Sağlıklı beslenirken;

Bdv de hep Türkiye'de erkek olmak varmış diyorum ya, onu Antep'de damat olmak vardı diye değiştireceğim
burdakı erkekler de cok guzel yemek yapar hatta cok calıskanlar

dayım babam esım cevremde tanıdıgım erkekler kayınpederım falan

bız bırlıkte dolma oyarız kurutmalık yapmak ıcın mantıyı beraber yaparız salcayı beraber yaparız
cevızlı sucuk beraber yapılır yemekten anlarlar ve guzelde yaparlar burda bır erkegın perısan olacagını falan sanmam mesela 3 ay eve gelmesek evı cekıp cevırırler

bırde benım etrafımda oturdugum sıtede mahallede de gordugum bu mesela bızde camı esım sıler balkondayken goruyorum komsuları onlarında esı sılıyor balkonları yıkıyorlar
temızlıge de yardım ederler

ataerkıl gorunur bu taraf ama tam aksıne gıyınelım gezelım eglenelım severler

2 senedır salcamı kayınpederım yapıyor nohutumu da ayıklamıs gonderdı sagolsun . ıncırlerı de toplamıstı kurutmus onları da gondermıs kendı yapmıs hepsını

Ohh süper taw en sevdiğim erkek tipi hayat kolaylaştıranlar :)))

Benim şu aralar yoğun geçiyor kızlar sizler nasılsınız eyi misiniz

merkeze baktim ama avusturyada bulamadim.
dediginiz gibi cok yoruyor beni. hep Vitamin takviyesi aliyorum ki dinc olayim.

merkeze baktim ama avusturyada bulamadim.
dediginiz gibi cok yoruyor beni. hep Vitamin takviyesi aliyorum ki dinc olayim.
tahmın edebılıyorum o yorgunluk halsızlık halınızı gercekten cok zor ,uzuldum cevrenızde oyle bır merkez bulunmamasına ama kesın care olabılecek kolaylastırabılecek seyler vardır bulunur
yanı en azından dılerım :)

insallah bulurum aslinda internetten falan cok arastiriyorum.
soya iceren hicbir seyi yememem gerekiyor mesela, ve ya karnibahar, lahana gibi sebzeleri.

ama bunlar yeterli olmuyor.

insallah bulurum aslinda internetten falan cok arastiriyorum.
soya iceren hicbir seyi yememem gerekiyor mesela, ve ya karnibahar, lahana gibi sebzeleri.

ama bunlar yeterli olmuyor.
Bende de haşimato var, ilacınızı düzenli kullanıyor musunuz, tahlil sonuçları nasıl? Ilacın dengelemesi lazım aslında.

Bu kök sebze olayı karışık biraz. Pişmiş sebzenin tiroide etkisi çooook minimal düzeydeymiş, bir de zaten haşimoto teşhisi konulduysa, lahana brokoli diyeti ile fark yaratmak mümkün değil diyor bir çok bütüncül bakan doktor.

Ama bunun aksine gluten ve süt ürünlerini bırakmak çare olabilir diyorlar. Bunu denemeyi düşünüyor musunuz? 3 yıl glutensiz yaşam mesela?

evet düzenli kullaniyorum, aksatmam.
TSH 7 olmus o yüzden doktorum ultrasona gönderdi haftaya bakilacak.

T3, T4 iyi.

antikorlarim yüksek birde, takviye olarak selenyum aliyorum.
gluteni bi ara kesmistim tekrar biraksam iyi olabilir dediginiz gibi. süt ürünlerinide duymustum.
siz biraktiniz mi gluteni? faydasi oldumu?

Yok canım ya, sanmam...badem esansı, ya da nanenin kendisini falan katıyorlar..

Off o badem esansı manyak bişey, çikolata damlalı kek + badem aroması şahane oluyordu.
canim ben bunlara bakayım Brezilya cevizi de aldimm :))
efsane biseymis bu senin evine yemeğe davetli olmak isterdim valla ne yalan söyleyeyim 10.parmaginda 250 marifet :)

Çok ya! 7 hakkaten çok, ilaç kaç gr alıyorsun ki ?

Aralık 1, gece saat 11 itibarıyla gluteni bıraktım faydasını gözlemlemek en az 1 sene gerektirecek, ama tiroid için bu.

Bağırsak düzenim, uykuya etkisi, algıda netlik olarak faydasını 3 haftadan itibaren görüyorsun. Kilo verme de bonusu oluyor.

süpermis, simdi düsünüyorumda ozamanlar sanki daha iyi uyuyabiliyordum bu aralar yatakta dönüp duruyorum yine.
100µg kullaniyorum

süpermis, simdi düsünüyorumda ozamanlar sanki daha iyi uyuyabiliyordum bu aralar yatakta dönüp duruyorum yine.
100µg kullaniyorum
Mutlaka bırak derim, şimdi 3 kadından 1 i tiroid problemi yaşıyor, düşün sağlığın için elzem olan bir parcana kendi bünyen düşman muamelesi yapıyor ve bunun nedinini yeni yeni gluten demeye başladılar.
Selenyum için brezilya cevizi tuketebilirsin

onuda tüketiyorum.
gluteni birakayim ben haklisiniz.
hashimoto bende 2005´de cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…