 3ay önce çikolata yedim gerçekten de yedikçe yiyesin geliyor 2saat sonra yine açsın. Yemedigin zamanda senden rahatı yok :)

Ben de az orta karar bişey yok, ya hep ya hiç..o yüzden şu sıralar 1 pinçik ekmek, 1 pirinç tanesi bile yemiyorum. Yemeye başlasam 1 koca pizza yer üzerine de patates kızartırım, sonra tatlı krizi tutar puding, kek Allah ne verdiyse.

Hani 1 lokma çikolata, ya da senin gibi 2 tanecik biskuvi asla. Açılan paket bitecek bende

Churros pişinin çubuk hali gibi, ama üzerine şeker, bazen de tarçınlı şeker serpiyorlar. İster boş ister çikolaya batırıp ye. Yurtdışında adım başı satan var, Allah'dan Tr de çok görmüyorum, ama yeni yeni popüler olmaya başladı. En son Kadiköy de yedim. Konsept oturmuş, ama sıcak servisi akıl etmeleri lazım bunlar önceden yapmış, hazır kutulu satıyorlar... Allah'ım her köşe de satılıp bana yeni bir imtihan olmasın noluurrrr.

Tanıştırayım:

Görsel soranbayan diye bir siteden.

Aynı boydayız. 56 benim de idealimdi.... 53-56 arası gittim ömrümün büyük kısmında, 56 olunca anlıyordum tartılmadan, off ağırlaştım, hantallaştım, oturduğum yerden zor kalkıyorum diye hissediyordum

70 lerimde böyle şikayetlerim olmadı nedense insanlar ay sen de mi kilo aldın, yakışmış aslında ama falzasını alma falan diyene kadar gayet mutlu bir insandım.

şuan kaç kilosun :) ben de öyle 56-57 idim bir dönem sonra aldım ,alınca da o kiloya alıştım sürekli yedim yedim en son 73lere dayandım:) ah ah bir korumayı öğrenebilsek...

şuan kaç kilosun :) ben de öyle 56-57 idim bir dönem sonra aldım ,alınca da o kiloya alıştım sürekli yedim yedim en son 73lere dayandım:) ah ah bir korumayı öğrenebilsek...
Şeker ve unluyu hayatından çıkarırsan istesen de almıyorsun emin ol. Nisa gibi N nscckts Kız az yemiyor aslında, geç de yiyor , amaa 60 ın üzerine çıkmıyor sanırım 1 senedir.

Ben 65 dim, 1 aydır deli gibi yedim, 68'im şu an. 1 Ocak da yeni kilomla bildirim yapıcam

Son düzenleme:
hahaha .ay çok güldüm . çok tatlısın canım yaa
kıyamam sana.
inşallah açmazlar bunların bayilerini ,vs lerini

yediğin şeylerin kalori değeri yağ değeri yüksek mi ki canım .
hamur işi vs mi yiyorsun . nisa sebze , salata yiyor deli gibi . anladığım kadarıyla öyle.

yediğin şeylerin kalori değeri yağ değeri yüksek mi ki canım .
hamur işi vs mi yiyorsun . nisa sebze , salata yiyor deli gibi . anladığım kadarıyla öyle.
Evet ya, geçen 1 ay sınırsız yedim tatlı, unlu, kızartmalı ne aklına geldiyse. Canım pilav çekti gece tereyağlı pilav yaptım yedim saat 10 falandı. Öyle aldım o 3 kiloyu

Şimdi yemiyorum ama. Hani Nisanın dediği gibi doymadıysam sebze yemeğini 2 tabak yiyorum, o zaman kilo olarak dönmüyor. 2 ana öğün olayın sırrı

İşte o karar olayı bende hiç yokki.. o kadar çok churros yedim ki şu son 1 sene içinde. Yetti, doydum, bıktım yok
oy kuzum . bunları görmesen sıkıntı olmaz sanırım . benim de damak tadıma hitap eden bi tatlıya benziyor .
şerbetli tatlı görsem kaçarım ama sütlü ya da böyle çikolatalı kıtır şeylere bayılırım

Şimdi tarifine baktım, önce haşlayıp sonra kızartılıyormuş. Allah'dan benim gibi bir tembel için çok zor, ama sen yaparsın. Lakin bulaşma diyorum, çünkü eminim evdeki herkes bayılır.

Kolay diye güzel kekler yapardım. İnsanlar da gaz veriyordu, zırt pırt kek yapıyordum eskiden, ama böyle uğraşmalı işlere gelemeyecek kadar tembel ve sabırsızım. Bir bana şu mantıyı kapat diyeceğine 20 km yürü desin

Bir kere sarma sarmayı denedim, 3. de deprasyona girdim

hahah. sarma olayı ben de aynıyım . kabus içinde gibi hissederim . mantı az yaparım .
ev halkına kadar . kendim yemediğimden 3 kişilik yapsam yetiyor .
o da normal az porsiyon .
bi de mantı aparatı aldım .diğer türlü yine kabus içinde hissediyorum.

çocukken ateşlendiğimde hep aynı şeyi görürdüm . 1 oda dolusu pirinç. ve otur say tek tek diyor birileri.
sarma ve mantı olayında aynı stresi yaşıyorum .
senin gibi 20 km yürüyüm daha iyi

ha ha çok komik ya, pirinç saydırıyorlar demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…