- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
ayran yapayım yoğurttan madem :)ya da 1 bardak süt ya da 1 küçük kase yoğurt .
evet . ama acıkmazsın belki.ayran yapayım yoğurttan madem :)
doyurmuş olmalı. yoğurt da tok tutar.zeytinyağında yapıldı , bugün de sağlıklı beslendim:)
ben de sebzeci oldum 1 aydır özellikle tam sebzeci :) sağol ablacım tavsiyelerin içinevet . ama acıkmazsın belki.
marul varsa marul kemirmek iyidir . ben severim .
ya da 1 havuç yerdim ben .
sebzeci tarafım ağır .
suann çok tokum :))doyurmuş olmalı. yoğurt da tok tutar.
Ben çok meyveye düşkün değilim, ama yemiyorum da diyememsamsoncum sen kuru meyve veya meyve yiyor musun :) kızlar yemeği pişirip kokunca şimdiden akşamı yaptım acikirsam ne yesem akşam :)
hala tokum bir koca tabak türlü yaptım yedim kalanı da yarın yerim :) aromalı çay tarifi alabilir miyizBen çok meyveye düşkün değilim, ama yemiyorum da diyememarada canımın çektiğini yiyorum.
Ayva yedim 2 gündür, muzlu tarçınlı yoğurt hem enfes oluyor hem tok tutuyor beni. Kuru meyve olarak bir tek hurma bazen.
Akşam acıkırsan ayran iç bence, hiç ummayacağın kadar tok tutuyor.
Ben işten çıkarken 4-5 gibi yiyorum, bir daha acıkmıyorum. Canım sıkılırsa enfes aromalı çaylarım var, onlar çok iyi gidiyor şimdilerde.
Yemiyoruzekmek yemiceksiniz
pirinç yemiceksiniz
bulgur da yemiceksiniz mısır da yemiceksiniz
ya ben hep hazır aldım, araştırmak lazım, belki internette falan vardır.hala tokum bir koca tabak türlü yaptım yedim kalanı da yarın yerim :) aromalı çay tarifi alabilir miyiz
aynen öyleYemiyoruzyemedim, yeme, yemesin artık Mottomuz ne? "Şimdiye kadar yediklerimize sayalım"
peki bu aromalarin bir zararı var mı katkı maddesi sonuçta ,ananaslı çay varmış bende de aromalı :)ya ben hep hazır aldım, araştırmak lazım, belki internette falan vardır.
Ama dün içtiğim çikolata nane aromalı siyah çay mesela..o kadar nefiski, sanki gerçekten çayın yanında naneli çikolata yiyorsun gibi...boş sadece çay yanına katık istiyor ama bu aromalı çaylar gerektirmiyor.
Ceylan çayı alıp istediğin aromayı, baharatı, meyveyi eklersen olur bence. Bademli, tarçınlı olur mesela. Kardeşim çiçek aromalıları çok seviyor, güllü lavantalı gibi, ama ben turta, çikolata tadı verenleri daha çok seviyorum
Bergamotla citrus fruit dedikleri de birlikte çok güzel gidiyor. Limon, greyfurt, portakal kabuğu...ama sadece ilaçsız doğal olanları kurut kattaze de olur.
hoşgeldin canımbana hıc bır bıldıırım gelmedı ve tesaduf gırdım gordum kızlar yazdıklarınızı kusura bakmayın
1 dılım ekmek yıyecegıme 2 tabak yemek yerım
bunu benımseyelım duyalım duyuralım :)
ekmek yemiceksiniz
pirinç yemiceksiniz
bulgur da yemiceksiniz mısır da yemiceksiniz
bana hıc bır bıldıırım gelmedı ve tesaduf gırdım gordum kızlar yazdıklarınızı kusura bakmayın
1 dılım ekmek yıyecegıme 2 tabak yemek yerım
bunu benımseyelım duyalım duyuralım :)
hosbuldumhoşgeldin canım
evet artık öyle, 2 tabağa denk türlü yaptım yedim senin dediğin gibi nohutta kattım enfes olmuş :) piştikten sonra içine pul biber zencefil kara biber de ekledim :)
teşekkür ederimhosbuldum
afıyet olsun super vıtamın deposu en sevdıgım yemek cesıtlerınden bırıdır :)
aynen öyle
peki bu aromalarin bir zararı var mı katkı maddesi sonuçta ,ananaslı çay varmış bende de aromalı :)
tavugu duduklude hasladım ıcıne yogurt nohut da kattım yanı yogurtlu tavuk suyuna corba yaptımteşekkür ederimsende ne yemek var bugün?
Sizin evde her akşam yemeği ziyafet tadında yaa! Valla enişte çok şanslııtavugu duduklude hasladım ıcıne yogurt nohut da kattım yanı yogurtlu tavuk suyuna corba yaptım
aklıma yemek gelmedı acıkcası unutmusum
yanına bırde sebze kozlerım patlıcanı domates bıber sogan sarımsagı fırında . baharatla karıstırır ustune bıberlı yag gezdırerek dograrım
e onunda yanına yapmaya yaptım yesıllık salata yapım barı bol lımonlu cevızlı
antepde bız bu yemege patlıcan sögürme derız kıymalısını yaparsak ali nazik olur adı
ama tavuklu corba yaptıgım ıcın sadece sogurme yapıcam
Eki Görüntüle 2561720 goruntusu bu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?