Sağlıklı beslenirken;

aldatildim malesef, uzun zamandirda farketmedim cok kötü günler gecirdim anlatamam.
karabugday var canim kinoada almistim bir ara tekrar bu aliskanliklarima dönmem lazim.
kinoayla salata muhtesem oluyor.

boşver canım gelmiş geçmiş artık sen bundan sonra ki hayatınaaaa bakk çocuk var mı

benim ki de rahmetli olduu

ama ben bir cheesecake yaparim bayilirsin, gerci her tatliyi pastayi muhtesem yaparim
Ayy yaparsan, ya da varsa resim at, bakıp doyarım ben

Allah'dan hamarat değilim bak, bir de ekstra tembelim Böyle becerikli olsam hem yapar, hem yer, hem yedirirdim.

Nisa da öyle yapıp yemeyenlerden. Çok güzel masa fotorafları var bu topik içinde.

boşver canım gelmiş geçmiş artık sen bundan sonra ki hayatınaaaa bakk çocuk var mı

benim ki de rahmetli olduu
yok canim. hic cocuk icin yaklasmadi yani istedigini hic söylemedi.
zaten 3 yildir ayri gibiydik en sonunda anladim aldatildigimi ve hemen bosandim cok gec bile kaldim.
sanada cok gecmis olsun

Yok ben bunu yapacam pratik çünkü , bizde her pzt diyete başlar aynı gün biterdi shshsh
aldatildim malesef, uzun zamandirda farketmedim cok kötü günler gecirdim anlatamam.
karabugday var canim kinoada almistim bir ara tekrar bu aliskanliklarima dönmem lazim.
Bu erkekler çok salak yaratıklar,çoğu yani. Gerçi kadınlarda da var ama insan kıymet bilmiyor. Hep mutlu ol inşallah canım ..
hey maşallahhhhhhhh

aman benım bünyemde müsait kilo almayaaaaaa
Benim kardeşlerimde böyle, genetik sanirim

Aptallığına doymasın Hepsi geride kalmıştır inşallah. Sağlığımız yerinde olsun, var olmak güzel

Salata tarifleri, görseller her zaman bekleriz

bende yapip baskalarina yediriyorum. Fotograf var cekmisimdir kesin ama telefondan bulayim da paylasayim.

ay bende çok severim pasta kek börek işlerini
benımde oğlan severrrrr yemesiniiiiiiiiii

ekstra tembel nedir

yok canim. hic cocuk icin yaklasmadi yani istedigini hic söylemedi.
zaten 3 yildir ayri gibiydik en sonunda anladim aldatildigimi ve hemen bosandim cok gec bile kaldim.
sanada cok gecmis olsun

boşver geldi geçtiiiiiii çok şükürrrrrr

bizde genetik kalın kemikli

işin ilginç tarafı 40 kg gelin alırız onlarda bize uyar onlarda kilo alırlar hepppp

Samsonn bu karabuğday nasıl faydalı birşeymiş

hemen alam bende deneyemmmmmmm

hemde demir bakımında çok zenginmişşş

Aaa süper, bunu bilmiyordum bak, benim de demir diplerde çünkü. Ferritin 8 çıktı en son.
Çiğ olanı ıspanak, pırasaa gibi yemeklere çok iyi gidiyor, özünü bırakıyor. Geçen biri zeytinyağlı sarmasını yapmış Marketlerde satılan hep kavrulmuş, o da salata gibi soğuklara iyi gidiyor. Ya da etli dolmaya, mercimek çorbasına falan. Tane tane oluyor.
kız tutulur her yanınn koltuktaaa

he yaa, yeterki 30 m yürüp yatak odasına geçmeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…