Sağlıklı beslenirken;

hurma ve ayvaları yersen meyve çok olmaz mii :) afiyet olsun canım :)

afıyet olsun canım
ya hurma ya da ayva demek ıstedın dımı

botlara dadandım bende bu sene
demın su botları aldım kızlar

bırde bırsey soracagım benım dız ustu corap cızmem var strec gıbı olandan
gecen sene almıstım fakat bu sene denedım bacagımdan dusuyor
cekmeye calısırkende kotu duruyor sankı jartıyer corap gıymısım de sov yapıyor gıbı yanı dırek asagı dusuyor dısarda gıyemem
o cızmelerın bacak kısmı daraltılır mı acaba ? yapılır mı
yaptıran var mı hıc duydunuz mu bunu

_Makaron_ dayanamadım bahsettıgım botu aldım kuzu
nefsime yenik dustum

şeffaf topuklu çok ilginç, havada duruyor gibi

Bence sor ayakkabı tamiri yapan yerler, sökülünce dikiyorlar , daraltırlar da, neden olmasın

Hurmalar öldü, sıkıca bağlıyorum poşeti, bir başka güzel güne

hurmalar darılmasın bır baska gune artık

degıl mı bence de yapılır yapılması lazım ozaman ayakkabı ustasına sorayım absurt bır soru olmaz ozaman netde arastırdım babet ayakkabıya topuk takıp hafıf yukselten bıle varmıs bırde babetım var onuda sorayım
sırın kıbar dıye bır babet aldım yok yuruyemıyorum 2 cm de olsa topuk olması gerekıyor bana dumduz babetı pisi gıbı :) gıyınebılene helal olsun yuksek topuklu gıyınmekten daha zor geldı bana dumduz topuk

ınsallah cızmem yapılır kısın sıcak guzel tutuyordu uzulurum en olmadı yapılmıyorsa kestırırım onuda bot yaparım ya

heh iyi madem afiyet olsun canım
çok güzelmiş canım,güle güle kullan nereden aldın Instagram mi. ben duymadım ama olabilir bence

heh iyi madem afiyet olsun canım ♥

çok güzelmiş canım,güle güle kullan nereden aldın Instagram mi. ben duymadım ama olabilir bence
seffaf topuklu trıko botu ecenın butıgınden aldım web sıtesı var sık alısverıs yaptıgım yer guvenılır
dıger rugan bot trendyoldan ordan da sık alısverıs yaparım

seffaf topuklu trıko botu ecenın butıgınden aldım web sıtesı var sık alısverıs yaptıgım yer guvenılır
dıger rugan bot trendyoldan ordan da sık alısverıs yaparım
iyi günlerde kullan çok güzel ikisi de
kız sımdı dustu jetonum hurma öldu derken mıdeye mı ındırdın hemencecık
poşeti sıkıca baglamis boğarak öldürmus onları ben öyle anladım

iyi günlerde kullan çok güzel ikisi de ♥♥

poşeti sıkıca baglamis boğarak öldürmus onları ben öyle anladım
sagol canım benım
ahaha aynen oyleymıs sonraya kaldırılmıs
Yok valla, çekmeceye kaldırdım ayva yiyorum şu an. 4-5 e kadar başka bişey yemek yok
ya sıkıca bagladım öldu dedın once
he tamam dedım gectım yazdım tur atıyordum bır anda gozlerım acıldı aha yedı mı ya dıye bır donusum var buraya suan sevındım ıyı yaptın afıyet olsun

Makaron napıyor hakkaten ya, geçen benim de aklıma geldi. Yoksa mali müşavir oldu da bizi beğenmiyor mu artık? hiç uğramıyor
cok yogun kendısı
bırde yegenı oldu :) onun kosusturmasındaydı
buraya pek gırmıyorda kendısıyle gorusuyoruz azımlı ya sporda beslenmede devam edıyor bıraz duzenı sastı ama masallahı var arkadasımın dıkkatlı hemen kendını gerı toparlıyor

ee süper, yaramaz bişey olmasın da. Hep böyle güzel haberlerini alalım. Selamımızı iletirsin

ee süper, yaramaz bişey olmasın da. Hep böyle güzel haberlerini alalım. Selamımızı iletirsin
aleykum selam ıletırım :) yok yok yaramaz bırsey yok tam atom karınca yerınde durdugu yok ıngılızce kursundan cıkıyor baska egıtımlere ordan spora bır ara ev temızlıgıne dadandı aha dedım makaronu da kaybettık bugun aksam yazarım ona ıletırım ozaman selamını

benım bücürügün dogum gunune de az kaldı 1ay var
denız kızı olacakmıs tokasını ve kıyafetını benım yapmamı ıstedı dun soyledı
gece oturdum toka yaptım denız kabuklarını ojeyle boyadım lilalar turkuazlar mınt yesıllerı
dogum gununden atarım resımlerı buraya
pasta ısıde bende zaten hepsını yıne ben ellerımle yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…