aldatildim malesef, uzun zamandirda farketmedim cok kötü günler gecirdim anlatamam.
karabugday var canim kinoada almistim bir ara tekrar bu aliskanliklarima dönmem lazim.
kinoayla salata muhtesem oluyor.
Ayy yaparsan, ya da varsa resim at, bakıp doyarım benama ben bir cheesecake yaparim bayilirsin, gerci her tatliyi pastayi muhtesem yaparim
yok canim. hic cocuk icin yaklasmadi yani istedigini hic söylemedi.boşver canım gelmiş geçmiş artık sen bundan sonra ki hayatınaaaa bakk çocuk var mı
benim ki de rahmetli olduu
Yok ben bunu yapacam pratik çünkü ,Ya internetten bak teff ile çok daha kaliteli tarifler kesin çıkar. Bu tamamen benim uydurmam, hani işe gelirken ama ben ne yicem diye yaptığım şey...içinde un yok ya, o yüzden ağırlaşmıyor.
Ama yemek sitilin aynı benmiş. Bir de çok kafa arkadaşım vardı, İstanbulu her hafta sonu karış karış gezer, durmadan yerdik
Bu erkekler çok salak yaratıklar,çoğu yani. Gerçi kadınlarda da var ama insan kıymet bilmiyor. Hep mutlu ol inşallah canım ..aldatildim malesef, uzun zamandirda farketmedim cok kötü günler gecirdim anlatamam.
karabugday var canim kinoada almistim bir ara tekrar bu aliskanliklarima dönmem lazim.
Benim kardeşlerimde böyle, genetik sanirimhey maşallahhhhhhhh
aman benım bünyemde müsait kilo almayaaaaaa
Aptallığına doymasınaldatildim malesef, uzun zamandirda farketmedim cok kötü günler gecirdim anlatamam.
bende yapip baskalarina yediriyorum. Fotograf var cekmisimdir kesin ama telefondan bulayim da paylasayim.Ayy yaparsan, ya da varsa resim at, bakıp doyarım ben
Allah'dan hamarat değilim bak, bir de ekstra tembelimBöyle becerikli olsam hem yapar, hem yer, hem yedirirdim.
Nisa da öyle yapıp yemeyenlerden. Çok güzel masa fotorafları var bu topik içinde.
rus kadinlari daha tatliymisAptallığına doymasınHepsi geride kalmıştır inşallah. Sağlığımız yerinde olsun, var olmak güzel
Salata tarifleri, görseller her zaman bekleriz
Ayy yaparsan, ya da varsa resim at, bakıp doyarım ben
Allah'dan hamarat değilim bak, bir de ekstra tembelimBöyle becerikli olsam hem yapar, hem yer, hem yedirirdim.
Nisa da öyle yapıp yemeyenlerden. Çok güzel masa fotorafları var bu topik içinde.
yok canim. hic cocuk icin yaklasmadi yani istedigini hic söylemedi.
zaten 3 yildir ayri gibiydik en sonunda anladim aldatildigimi ve hemen bosandim cok gec bile kaldim.
sanada cok gecmis olsun
Yok ben bunu yapacam pratik çünkü ,bizde her pzt diyete başlar aynı gün biterdi shshsh
Bu erkekler çok salak yaratıklar,çoğu yani. Gerçi kadınlarda da var ama insan kıymet bilmiyor. Hep mutlu ol inşallah canım ..
Benim kardeşlerimde böyle, genetik sanirim
Eve gidince sodasını ve telefonunu eline alan, salonda üçlüye uzanan, 2 saat sonra amaaaan yatağa kim gidecek diye orda uyuyup orda uyanan benekstra tembel nedir
Kemikler bende de iri ama yagliyiz işte ,bizde genetik kalın kemikli
işin ilginç tarafı 40 kg gelin alırız onlarda bize uyar onlarda kilo alırlar hepppp
Eve gidince sodasını ve telefonunu eline alan, salonda üçlüye uzanan, 2 saat sonra amaaaan yatağa kim gidecek diye orda uyuyup orda uyanan ben
Kemikler bende de iri ama yagliyiz işte ,kabul et hele bendeki omuz
var malesefbunlarda nasıl bir mide var anlamıyorummmm
Samsonn bu karabuğday nasıl faydalı birşeymiş
hemen alam bende deneyemmmmmmm
hemde demir bakımında çok zenginmişşş
kız tutulur her yanınn koltuktaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?