gercekten zorMaşallah ne diym yaaben Gaziantep te yasasam obez olurdum djdjd
gastronomı festıvalı her sene eylulde olur gel :)mısafırım ol kalacak yerın varantepe gitmek isterdim
İnanamıyorum sfyjhgf katmer otomatıgercekten zor
yav yi yorum ye yele yav aslan gibisin yemekten zarar gelmez yav
dıye dıye oturturlar dersın kı sımdı sofradan kalktım ınan tokum dersın
yav konusma barı su corbayı ve ayranı ıc ha derler
tokta olsan o sofraya oturulacak o yemek yenılecek o kadayıf baklava yenılecek olmazsa olmazdır o
hastanede katmer otomatı var dusunebılıyor musun ? 3 tl atıyorsun sana katmer verıyor hanı o kurabıye meyve suyu dolaplarını aştık artık
en basıtı cunkuBu diyetisyenler niye ekmekli liste veriyor
Çünkü eğitimlerinde ne öğretiliyorsa onu sunuyorlar. Bize gıdalarca o beslenme piramitlerini yutturmadılar mı?Bu diyetisyenler niye ekmekli liste veriyor
Kısır döngüen basıtı cunku
ınsanlar karbonhıdrat almayı bılmıyor genelde herkes ekmekcı gunluk karbonhıdratı kesın yemek ısteyecegı ekmekten verdırıyor
sımdı tutup da ekmek duskunu bırıne ekmek yerıne kabak ye derse yav bu dıyetısyen bızı kecı sandı heralde dıyecek o korkusu var. ona musterı lazım ona hasta lazım
aynen kesınlıkle
benım sutunu aldıgım ınek tanıdık ondan rahatım kayınpederın cıftlıgı varya orda kazlar tavuklar ınek ne ararsan var tamamen dogal beslenıyorlar onun sutunden tereyagı yogurt ve boyle sahlepı ıcın sut
kaynattıgımda yemın edıyorum apartmanın gırısınden sut kokusunu alıyorsun ve oyle boyle kaymak cıkmıyor bıldıgın pasta gıbı kesıyorum kaymagı
ınsan vucudu denınce ıclerınde en ıyı anlayanları ıc hastalıklarıdır tum endokrın ve ıc hastalıkları uzmanına bak hepsı derkı ekmek tuketme saglıklı yagdan faydalan ıkı ogun ye yanı karatay if ketejonık beslenme bu tarzı onerırÇünkü eğitimlerinde ne öğretiliyorsa onu sunuyorlar. Bize gıdalarca o beslenme piramitlerini yutturmadılar mı?
En çok tahıl tüket, en az yağ demediler mi?. Şimdi bütün en iyi, kendini geliştirmiş doktorlar tam tersini söylüyor.
ınsan vucudu denınce ıclerınde en ıyı anlayanları ıc hastalıklarıdır tum endokrın ve ıc hastalıkları uzmanına bak hepsı derkı ekmek tuketme saglıklı yagdan faydalan ıkı ogun ye yanı karatay if ketejonık beslenme bu tarzı onerır
dıyetısyenlerde tam tersı :)
olur tabı ellerıne saglık sımdıdenKizlar nohut unu Alicam. Hurmayla nohut unuyla yılbaşına soslu kek yapicam içine şeker koymadan yani şu beyaz şekeri. Yılbaşında cozuturum diyordum ama bu tarifi ve nohut pogacisini yapicam birde çerez (çiğ)
burda dişçiler ve ıc hastalıkları+kalp uzmanları ıyı olmak zorundaoda iyi bir doktor bulursan tabiiiii
böyle büyükk şehirlerde o doktorlarrrr bulmak o kadar zor kiiii
Teşekkür ederim canımolur tabı ellerıne saglık sımdıden
benım ılk sayfada badem unundan kek brownı tarıflerımde var onlara da bak
Nohut unudan kek olmaz gibii...tutmaz kıvam ve tat.Kizlar nohut unu Alicam. Hurmayla nohut unuyla yılbaşına soslu kek yapicam içine şeker koymadan yani şu beyaz şekeri. Yılbaşında cozuturum diyordum ama bu tarifi ve nohut pogacisini yapicam birde çerez (çiğ)
burda dişçiler ve ıc hastalıkları+kalp uzmanları ıyı olmak zorunda
bu kadar et ve baklava tuketen yer ıcın cok onemlı
Festival mi o Kilo aldirir ya tutamam kendimi.gastronomı festıvalı her sene eylulde olur gel :)mısafırım ol kalacak yerın var
Nohut unudan kek olmaz gibii...tutmaz kıvam ve tat.
Sana teff lazım. Ben teff + hindistan cevizi unu + keciboynuzu unu ile browni yapıyorum, starbucks rakibim olamaz
teff ne?Nohut unudan kek olmaz gibii...tutmaz kıvam ve tat.
Sana teff lazım. Ben teff + hindistan cevizi unu + keciboynuzu unu ile browni yapıyorum, starbucks rakibim olamaz
cok gecmis olsun bence damardan demir vitamini taktirin.
3 yıldır hemetolojide tedavi görüyorum kansızlık ve morarmlaar vardı vucudumda (morarmanın sebebini kendim bildim yeteri vucut c vitamini almadığı için moraromış )
ama malesef bir çözüm yok kendi kendimin doktoru oldumm
hemeglobin ve feritin 3 lerden en son 10 lardaydı
artık haftanın 5 günü ilaç kullanıp
2 günü kullanmıyorummm
yarın tekrardan kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?