Bu arada 3 brezilya cevizi günlük selenyum ihtiyacını karşılıyormus. Takviye kullaniyorsaniz fazla gelmesin. Bi araştırın, fazlası eksikliğinden daha zararlı olabilironuda tüketiyorum.
gluteni birakayim ben haklisiniz.
hashimoto bende 2005´de cikti
nohutlu türlüdendır obenim bağırsaklarda fena gaz yaptı bişey
çok lezzetli oldu ama ama nisanohutlu türlüdendır o
oh afıyet olsun ve ellerıne de saglık :)çok lezzetli oldu ama ama nisadeğer miydi evettt yarına da var yarına da yicem
Aglamasin zaten. Gülmek ona yakışıyor. Seyret filmi anlayacaksın bak.
yarın aksam seyredıcez :)Aglamasin zaten. Gülmek ona yakışıyor. Seyret filmi anlayacaksın bak.
oo baya erken cikmis ortaya sizindeBenim ki de aynı yıllardan. :)
tamam dikkat edeyim, tsk ederimBu arada 3 brezilya cevizi günlük selenyum ihtiyacını karşılıyormus. Takviye kullaniyorsaniz fazla gelmesin. Bi araştırın, fazlası eksikliğinden daha zararlı olabilir
ben etıketledım canım sesın solugun cıkmayınca tahmın ettım suc ısledıgınıKızlar merhaba,nabersiniz? ben de taglendim geçenlerde burdan ama kim tarafından, nerde bulamadım şimdi:/ yavrulardan fırsat bulup bakamıyorum pek. Süt olsun diye de maalesef pek eksik kalmıyorum ekmekten, tatlıdan:/ sağlıklı beslenmek adına tek yaptığım akşam 7’den sonra mümkün mertebe bişey yememek.
Kilo takibi yapıyor musunuz hala N nsccktsSamsonn ? Aslında haftanın bir günü bir durum bildirimi yapsak yine? Nisa galiba karşıydı en son ama, bilemedim:/
ben etıketledım canım sesın solugun cıkmayınca tahmın ettım suc ısledıgınıKızlar merhaba,nabersiniz? ben de taglendim geçenlerde burdan ama kim tarafından, nerde bulamadım şimdi:/ yavrulardan fırsat bulup bakamıyorum pek. Süt olsun diye de maalesef pek eksik kalmıyorum ekmekten, tatlıdan:/ sağlıklı beslenmek adına tek yaptığım akşam 7’den sonra mümkün mertebe bişey yememek.
Kilo takibi yapıyor musunuz hala N nsccktsSamsonn ? Aslında haftanın bir günü bir durum bildirimi yapsak yine? Nisa galiba karşıydı en son ama, bilemedim:/
afiyet olsun nisaa çok süper menü her şey var :)bu sabah 2 yumurta omlet 1 kase lor peynır 10 yesıl zeytın 1 avuc badem 1 cay ıctım
suan fıltre kahve ıcıyorum
aksama et ızgara yogurtlu kerevız salatası yogurtlu corba ve yesıllık salata var
ben şimdilik menüleri atarak seninkileri de görerek adapte olmaya çalışıyorum :) şimdilik güzel gidiyor:))ben etıketledım canım sesın solugun cıkmayınca tahmın ettım suc ısledıgını
benım ıcın her hafta kılo durumunun paylasılmasında sorun yok ama bunun ozellıkle kılo vermek adına yarısma gıbı olmasında sorun var oyle olmayacaksa olur
buraya hergun gırıyoruz bız aramıza saglıklı beslenmeye gecen yenı arkadaslar da geldı menu paylasımı kılo paylasımı mevcut daha gecen gun tum vucut olculerımı yazdım
tesekkur ederım sana da afıyet olsun senınkıde guzel gayet ıyı gıdıyorsun :) en zor gunlerı rahat atlatıyorsun :)afiyet olsun nisaa çok süper menü her şey var :)
benim de sabah 2 dilim peynir 1 avuç beyaz leblebi 3 hindi füme ,3 ceviz ve 1 bardak çay içtim
akşama da dünden kalan yemek , yanına 3 köfte salata ve yoğurt çorbası düşündüm:)
teşekkür ederimtesekkur ederım sana da afıyet olsun senınkıde guzel gayet ıyı gıdıyorsun :) en zor gunlerı rahat atlatıyorsun :)
Kızlar merhaba,nabersiniz? ben de taglendim geçenlerde burdan ama kim tarafından, nerde bulamadım şimdi:/ yavrulardan fırsat bulup bakamıyorum pek. Süt olsun diye de maalesef pek eksik kalmıyorum ekmekten, tatlıdan:/ sağlıklı beslenmek adına tek yaptığım akşam 7’den sonra mümkün mertebe bişey yememek.
oo baya erken cikmis ortaya sizinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?