- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
al benden de o kadarhayatım boyunca hıc ınnnncceeecık olmamıstım hep ımrenmısımdır cıtı pıtılara
yapım geregı bıraz ırıyım bır yanagımda ıkı koftelık et var hala, 104 den 60 kıloya dustum yanaklar kollar hala tontık
ıgne gıbı kalmak ıstıyorumbıraz ye de kılo al desınler bana azcıkda onu duyayım
Kız manken ölçüleri resmengogus 87 bel 60 basen 88 oldum canım :) belımı 5 cm daha ınceltmek ıstıyorum suan tek hedefım o bırde duzenlı spora baslamak
hala spora baslamadımspor denılınce dırek kanım cekılıyor sankı bır anda yoruluyorum
sen dedın ya kuzum bıldırım yapalım dıye ondan dedım
bız zaten buraya gırıyoruz burdayız yanı :) sen musaıt olunca yazarsın
var var belı ınceltmek ıcın hareketlerKız manken ölçüleri resmen55’i nasıl yapacaksın? Bele özel hareket falan mı var?
Ben de deli gibi koşmak, kaslarımı çekiştire çekiştire spor yapmak istiyorum ama hem sezeryan sonrası hem 2 yavru nedeniyle bahara kadar bekleme modundayım.
Şu spora karşı direncini de bi kırsan Nisa var yaon numara beş yıldız olacak
25 Aralık(kızımın ay dönümü) için çalışmaya başlayım ben de şimdiden
Çok tatlısın Nisahayatım boyunca hıc ınnnncceeecık olmamıstım hep ımrenmısımdır cıtı pıtılara
yapım geregı bıraz ırıyım bır yanagımda ıkı koftelık et var hala, 104 den 60 kıloya dustum yanaklar kollar hala tontık
Ufaklık hemen emeklesin mümkünse benle koşsun istiyorumvar var belı ınceltmek ıcın hareketler
bunun gıbı mesela ama sunları ızlerken bıle yoruluyorum hıc sevmıyorum sporu yakeske yattıgım yerde bırı bana bu hareketlerı yapsa hatta daha guzelı keske bırı benım yerıme yapsa
sen kendın ıcın acele etme ufaklık emeklemeye baslayınca zaten yerınde duramayacaksın bılıyorsun
ah bı bılsem napsakUfaklık hemen emeklesin mümkünse benle koşsun istiyorum
Sporu napsak da benimsetsek sana
aynı benah bı bılsem napsak
ıcımdekı 120 yasındakı nineyı canlandırmak gerek
herseye gelınce canavar gıbıyım spor denınce bır anda ölü taklıtı yapıyorum
Ya kiyamam, niye küçükken o kadar temizlik sana kaldı yaÇok tatlısın Nisa
Ben de incecik kollu kızlara özenmişimdir hep. Küçükken çok temizlik yapmaktan kollar bodyguard gibi bende de:/
Yıllar öncenin mevzusu canım. Tiroid, yeni değil. Yerim ben o minnak ablayıCanım samsonncuğumne çıktı sende?
Boncuğum 2 aylık, ablası çok sevdi abla olmayı. Adını soranlara “abla” diyorçok şükür alıştı, kendi mevcut huysuzluklarına devam ediyor sadece
Sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
Nisaa officially sapıttın sen yahayatım boyunca hıc ınnnncceeecık olmamıstım hep ımrenmısımdır cıtı pıtılara
Evde cok kiz olunca iclerinde ezilmeye en müsait beni secip bana yüklemisler isleri samson:/ simdi de iletisime gecen biri beni kullanacak mi diye aklim cikiyor:d sadece kollarima olmamis etkisi:dYa kiyamam, niye küçükken o kadar temizlik sana kaldı yaama o boğum boğum kaslı kollar çok yakışıyor kadına bence
Yıllar öncenin mevzusu canım. Tiroid, yeni değil. Yerim ben o minnak ablayıRabbime emanet olsun güzellikler biz de ev iş, arada aile, yeğenler... şükür bugüne
Vay hain cadolazlar! Sinir oldum bak şimdiEvde cok kiz olunca iclerinde ezilmeye en müsait beni secip bana yüklemisler isleri samson:/ simdi de iletisime gecen biri beni kullanacak mi diye aklim cikiyor:d sadece kollarima olmamis etkisi:d
tiroid bende de var, genetik. Operasyon da gecirdim, ömür boyu ilaca tabiyim. Insallah yüksek degildir degerlerin.
Çok geçmiş olsun. Şimdi iyi misin?Günaydin kizlar, Burda Saat 7 iki Saat fark oluyor kisin türkiye ile
dün migrenim tuttu, eve gelince anneme gittim sulu köfte yapmis, köftelerinden yedim bende.
ve Kücük hurmalardan yedim 3tane.
afıyet olsunGünaydin kizlar, Burda Saat 7 iki Saat fark oluyor kisin türkiye ile
dün migrenim tuttu, eve gelince anneme gittim sulu köfte yapmis, köftelerinden yedim bende.
ve Kücük hurmalardan yedim 3tane.
afıyet olsun canımÇok geçmiş olsun. Şimdi iyi misin?
Bu da benim kahvaltım: Biraz tırtıklamıştım, aslında 2 yumurta ve limonlu, tuzlu karabiberli 1 tam avokado vardı.
Eki Görüntüle 2562368 Günaydın, hayırlı cumalar herkese
Sağol canım. Sen yaptın mı kahvaltını? Ağır metallerin, toksinlerin atılımı için tahin çok iyi diyorlar. Tüketiyor musun?afıyet olsun
:)
vucut beslenme degısıklıgıne gırıp saglıksız seylerden arınırken mesela seker karbonhıdrat gıbı buyuk bır bas agrısı yasıyor ınsan bende de olmustu 1 hafta gozlerım bıle yerınden cıkacak gıbı agrıdı vucut atıyormus o agır metallerı ondan olurmus
sızınkı oyle bırsey mı yoksa klasık mıgren mı gecmıs olsun
afıyet olsun canım
Vay hain cadolazlar! Sinir oldum bak şimdiÇekirdek çitlembik ailenle hepsinden en çok mutlu sen ol inşallah.
Tiroid bezlerinin hepsi alınmadı, hala işlevi var di mi? Benim de ilaçlarla dengede, ama işte ileride ne olacak meçhul. O yüzden gluteni hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum, bir fark yaratıyor mu gözlemleyeceğim inşallah.
Maşallah canım. Dikkat et yediklerine, TR ye gelince iyi bir uzmana danış. Neden kaynaklanıyor, ne sebep olur öğren, tekrarlamasın inşallah. Değerlerin iyiyse niye ilaç kullanıyorsun ki?aminnn
benden sadece nodül alindi samsonum, degerlerde bi sikinti yoktu. insallah senin de en kisa sürede düzelir
ohhh afiyet olsunÇok geçmiş olsun. Şimdi iyi misin?
Bu da benim kahvaltım: Biraz tırtıklamıştım, aslında 2 yumurta ve limonlu, tuzlu karabiberli 1 tam avokado vardı.
Eki Görüntüle 2562368 Günaydın, hayırlı cumalar herkese
afıyet olsun
:)
vucut beslenme degısıklıgıne gırıp saglıksız seylerden arınırken mesela seker karbonhıdrat gıbı buyuk bır bas agrısı yasıyor ınsan bende de olmustu 1 hafta gozlerım bıle yerınden cıkacak gıbı agrıdı vucut atıyormus o agır metallerı ondan olurmus
sızınkı oyle bırsey mı yoksa klasık mıgren mı gecmıs olsun
afıyet olsun canım
Teşekkür ederim.ohhh afiyet olsun
evet iyiyim ama 3 tane agri kesici sonrasi anca düzeldi.
gecem berbatti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?