Sağlıklı beslenirken;

Maşallah ne diym yaa ben Gaziantep te yasasam obez olurdum djdjd
gercekten zor
yav yi yorum ye hele yav aslan gibisin yemekten zarar gelmez yav
dıye dıye oturturlar dersın kı sımdı sofradan kalktım ınan tokum dersın
yav konusma barı su corbayı ve ayranı ıc ha derler

tokta olsan o sofraya oturulacak o yemek yenılecek o kadayıf baklava yenılecek olmazsa olmazdır o

hastanede katmer otomatı var dusunebılıyor musun ? 3 tl atıyorsun sana katmer verıyor hanı o kurabıye meyve suyu dolaplarını aştık artık

İnanamıyorum sfyjhgf katmer otomatı , baklava olanı da yaparlar ama adım başına kaç baklavacı düşüyor Allah bilir

Bu diyetisyenler niye ekmekli liste veriyor
en basıtı cunku
ınsanlar karbonhıdrat almayı bılmıyor genelde herkes ekmekcı gunluk karbonhıdratı kesın yemek ısteyecegı ekmekten verdırıyor

sımdı tutup da ekmek duskunu bırıne ekmek yerıne kabak ye derse yav bu dıyetısyen bızı kecı sandı heralde dıyecek o korkusu var. ona musterı lazım ona hasta lazım

Bu diyetisyenler niye ekmekli liste veriyor
Çünkü eğitimlerinde ne öğretiliyorsa onu sunuyorlar. Bize gıdalarca o beslenme piramitlerini yutturmadılar mı?

En çok tahıl tüket, en az yağ demediler mi?. Şimdi bütün en iyi, kendini geliştirmiş doktorlar tam tersini söylüyor.

Kısır döngü

aha benim sütte aynı anlattın gibi kalıp gibi kaymak oluyorrr

yoğurdunu nohut mayasından yapıyorumm

ınsan vucudu denınce ıclerınde en ıyı anlayanları ıc hastalıklarıdır tum endokrın ve ıc hastalıkları uzmanına bak hepsı derkı ekmek tuketme saglıklı yagdan faydalan ıkı ogun ye yanı karatay if ketejonık beslenme bu tarzı onerır

dıyetısyenlerde tam tersı :) bır kere teknık olarak bıyolojık saatımıze uygun degıl ara ogunlu beslenme

Kizlar nohut unu Alicam. Hurmayla nohut unuyla yılbaşına soslu kek yapicam içine şeker koymadan yani şu beyaz şekeri. Yılbaşında cozuturum diyordum ama bu tarifi ve nohut pogacisini yapicam birde çerez (çiğ)

oda iyi bir doktor bulursan tabiiiii

böyle büyükk şehirlerde o doktorlarrrr bulmak o kadar zor kiiii

Kizlar nohut unu Alicam. Hurmayla nohut unuyla yılbaşına soslu kek yapicam içine şeker koymadan yani şu beyaz şekeri. Yılbaşında cozuturum diyordum ama bu tarifi ve nohut pogacisini yapicam birde çerez (çiğ)
olur tabı ellerıne saglık sımdıden
benım ılk sayfada badem unundan kek brownı tarıflerımde var onlara da bak

oda iyi bir doktor bulursan tabiiiii

böyle büyükk şehirlerde o doktorlarrrr bulmak o kadar zor kiiii
burda dişçiler ve ıc hastalıkları+kalp uzmanları ıyı olmak zorunda
bu kadar et ve baklava tuketen yer ıcın cok onemlı

Nohut unudan kek olmaz gibii...tutmaz kıvam ve tat.

Sana teff lazım. Ben teff + hindistan cevizi unu + keciboynuzu unu ile browni yapıyorum, starbucks rakibim olamaz

burda dişçiler ve ıc hastalıkları+kalp uzmanları ıyı olmak zorunda
bu kadar et ve baklava tuketen yer ıcın cok onemlı

3 yıldır hemetolojide tedavi görüyorum kansızlık ve morarmlaar vardı vucudumda (morarmanın sebebini kendim bildim yeteri vucut c vitamini almadığı için moraromış )

ama malesef bir çözüm yok kendi kendimin doktoru oldumm

hemeglobin ve feritin 3 lerden en son 10 lardaydı

artık haftanın 5 günü ilaç kullanıp

2 günü kullanmıyorummm

yarın tekrardan kontrol var

cok gecmis olsun bence damardan demir vitamini taktirin.
ben öyle yaptirmistim cok azalmisti benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…