tesekkür ederim. biraz midem bulaniyor.super afıyet olsun
marifetli diye boşuna demiyoruz:) heyecanla bekliyoruz resimleriiiibenım bücürügün dogum gunune de az kaldı 1ay var
denız kızı olacakmıs tokasını ve kıyafetını benım yapmamı ıstedı dun soyledı
gece oturdum toka yaptımdenız kabuklarını ojeyle boyadım lilalar turkuazlar mınt yesıllerı
dogum gununden atarım resımlerı buraya
pasta ısıde bende zaten hepsını yıne ben ellerımle yapıcam
yok aralarda yemıyoruz bır sabah bır aksam ögun seklınde arada cok acıkılırsa dayanamayacak gıbı olursanız 1 avuc leblebı olabılır ya da 1 avuc kuruyemıs olabılır veya yogurt olabılır yememeye ozen gostermek lazım leptın calıssın o calıstıkca saglıklı oluruztesekkür ederim. biraz midem bulaniyor.
bakalim aksam ne olacak. aralarda bir sey yemiyoruz degil mi?
Zaten çok sevimli böcük bir de sen böyle cicilerce bicilerle süslüyorsun, biblo gibi oluyor. Maşallah kuzuma, Rabbim korusun şekeri,ailesiyle birlikte nice mutlu huzurlu yaşlara inşallahbenım bücürügün dogum gunune de az kaldı 1ay var
denız kızı olacakmıs tokasını ve kıyafetını benım yapmamı ıstedı dun soyledı
gece oturdum toka yaptımdenız kabuklarını ojeyle boyadım lilalar turkuazlar mınt yesıllerı
dogum gununden atarım resımlerı buraya
pasta ısıde bende zaten hepsını yıne ben ellerımle yapıcam
sagolasın canım benım sen guzel bakıyorsun da guzel goruyorsun amin ınsallah allahım herkese saglık sıhhat huzur versınZaten çok sevimli böcük bir de sen böyle cicilerce bicilerle süslüyorsun, biblo gibi oluyor. Maşallah kuzuma, Rabbim korusun şekeri,ailesiyle birlikte nice mutlu huzurlu yaşlara inşallah
yok aralarda yemıyoruz bır sabah bır aksam ögun seklınde arada cok acıkılırsa dayanamayacak gıbı olursanız 1 avuc leblebı olabılır ya da 1 avuc kuruyemıs olabılır veya yogurt olabılır yememeye ozen gostermek lazım leptın calıssın o calıstıkca saglıklı oluruz
mıde neden bulandı acababırsey mı dokundu ?
geçmiş olsun :) profil resmindeki siz misiniz bu arada? saçlar çok güzelmis de :)biraz mide sorunum vardi bir kac haftadir.
bu beslenme seklinede tekrar alismam gerek ondan olmus olabilir.
tesekkür ederim insallah kisa sürede gecer.geçmiş olsun :) profil resmindeki siz misiniz bu arada? saçlar çok güzelmis de :)
inşallah geçer beslenme düzeni değişince gerisi takir takir geliyortesekkür ederim insallah kisa sürede gecer.
evet benim tesekkür ederim.
afıyet olsun yooo cok degıl bende okadar yıyorum baska bırsey yemıyorsun sonucta :)nisa 2 tabak türlü ve koca bir tabak kereviz salatası yedim çok mu abartmısim sence
teşekkür ederim canimafıyet olsun yooo cok degıl bende okadar yıyorum baska bırsey yemıyorsun sonucta :)
Ekmekten vazgeçmem ben herhalde Nisa yaa:/ben etıketledım canım sesın solugun cıkmayınca tahmın ettım suc ısledıgını
benım ıcın her hafta kılo durumunun paylasılmasında sorun yok ama bunun ozellıkle kılo vermek adına yarısma gıbı olmasında sorun var oyle olmayacaksa olur
buraya hergun gırıyoruz bız aramıza saglıklı beslenmeye gecen yenı arkadaslar da geldı menu paylasımı kılo paylasımı mevcut daha gecen gun tum vucut olculerımı yazdım
Canım samsonncuğumHoşgeldin canım.Ne kadar oldu bebiş? Oy maşallah, sağlıkla büyüsün annesi babası ablası ile çok güzel bir ömrü olsun inşallah. Ablası alıştı mı ailenin yeni üyesine?
Evet ya, annem de olunca doktoru hep beni de görmek istiyormuş...Ben mümkün olduğunca erteledim, sonra bişeyler teklemeye başlayınca teşhis kaçınılmaz oldu.
gogus 87 bel 60 basen 88 oldum canım :) belımı 5 cm daha ınceltmek ıstıyorum suan tek hedefım o bırde duzenlı spora baslamakEkmekten vazgeçmem ben herhalde Nisa yaa:/
Tatlı da sadece kahvaltıda reçel olarak yer edindi hayatımda:/
Ben menü paylaşımı yapacak kadar giremem maalesef, büyük kızım teli görünce huysuzlanmayı huy edindi, o uyumadan(akşam 10) teli elime alamıyorum. Şimdi de öğlen uykusunda old.için yazabiliyorum. Buraya yazıyormuş gibi hayal edeyim bensonra küçük kızımın ay dönümünde durum bildirimi yapayım
Senin ölçülerin kaça çekildi
Öğreneyim de imrenip gayrete geleyim ben de
55 cm belgogus 87 bel 60 basen 88 oldum canım :) belımı 5 cm daha ınceltmek ıstıyorum suan tek hedefım o bırde duzenlı spora baslamak
hala spora baslamadımspor denılınce dırek kanım cekılıyor sankı bır anda yoruluyorum
sen dedın ya kuzum bıldırım yapalım dıye ondan dedım
bız zaten buraya gırıyoruz burdayız yanı :) sen musaıt olunca yazarsın
olabılıtesı var bence55 cm bel
olur tabi ama baya incecik olur :) çiti pıtı :)olabılıtesı var bencespora baslasam kesın olacak
hayatım boyunca hıc ınnnncceeecık olmamıstım hep ımrenmısımdır cıtı pıtılaraolur tabi ama baya incecik olur :) çiti pıtı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?