Sağlıklı beslenirken;

keske öyle olsam cok isterdim.
annem bende hep kusmus 7 Kilo almis fakat kiz kardesim 23 kg aldi

cok korkuyorum insallah almam.
öyle kisilere cok imreniyorum.

keske öyle olsam cok isterdim.
annem bende hep kusmus 7 Kilo almis fakat kiz kardesim 23 kg aldi
hah tam dedıgım gıbı ıste bebek ve onla gelen sıvı odemle 7 kılo normal oda dogumdan 1-2 gun sonra gıdıyor
ama 23 kılo alan yemısde almıs :)

cok gecmis olsun bence damardan demir vitamini taktirin.
ben öyle yaptirmistim cok azalmisti benimde.

DAMARDAN vermiyor doktor hızlı yükeselmesi de iyi değilmiş bu şekilde kont altında olacak dedi

bende eğer ted.edilmezse ne olur dedim ilerki yaşlarda çok sıkıtı çekersin dedi

ben artık neden düştünü biliyorum strestennnnnn başa bir açıklaması yok

gecmıs olsun doktordan sonra sonucları paylasırsan sevınırım ıyı haberlerle gel ınsallah
keçiboynuzu özü nasıl tadi falan
kekremsı pekmez gıbı tatlılara guzel lezzet katıyor ben kecıboynuzu pekmezıyle cıkolata yapıyorum kakao serpıp az hındıstan cevızı yagı yarım muz bıraz fındık rondodan cekıyorum donuyor bıldıgınız cıkolata
cok gecmis olsun bence damardan demir vitamini taktirin.

ben öyle yaptirmistim cok azalmisti benimde.
katılıyorum

haa tehlıkelı ozaman
gecmıs olsun nedenı ınsallah anlasılır bulunurda en azından gardını ona gore alırsın :)

stres baslı basına tum hastalıkların anası zaten

TAMAM CANIM PAYŞLAŞIRIM

peki keçiboynuzu özü alıp denicem en kısa zmanda

peki ben bazen tam buğday unundan ekmek yapıyorumm

onlarda tüketsem olur mu acaba

haa tehlıkelı ozaman
gecmıs olsun nedenı ınsallah anlasılır bulunurda en azından gardını ona gore alırsın :)

stres baslı basına tum hastalıkların anası zaten

çok şükür yine bugunumüzeeeee

Tamamdır bakicam oraya teff bulursam yaparım nedir senin starbucksa rakip tarif hemen alalım :)

bende kurabiyesini yapıyorum amaa beyaz undan

TAMAM CANIM PAYŞLAŞIRIM

peki keçiboynuzu özü alıp denicem en kısa zmanda

peki ben bazen tam buğday unundan ekmek yapıyorumm

onlarda tüketsem olur mu acaba
ıster tam bugday olsun ıster altın tozundan olsun ekmek ekmektır bugday zaten gluten bıldıgın ekmek , ekmegın cesıtlerınden bırı yeme yanı :)

çok şükür yine bugunumüzeeeee

bende kurabiyesini yapıyorum amaa beyaz undan
Bir kurabiye tarifi vardı kilo verince yerim dedim verdim yemek nasıl olmadı, tekrar aldım bu sefer sağlıklı bi alternatiften yapicam kendime birşeyler ekmek yerine nohut unundan da kendim ekmek yapma fikrim var

Tamamdır bakicam oraya teff bulursam yaparım nedir senin starbucksa rakip tarif hemen alalım :)
Uydurmasyon atmasyon tariflerimden biri daha.

SAbaha işe gelirlen yapıyordum, önce 1 yumurta çırpıp 2 kaşık teff, 2 kaşık hindistan cevizi, 3 kaşık keçi boynuzu az süt yağ, bir tutam karbonat. Sıcak fırında 5 dk da pişiyor. 2 büyük dilim kek oluyor bulutumsu bir kıvamda.

Sen istediğin oranlarda artırabilirsin, içine kakao ceviz vs katarak farklı versiyonları da yapabilirsin. Bak tarçınlı cevizli deneyim ben bunu.

Dikkat et, kabarıyor, üstü çatlıyor, o zaman pişmişdir. Çok hızlı hazır oluyor.

Kaptım bunu çok pratik, sağol canım. Unları alayım yılbaşına yapayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…