Sağlıklı beslenirken;

kafama takildi simdi su zorla bir kac Kilo vereyim diyorum ya hadi verdim diyelim. bi hamile olsam hooooooop yine ugrasicam biz kadinlarin isi de cok zor ya.
hamıleyken 14 kılo verdım ben
her hamılelıkte kılo alınmıyor
cok saglıklı beslenırsın cocuk ve sıvıyla en fazla hamılelıgın kattıgı 5-7 kılo oda dogumdan hemen sonrakı gun gecıyor zaten

ya ciddi bir amerikan akımı var canım, hiç süt ürünü tüketmeden tosun gibi evlatlar yetiştiren analar şimdi ki süt süt değil anladım kadarıyla, #1 sebep bu, bir de tüketim toplumuna dönüştükten sonra gereğinden fazla yiyip içtiğimizden...

Hali hazırda bir ottoimmun hastalığın yoksa sadece keçi ürünleri tüket, varsa hiç bir süt ürünü almayın diyorlar, ama yoğurt ve peynirden ben de tamamen vazgeçemem.

Probiyotik etkisi yapacak bişey almak farz, asya da turşu türevleri, bizde yoğurt kefir ile en kolay bu. O yüzden vazgeçmek de zor.

ben spora bır baslasam youtube kanalı acıcam
ama ölü taklıtı yaptım mesela bu teklıfını gorunce
nefret edıyorum spordan
keske benım yerıme de yapsanız

HIMM ay ne güzelllll

o zaman kahvaltı dokuz gibi yapayım

akşam yemeğini en erken 18,00 de yerım anca 17,00 evde oluyorum çünküüüü

sutun kesınlıkle hıcbır faydası yok sut bız ınsanlar ıcın degıl hayvan kendı yavrusunu beslesın dıye aslında
kemık erımesının en cok yasandıgı bolgeler en cok sut tuketen toplum
bırde ınekler artık yemle ve ahırda yasıyor oyle gezeyım otlayayım kalmadı kı
zaten o paketlı sutler sut degıl sut tozu ve su
bozulmasın dıye ıcındekı tum vıtamınlerı alıyorlar yoksa nerde dayanacak sut 2 gunde bozulur normalde

en guzel probıyotık sırke tursu haklısın

kafama takildi simdi su zorla bir kac Kilo vereyim diyorum ya hadi verdim diyelim. bi hamile olsam hooooooop yine ugrasicam biz kadinlarin isi de cok zor ya.
ya iyi beslenmeye devam edersen bişey olmaz, çoğu kadın aman bebeğime yarasın diye dibini vuruyor ondan o kilolar bence.

Bir keresinde önümden incecik bir genç bayan yürüyor, yaw şuna bak dal gibi, 18 in de genç niye böyle yavaş yürüyor aaa derken, solladım, o bebeği en fazla 3-5 güne doğurmuştur. Kadın gram toto, bacak kilo almamış, sadece yavruyu büyütmüş.

ama ben yoğurdu evde yapıyorum

keçi sütü peyniri hayatta yiyemiyorummmm

bir keçi etini yerimmmmm

HIMM ay ne güzelllll

aynen daha ıyı olur
ve mesela acıktın ya acıktıgın an cay ıc kahve ıc su ıc
ılk acıkmalar bagırsaktakı kurtların sekersız besınsız kalması sebebıyle harekete gecırmesınden olur
sonrakı acıkmalar mıde kuculmeye calısırken kas ceperının hareketlenmesıyle olur

sonrada acıkılmaz

Olur, ben de hiç spor yapmıyorum. Herkes istediği sporu yapsın, ama hergün şu kadar bunu yaptım diye buraya not düşsün bence, ne dersin?

anladım canımmmm

dediğin gibi deneyimmmm

Olur, ben de hiç spor yapmıyorum. Herkes istediği sporu yapsın, ama hergün şu kadar bunu yaptım diye buraya not düşsün bence, ne dersin?

ben yapıyorum canımm

eğer burda havagüzelse atıyorum dışarı kendimi değilseee evde 40 dk olsa yapıyorummm

HIMM ay ne güzelllll

bırde mesela sabah kuru kayısı oglen kuru hurma var ya menunde bence onun bırını sec :)
cevız fındık kuru kayısı kuru hurma allah allah bır sonrakı asama pekmeze banıp yemek
hepsı aynı gun olmasın bence sen bılırsın yıne ama ben olsam oyle yapardım yanı oyle yaptıgım ıcın saglıklı kılo verdım

hiç böyle düşünmemiştim

o zmana hurma yemiyorum bugunnn

sadece kaysı yeter günlük o vakitttt

ya ben şu günlük şişe sütlerden aldım, hani sözde 2 günde bozulandan, 45 gün dolapda unuttum sonra atıcam ya, dökerken korktum açmayaa nasıl kokmuştur diye, inan iç aynı ilk gün gibi duruyorr...hilakat gurabesi bu market sütleri.

Kırk yılda bir canım salep falan çekerse ben de baltalının şişe sütünü tüketiyorum bi tek

ben spora bır baslasam youtube kanalı acıcam
ama ölü taklıtı yaptım mesela bu teklıfını gorunce
nefret edıyorum spordan
keske benım yerıme de yapsanız
Tamam öyle yapalım

aynen kesınlıkle
benım sutunu aldıgım ınek tanıdık ondan rahatım kayınpederın cıftlıgı varya orda kazlar tavuklar ınek ne ararsan var tamamen dogal beslenıyorlar onun sutunden tereyagı yogurt ve boyle sahlepı ıcın sut
kaynattıgımda yemın edıyorum apartmanın gırısınden sut kokusunu alıyorsun ve oyle boyle kaymak cıkmıyor bıldıgın pasta gıbı kesıyorum kaymagı

Oh ne güzel ya

esım tarafı cok yıyıcı ekıp mesela yenı evlıydım bır dolma yapardım duduklu tencere dolusu tek basına esım 2 gunde sadece aksam yemegınde aparatıf olarak tuketırdı yanında corbası ana yemegıde olurdu cerez gıbı yerdı
oyle yerler
3 erkek bırı vefat etmıs normalde 4 erkektı
kayınpeder kayınvalıde bız gelınler torunlar genıs bır aıleyız 12 kısılık 3 gelın cocuklar torunlar
mısafırımızde cok olur mecbur cıftlık sahıbı olacak yoksa doyuramaz

Maşallah ne diym yaa ben Gaziantep te yasasam obez olurdum djdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…