antepde sıradan bır gunSizin evde her akşam yemeği ziyafet tadında yaa! Valla enişte çok şanslıı
Bdv de hep Türkiye'de erkek olmak varmış diyorum ya, onu Antep'de damat olmak vardı diye değiştireceğimantepde sıradan bır gun
burdakı erkekler de cok guzel yemek yapar hatta cok calıskanlarBdv de hep Türkiye'de erkek olmak varmış diyorum ya, onu Antep'de damat olmak vardı diye değiştireceğim
Ohh süper taw en sevdiğim erkek tipi hayat kolaylaştıranlar :)))burdakı erkekler de cok guzel yemek yapar hatta cok calıskanlar
dayım babam esım cevremde tanıdıgım erkekler kayınpederım falan
bız bırlıkte dolma oyarız kurutmalık yapmak ıcın mantıyı beraber yaparız salcayı beraber yaparız
cevızlı sucuk beraber yapılır yemekten anlarlar ve guzelde yaparlar burda bır erkegın perısan olacagını falan sanmam mesela 3 ay eve gelmesek evı cekıp cevırırler
bırde benım etrafımda oturdugum sıtede mahallede de gordugum bu mesela bızde camı esım sıler balkondayken goruyorum komsuları onlarında esı sılıyor balkonları yıkıyorlar
temızlıge de yardım ederler
ataerkıl gorunur bu taraf ama tam aksıne gıyınelım gezelım eglenelım severler
2 senedır salcamı kayınpederım yapıyornohutumu da ayıklamıs gonderdı sagolsun . ıncırlerı de toplamıstı kurutmus onları da gondermıs kendı yapmıs hepsını
Miho, 2 bekar olarak ne zaman Antepe gidiyoruz?Ohh süper taw en sevdiğim erkek tipi hayat kolaylaştıranlar :)))
Benim şu aralar yoğun geçiyor kızlar sizler nasılsınız eyi misiniz
Valla ben daha eve varmadım direk antebe sürerim sana da uyarsaMiho, 2 bekar olarak ne zaman Antepe gidiyoruz?
Beni de al geçelim kuzuuValla ben daha eve varmadım direk antebe sürerim sana da uyarsa
Ohh süper taw en sevdiğim erkek tipi hayat kolaylaştıranlar :)))
Benim şu aralar yoğun geçiyor kızlar sizler nasılsınız eyi misiniz
Valla ben daha eve varmadım direk antebe sürerim sana da uyarsa
cok tesekkur ederımm
o cok zor bılıyorum bazı merkezler var buyuk sehırlerde oyuncu gupse ozay gıtmıstı o degerlerı normale ındırmek saglık kazandırmak ıcın ozel buyuk merkezler . bır arastırın bence cunku bırkac kılo onemlıde degıl onu bosverın haşimato saglık olarak sızı cok yoran yıpratan bırsey
gecmıs olsun
tahmın edebılıyorum o yorgunluk halsızlık halınızı gercekten cok zor ,uzuldum cevrenızde oyle bır merkez bulunmamasına ama kesın care olabılecek kolaylastırabılecek seyler vardır bulunurmerkeze baktim ama avusturyada bulamadim.
dediginiz gibi cok yoruyor beni. hep Vitamin takviyesi aliyorum ki dinc olayim.
insallah bulurum aslinda internetten falan cok arastiriyorum.tahmın edebılıyorum o yorgunluk halsızlık halınızı gercekten cok zor ,uzuldum cevrenızde oyle bır merkez bulunmamasına ama kesın care olabılecek kolaylastırabılecek seyler vardır bulunur
yanı en azından dılerım :)
Bende de haşimato var, ilacınızı düzenli kullanıyor musunuz, tahlil sonuçları nasıl? Ilacın dengelemesi lazım aslında.insallah bulurum aslinda internetten falan cok arastiriyorum.
soya iceren hicbir seyi yememem gerekiyor mesela, ve ya karnibahar, lahana gibi sebzeleri.
ama bunlar yeterli olmuyor.
Bende de haşimato var, ilacınızı düzenli kullanıyor musunuz, tahlil sonuçları nasıl? Ilacın dengelemesi lazım aslında.
Bu kök sebze olayı karışık biraz. Pişmiş sebzenin tiroide etkisi çooook minimal düzeydeymiş, bir de zaten haşimoto teşhisi konulduyla, lahana brokoli diyeti ile fark yaratmak mümkün değil diyor bir çok bütüncül bakan doktor.
Ama bunun aksine gluten ve süt ürünlerini bırakmak çare olabilir diyorlar. Bunu denemeyi düşünüyor musunuz? 3 yıl glutensiz yaşam mesela?
canim ben bunlara bakayımYok canım ya, sanmam...badem esansı, ya da nanenin kendisini falan katıyorlar..
Off o badem esansı manyak bişey, çikolata damlalı kek + badem aroması şahane oluyordu.
efsane biseymis butavugu duduklude hasladım ıcıne yogurt nohut da kattım yanı yogurtlu tavuk suyuna corba yaptım
aklıma yemek gelmedı acıkcası unutmusum
yanına bırde sebze kozlerım patlıcanı domates bıber sogan sarımsagı fırında . baharatla karıstırır ustune bıberlı yag gezdırerek dograrım
e onunda yanına yapmaya yaptım yesıllık salata yapım barı bol lımonlu cevızlı
antepde bız bu yemege patlıcan sögürme derız kıymalısını yaparsak ali nazik olur adı
ama tavuklu corba yaptıgım ıcın sadece sogurme yapıcam
Eki Görüntüle 2561720 goruntusu bu oluyor
Çok ya! 7 hakkaten çok, ilaç kaç gr alıyorsun ki ?evet düzenli kullaniyorum, aksatmam.
TSH 7 olmus o yüzden doktorum ultrasona gönderdi haftaya bakilacak.
T3, T4 iyi.
antikorlarim yüksek birde, takviye olarak selenyum aliyorum.
gluteni bi ara kesmistim tekrar biraksam iyi olabilir dediginiz gibi. süt ürünlerinide duymustum.
siz biraktiniz mi gluteni? faydasi oldumu?
süpermis, simdi düsünüyorumda ozamanlar sanki daha iyi uyuyabiliyordum bu aralar yatakta dönüp duruyorum yine.Çok ya! 7 hakkaten çok, ilaç kaç gr alıyorsun ki ?
Aralık 1, gece saat 11 itibarıyla gluteni bıraktımfaydasını gözlemlemek en az 1 sene gerektirecek, ama tiroid için bu.
Bağırsak düzenim, uykuya etkisi, algıda netlik olarak faydasını 3 haftadan itibaren görüyorsun. Kilo verme de bonusu oluyor.
Mutlaka bırak derim, şimdi 3 kadından 1 i tiroid problemi yaşıyor, düşün sağlığın için elzem olan bir parcana kendi bünyen düşman muamelesi yapıyor ve bunun nedinini yeni yeni gluten demeye başladılar.süpermis, simdi düsünüyorumda ozamanlar sanki daha iyi uyuyabiliyordum bu aralar yatakta dönüp duruyorum yine.
100µg kullaniyorum
onuda tüketiyorum.Mutlaka bırak derim, şimdi 3 kadından 1 i tiroid problemi yaşıyor, düşün sağlığın için elzem olan bir parcana kendi bünyen düşman muamelesi yapıyor ve bunun nedinini yeni yeni gluten demeye başladılar.
Selenyum için brezilya cevizi tuketebilirsin
Benim ki de aynı yıllardan. :)onuda tüketiyorum.
gluteni birakayim ben haklisiniz.
hashimoto bende 2005´de cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?