hamıleyken 14 kılo verdım benkafama takildi simdi su zorla bir kac Kilo vereyim diyorum ya hadi verdim diyelim. bi hamile olsam hooooooop yine ugrasicam biz kadinlarin isi de cok zor ya.
ya ciddi bir amerikan akımı var canım, hiç süt ürünü tüketmeden tosun gibi evlatlar yetiştiren analaryogurt yıyebılırsın ya
sut ıcınce vucut gluten etkısı yasıyor oyle etkı verıyor ama yogurt gıbı kefır gıbı donusturulunce fayda saglıyor probıyotıklı yogurt ve kefır tuketebılırsın dogal olması sartıyla
samson sey demek ıstedı sut urunlerınden aldıgı tek yogurt oyle anladım ben yanlıs mı anladım samson
ben spora bır baslasam youtube kanalı acıcam
aslında berbat bır bunye vardı ben 60 kıloya dusene kadar saglıksızdım metebolızmam yavastı degerler alt ustu yasadıgınız tum sıkıntılar bende de vardı
ama bır anda hepsını kestım 1 dılım elma bıle yemedım ılac alır gıbı beslendım saatıme bıle dıkkat ettım
mesela 11 de kahvaltı yapıyorum dedın ya ben olsam 11 de yapmam uyandıkdan sonra en gec 2 saat ıcınde yemek zorundasın yemezsen vucut kıtlık var sanıp alarma gecıyor yagı stokluyor yanı metebolızma yavaslıyor aksam acıkmayayım dıye gec yaptıgın kahvaltı daha cok senı yavaslatıyor
acıkmak ıyı bırsey acıktıkca leptın calısır yag yakarsın zayıflamak ıstıyorsan acıkman gerek zamanla o aclık hıssı gıdıyor 2 senedır karnım guruldamıyor benım artık acıkmıyorum ama ılk sıralar aclıktan basım donerdı saatı saatıne beslendım ıctıgım suları yudum yudum saydım ınanılmaz dıkkat edınce kurtuldum asla kuculmez ıncelmez bacaklarım derdım sülalemde ınce bacaklı yok hepsınınkı masallahkalın kalın suan tek ınce olan benımkı en kalın benımkıyken
bazı genler yaglanmaya bazı bolgelerde bolgesel yaglanmaya musaıt benım aılem gıbı ... ınatcı yaglar ama onlarda gıdıyor ve ıncelmenın en temelı yuzde 70 beslenme gerı kalan hareket
sutun kesınlıkle hıcbır faydası yok sut bız ınsanlar ıcın degıl hayvan kendı yavrusunu beslesın dıye aslındaya ciddi bir amerikan akımı var canım, hiç süt ürünü tüketmeden tosun gibi evlatlar yetiştiren analarşimdi ki süt süt değil anladım kadarıyla, #1 sebep bu, bir de tüketim toplumuna dönüştükten sonra gereğinden fazla yiyip içtiğimizden...
Hali hazırda bir ottoimmun hastalığın yoksa sadece keçi ürünleri tüket, varsa hiç bir süt ürünü almayın diyorlar, ama yoğurt ve peynirden ben de tamamen vazgeçemem.
Probiyotik etkisi yapacak bişey almak farz, asya da turşu türevleri, bizde yoğurt kefir ile en kolay bu. O yüzden vazgeçmek de zor.
ya iyi beslenmeye devam edersen bişey olmaz, çoğu kadın aman bebeğime yarasın diye dibini vuruyor ondan o kilolar bence.kafama takildi simdi su zorla bir kac Kilo vereyim diyorum ya hadi verdim diyelim. bi hamile olsam hooooooop yine ugrasicam biz kadinlarin isi de cok zor ya.
ya ciddi bir amerikan akımı var canım, hiç süt ürünü tüketmeden tosun gibi evlatlar yetiştiren analarşimdi ki süt süt değil anladım kadarıyla, #1 sebep bu, bir de tüketim toplumuna dönüştükten sonra gereğinden fazla yiyip içtiğimizden...
Hali hazırda bir ottoimmun hastalığın yoksa sadece keçi ürünleri tüket, varsa hiç bir süt ürünü almayın diyorlar, ama yoğurt ve peynirden ben de tamamen vazgeçemem.
Probiyotik etkisi yapacak bişey almak farz, asya da turşu türevleri, bizde yoğurt kefir ile en kolay bu. O yüzden vazgeçmek de zor.
aynen daha ıyı olurHIMM ay ne güzelllll
o zaman kahvaltı dokuz gibi yapayım
akşam yemeğini en erken 18,00 de yerım anca 17,00 evde oluyorum çünküüüü
Olur, ben de hiç spor yapmıyorum. Herkes istediği sporu yapsın, ama hergün şu kadar bunu yaptım diye buraya not düşsün bence, ne dersin?
ya iyi beslenmeye devam edersen bişey olmaz, çoğu kadın aman bebeğime yarasın diye dibini vuruyor ondan o kilolar bence.
Bir keresinde önümden incecik bir genç bayan yürüyor, yaw şuna bak dal gibi, 18 in de genç niye böyle yavaş yürüyor aaa derken, solladım, o bebeği en fazla 3-5 güne doğurmuştur.Kadın gram toto, bacak kilo almamış, sadece yavruyu büyütmüş.
aynen daha ıyı olur
ve mesela acıktın ya acıktıgın an cay ıc kahve ıc su ıc
ılk acıkmalar bagırsaktakı kurtların sekersız besınsız kalması sebebıyle harekete gecırmesınden olur
sonrakı acıkmalar mıde kuculmeye calısırken kas ceperının hareketlenmesıyle olur
sonrada acıkılmaz
Olur, ben de hiç spor yapmıyorum. Herkes istediği sporu yapsın, ama hergün şu kadar bunu yaptım diye buraya not düşsün bence, ne dersin?
bırde mesela sabah kuru kayısı oglen kuru hurma var ya menunde bence onun bırını sec :)HIMM ay ne güzelllll
o zaman kahvaltı dokuz gibi yapayım
akşam yemeğini en erken 18,00 de yerım anca 17,00 evde oluyorum çünküüüü
bırde mesela sabah kuru kayısı oglen kuru hurma var ya menunde bence onun bırını sec :)
cevız fındık kuru kayısı kuru hurma allah allah bır sonrakı asama pekmeze banıp yemek
hepsı aynı gun olmasın bence sen bılırsın yıne ama ben olsam oyle yapardım yanı oyle yaptıgım ıcın saglıklı kılo verdım
ya ben şu günlük şişe sütlerden aldım, hani sözde 2 günde bozulandan, 45 gün dolapda unuttumsutun kesınlıkle hıcbır faydası yok sut bız ınsanlar ıcın degıl hayvan kendı yavrusunu beslesın dıye aslında
kemık erımesının en cok yasandıgı bolgeler en cok sut tuketen toplum
bırde ınekler artık yemle ve ahırda yasıyor oyle gezeyım otlayayım kalmadı kı
zaten o paketlı sutler sut degıl sut tozu ve su
bozulmasın dıye ıcındekı tum vıtamınlerı alıyorlar yoksa nerde dayanacak sut 2 gunde bozulur normalde
en guzel probıyotık sırke tursu haklısın
ben spora bır baslasam youtube kanalı acıcam
ama ölü taklıtı yaptım mesela bu teklıfını gorunce
nefret edıyorum spordan
keske benım yerıme de yapsanız
Tamam öyle yapalımOlur, ben de hiç spor yapmıyorum. Herkes istediği sporu yapsın, ama hergün şu kadar bunu yaptım diye buraya not düşsün bence, ne dersin?
aynen kesınlıkleya ben şu günlük şişe sütlerden aldım, hani sözde 2 günde bozulandan, 45 gün dolapda unuttumsonra atıcam ya, dökerken korktum açmayaa nasıl kokmuştur diye, inan iç aynı ilk gün gibi duruyorr...hilakat gurabesi bu market sütleri.
Kırk yılda bir canım salep falan çekerse ben de baltalının şişe sütünü tüketiyorum bi tek
Oh ne güzel yaaynen kesınlıkle
benım sutunu aldıgım ınek tanıdık ondan rahatım kayınpederın cıftlıgı varya orda kazlar tavuklar ınek ne ararsan var tamamen dogal beslenıyorlar onun sutunden tereyagu yogurt ve boyle sahlepı ıcın sut
kaynattıgımda yemın edıyorum apartmanın gırısınden sut kokusunu alıyorsun ve oyle boyle kaymak cıkmıyor bıldıgın pasta gıbı kesıyorum kaymagı
esım tarafı cok yıyıcı ekıp mesela yenı evlıydım bır dolma yapardım duduklu tencere dolusu tek basına esım 2 gunde sadece aksam yemegınde aparatıf olarak tuketırdı yanında corbası ana yemegıde olurdu cerez gıbı yerdıOh ne güzel ya
Maşallah ne diym yaaesım tarafı cok yıyıcı ekıp mesela yenı evlıydım bır dolma yapardım duduklu tencere dolusu tek basına esım 2 gunde sadece aksam yemegınde aparatıf olarak tuketırdı yanında corbası ana yemegıde olurdu cerez gıbı yerdı
oyle yerler
3 erkek bırı vefat etmıs normalde 4 erkektı
kayınpeder kayınvalıde bız gelınler torunlar genıs bır aıleyız 12 kısılık 3 gelın cocuklar torunlar
mısafırımızde cok olur mecbur cıftlık sahıbı olacakyoksa doyuramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?