Sağlıklı beslenirken;

al benden de o kadar omuzlar badyguard gibi benim bende kurumak istiyorum:)

Kız manken ölçüleri resmen 55’i nasıl yapacaksın? Bele özel hareket falan mı var?
Ben de deli gibi koşmak, kaslarımı çekiştire çekiştire spor yapmak istiyorum ama hem sezeryan sonrası hem 2 yavru nedeniyle bahara kadar bekleme modundayım.
Şu spora karşı direncini de bi kırsan Nisa var ya on numara beş yıldız olacak
25 Aralık(kızımın ay dönümü) için çalışmaya başlayım ben de şimdiden

var var belı ınceltmek ıcın hareketler

bunun gıbı mesela ama sunları ızlerken bıle yoruluyorum hıc sevmıyorum sporu ya keske yattıgım yerde bırı bana bu hareketlerı yapsa hatta daha guzelı keske bırı benım yerıme yapsa

sen kendın ıcın acele etme ufaklık emeklemeye baslayınca zaten yerınde duramayacaksın bılıyorsun

Çok tatlısın Nisa
Ben de incecik kollu kızlara özenmişimdir hep. Küçükken çok temizlik yapmaktan kollar bodyguard gibi bende de:/

Ufaklık hemen emeklesin mümkünse benle koşsun istiyorum
Sporu napsak da benimsetsek sana

Ufaklık hemen emeklesin mümkünse benle koşsun istiyorum
Sporu napsak da benimsetsek sana
ah bı bılsem napsak
ıcımdekı 120 yasındakı nineyı canlandırmak gerek
herseye gelınce canavar gıbıyım spor denınce bır anda ölü taklıtı yapıyorum

Çok tatlısın Nisa
Ben de incecik kollu kızlara özenmişimdir hep. Küçükken çok temizlik yapmaktan kollar bodyguard gibi bende de:/
Ya kiyamam, niye küçükken o kadar temizlik sana kaldı ya ama o boğum boğum kaslı kollar çok yakışıyor kadına bence
Yıllar öncenin mevzusu canım. Tiroid, yeni değil. Yerim ben o minnak ablayı Rabbime emanet olsun güzellikler biz de ev iş, arada aile, yeğenler... şükür bugüne

Nisaa officially sapıttın sen ya ne incesi ne beli, zaten inceciksin

Evde cok kiz olunca iclerinde ezilmeye en müsait beni secip bana yüklemisler isleri samson:/ simdi de iletisime gecen biri beni kullanacak mi diye aklim cikiyor:d sadece kollarima olmamis etkisi:d
tiroid bende de var, genetik. Operasyon da gecirdim, ömür boyu ilaca tabiyim. Insallah yüksek degildir degerlerin.

Günaydin kizlar, Burda Saat 7 iki Saat fark oluyor kisin türkiye ile
dün migrenim tuttu, eve gelince anneme gittim sulu köfte yapmis, köftelerinden yedim bende.
ve Kücük hurmalardan yedim 3tane.

Vay hain cadolazlar! Sinir oldum bak şimdi Çekirdek çitlembik ailenle hepsinden en çok mutlu sen ol inşallah.

Tiroid bezlerinin hepsi alınmadı, hala işlevi var di mi? Benim de ilaçlarla dengede, ama işte ileride ne olacak meçhul. O yüzden gluteni hayatımdan tamamen çıkarmak istiyorum, bir fark yaratıyor mu gözlemleyeceğim inşallah.

dün migrenim tuttu, eve gelince anneme gittim sulu köfte yapmis, köftelerinden yedim bende.
Çok geçmiş olsun. Şimdi iyi misin?

Bu da benim kahvaltım: Biraz tırtıklamıştım, aslında 2 yumurta ve limonlu, tuzlu karabiberli 1 tam avokado vardı.

Günaydın, hayırlı cumalar herkese

afıyet olsun
:)
vucut beslenme degısıklıgıne gırıp saglıksız seylerden arınırken mesela seker karbonhıdrat gıbı buyuk bır bas agrısı yasıyor ınsan bende de olmustu 1 hafta gozlerım bıle yerınden cıkacak gıbı agrıdı vucut atıyormus o agır metallerı ondan olurmus
sızınkı oyle bırsey mı yoksa klasık mıgren mı gecmıs olsun

afıyet olsun canım

Sağol canım. Sen yaptın mı kahvaltını? Ağır metallerin, toksinlerin atılımı için tahin çok iyi diyorlar. Tüketiyor musun?

aminnn
benden sadece nodül alindi samsonum, degerlerde bi sikinti yoktu. insallah senin de en kisa sürede düzelir

aminnn
benden sadece nodül alindi samsonum, degerlerde bi sikinti yoktu. insallah senin de en kisa sürede düzelir
Maşallah canım. Dikkat et yediklerine, TR ye gelince iyi bir uzmana danış. Neden kaynaklanıyor, ne sebep olur öğren, tekrarlamasın inşallah. Değerlerin iyiyse niye ilaç kullanıyorsun ki?

ohhh afiyet olsun

evet iyiyim ama 3 tane agri kesici sonrasi anca düzeldi.
gecem berbatti.

canim bende migren var. klasik migrendi sanirim dün.
cok tesekkür ederim.

ohhh afiyet olsun

evet iyiyim ama 3 tane agri kesici sonrasi anca düzeldi.
gecem berbatti.
Teşekkür ederim.
Fena ya, tetikleyen şeylere dikkat edin. Benim bir komşumun da çok ileri derece migren sıkıntısı var, ayda bir acillik oluyordu. Hacamat iyi gelmiş. Bir araştır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…