- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
hurma ve ayvaları yersen meyve çok olmaz mii :) afiyet olsun canım :)Mutlu günler hepinize güzel hatunlar,
Ben sabah 1 yumurta, 2 hurma, 2 ceviz, 1 minnacık yurdum muzu yedim
Ofisde çayın yanına leblebi atıştırdım. Acıkırsam yine hurma ve ayva var.
4-5 gibi de etli karabuğdaylı dolmalarımı yicem en son.
hurma ve ayvaları yersen meyve çok olmaz mii :) afiyet olsun canım :)
[/QUOT.E]
Olabilir, muhtemel hurmaları yemicem gibiayva kaçmaz ama, hem sulu hem ekşi, minnak bişey
afıyet olsun canımMutlu günler hepinize güzel hatunlar,
Ben sabah 1 yumurta, 2 hurma, 2 ceviz, 1 minnacık yurdum muzu yedim
Ofisde çayın yanına leblebi atıştırdım. Acıkırsam yine hurma ve ayva var.
4-5 gibi de etli karabuğdaylı dolmalarımı yicem en son.
botlara dadandım bende bu sene
demın su botları aldım kızlar
Eki Görüntüle 2562008 Eki Görüntüle 2562009
bırde bırsey soracagım benım dız ustu corap cızmem var strec gıbı olandan
gecen sene almıstım fakat bu sene denedım bacagımdan dusuyor
cekmeye calısırkende kotu duruyor sankı jartıyer corap gıymısım de sov yapıyor gıbıyanı dırek asagı dusuyor dısarda gıyemem
o cızmelerın bacak kısmı daraltılır mı acaba ? yapılır mı
yaptıran var mı hıc duydunuz mu bunu
şeffaf topuklu çok ilginç, havada duruyor gibibotlara dadandım bende bu sene
cekmeye calısırkende kotu duruyor sankı jartıyer corap gıymısım de sov yapıyor gıbıyanı dırek asagı dusuyor dısarda gıyemem
hurmalar darılmasın bır baska gune artıkşeffaf topuklu çok ilginç, havada duruyor gibi
Bence sor ayakkabı tamiri yapan yerler, sökülünce dikiyorlar , daraltırlar da, neden olmasın
Hurmalar öldü, sıkıca bağlıyorum poşeti, bir başka güzel güne
çok güzelmiş canım,güle güle kullan nereden aldın Instagram mi. ben duymadım ama olabilir bencebotlara dadandım bende bu sene
seffaf topuklu trıko botu ecenın butıgınden aldım web sıtesı var sık alısverıs yaptıgım yer guvenılırheh iyi mademafiyet olsun canım ♥
çok güzelmiş canım,güle güle kullan nereden aldın Instagram mi. ben duymadım ama olabilir bence
iyi günlerde kullan çok güzel ikisi deseffaf topuklu trıko botu ecenın butıgınden aldım web sıtesı var sık alısverıs yaptıgım yer guvenılır
dıger rugan bot trendyoldan ordan da sık alısverıs yaparım
poşeti sıkıca baglamis boğarak öldürmus onları ben öyle anladımkız sımdı dustu jetonum hurma öldu derken mıdeye mı ındırdın hemencecık
Yok valla, çekmeceye kaldırdımkız sımdı dustu jetonum hurma öldu derken mıdeye mı ındırdın hemencecık
sagol canım benımiyi günlerde kullan çok güzel ikisi de ♥♥
poşeti sıkıca baglamis boğarak öldürmus onları ben öyle anladım
ya sıkıca bagladım öldu dedın onceahaha aynen oyleymıs sonraya kaldırılmıs
Yok valla, çekmeceye kaldırdımayva yiyorum şu an. 4-5 e kadar başka bişey yemek yok
Makaron napıyor hakkaten ya, geçen benim de aklıma geldi. Yoksa mali müşavir oldu da bizi beğenmiyor mu artık? hiç uğramıyor
cok yogun kendısıMakaron napıyor hakkaten ya, geçen benim de aklıma geldi. Yoksa mali müşavir oldu da bizi beğenmiyor mu artık? hiç uğramıyor
ee süper, yaramaz bişey olmasın da. Hep böyle güzel haberlerini alalım. Selamımızı iletirsincok yogun kendısı
bırde yegenı oldu :) onun kosusturmasındaydı
buraya pek gırmıyorda kendısıyle gorusuyoruz azımlı ya sporda beslenmede devam edıyor bıraz duzenı sastı ama masallahı var arkadasımın dıkkatlı hemen kendını gerı toparlıyor
aleykum selam ıletırım :) yok yok yaramaz bırsey yok tam atom karınca yerınde durdugu yok ıngılızce kursundan cıkıyor baska egıtımlere ordan spora bır ara ev temızlıgıne dadandıee süper, yaramaz bişey olmasın da. Hep böyle güzel haberlerini alalım. Selamımızı iletirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?