Sağlıklı beslenirken;

onuda tüketiyorum.
gluteni birakayim ben haklisiniz.
hashimoto bende 2005´de cikti
Bu arada 3 brezilya cevizi günlük selenyum ihtiyacını karşılıyormus. Takviye kullaniyorsaniz fazla gelmesin. Bi araştırın, fazlası eksikliğinden daha zararlı olabilir

Kızlar merhaba,nabersiniz? ben de taglendim geçenlerde burdan ama kim tarafından, nerde bulamadım şimdi:/ yavrulardan fırsat bulup bakamıyorum pek. Süt olsun diye de maalesef pek eksik kalmıyorum ekmekten, tatlıdan:/ sağlıklı beslenmek adına tek yaptığım akşam 7’den sonra mümkün mertebe bişey yememek.
Kilo takibi yapıyor musunuz hala N nscckts Samsonn ? Aslında haftanın bir günü bir durum bildirimi yapsak yine? Nisa galiba karşıydı en son ama, bilemedim:/

ben etıketledım canım sesın solugun cıkmayınca tahmın ettım suc ısledıgını
benım ıcın her hafta kılo durumunun paylasılmasında sorun yok ama bunun ozellıkle kılo vermek adına yarısma gıbı olmasında sorun var oyle olmayacaksa olur
buraya hergun gırıyoruz bız aramıza saglıklı beslenmeye gecen yenı arkadaslar da geldı menu paylasımı kılo paylasımı mevcut daha gecen gun tum vucut olculerımı yazdım

ben etıketledım canım sesın solugun cıkmayınca tahmın ettım suc ısledıgını
benım ıcın her hafta kılo durumunun paylasılmasında sorun yok ama bunun ozellıkle kılo vermek adına yarısma gıbı olmasında sorun var oyle olmayacaksa olur
buraya hergun gırıyoruz bız aramıza saglıklı beslenmeye gecen yenı arkadaslar da geldı menu paylasımı kılo paylasımı mevcut daha gecen gun tum vucut olculerımı yazdım

bu sabah 2 yumurta omlet 1 kase lor peynır 10 yesıl zeytın 1 avuc badem 1 cay ıctım

suan fıltre kahve ıcıyorum

aksama et ızgara yogurtlu kerevız salatası yogurtlu corba ve yesıllık salata var

bu sabah 2 yumurta omlet 1 kase lor peynır 10 yesıl zeytın 1 avuc badem 1 cay ıctım

suan fıltre kahve ıcıyorum

aksama et ızgara yogurtlu kerevız salatası yogurtlu corba ve yesıllık salata var
afiyet olsun nisaa çok süper menü her şey var :)
benim de sabah 2 dilim peynir 1 avuç beyaz leblebi 3 hindi füme ,3 ceviz ve 1 bardak çay içtim
akşama da dünden kalan yemek , yanına 3 köfte salata ve yoğurt çorbası düşündüm:)

ben şimdilik menüleri atarak seninkileri de görerek adapte olmaya çalışıyorum :) şimdilik güzel gidiyor:))

tesekkur ederım sana da afıyet olsun senınkıde guzel gayet ıyı gıdıyorsun :) en zor gunlerı rahat atlatıyorsun :)

Hoşgeldin canım. Ne kadar oldu bebiş? Oy maşallah, sağlıkla büyüsün annesi babası ablası ile çok güzel bir ömrü olsun inşallah. Ablası alıştı mı ailenin yeni üyesine?
oo baya erken cikmis ortaya sizinde

Evet ya, annem de olunca doktoru hep beni de görmek istiyormuş...Ben mümkün olduğunca erteledim, sonra bişeyler teklemeye başlayınca teşhis kaçınılmaz oldu.

Mutlu günler hepinize güzel hatunlar,

Ben sabah 1 yumurta, 2 hurma, 2 ceviz, 1 minnacık yurdum muzu yedim

Ofisde çayın yanına leblebi atıştırdım. Acıkırsam yine hurma ve ayva var.

4-5 gibi de etli karabuğdaylı dolmalarımı yicem en son.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…