keske öyle olsam cok isterdim.hamıleyken 14 kılo verdım ben
her hamılelıkte kılo alınmıyor
cok saglıklı beslenırsın cocuk ve sıvıyla en fazla hamılelıgın kattıgı 5-7 kılo oda dogumdan hemen sonrakı gun gecıyor zaten
Bu dediklerini migros ve carfurdan bulabilir miyimNohut unudan kek olmaz gibii...tutmaz kıvam ve tat.
Sana teff lazım. Ben teff + hindistan cevizi unu + keciboynuzu unu ile browni yapıyorum, starbucks rakibim olamaz
ya iyi beslenmeye devam edersen bişey olmaz, çoğu kadın aman bebeğime yarasın diye dibini vuruyor ondan o kilolar bence.
Bir keresinde önümden incecik bir genç bayan yürüyor, yaw şuna bak dal gibi, 18 in de genç niye böyle yavaş yürüyor aaa derken, solladım, o bebeği en fazla 3-5 güne doğurmuştur.Kadın gram toto, bacak kilo almamış, sadece yavruyu büyütmüş.
Sanırım her dilde TEFF diye geçiyor, değişik bir tahıl, bildiğimiz şekliyle gluten içermiyor. Kestanemsi bir tadı, çok hafif dokusu var, o yüzden keklere çok iyi gidiyor.teff ne?
hah tam dedıgım gıbı ıste bebek ve onla gelen sıvı odemle 7 kılo normal oda dogumdan 1-2 gun sonra gıdıyorkeske öyle olsam cok isterdim.
annem bende hep kusmus 7 Kilo almis fakat kiz kardesim 23 kg aldi
Migros da bulma ihtimalin çok fazla, marco da kesin vardır.Bu dediklerini migros ve carfurdan bulabilir miyim
cok gecmis olsun bence damardan demir vitamini taktirin.
ben öyle yaptirmistim cok azalmisti benimde.
Su içmiş yaramıştırhah tam dedıgım gıbı ıste bebek ve onla gelen sıvı odemle 7 kılo normal oda dogumdan 1-2 gun sonra gıdıyor
ama 23 kılo alan yemısde almıs :)
gecmıs olsun doktordan sonra sonucları paylasırsan sevınırım ıyı haberlerle gel ınsallah
3 yıldır hemetolojide tedavi görüyorum kansızlık ve morarmlaar vardı vucudumda (morarmanın sebebini kendim bildim yeteri vucut c vitamini almadığı için moraromış )
ama malesef bir çözüm yok kendi kendimin doktoru oldumm
hemeglobin ve feritin 3 lerden en son 10 lardaydı
artık haftanın 5 günü ilaç kullanıp
2 günü kullanmıyorummm
yarın tekrardan kontrol var
kekremsı pekmez gıbı tatlılara guzel lezzet katıyor ben kecıboynuzu pekmezıyle cıkolata yapıyorum kakao serpıp az hındıstan cevızı yagı yarım muz bıraz fındık rondodan cekıyorum donuyor bıldıgınız cıkolatakeçiboynuzu özü nasıl tadi falan
katılıyorumcok gecmis olsun bence damardan demir vitamini taktirin.
ben öyle yaptirmistim cok azalmisti benimde.
haa tehlıkelı ozamanDAMARDAN vermiyor doktor hızlı yükeselmesi de iyi değilmiş bu şekilde kont altında olacak dedi
bende eğer ted.edilmezse ne olur dedim ilerki yaşlarda çok sıkıtı çekersin dedi
ben artık neden düştünü biliyorum strestennnnnn başa bir açıklaması yok
Tamamdır bakicam oraya teff bulursam yaparım nedir senin starbucksa rakip tarif hemen alalım :)Migros da bulma ihtimalin çok fazla, marco da kesin vardır.
gecmıs olsun doktordan sonra sonucları paylasırsan sevınırım ıyı haberlerle gel ınsallah
kekremsı pekmez gıbı tatlılara guzel lezzet katıyor ben kecıboynuzu pekmezıyle cıkolata yapıyorum kakao serpıp az hındıstan cevızı yagı yarım muz bıraz fındık rondodan cekıyorum donuyor bıldıgınız cıkolata
katılıyorum
haa tehlıkelı ozaman
gecmıs olsun nedenı ınsallah anlasılır bulunurda en azından gardını ona gore alırsın :)
stres baslı basına tum hastalıkların anası zaten
Tamamdır bakicam oraya teff bulursam yaparım nedir senin starbucksa rakip tarif hemen alalım :)
ıster tam bugday olsun ıster altın tozundan olsun ekmek ekmektır bugday zaten gluten bıldıgın ekmek , ekmegın cesıtlerınden bırı yeme yanı :)TAMAM CANIM PAYŞLAŞIRIM
peki keçiboynuzu özü alıp denicem en kısa zmanda
peki ben bazen tam buğday unundan ekmek yapıyorumm
onlarda tüketsem olur mu acaba
Bir kurabiye tarifi vardı kilo verince yerim dedim verdim yemek nasıl olmadı, tekrar aldım bu sefer sağlıklı bi alternatiften yapicam kendime birşeylerçok şükür yine bugunumüzeeeee
bende kurabiyesini yapıyorum amaa beyaz undan
Uydurmasyon atmasyon tariflerimden biri daha.Tamamdır bakicam oraya teff bulursam yaparım nedir senin starbucksa rakip tarif hemen alalım :)
Kaptım bunu çok pratik, sağol canım. Unları alayım yılbaşına yapayım .Uydurmasyon atmasyon tariflerimden biri daha.
SAbaha işe gelirlen yapıyordum, önce 1 yumurta çırpıp 2 kaşık teff, 2 kaşık hindistan cevizi, 3 kaşık keçi boynuzu az süt yağ, bir tutam karbonat. Sıcak fırında 5 dk da pişiyor. 2 büyük dilim kek oluyor bulutumsu bir kıvamda.
Sen istediğin oranlarda artırabilirsin, içine kakao ceviz vs katarak farklı versiyonları da yapabilirsin. Bak tarçınlı cevizli deneyim ben bunu.
Dikkat et, kabarıyor, üstü çatlıyor, o zaman pişmişdir. Çok hızlı hazır oluyor.
kardesim hem kusuyor hem yiyor su an ikinciye hamile 9 yil sonrahah tam dedıgım gıbı ıste bebek ve onla gelen sıvı odemle 7 kılo normal oda dogumdan 1-2 gun sonra gıdıyor
ama 23 kılo alan yemısde almıs :)
tamam canim almancasini buldum alayim bendeSanırım her dilde TEFF diye geçiyor, değişik bir tahıl, bildiğimiz şekliyle gluten içermiyor. Kestanemsi bir tadı, çok hafif dokusu var, o yüzden keklere çok iyi gidiyor.
Eki Görüntüle 2563650
havucluda olabilir aslindaKaptım bunu çok pratik, sağol canım. Unları alayım yılbaşına yapayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?